Getest | Primark Get Lippy Lip Kits

Goedemorgen! Vandaag test ik de 3 Get Lippy Lip Kits van Primark, die qua look & feel wel héél erg zijn geïnspireerd op de welbekende lip kits van Kylie Jenner. Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten, want deze kits, bestaande uit een matte of metallic liquid lipstick en een bijpassende lip liner, kosten slechts €4 de stuk. Komen ze een beetje in de buurt qua kleuren en kwaliteit? Let’s find out!

Ik ben positief verrast over de Chocolate Brownie kleur. Wow, nooit gedacht dat een bruine kleur mij zo mooi zou staan! Deze variant vind ik dan ook meteen de beste van de 3. De textuur is lekker romig en vrij vloeibaar, en verdeeld daardoor gemakkelijk over je lippen. Hij droogt snel mat op, zonder de lippen droog en trekkerig te laten aanvoelen. Deze voelt verreweg het meest comfortabel aan op de lippen en de bijpassende lip liner is ook erg goed gepigmenteerd. Ik ben echt onder de indruk en dit is dan ook mijn favoriet van de drie!

De andere kleuren, Molten Lava (met metallic finish) en Cookie Dough, pakken helaas wat minder mooi uit. Molten Lava is voor mij te licht en te oranje, en ik houd gewoon niet van die metallic finish. Het staat zo goedkoop, alsof ik kindermake-up draag. Ik weet dat metallic helemaal hip & happening is, maar het is gewoon niet mijn ding. Ook dekte Molten Lava minder goed en bevat de lip liner iets minder pigment, waardoor je niet je lippen kunt overlinen.

Cookie Dough is wel goed gepigmenteerd, qua textuur iets dikker dan Chocolate Brownie, en de bijbehorende lip liner is iets harder (en glijdt daardoor iets minder soepel over de lippen). De kleur is helaas een misser, veel te peachy en te licht, bijna mijn eigen huidskleur. Het is geen verschrikkelijke kleur, alleen het is echt zo’n kleurtje die niets voor me doet.


Wat vinden jullie van de Get Lippy lip kits, zijn ze iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

21 Reacties

 1. 18 oktober 2017 / woensdag, 18 oktober 2017

  Heel apart die bruine. Leuk artikel!
  Groetjes,
  Sarah

 2. 30 augustus 2017 / woensdag, 30 augustus 2017

  De bruine staat je echt super goed 🙂

 3. 24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Chocolate Brownie vind ik persoonlijk ook de mooiste tint! Ik had niet verwacht dat de kwaliteit zo goed zou zijn. Dit is een lipproduct die ik op mijn lijstje ga zetten.

 4. Scrolan
  24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Ik van die metallic net wel heel mooi bij je hoor Serena!

 5. Sam
  24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Ik begrijp wat je zegt over het de goedkope look van Molten Lava, maar eigenlijk vind ik het wel heel mooi bij je staan (en zeker niet iedereen kan de look dragen)

 6. 24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Die donkere kleur staat je echt heel goed! Ik denk dat de peachy nude kleur mij wellicht beter zal staan, omdat ik een veel lichtere huid heb. Wel leuk om zo eens te testen!

 7. 24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Ik vind het er wel mooi uitzien en wat je zegt, de bruine is toch wel het mooiste bij jou 🙂 en toch vind ik die nude peach kleur ook wel mooi. Wellicht dat ze met meer kleuren komen, zou mooi zijn!

 8. Iris
  24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  De bruine vind ik ook jet mooist staan bij je!! Ben wel heel benieuwd naar de houdbaarheid van deze lippenstiften..

 9. 24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Ik ben zelf een super grote fan van liquid lipsticks! Ik ben zelf niet echt de persoon die haar makeup haar bij de Primark vanwege persoonlijke isseus, maar lipsticks uitproberen vind ik wel altijd fijn (ik heb wel enkele primark makeup spullen van hun glitter/holographic coollectie). Ik vind de metallic ook niet zo bij je staan, ik kreeg laatst een hele pr kit van NYX met allemaal metallic lipsticks maar vind ze echt niet bij me staan haha! Misschien wel voor een avondje uit of nieuwjaar maar niet iets wat ik naar werk zou dragen. Ik bezit alle Lipkits van Kylie Cosmetics dus ik zal niet snel deze uitproberen, vind ze ook vrij droog ogen en een rare finish hebben. Maar als kadootje zou het wel een leuk zijn!

  • Yara
   2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

   Weet jij hoe je zo’n lip potlood kunt ‘uitrollen’ want hij is een soort van op maar ik denk dat er ook nog product in zit.

 10. Natascha
  23 augustus 2017 / woensdag, 23 augustus 2017

  Er zijn nog meer kleurtjes. Ik heb zelf een aantal weken geleden een paars/plum achtige kleur gekocht. Echter gaat het bij mij heel snel korrelen ofzo en zie blijft alleen het lijntje goed zitten.

  Vind de bruine echt super leuk bij je staan, die metallic weet ik niet zo goed….twijfel geval. Hou er zelf ook niet zo van

 11. Priscilla
  23 augustus 2017 / woensdag, 23 augustus 2017

  Bedankt voor het delen. Leuk om weer te zien. Als ik eerlijk ben zou ik die eerste kleur inderdaad skippen, die glans laag oogt niet heel mooi. Maar die bruine staat je zeker goed en dat mag je zeggen 🙂

 12. 23 augustus 2017 / woensdag, 23 augustus 2017

  De eerste twee kleuren (ja ook die metallic!) vind ik je goed staan. Die laatste is inderdaad wat licht voor je. Leuke producten wel.

 13. 23 augustus 2017 / woensdag, 23 augustus 2017

  waarom is er nu geen primark bij mij in de buurt :’) ik wil deze ook proberen!

 14. Syl
  23 augustus 2017 / woensdag, 23 augustus 2017

  Die bruine doet me denken aan Androgyny van Jeffree Star. Tof kleurtje

 15. 23 augustus 2017 / woensdag, 23 augustus 2017

  Die laatste vind ik wel erg mooi maar wel meer geschikt misschien voor de lichtere huidjes, al vind ik heb echt niet verkeerd staan bij jou. Die bruine lijkt mij wel mooi in de herfst maar die metallic is niks voor mij.

 16. Myrna
  23 augustus 2017 / woensdag, 23 augustus 2017

  Die bruine is super mooi. Staat je ook heel goed. Als ik weer bij Primark ben neem ik die bruine zeker mee. Fijne review trouwens !!

 17. 23 augustus 2017 / woensdag, 23 augustus 2017

  Niks voor mij maar wel een leuk idee van Primark

 18. 23 augustus 2017 / woensdag, 23 augustus 2017

  Voor mij persoonlijk zou het denk ik ook niets zijn! Wel heel leuk dat Primark met steeds meer (super cheape) dupes komt!

 19. Diana
  23 augustus 2017 / woensdag, 23 augustus 2017

  Leuk dat je ze test! Ik denk dat dit niet mijn kleuren zijn, de bruine staat jou wel erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *