New in: jewelry!

Hoewel ik mezelf bijna failliet heb geshopt in Orlando en ik momenteel goed bezig ben mijn bankrekening te plunderen in London, heb ik het niet kunnen laten om tussendoor in Nederland ook nog even in te slaan. Mijn oog viel vorige week op een aantal schitterende sieraden. Ik spotte ze in een winkel waarvan ik van te voren nooit had verwacht mooie sieraden te kunnen scoren. Kijken jullie mee?

Dit smalle metallic roségouden riempje is dan wel geen sieraad, maar gezien het uit dezelfde winkel komt wilde ik het toch even laten zien. Ik heb riempjes in goud en met zilver, maar nog niet in roségoud. Ik heb een aantal sieraden in dezelfde kleur die goed met het riempje kunnen matchen, en bovendien staat de kleur mooi bij natuurlijke bruintinten.

Ik kwam erachter dat ik wel heel veel kleding heb, maar bijna geen sieraden om het mee te matchen. De laatste tijd heb ik een aantal statement necklaces gekocht, maar dit model is net iets verfijnder. Fijn, maar toch groot genoeg om op te vallen. Ik vond het een mooi romantisch model en de kleur is antiek zilver.

Bordeauxrood is een prachtige kleur en ik vind het mooi matchen met zowel warme als koele tinten. Hoewel je de kleur vaker tegenkomt in combinatie met goud vond ik het juist wel mooi dat het dit keer gecombineerd werd met zilver. Op deze manier kan ik het mooi met grijze kleding dragen.

Ik ben dol op lekkere grote oorhangers. Ik ben niet zo van de knopjes. Deze oorhangers staan elegant, en door de grootte valt de kleur paars ook goed op. Ik wil ze graag een keer dragen in combinatie met een geheel zwarte outfit en paarse oogmake-up. Lijkt me heel mooi!

Ringen heb ik wel veel, maar niet in paars met blauw! Deze ring vond ik lekker speels en heeft een mooie kleurencombinatie. Een goede toevoeging aan mijn ringenstash. En kijk hoe leuk het combineert met paarse nagellak!

Deze ring is lekker groot, maar ook plat waardoor deze statement ring toch comfortabel draagt. De slang is bezaaid met glinsterende steentjes in een antiek zilverkleurige zetting. Ik vind ’em echt heel cool!

Zo, en zal ik nu verklappen waar ik deze juweeltjes heb gevonden? Bij Kruidvat, dames en heren, bij Kruidvat! ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ gaat ook hier zeker op, want het was inderdaad een verrassing om hier van deze mooie sieraden te vinden én de prijs was inderdaad lekker laag.

Voor de riem betaalde ik €3 in de sale, de oorhangers met rode steentjes waren €2 in de sale, net zoals de paarse oorhangers en de blauw/paarse ring. De slangenring is €7,95 en de romantische ketting kost €12,95.

Maar wat een beauties zijn het he? Normaal koop ik dit soort sieraden bij Forever21 (via de webshop, of als ik in het buitenland ben), maar nu ik weet dat Kruidvat ook leuke sieraden verkoopt (en zo cheap!) loop ik hier gewoon regelmatig binnen. Bij ons in Houten zijn de sieraden te vinden helemaal achterin de zaak, op drie van die ronddraaiende pilaren. De displays zien er echt niet uit, maar als je goed zoekt vind je vast en zeker iets moois.

Heb jij wel eens iets moois gevonden op een plek waar je het niet had verwacht?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

107 Reacties

  1. Talitha
    25 oktober 2013 / vrijdag, 25 oktober 2013

    Die slangenring is prachtig! Ik had zelf ooit een mooie slangenketting maar die ging snel kapot dus ruilde ik hem in. Nu ik erover nadenk had ik hem liever weer gemaakt dan inleveren, hij was zo mooi :( . Maar nu dwaal ik af, wat ik wil zeggen is: mooie ring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *