Dit higlighter palette laat al je magische dromen uitkomen!

De nieuwste Glow Kit van Anastasia heet Aurora, een schitterend highlighter palette wat ik al voor de zomer zat te eyeballen. En nu heb ik hem eindelijk! Anastasia is zo lief geweest om dit palette naar me op te sturen, dus vandaag wil ik het palette graag voor jullie reviewen en swatchen.


De naam Aurora komt van Aurora Borealis, oftewel het Noorderlicht. De highlighterkleuren uit dit palette – zachtgroen, babyblauw, lila en roze – zijn dan ook geïnspireerd op de kleuren van dit betoverende natuurspektakel.


Het palette zelf is gemaakt van een stevig karton met een kleurverloop van heel zacht perzik naar lila. Het palette zelf, maar ook de letters die ‘Aurora’ spellen, zijn voorzien van een holografische glans. De namen van de kleuren zijn geïnspireerd op het heelal, wat het palette een extra magische, galaxy-achtige touch geeft. Het palette sluit met een magneetje.


Hoewel de looks van dit palette mij erg aanspreken, vroeg ik me wel af hoe paarse, groene en blauwe highlighters zouden uitpakken op mijn huid (en dan met name mijn jukbeenderen). Wellicht is het mooi als ik ze blend met de wat gangbaardere kleuren, of beperk ik deze kleuren alleen tot mijn ooglooks. We zullen zien! Ik kon in elk geval niet wachten om ermee te experimenteren.

Het palette bevat 6 kleuren;

Eclipse – champagne/goudkleurig met een peachypink glans
Luna – champagne/zilverkleurig
Spectra – lilakleurig met een felle, rozige glans
Helia – heel zachtgroen met een geelgoudachtige glans
Orion – bleek babyblauw met een zilverachtige, blauwgroene glans
Lyra – oranje/goudkleurig met een wat subtielere felroze glans


Van links naar rechts; Eclipse, Helia, Spectra, Lyra, Orion en Luna.

Eclipse


Eclipse is een zachte, peachy-champagne achtige kleur met een roze gloed. Deze kleur vind ik erg mooi en fris, en staat volgens mij prachtig bij ieder type huid, zowel warm, neutraal als koel.

Helia


Helia is in de pan een zachte limegroene kleur, maar eenmaal op de huid lijkt hij eerder geelgoud-achtig met een hele subtiele groenige gloed. Helemaal niet zo ‘fel’ groenig als ik had verwacht, en deze kleur pakt dus onverwachts mooi uit!

Spectra


Ook Spectra is onverwachts mooier dan gedacht. Sterker nog, dit is mijn favoriete kleur uit het palette, geloof ik. Spectra geeft mijn jukbeenderen een fuchsiakleurige glow. Deze wat fellere roze kleur pakt verrassend mooi en fris uit op mijn huid, zeker in combinatie met een bijpassende roze lipkleur. Spectra is anders dan alle andere highlighters die ik ken, en dat maakt deze kleur dan ook extra bijzonder en apart.

Lyra

Lyra lijkt veel op de kleur Eclipse, alleen Lyra is echt peachy-peachy, terwijl Eclipse iets meer naar het champagne neigt. Lyra heeft wel dezelfde felroze glow vergelijkbaar met die van Spectra, maar dan iets subtieler. Deze kleur staat mooi, fris en verhelderend en is qua glans vrij subtiel in vergelijking met de rest. Een erg mooi zacht kleurtje die de meeste mensen goed kunnen hebben!

Orion

Orion is in de pan hemelsblauw, dus ik was érg benieuwd (en zelfs een beetje huiverig) om deze kleur te swatchen. Ik bedoel, hoe gaat lichtblauw mooi staan op een getinte huid? Toch ben ik blij verrast met het resultaat. Voor mij vind ik de kleur alsnog te koel en te blauwig (het staat me niet echt fris), maar omdat de zilveren, blauwgroene glow zo sterk is, valt de glans meer op dan de daadwerkelijke kleur. Een aparte keuze qua highlighter, maar prachtig om te verwerken in sprankelende ooglooks.

Luna

Luna is zilverachtig, maar op de één of andere manier is het niet zo’n hele koele zilverachtige kleur. Als je de kleur heel zachtjes uitveegt over je huid, zie je dan ook allerlei andere kleurtjes verschijnen, zoals goud, champagne, roze en peach. Ik vind deze kleur daarom helemaal niet zo heel gek en koel staan op mijn huid, al geef ik toch liever de voorkeur aan iets warmere tinten. Een erg mooie kleur met een lekkere sterke glans, die subtiel aangebracht ook erg mooi staat op getinte huidjes.


Ik heb een collage gemaakt van alle swatches, zodat je de afzonderlijke kleuren goed met elkaar kunt vergelijken.

Mijn favoriet is Spectra, ik vind dat felle roze gewoon heel gaaf en bijzonder en zo’n highlighter kleurtje had ik nog niet in mijn stash. Ook Eclipse en Lyra zijn kleuren die ik gemakkelijk elke dag zou dragen. Helia, Orion en Luna zijn mij iets te koel, maar ik ben alsnog positief verrast! De kleuren zijn eenmaal op de huid veel gangbaarder dan ik vantevoren had gedacht.


De Aurora Glow Kit is prachtig! En zeker als je een liefhebber van highlighters bent, en er eigenlijk al genoeg in je stash hebt zitten, is dit tóch een goede aanvulling. De pigmentatie is erg goed, de poeders zijn lekker zacht en blenden fantastisch met de huid, en de kleuren zijn net even anders dan anders. Je kunt hier prachtige ooglooks mee maken, maar ook staan ze mooi op de ‘gebruikelijke’ plekken waar je highlighter aanbrengt. Je kunt er lekker mee spelen en experimenteren, kleuren mengen, of boven elkaar aanbrengen op je jukbeen. I love it!


De Anastasia Aurora Glow Kit kost €49,95 en is reeds verkrijgbaar bij GreatBeautyBar.nl.

Wat vinden jullie van deze Glow Kit, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

28 Reacties

 1. Elise
  8 september 2017 / vrijdag, 8 september 2017

  Ik heb dit palette gekocht met 25% korting bij de Douglas, moest er nog maar 38 euro voor neerleggen en ik ben er super gelukkig mee 😀

 2. 2 september 2017 / zaterdag, 2 september 2017

  Oehh heel mooi allemaal!

 3. 30 augustus 2017 / woensdag, 30 augustus 2017

  Wauw, heel mooi inderdaad! Als je ze zo ziet in de verpakking denk je echt van hoe kan dit mooi zijn? Maar zien ze er heel anders uit op de huid.

 4. Carlijn
  29 augustus 2017 / dinsdag, 29 augustus 2017

  Wow wat een kleuren. Ik heb echt zin in gekleurde highlighters, champagne heb ik nu wel gezien. Ps. Er mist een ‘h’ achter ‘hig’ in de titel van het stuk 🙂

 5. 27 augustus 2017 / zondag, 27 augustus 2017

  Alleen al die verpakking, echt een pareltje! Ik vind de kleuren echt waanzinnig mooi, ik ben benieuwd hoe ze op mijn ultra bleke huid uit zullen pakken.

 6. Britt
  27 augustus 2017 / zondag, 27 augustus 2017

  Oh my, hier word ik heel, heel erg gelukkig van!

 7. Denise
  27 augustus 2017 / zondag, 27 augustus 2017

  Super mooi palette ☺️ Die kleur maakt mij zooo hebberig!

 8. Meryem
  26 augustus 2017 / zaterdag, 26 augustus 2017

  Moon child glow kit lijkt mij mooier dan aurora. Ik raad je aan omdan de filmpje te kijken van Jasmine Brown.

 9. Hopper
  25 augustus 2017 / vrijdag, 25 augustus 2017

  Ik vind dit eigenlijk vrij hetzelfde ogen eenmaal aangebracht op het gezicht. Na het zien op de arm had ik er meer van verwacht. Zonde…

  Dan vind ik het het geld niet meer waard.

 10. Suus
  25 augustus 2017 / vrijdag, 25 augustus 2017

  Wat een mooie foto’s !

 11. Riann
  25 augustus 2017 / vrijdag, 25 augustus 2017

  Wat een leuke review, mag ik vragen welke lipstick je op de foto’s op hebt? Staat prachtig!

 12. 25 augustus 2017 / vrijdag, 25 augustus 2017

  Spectra staat je inderdaad verbazend goed. Bijzonder kleurtje.
  Ik word ontzettend hebberig van de verpakking op zich, moet ik zeggen! :’D

 13. 25 augustus 2017 / vrijdag, 25 augustus 2017

  Ik heb deze ook en hij is echt prachtig! Ben nog steeds verliefd. De kleuren staan je ook allemaal zo goed!

 14. 25 augustus 2017 / vrijdag, 25 augustus 2017

  Ik vind ABH al een geweldige merk! De highlight palettes gaan zo zien, ze hebben er al 4 uitgebracht in een korte tijd (of misschien zelfs 5 wat ik vergat Moonchild en de collab van Nicole). Ik vind het wel fijn dat deze palette 6 kleuren bied terwijl de basic highlight palettes van ABH 4 bevatten. Orion en Spectra zijn mijn favoriet, absoluut! Ik hou wel van gekke kleurtjes voor highlighters en ze zijn vaak ook niet direct zichtbaar op de huid de kleur. De pigmentatie ziet er goed uit vooral wanneer je een foto maakt in een wat schemerige ruimte. Top item!

 15. 24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Wow! Wat prachtig. De pigmentatie is ook echt on point. Ik wil ‘m !

 16. Olivia
  24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Je creëert de laatste tijd echt leuke content! Super leuk om te lezen en mooie foto’s ?
  Dank je wel Serena!
  Xx

 17. Sam
  24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Ik vind het super mooi bij je staan. Helaas als ik high lighter op doe krijg ik elke keer het commentaar dat mijn ogenschaduw op mijn wangen zit, ik heb het maar opgegeven..

 18. Marleen
  24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Wauw, een prachtige highlighters, verpakking gewoon het hele palette perfect!! Alleen ver boven mijn budget helaas.

  • Jenny
   25 augustus 2017 / vrijdag, 25 augustus 2017

   Had gister met mijn achternichtjes een highlighterpalette van de Action geprobeerd. Dit waren 6 koele kleuren. Maar super gepigmenteerd en eigenlijk best leuk voor een feestje of mooie zomeravond(die er helaas weinig zijn geweest ;-)) Maar daar zat een hele blauwe bij en die viel op de huid juist mooi uit met een roze ondertoon. Misschien die eens proberen. Was geloof ik onder de 4 euro 🙂

 19. 24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Wauw, mooi palette! Alleen net iets boven mijn budget als studente. 🙂

 20. 24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Oeh die verpakking alleen al, wat is dat mooi zeg, wow!

 21. 24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Echt een prachtig palette! Iets om voor te sparen.

 22. 24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Die is wel heel erg bijzonder zeg! Ja, ik hou wel van een glansje;-)

 23. 24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Woaaah haha! Héél tof, maar niets voor mij met deze tinten!

 24. 24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Wauw…. Wat een mooi palette! De pigmentatie op je arm is erg goed! Wel raar dat het op je gezicht dan anders uitvalt, haha! Niet heel erg natuurlijk! Goed dat je ook even een collage gemaakt hebt zodat je het goed kunt vergelijken. Ik vind Luna en Lyra jou het mooiste staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *