My daily glam look

Een beetje glamour kan nooit kwaad, zeg ik altijd maar zo. Elke dag voorzie ik mijn jukbeenderen dan ook van een flinke dosis highlighter, zo nu en dan krul ik mijn haren, ik draag rode lipstick op de dagen dat ik me extra zelfverzekerd wil voelen of ik zet mijn ogen extra zwaar aan. I love it!

Als ik aan glamour denk dan denk ik vrijwel meteen aan de Kardashians met hun dailyglam looks. En dan niet eens per se aan die donkere, smokey looks, maar juist aan hun looks gemaakt met naturel kleuren. Natuurlijk wel helemaal Hollywood style met alles erop en eraan. Brows on fleek, highlighter game is strong, overlined matte lips, make-up baking en een flinke winged eyeliner en een shitload aan mascara. Heerlijk!

In de video hieronder laat ik in samenwerking met Max Factor mijn Daily Glam look aan jullie zien, terwijl ik ondertussen gewoon gezellig zit te kletsen.

Gebruikte producten;
– Max Factor Miracle Match Foundation in de kleur Soft Honey
– The Original Beautyblender
– ICI PARIS XL Fan Brush
– Zoeva Face Shape Brush
– Urban Decay Beached Bronzer in Bronzed
– Dior Blooming Gardens highlighter (limited edition)
– Benefit Goof Proof Brow Pencil
– Max Factor Masterpiece Nude Palette in Cappuccino Nudes
– JACKS Beauty Line tapered blending brush
– Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eye Liner
– Max Factor Masterpiece Max mascara
– Max Factor Lipfinity in de kleur Spice

Max Factor Miracle Match foundation

Max Factor makeup - 1In de video gebruik ik ook de Miracle Match foundation van Max Factor. Ik vind het een fijne foundation omdat er allereerst een breed scala aan tinten beschikbaar is, van vrij licht naar vrij donker en met zowel een koele als warme ondertoon. Op deze manier is het gemakkelijk om een goede match te vinden. Mijn perfecte match is de kleur 77 Soft Honey.

miracle match foundationDeze foundation heeft een heerlijke, romige textuur.  Het geeft mijn huid een medium tot sterke dekking die goed op te bouwen is, en ziet er toch mooi en transparant uit (geen cake effect), terwijl het de huid ook verzorgt met hydraterende ingrediënten. Daarnaast matteert hij lichtjes, wat zorgt voor een mooier, egaler effect zonder de natuurlijke glow te verliezen. Ik gebruik hem nu een tijdje en ben er écht goed over te spreken. Wat ik vooral fijn vind is dat ik er in de loop van de dag ook niet van ga glimmen, maar dat het toch voor een mooie, natuurlijke en dewy look zorgt. Prijs €16,99 per stuk (30ml).

Max Factor Masterpiece Nude Palette in Cappuccino Nudes

masterpiece nude palette swatches De Masterpiece Nude Palettes zijn verkrijgbaar in 3 varianten; Rose Nudes (past het best bij een huid met een koele ondertoon), Golden Nudes (past het best bij een huid met een warme ondertoon) en Cappuccino Nudes (past het best bij een huid met een neutrale ondertoon). Ik heb in de video van vandaag Cappuccino Nudes gebruikt (middelste rij) waarvan ik de eerste, vijfde en zevende kleur heb gebruikt. Ik vind de swatches echt super intens! De oogschaduw is lekker zacht en romig, maar niet kruimelig. Ze voelen comfortabel aan op de huid en ik vind de kleuren ook erg goed gekozen. Je kunt er alle kanten mee op! Prijs €19,99 per stuk.

Max Factor Masterpiece Max mascara

masterpiece max mascaraDe mascara heeft een rechttoe rechtaan borsteltje gemaakt van siliconen. Er komt een goede hoeveelheid mascara vanaf die je wimpers lekker veel volume geeft en ze toch erg mooi separeert, dus zonder klontjes en zonder aan elkaar te kleven. Prijs €16,99 per stuk.

Max Factor Lipfinity in de kleur Spice

Max Factor makeup - 4Lipfinity is één van mijn favoriete lipproducten omdat ze allereerst superlang op mijn lippen blijven zitten. Daarnaast is het kleurpigment onwijs intens en dekken ze dus heel erg goed.

Max Factor makeup - 5En wat ik ook prettig vind is dat er zoveel kleuren beschikbaar zijn, van nude tot taupe (Kylie Jenner Lips!) naar feestelijk rood. Hierboven zien jullie de kleuren die ik momenteel het meest gebruik. In de video van vandaag heb ik gekozen voor de kleur Spicy. Lipfinity komt in een kitje met een balsem erbij, die ervoor zorgt dat je lippen lekker soepel en flexibel blijven. Ik breng de balsem dit keer niet aan, omdat ik graag een extra mat effect wil. Ik ben dol op matte lippen en liquid lipsticks met een matte finish zijn nu ook helemaal hot & happening. Prijs €16,99 per kitje.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe ik mijn Daily Glam look maak en wat glamour voor mij betekent. En natuurlijk ben ik erg benieuwd wat JIJ doet om elke dag een beetje glamour in je leven te brengen! Laat het me weten bij de comments!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

43 Reacties

 1. 3 juni 2016 / vrijdag, 3 juni 2016

  Wat en p mooie basis gaf deze foundation jou. Mooie party look heb je weer gemaakt zeg. Liefs soraya

 2. Catho
  2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

  Lieve Serena,
  ik wil er niet al te veel woorden aan vuil maken: je bent echt TOP bezig! Ik lees je artikelen met alle plezier en ben iedere dag weer benieuwd naar wat je op Beautylab hebt gepost. Ook de gesponsorde artikelen lees ik vrijwel altijd terwijl ik dit bij andere blogspot vaak niet doe omdat ze totaal niets “bijdragen”. Jij maakt er juist iets creatiefs en origineel van!
  Haha heb ik er uiteindelijk toch een hele tekst van gemaakt 🙂
  Veel liefs Catho
  misschien herinner je me nog van het I Love Beauty Event; ik ben een Vlaams meisje en je hebt toen ook mn Brown gedaan hihi:)

  • Serena
   Auteur
   2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

   Ah wat een lieve, hartverwarmende woorden, dankjewel! En jaaaa weet precies wie je bent! 🙂

 3. Marit
  2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

  Wat mij een ontzettend leuk festival lijkt is “by the creek”. Is 9 juli in Vianen.
  Lekker hoor, je vakantie plannen!
  Ik ga eerst 1 weekje naar Bonaire met vriendinnen, omdat een vriendin daarnaartoe is geëmigreerd. Daarna ga ik nog 4 weken met mn ouders door Amerika toeren, de oostkust.

  • Serena
   Auteur
   2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

   GA IK HEEN!!

 4. Sanne
  2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

  Hele mooi look, vooral je ogen vind ik fantastisch. En wat je aan hebt staat echt goed bij de make up.

 5. 2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

  Super mooie leuk! Producten die je erbij gebruikt zijn ook zeer betaalbaar. De Max Factor lipstick in Spicy is echt heel mooi! En weet jij toevallig of Max Factor de soort van Europese naam is voor de Covergirl in Amerika? Ik heb een foundation van Covergirl in Amerika gekocht die echt precies dezelfde look/vorm heeft als deze Max Factor foundation. Ik GLAM mijn dag door elke dag false lashes te dragen, heb helaas hele korte dunne wimpers dus mascara helpt nooit bij mij. Nep wimpers plakken gaat zelfs sneller bij mij dan mascara aanbrengen!
  X

 6. Rss
  1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Echt een hele mooie blouse!! Waar heb je die vandaan?

  • Serena
   Auteur
   1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

   hi,
   dit mooie blousje is van Loavies, maar wel van het najaar van 2015 en ze hebben hem dan ook helaas niet meer in het assortiment, sorry!

 7. 1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Ik ga nooit de deur uit zonder highlighter, eyeliner & mascara! Een goed matchende foundation gebruik ik alleen daar waar het echt nodig is om kleine oneffenheden te verbergen. Lipgloss vind ik prachtig maar op de fiets (met de wind in je haren en je haren vervolgens aan je lippen geplakt) is het een ware ramp… Leuk artikel!

 8. maaitea
  1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  I LIKE!! ik gebruik ook graag lekker veel highlighter! MOET morgen jou palletje gaan scoren trouwens!! Dus highlighter én mooie wenkbrauwen. Dat is mijn dagelijkse portie glamm!!

  • Serena
   Auteur
   1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

   Ahhh, hoop dat je er nog eentje vindt! Ik hoor dat mijn palettes op veel plekken zijn uitverkocht!

  • Karima
   27 juni 2016 / maandag, 27 juni 2016

   Trekpleister heeft ze vaak nog wel. Hoop dat je er een vind.

 9. 1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Echt heel mooi! Als ik mij glamoures wil voelen maak ik een smokey eye en highlighter mag natuurlijk ook niet missen.

 10. Fem
  1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Hey Serena! Mooie make-up en heel leuk shirtje, van welke winkel komt het?

  • Serena
   Auteur
   1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

   hi Fem,
   dit mooie blousje is van Loavies, maar wel van het najaar van 2015 en ze hebben hem dan ook helaas niet meer in het assortiment, sorry!

 11. 1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Wauw! Ik hou van je foundation! Hij geeft niet zo’n vieze glimlaag, maar is ook niet onnatuurlijk poederig ofzo. En dan de perfecte kleur, love it! <3

 12. 1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Prachtige glam look heb je gemaakt, staat je super goed!

 13. 1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Prachtig look heb je gemaakt!

 14. 1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Mooie look heb je gemaakt! Ik vind dit soort looks zelfs ook heel fijn voor gewone dagen omdat je zo toch nog wat extra glam toevoegt. Een wing draag ik eigenlijk elke dag, vind dat zoveel toevoegen voor een look.
  Je vakantieplannen klinken trouwen erg leuk! Zelf ben ik nog wel aan bepaalde vakanties gebonden door mijn opleiding, maar dat zijn wel lange vakanties. Nu nog even twee weken bikkelen voor mijn scriptie en dan is het eindelijk zover en heb ik vakantie 🙂

 15. 1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Hele mooie look, glam! Leuke producten gebruik je, high end maar ook betaalbare items. Fijne combi!

 16. 1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Heel mooi, en je haar zo bij mekaar ook heel knap.
  Highlighter gebruik ik nu iets vaker, en geeft me glam gevoel.
  Komt wel door je te volgen dat ik highlighter super ben gaan vinden.

  • Serena
   Auteur
   1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

   Highlighter is zo mooi! Als ik het niet draag dan ‘mist’ er gewoon iets in mijn gezicht hahaha!

 17. Jeanine
  1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Prachtige look Serena 🙂

  Ik gebruik altijd eyeliner voor wat meer glam. Maar ben highlighter nu ook aan het ontdekken.

 18. Antoinette
  1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Ik vind het zó fijn dat je je filmpjes met een geschreven artikel incl. foto’s combineert! Op werk kan ik niet altijd het filmpje kijken maar ben ik natuurlijk wel benieuwd. Bij jou kan ik dan toch m’n hart ophalen. Top!

  • Sharon
   1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

   Vind ik ook! Niet altijd tijd voor een filmpje en nu heb ik altijd een momentje van ontspanning door je foto’s en teksten. Super!

 19. 1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Onwijs mooi en glowy. De producten zijn dan ook prachtig!

 20. 1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Mooie look! Ik doe altijd als ik weinig tijd of zin heb om veel makeup te dragen op de ogen alleen wat mascara (en wenkbrauwen aanzetten) in combinatie met felle lippen! Zo gebeurd, en gelijk een glam effect. 🙂

 21. Silke van der Heijden
  1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Leuk, ik heb je pallete en vind hem echt prachtig!

 22. Tessa
  1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Wat een mooie look! Ik krijg gelijk zin om mezelf ook op te maken 🙂 Ik vind highlighter echt leuk om te gebruiken voor wat extra’s in mijn look. Eerst wist ik niet zo goed wat het was, maar door jouw filmpjes ben ik het een beetje gaan proberen en ik vind het echt een win! Ik doe eigenlijk nooit mijn wenkbrauwen, want ik heb hele donkere, volle wenkbrauwen van mezelf. Misschien toch eens proberen, ik vraag me af of het staat (of dat ik een soort Bert van Ernie wordt :P). Wij zijn vorige maand op vakantie geweest naar Curacao, heerlijk was dat! Mijn vriend gaat voor zijn werk in Londen wonen, dus komende zomer zal ik daar denk ik wel een aantal keer heen gaan, ook om ons nieuwe appartementje daar in te richten 🙂 Azië staat ook echt nog op mijn lijstje, ik ben nog nooit zelfs maar op dat continent geweest! Ik vind je reisblogs met foto’s etc. ook altijd superleuk om te lezen, dus daar kijk ik weer naar uit deze zomer 🙂

 23. 1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Een prachtige look heb je gemaakt!

 24. Lousaa
  1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Grappig, maar ik vind de before foto frisser 🙂

 25. Petra
  1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Jouw wenkbrauwen!! Zo mooi! Heel de look is trouwens mooi:) Sinds ik de Becca Champagne Pop heb, gebruik ik echt iedere dag highlighter. Ik breng het ook aan met een fan brush, dus de bronzer ga ik hiermee ook eens proberen. Wij zijn net terug van een heerlijk weekend Bloemendaal aan Zee, dus al behoorlijk in vakantiestemming! In de zomer wordt het Corsica, heel erg zin in. Benieuwd waar jij nog heen gaat, komt vast goed zo te horen, x

 26. 1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Wat een mooie look heb je gemaakt! Voor mij geen Glam zonder een mooie highlighter, lipstick en mascara :-)!

 27. 1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Wow wat een mooie look! En die foundation is erg mooi! Ik ga vanavond weer kijken, yay! Een beetje glamour voor mij? Parfum gebruiken van Diptique of Terry de Gunzburg.

 28. 1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Mooie look hoor en inderdaad geschikt voor elke dag, zonder too much te zijn. Ik ben gelukkig ook niet aan schoolvakanties gebonden om weg te kunnen. Dus ik ga zo veel mogelijk buiten het hoogseizoen weg, ik ben net terug van Berlijn. Dus ik ga nu lekker van de zonnige dagen in Nederland genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *