WIN: Tickets SuperTrash Show/Party

Hier en daar spot ik wat BN’ers op de eerste rijen. Iedereen klets wat op zich heen, maakt foto’s van zichzelf met mobieltjes, kijkt wat in het rond. Maar dan… Het licht gaat uit. Iedereen wordt stil. Alle hoofden richten zich op de lege, lange catwalk. Muziek blaast uit de speakers en dan gaat het los. Het eerste model opent de show. En dan komt er nog één, en nog één. Fotografen flitsen massaal hun camera’s waardoor er aan het einde van de catwalk een explosie van bliksem lijkt te ontstaan. De modellen verlaten de catwalk onder luid geklap en goedkeurende gezichten.

Heerlijk vind ik het! De voorpret (wat trek ik aan?), de spanning, nieuwsgierigheid en afwachting vlak voor de show en natuurlijk de borrel en het feest ná de show. Ik kan niet wachten om eind deze maand naar de SuperTrash show te gaan.

Heb jij dit ook altijd eens mee willen maken? Today is your lucky day, want ik mag van SuperTrash 1 x 2 kaarten weggeven!

Wat moet je doen om te winnen?
1. Like SuperTrash op Facebook.

2. Stel, je wint de kaarten en jij en je beste vriendin mogen naar de SuperTrash show. Welk SuperTrash item zou je dan aantrekken? Bekijk de collectie op de SuperTrash website en laat je antwoord achter in een comment. Probeer geen links te kopieren, want dan beland je comment automatisch in de spambox (en ik ben er niet om alles te ontspammen, zit namelijk in London). Hoe zou jij het verder stylen? Welke schoenen, accessoires, make-up en hairdo? Wees zo creatief en fantasierijk mogelijk. De leukste comment wint twee kaarten.

3. De show wordt gehouden op vrijdagavond 26 januari in Amsterdam, dus check je agenda voordat je meedoet en houd deze dag vrij!

Op 19 januari maak ik de winnaar bekend, dat is een week van te voren. Good luck iedereen! Wie weet zie ik je daar?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

111 Reacties

 1. Evi
  24 januari 2013 / donderdag, 24 januari 2013

  Is dit al bekend gemaakt?

 2. 19 januari 2013 / zaterdag, 19 januari 2013

  Ik zou een mooie skinny jeans aantrekken, het liefste een zwarte. Daarop een bordeauxrood hempje en daarover een see trough blousje met studs op de schouders! Qua schoenen zou ik stoere booties aantrekken in een chesnut kleur, met een paar studs op de achterkant, en een mooie zwarte clutch van ruig leer. Misschien nog een mooie statement ketting en subtiele knopjes oorbellen, ook nog wel een ring met een mooie steen erop. Mijn haar zou ik mooi krullen en dan een beetje uitkammen, dan de helft opsteken en een beetje volume maken. Qua makeup denk ik smokey eyes, een natuurlijke blush een oudroze nude lipstick (MAC hue) . Qua parfum mijn favoriete luchtje, love by chloe! Xx

 3. 18 januari 2013 / vrijdag, 18 januari 2013

  Lieve Serena,

  Ik hoop zó dat ik naar de Supertrash show mag. Ik kan wel reageren welk kledingstuk ik aan zou willen, maar beeld zegt meer dan 1000 woorden dus heb ik er een collage van gemaakt. Natuurlijk wel met uitgebreide uitleg ;-). (Handig maar niet heus, ik had dus een linkje gebruikt, vandaar dat ik hem even opnieuw post met ditmaal de link bij mijn website vakje, excusez-moi!)

  Mijn oog viel meteen op de prachtige Mustang boots. Ik wilde rond deze laarsjes een fashionshow outfit creeëren. Het mooiste vind ik het dan om de rest van de outfit simpel te houden zodat de laarsjes extra opvallen. Daarom koos ik voor een zwarte Paradise pants en een witte Bond top. Accessoires maken de outfit af. Ik kies voor de Arlene bracelet en de prachtige, chique Esther earrings. Mijn haar style ik met Hollywood krullen zoals Olcay Gülsen ze zelf ook graag en vaak draagt. Zij heeft zulk mooi haar en voor de modeshow wil ik dat mijn haar net zo perfect als dat van haar zit.

  Qua make-up wil ik mijn lippen laten matchen met de laarsjes: rood dus! Bij rode lippen vind ik een natural ooglook (ik zou het Khroma palette van de Kardashians gebruiken in Khloe, jammer dat Supertrash zelf nog geen make-up heeft!!) het mooiste, maar ik maak ze, net zoals Kim Kardashian dat altijd doet, af met te gekke wimpers! En natuurlijk kan ik niet weg zonder Phenomenal van Supertrash op te spuiten!

  Zucht, nu ik dit zo bedenk besef ik me alleen nog maar meer HOE graag ik naar die show wil! Ik zie het al helemaal voor me en heb meteen zin om zo’n zelfverzekerde, sexy Supertrash outfit aan te doen! De kleding is zo classy en luxe maar voor een betaalbare prijs: alles waar ik dol op ben! I love it!

  Natuurlijk like ik Supertrash állang al op Facebook, net als de Beautylab facebook. Ook staat 26 januari al vrij in mijn agenda!

  Nu maar duimen en een nachtje vol zenuwen slapen!

  ❤ Shenyce

 4. 18 januari 2013 / vrijdag, 18 januari 2013

  Lieve Serena,

  Ik hoop zó dat ik naar de Supertrash show mag. Ik kan wel reageren welk kledingstuk ik aan zou willen, maar beeld zegt meer dan 1000 woorden dus heb ik er een collage van gemaakt. Natuurlijk wel met uitgebreide uitleg ;-). http://i50.tinypic.com/6ozkud.png

  Mijn oog viel meteen op de prachtige Mustang boots. Ik wilde rond deze laarsjes een fashionshow outfit creeëren. Het mooiste vind ik het dan om de rest van de outfit simpel te houden zodat de laarsjes extra opvallen. Daarom koos ik voor een zwarte Paradise pants en een witte Bond top. Accessoires maken de outfit af. Ik kies voor de Arlene bracelet en de prachtige, chique Esther earrings. Mijn haar style ik met Hollywood krullen zoals Olcay Gülsen ze zelf ook graag en vaak draagt. Zij heeft zulk mooi haar en voor de modeshow wil ik dat mijn haar net zo perfect als dat van haar zit.

  Qua make-up wil ik mijn lippen laten matchen met de laarsjes: rood dus! Bij rode lippen vind ik een natural ooglook (ik zou het Khroma palette van de Kardashians gebruiken in Khloe, jammer dat Supertrash zelf nog geen make-up heeft!!) het mooiste, maar ik maak ze, net zoals Kim Kardashian dat altijd doet, af met te gekke wimpers! En natuurlijk kan ik niet weg zonder Phenomenal van Supertrash op te spuiten!

  Zucht, nu ik dit zo bedenk besef ik me alleen nog maar meer HOE graag ik naar die show wil! Ik zie het al helemaal voor me en heb meteen zin om zo’n zelfverzekerde, sexy Supertrash outfit aan te doen! De kleding is zo classy en luxe maar voor een betaalbare prijs: alles waar ik dol op ben! I love it!

  Natuurlijk like ik Supertrash állang al op Facebook, net als de Beautylab facebook. Ook staat 26 januari al vrij in mijn agenda!

  Nu maar duimen en een nachtje vol zenuwen slapen!

  ❤ Shenyce

 5. Maaike
  18 januari 2013 / vrijdag, 18 januari 2013

  Ik heb zelf 1 Supertrash vest met hele gave ‘ruffle’ mouwen! Als outfit zou ik zeker gaan voor een mooi getailleerd jurkje met een riempje eromheen.En die heeft ST zeker!! Wie weet gooi ik er dan nog wat glitters bij in de vorm van een armband of ketting! Daaronder een paar pittige zwarte hakken en ik ben ready to go!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *