Naked on the run palette review

De Amerikaanse Sephora is net een snoepwinkel voor mij. Ik kan er uren rondneuzen en struinen, ik kijk er mijn ogen uit en maak er mijn portemonnee vele malen lichter. Vlak voordat mijn zusjes vertrokken naar New York raadpleegde ik nog even snel de Sephora webshop om te kijken of er nieuwe producten waren toegevoegd die ze voor mij mee terug konden nemen en ja hoor, mijn ogen begonnen te glimmen toen ik het nieuwe Naked On The Run palette zag van Urban Decay.

naked on the run_1naked on the run_3Ik ben vaak onderweg en op reis voor mijn blog dus voor mij is het Naked On The Run palette echt een uitkomst. Dit palette heeft alles wat mijn hartje begeert en mijn gezicht nodig heeft:

+ Bronzer
+ Blush
+ All Over Highlighter 5050
+ 5 natuurlijke tinten oogschaduw
+ Naked lipgloss in de kleur Sesso
+ 24/7 glide-on eye pencil in de kleur Stag
+ Perversion mascara
+ Big ass spiegel waarin ik mijn hele gezicht kan bekijken

naked on the run_5Als ik op reis ga hoef ik alleen nog maar een foundation, wenkbrauwpoeder (alhoewel ik net heb ontdekt dat de matte oogschaduw ook prima dienst doen als wenkbrauwpoeder, dat scheelt weer!) en een aantal kwasten in te pakken en dan ben ik ready to go! Natuurlijk is Naked On The Run ook perfect voor wanneer je niet op reis gaat. Het bevat maar liefst 6 nieuwe oogschaduwkleuren en ook de kleuren van de lipgloss en het oogpotlood zijn nieuw, dus wees niet bang voor ‘doubles’ wanneer je reeds in het bezit bent van een of meerdere Naked palettes, zoals ik.

naked on the run_4

Bronzer

naked on the run swatches_1Deze matte bronzer geeft mijn gezicht een gezond sunkissed kleurtje en oogt zeer natuurlijk en warm door de matte finish en gelige ondertoon (geen oranje dus, thank God). De bronzer is goed gepigmenteerd, maar niet té, zodat je de kleur goed op kunt bouwen en je niet al te bang hoeft te zijn voor strepen. Ik breng de bronzer aan vanaf mijn voorhoofd bij de haarlijn, vervolgens onder mijn jukbeenderen, dan langs mijn kaaklijn door naar mijn kin en als laatste een beetje op mijn neusbrug.

Blush

naked on the run swatches_2Deze vrolijke roze blush heeft een frisse, blauwe ondertoon waardoor je wangen er lekker rozig en gezond uit komen te zien. Het zorgt voor een lekker fruitig blosje! De blush bevat hele subtiele ieniemienie gouden shimmertjes die je niet ziet op je wangen, maar wel zorgt voor een mooi, zacht satijnen glansje. Deze blush breng ik aan op de appeltjes van mijn wangen.

Highlighter

naked on the run swatches_4Nu de shimmer bricks van Bobbi Brown hun magie niet kunnen uitoefenen op mijn wangen, moet ik er een andere glow op zien te toveren en dat gaat gelukkig erg goed met de prachtige 5050 all over highlighter. Ik breng deze zachte, perzilkleurige highlighter aan op mijn jukbeenderen voor een subtiele, gezonde en warme glans. De 5050 highlighter is een nieuw product van Urban Decay en kun je tevens gebruiken als oogschaduw.

Eyeshadows

In dit palette zitten veel nieuwe never-before-seen shades, waaronder alle 5 de oogschaduwkleuren.

naked on the run_8naked on the run swatches_3Van links naar rechts zien jullie de kleuren; Dive – Fix – Resist – Dare – Stun.

 • Dive: een warme, koperkleurige oogschaduw met een sterke metallic glans.
 • Fix: een zachtbruine, caramelkleurige oogschaduw met matte finish. Volgens mij is deze kleur ook erg mooi als wenkbrauwpoeder bij blondines.
 • Resist: een bruine oogschaduw met koele ondertoon en sterke metallic glans.
 • Dare: een bruine, café au lait-kleurige oogschaduw met matte finish. Deze is voor mij ook perfect als wenkbrauwpoeder!
 • Stun: een donkerbruine oogschaduw met een warme, gouden ondertoon en een metallic finish. Mijn persoonlijke favoriet!

Alle kleuren zijn intens gepigmenteerd, zacht van textuur en glijden zonder te kruimelen soepel over de huid. Ze blenden erg mooi met de huid en met elkaar. Urban Decay stelt zelden teleur, hun oogschaduw is geweldig! En ook deze keer doen ze hun goede naam weer eer aan. Stun vind ik schitterend, maar ook Dive is een prachtig, roségoud/koperkleurtje (erg mooi bij groene ogen!). En ook al zijn de matte kleuren wat saai, toch komen deze ook altijd goed van pas.

Naked Sesso Lipgloss

naked on the run_7naked on the run swatches_5naked on the run swatches_7Deze lipgloss heeft bijna exact de kleur van mijn lippen. Het is een mooie, oudroze kleur met een vleugje taupe en plum, en subtiele roze shimmertjes die zorgen voor een prachtige, sterke glans. Voor mij is dit echt de perfecte nude. Voor mensen met een lichtere huidskleur dan ik pakt deze kleur waarschijnlijk iets donkerder uit en ik heb het idee dat je dan het ‘Kylie Jenner Lips’ effect zal krijgen. De lipgloss ruikt fris naar pepermunt, maar tintelt niet heel heftig, hoogstens een heel klein beetje en alleen in het begin. Hij plakt ook niet en geeft mijn lippen een supervolle look. Ik vind het effect erg mooi en naturel!

24/7 glide-on eye pencil in Stag

naked on the run swatches_6Volgens mij heb ik ooit een ode geschreven over de 24/7 glide-on eye pencils, want echt, deze oogpotloden zijn top! Allereerst zijn ze super intens gepigmenteerd. Dan glijden ze ook nog zacht en soepel als boter over je oogleden heen en ze zijn waterproof en smudgeproof, oftewel ze blijven de hele dag zitten, zonder uitlopen, vlekken of ‘stempelen’ boven je oog. Ideaal! Ook op de waterlijn blijven ze prima zitten. I love it! De kleur Stag is diep donkerbruin met een koele ondertoon en een satijnen finish. Dit potlood is een travel size formaat van 0,8 gram.

Perversion mascara

PicMonkey CollageDeze mascara belooft ‘bigger, blacker, badder’ wimpers dus whoaaaaah, ik stond te trappelen om dit product uit te proberen. Het borsteltje is van plush en ziet er lekker vol uit en de mascara bevat ultrazachte vezels die je wimpers meer volume en lengte geven. Ik ben altijd benieuwd of een nieuwe mascara mijn favoriete Guerlain Cils d’Enfer waterproof mascara kan overtreffen.

Maar… helaas! Dat deed het niet. Mijn wimpers zakken (dat zie je goed op het onderste gedeelte van de collage) en de krul gaat er uit. De mascara verlengt mijn wimpers praktisch niet, maar maakt ze wel meer aanwezig en separeert ze mooi. Geen slechte mascara, maar het doet niet veel extra’s voor mijn wimpers, helaas. Ik blijf dus gewoon bij mijn good ol’ Guerlain mascara. Jammer dat die niet in het palette past, alleen.

naked on the run look_1 naked on the run look_2 naked on the run look_3Voor bovenstaande look heb ik alle gezichtsproducten gebruikt (bronzer, blush, highlighter) en op mijn ogen draag ik de warme koperkleur Dive met de kleur Dare in de crease. Onder mijn ogen heb ik Resist aangebracht en als eyeliner draag ik het oogpotlood in de kleur Stag. Op mijn lippen draag ik de kleur Sesso. Het resultaat is een hele zachte en natuurlijke look met mooie, warme ondertonen.

naked on the run_2Om heel eerlijk te zijn vind ik het roze kleurtje op mijn wangen lekker fris en weer eens wat anders dan mijn eeuwige shimmer bricks, maar toch mis ik die heftige glow. Ik voel me zonder mijn ‘bricks’ toch een beetje kaal en minder glamourous. De lipgloss vind ik erg mooi, het is echt de perfecte nude voor mij.

De oogschaduw is prachtig en ik vind het een goede afwisseling tussen shimmer/metallic en matte. Ook fijn dat de kleuren nieuw zijn zodat je geen dubbele kleuren hebt als je in het bezit bent van andere Naked palettes. Bovendien doen de matte kleuren prima dubbeldienst als wenkbrauwpoeder. De mascara vind ik niet zo fijn, het doet niets voor mijn wimpers, helaas. Maar ik moet er wel bij vermelden dat ik van die wimpers heb waarbij bijna geen enkele mascara een goed effect geeft.

naked on the run_6Het Naked on the Run palette is werkelijk waar fantastisch! Het is niet alleen een plaatje om te zien en bevat een big ass spiegel waar ik mijn hele gezicht in kan zien, het palette is lekker compleet en daarom perfect voor on-the-go! Het enige wat ik jammer vind is dat de mascara niet zo geweldig is voor mijn wimpers en dat ik persoonlijk een sterkere highlighter mooier vind staan. Maar, de rest van de inhoud is helemaal top en ik neem dit palette dan ook zeker mee op reis. Scheelt een hoop gedoe en ruimte in mijn toilettas.

Het Naked on the Run palette kost $54 (ongeveer €46) en is een limited edition. Je koopt het palette bij Sephora of online via online shops zoals Beautybay.com.

Zelf heb ik dit palette cadeau gekregen van Larissa en Tara, thanks zusjes! <3

Wat vinden jullie van het Naked on the Run palette, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

74 Reacties

 1. Rebecca
  16 januari 2015 / vrijdag, 16 januari 2015

  Wauw! Wat een prachtig palette! Love de kleur dare

 2. 15 januari 2015 / donderdag, 15 januari 2015

  Wát een foto’s maak jij toch! Ik had ‘m een paar weken geleden in mijn handen in Sephora en toen dacht ik nehh, dit heb ik niet echt nodig. Stom, want eigenlijk is dit gewoon een perfect palette voor in de handtas!

  Liefs, Diantha

 3. Viviana
  14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Eerlijk, deze manier van gezichtsmake-up staat je net zo goed als shimmer bricks!

 4. 14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Wauw, hij is heel mooi en de pigmentatie is ook super!

 5. 14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Erg handig zo’n palette, met alles erop en eraan! De blush vind ik erg mooi

 6. 14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Zowel de inhoud als de verpakking vind ik geweldig! SEPHORA is voor mij ook een snoepwinkel, vind het nog steeds ontzettend jammer dat we hier geen filialen meer hebben in NL :'(

 7. Lise
  13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Jaaaaaaaaa ik heb hem ook gekregen van mijn allerliefste man!!! Ik ben er super blij mee.. mascara is idd niet helemaal dat maar hee het kan niet allemaal even goed zijn….

 8. 13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Wauw, echt een heel mooi palette! Zeker wat voor mij. Al heb ik nog zo veel ongebruikte pallets, blushes etc. dat ik als doel heb om die eerst op te maken.. Stiekem een beetje jammer nu ik deze zie haha!

 9. Samrah
  13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Je wangetjes zien er het mooist uit vind ik, staat je echt goed.

 10. 13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Klinkt als een mooi palette, een hebbeding! Jammer van de mascara, maar verder erg positief zo te horen:)

 11. 13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Aaah, ik vind em helemaal prachtig en wat fijn dat je em echt voor eigenlijk alles kan gebruiken! Jammer dat de mascara niet helemaal je ding is, maar mogelijk over een tijdje wel? Heb ik vaak als ze iets ouder worden haha. En inderdaad wat je zegt de blush en highlighter zijn anders dan we gewend zijn maar ik vind het wel wat hebben hoor lekker freshhhh

 12. 13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Jammer van de mascara. Maar wel een leuke palette!

  x

 13. 13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Oh ik ben jaloers! Ik wil dit palette ook graag hebben maar ik twijfel tussen de gewone naked1 of deze, de andere naked palettes heb ik al haha.

 14. 13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Fijne review! Ik had dit palette al even op het oog maar het wordt toch steeds verleidelijker hem te kopen :)

 15. Annika
  13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Wat heb je er een mooie look mee gemaakt!

 16. 13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Wauw, echt heel erg mooi! Ik moet zeggen dat de prijs me nog meevalt, zeker in vergelijking met wat je betaald voor een Naked Palette waar eigenlijk alleen oogschaduws in zitten.
  xx

 17. Lynn
  13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Super handig! Wat een uitkomst is dit voor na de sportschool! Ik heb namelijk n hekel aan het meeslepen van alle spullen dus verlaat nu de sportschool vaak bare faced, maar dit palette zou super handig zijn.

  Weet je toevallig ook of er goedkopere paletten vekrijgbaar zijn, want 40 euro is wel n beetje veel voor n na de sportschool quick fix ;)

 18. 13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Echt prachtig!! Deze wil ik zeker nog een keer hebben!

 19. 13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Deze zou ik nog graag hebben :) Urban Decay stelt niet vaak teleur!

 20. 13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Ahh deze heb ik al vaak voorbij zien komen op Pinterest en Weheartit, maar had er nog geen reviews van gelezen. Wat een ontzettend mooi en kwalitatief goed palette, nu wil ik ‘m ook hebben! :)

 21. 13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Lijkt me super leuk als je een maand lang dagelijks gaat vloggen. En zit met smacht te wachten op een kledingkamer tour update.:D
  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *