Nog meer Anastasia!!

Een tijdje geleden schreef ik een artikel over twee Limited Edition musthaves van het merk Anastasia. Sinds ik de producten nog dagelijks gebruik ben ik eigenlijk alleen maar enthousiaster geworden over dit merk! Ik gebruik nu bijvoorbeeld dagelijks een lipgloss uit de collectie “Kisses on my List” en de browgel uit het “Want you to want me” palette! Ook het oogschaduw palette behoort tot een van mijn favorieten. Kortom, ik ben nog steeds enthousiast, dus ik wilde graag meer weten van dit fijne merk!

Sinds ik in het bezit ben van de 2 Limited Edition producten ben ik ook gelijk een aantal andere producten gaan uitproberen en gebruiken! Nu, zo’n 2 maanden verder, kan ik jullie vertellen hoe de volgende producten mij zijn bevallen!

In deze review komen de volgende producten aan bod:

 • The brow wiz
 • 2 Illumin8 Eye Shadow Duo’s

Brow Wiz
De Brow Wiz is een handig wenkbrauwpotlood met een ‘fine liner punt’ voor het shapen en creëren van de meest fijne wenkbrauwen. Dat is voor mij wel handig, omdat ik aan het einde van mijn wenkbrauw vrijwel geen haartjes heb en bovendien zijn mijn wenkbrauwen niet zo vol. Je kijkt echt door de haartjes heen op mijn huid. Aan de andere kant van het het potlood zit een zeer smalle spooley, het borsteltje om je wenkbrauwen nog even te stylen voor een natuurlijk ogende wenkbrauw.

De Brow Wiz is verkrijgbaar in vier kleuren: Ash Blonde, Caramel, Brunette en Medium Ash. Ash blonde is echt voor lichte blonde haartjes en bevat weinig roodtinten. Caramel is daarentegen een stuk warmer van kleur. Brunette is donkerder dan Ash Blonde, maar minder rood dan Caramel. Medium ash is de donkerste kleur, maar ik vind hem nog vrij licht. Medium Ash bevat ook geen of nauwelijk roodtinten.

Ik heb de kleur Medium Ash ontvangen, welke dus tevens de donkerste kleur is uit het assortiment. De pencils zijn voorzien van een Long-wearing formule en beloven dus goed en lang te blijven zitten. Zoals je aan de swatches kunt zien is medium ash echt een mooie bruine kleur. De smalle punt is heel handig om fijne strakke lijntjes mee te zetten of scherpe hoeken mee te tekenen.

Hieronder zie je hoe mijn wenkbrauwen er uitzien zonder ze te hebben bijgetekend (links) en na gebruik van de Brow Wiz (rechts).

Ik heb mijn wenkbrauwen iets meer vorm gegeven en een beetje opgevuld, zodat het er niet ‘te getekend’ uitziet. Om de kleur goed te kunnen laten zien heb ik hem voor de foto zelfs iets zwaarder getekend dan normaal. Ik heb geprobeerd de kleur bij verschillende belichtingen te laten zien (zonlicht, met flits en daglicht). Het resultaat ziet er toch een stuk beter uit! Vinden jullie ook niet? En deze kleur is precies goed voor mij! Ik vind het smalle potlood erg prettig werken en er komt goed kleur van af. Ook blijft het potlood gedurende de hele dag op zijn plaats. Ja, ik ben wederom erg enthousiast over dit product!

De Brow Wiz kost €27,95.

Illumin8 Eye Shadow duo’s
De ILLUMIN8 Eye Shadow Duos zijn vier kleuren combinaties verkrijgbaar. Alle duo’s bestaan uit een warme en een koele tint, zodat ze alleen of gemixt gebruikt kunnen worden. Wanneer je de oogschaduw nat aanbrengt wordt de kleur nog intenser en volgens Anastasia zorg je daardoor voor een intensief long-wearing metallic effect. Bovendien werken deze Eye Shadow Duo’s ook nog als huidverzorging!

Dit zijn de 4 kleuren combinaties.

Ik kan jullie de duo’s At Chateau en My Bedford laten zien:

Door middel van een label aan de zijkant van de verpakking kan je zien welke duo er in het doosje zit. In de zwarte verpakking zit een mooi glanzend doosje. Wanneer je het doosje opent bevinden zich daar de 2 oogschaduw kleuren, een spiegeltje en een spons applicator. At Chateau bevat twee mooie bruintinten en My Bedford heeft een warme paarse kleur en een zacht roze/ lila tint. Allebei hele mooie draagbare kleuren!

In de verpakking zit ook nog een beschrijving van het Youtful Synergy Complex.

Na een uur zou 29% van de gebruikers al een verschil zien in de hydratatie van de huid en na 4 weken is het gebied rondom de ogen: Steviger, zachter, verhelderd en minder puffy. Nou kan ik jullie vertellen dat ik niet 4 weken lang elke dag m’n ogen heb opgemaakt met deze eyeshadow duo’s, maar ik heb ze wel regelmatig gebruikt. Ik zie geen hele grote verschillen (ik heb wat kleine plooitjes rondom mijn ogen), maar m’n huid lijkt wel degelijk beter gehydrateerd! De oogmake-up voelt bijzonder prettig. De textuur is heel zacht, bijna romig en smeert heel zacht en goed uit! Dat er iets van verzorging inzit merk ik dus wel.

Dan nu de swatches:

Zijn ze niet mooi!? Ik vind het stuk voor stuk mooie combinaties! Ik ben lang niet altijd een fan van glanzende oogschaduws of fijne shimmers, maar in deze kleine paletten vind ik het toch wel erg mooi. Ik gebruik ook lang niet altijd alle kleuren uit een groter palette, dus ik ben benieuwd hoe een look eruit ziet met alleen At Chateau en een look met alleen My Bedford. Deze heb ik dan ook uiteraard voor jullie gemaakt!

Look met: Illumin8 Eye Shadow duo – At Chateau

Look met: Illumin8 Eye Shadow duo – My Bedford

Naast de Brow Wiz en de Illumin8 Eye Shadow duo’s heb ik gebruik gemaakt van de wenkbrauw gel en lipgloss uit mijn eerdere review. Daarnaast heb ik ook een highlighter (onder mijn wenkbrauw), bronzer en blush gebruik van Anastasia! Deze producten komen mogelijk ook nog een keer aan bod ;)

Eye Shadow Duo’s kosten €27,95 per stuk voor 2 x 1,1 gram.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om nog meer producten van Anastasia te zien in deze tweede review! Misschien zie je het merk wel liggen in de Douglas, maar loop je er al snel voorbij omdat het vrij prijzig is of omdat je nog niet zo veel van het merk gehoord hebt!? Daarom vind ik het niet onbelangrijk om deze toch wel erg mooie en fijne producten wat beter onder de aandacht te brengen. Ik gebruikte voorheen altijd een wenkbrauwpotlood van Dior (dat zijn ook niet de goedkoopste potloden), maar sinds ik de Brow Wiz in mijn bezit heb, gebruik ik hem elke dag!

Dit zijn de verkooppunten vinden van Anastasia make-up. Of bestel ze direct via de site: Anastasiashop.nl.

Hebben jullie ooit eens iets gebruikt van Anastasia make-up en hoe is dat bevallen? Wat vinden jullie van deze producten? 

Liefs Nena

 

 

Volg:

68 Reacties

 1. Anouk
  20 januari 2013 / zondag, 20 januari 2013

  Wauw, wat een prachtige wimpers heb je toch!

 2. Diana
  19 januari 2013 / zaterdag, 19 januari 2013

  omijngod je hebt zoooo mooie ogen!

 3. Annika
  18 januari 2013 / vrijdag, 18 januari 2013

  wauw! die oogschaduw ziet er echt heel goed uit bij jou!

 4. 18 januari 2013 / vrijdag, 18 januari 2013

  Mooie kleuren! En prachtige ogen! :D

 5. Iva
  17 januari 2013 / donderdag, 17 januari 2013

  Dat paars op jouw ogen, prachtig! Je ziet er sowieso heel erg goed uit op deze foto’s :) Mooie oogschaduws! Brow pencil lijkt me handig, maar ik ben enorm gehecht aan mijn MUFE Aqua Brow.

 6. Catho
  17 januari 2013 / donderdag, 17 januari 2013

  Zien er heerlijke producten uit! Die tweede ooglook met My Bedford staat je echt goed :-)

 7. 17 januari 2013 / donderdag, 17 januari 2013

  Ziet er fijn uit, ik heb nog niks van dit merk :) x

 8. Ilona
  17 januari 2013 / donderdag, 17 januari 2013

  Dat paarse staat je erg mooi!

 9. 17 januari 2013 / donderdag, 17 januari 2013

  de oogschaduw van de eerste ooglook vind ik erg mooi
  ik heb zelf de wenkbrauwgel gehad, die is errug goed!

 10. bente♥
  17 januari 2013 / donderdag, 17 januari 2013

  ik wil de oogschaduw palletjes hebben maar ik kan gewoon niet zoveel uitgeven aan 2 kleurtjes :(

 11. Tess
  17 januari 2013 / donderdag, 17 januari 2013

  Wauw, wat zie je er prachtig uit Nena! Je ziet er mooi uit als je je haar omhoog opsteekt, zoals bij de eerste look. Je krijgt er een hele mooie lieve uitstraling van.

 12. 17 januari 2013 / donderdag, 17 januari 2013

  echt mooie oogschaduw kleurtjes !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *