Eyelove shoot | behind the scenes

Vorig jaar werd ik benaderd door Eyelove Brillen met de vraag of ik samen met een stel andere bloggers wilde meewerken aan hun Fashion Collection, een limited edition collectie bestaande uit stijlvolle brillen ontworpen door fashionable bloggers. De bloggers die deel uitmaken van de Fashion Collectie zijn Leroy van Comme des Leroi, Bas en Frank van Colourful Rebel, Lucy van Lovely by Lucy, Annic van I Love Fashion News, Lizzy van Lizzy vd Ligt en ik. We zijn naar Parijs geweest om inspiratie op te doen en hebben uiteindelijk onze definitieve ontwerpen ingeleverd.

Vorige week was het eindelijk zo ver, ik kon mijn ontwerpen in levende lijve aanschouwen, bekijken, opzetten en bewonderen. Wat ben ik trots! Alle bloggers waren aanwezig voor de Eyelove fotoshoot in Studio 13 in Amsterdam. Iedereen had een individuele fotoshoot met zijn of haar eigen ontworpen brillen en samen deden we een group shot (en dat was natuurlijk weer dikke pret!). De foto’s zijn gemaakt door Anouk Hart.

Benieuwd naar de behind the scenes beelden van de shoot?

eyelove behind the scenes shoot_01 eyelove behind the scenes shoot_02 eyelove behind the scenes shoot_17 eyelove behind the scenes shoot_18 eyelove behind the scenes shoot_16 eyelove behind the scenes shoot_15 eyelove behind the scenes shoot_14 eyelove behind the scenes shoot_09 eyelove behind the scenes shoot_13 eyelove behind the scenes shoot_12 eyelove behind the scenes shoot_11 eyelove behind the scenes shoot_10 eyelove behind the scenes shoot_03 eyelove behind the scenes shoot_04 eyelove behind the scenes shoot_06 eyelove behind the scenes shoot_05 eyelove behind the scenes shoot_08 eyelove behind the scenes shoot_07De behind the scenes beelden zijn gemaakt door Sascha Esmail en Hair & Make-up werd verzorgd door Cynthia.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn vrij uitgesproken brillen vinden. Zelf ben ik helemaal fan van cateyes. Het is zo heerlijk ‘kittig’ en sexy. Op en top vrouwelijk, I love it! Ook wilde ik een glamourous zonnebril ontwerpen waardoor elke vrouw er meteen uitziet als een celebrity en omdat ik ook van kleur houd, heb ik een ombre model ontworpen die overloopt van donkergroen in knallend turkoois. Een heerlijke frisse kleur voor de komende zomer!

Op 2 februari wordt de Eyelove Fashion Collection gelanceerd, dus jullie moeten nog eventjes geduld hebben! Alle brillen zullen in elk geval €49 gaan kosten, ongeacht de sterkte, en de brillen zijn ook als zonnebril te bestellen. Eyelove hanteert zachte prijsjes waardoor het mogelijk is meerdere brillen aan te schaffen zodat je lekker vaak kunt afwisselen en je bril echt als mode accessoire kunt gebruiken. De brillen zullen te koop zijn bij alle Eyelove verkooppunten. Meer Eyelove informatie vind je hier.

Wat is jullie eerste impressie van de Eyelove Fashion Collectie? 

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

74 Reacties

 1. Nikki
  17 januari 2015 / zaterdag, 17 januari 2015

  Ik ga normaal gezien altijd naar Eyes + more voor mijn brillen (€99 per bril), maar ik ga voor mijn volgende bril toch eyelove eens een kans geven! Zo kan ik een bril op sterkte en een zonnebril op sterkte halen voor de prijs van 1 bril bij eyes + more, win! :D

 2. janique
  15 januari 2015 / donderdag, 15 januari 2015

  Heel gaaf! Echt een mooi resultaat !

 3. 15 januari 2015 / donderdag, 15 januari 2015

  Wat gaaf om te lezen en te zien. Echt gaaf Serena:-)!

 4. 15 januari 2015 / donderdag, 15 januari 2015

  Oh ik vind ze echt supermooi allemaal! :)

 5. jzmn choo
  15 januari 2015 / donderdag, 15 januari 2015

  Eye dubble love! Alhoewel ik nog steeds niet geloof dat het maar 49€ is. Ik vind de eerste en laatste bril te gek! Binnenkort naar de winkel voor een begroting. Top gedaan Serena!

  • evelien
   15 januari 2015 / donderdag, 15 januari 2015

   Jawel! Een vriend van mij heeft er laatst 1 op sterkte gekocht en t was echt zo spotgoedkoop. Ik moet wel zeggen dat het een totaal andere kwaliteit is dan een montuur van 150 of 300 euro. Maar in ruil daarvoor wissel je nu vaker af natuurlijk

   • Liz
    18 januari 2015 / zondag, 18 januari 2015

    Ik heb 2 brillen van Eyelove, en ik merk geen verschil met de brillen die ik ervoor heb gehad!! Kwaliteit is perfect en goeie service ;)

 6. 14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Oh WoW! Ik kan vrijdag mijn bestelde bril eindelijk ophalen.maar ga zoizo kijken voor een 2e bril of een zonnebril op sterkte zodra deze brillen in de winkel liggen.

 7. 14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Oh wauw, wat zien de foto’s (en brillen) er allemaal gaaf uit!

 8. 14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Wat een gave foto’s. Een knot staat je echt goed!

  x

 9. Michelle
  14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Heel gaaf Serena! Leuke spontane foto’s ook. Echt leuk!

  Liefs

 10. k.l.
  14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Oehoeh! Ik wil die van die foto waar je je haar in een knot heb en de laatste bril

 11. 14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Woww, wat een stoere collectie. Vooral de cat eye zonnebril staat je super! ♥

 12. 14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Argh, ik heb net 500euro uitgegeven aan een nieuwe bril en ben net stapelverliefd geworden op die tweede cateye van jou. Misschien koop ik die ook nog, leuk voor erbij.

  • Serena
   Auteur
   14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

   Oei, ik wist niet dat brillen zo veel geld konden kosten, of heb je speciale cilinder en extra dunne glazen? Je moet maar even kijken straks in de winkel, hoe de cateye je staat. Als het geweldig staat zou ik zeggen, neem ’em erbij! Leuke, kittige afwisseling! En er zijn volgens mij niet veel cateye modellen op de markt. liefs, Serena.

   • evelien
    15 januari 2015 / donderdag, 15 januari 2015

    Jup, wanneer je echt een goed montuur wilt begin je bij 250 euro. Is het een dun montuur en heb je een hoge sterkte of cilinder, dan moet je dure glazen kopen die zo dun geslepen kunnen worden. Sowieso beginnen glazen normaal bij 60 euro per stuk. Dan heb je nog de opties om beter krasbestendig te zijn, ontspiegelen en weet ik niet wat nog meer.
    Ik vind dit wel een hele leuke optie om een gewaagder model aan te schaffen, zeker voor een zonnebril. Nu koop ik toch maar altijd een vrij veilig montuur omdat hij lang mee moet.

 13. Step
  14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  woow, wat zitten er een gave moddelen tussen!
  echt heel bijzonder!

  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *