Mijn palette ligt in de winkels!

De afgelopen dagen ben ik helemaal kapot getagd door iedereen die mijn zelf ontworpen essence palette ‘the glow must go on’ heeft bemachtigd en dit maakt me zo happy! Ik heb ondertussen al honderden snaps, tweets, Instagramfoto’s en comments voorbij zien komen van gelukkige dames die mijn palette hebben gescoord.

Iedereen is er zo blij mee en helemaal in de wolken van de mooie, warme kleuren en de goede pigmentatie. Er werd zelfs opgemerkt dat mijn Honey Glow highlighter een perfecte dupe is van NARS Albatros, hihi! Echt zo gaaf om te zien hoe blij jullie er mee zijn!

essence the glow must go on_ - 13 essence the glow must go on_ - 15 essence the glow must go on_ - 21 essence the glow must go on_ - 2 essence the glow must go on_ - 9 essence the glow must go on_ - 10 essence the glow must go on_ - 7 essence the glow must go on_ - 3 essence the glow must go on_ - 12Online via Kruidvat.nl is mijn palette helaas al uitverkocht, maar als het goed is ligt de Bloggers’ Beauty Secrets trend edition, waar mijn palette onderdeel van is, vanaf vandaag in de winkels! In sommige filialen was hij al eerder beschikbaar, maar nu zal hij dus echt overal moeten liggen! En yes, ook bij geselecteerde Trekpleister filialen en OOK bij onze zuiderburen in België.

Het ‘the glow must go on’ palette kost €4,99 en het bijbehorende lakje ‘shine bright’ kost €1,89. 

Wees er snel bij want het gaat om een limited edition collectie en dat betekent ‘op = op’. En als ik het zo begrijp is er een enorme run op mijn palette en bijbehorend minty nagellakje! Dus, snel even in je pauze op en neer naar Kruidvat zou ik zeggen!

Secret_Blogger_Mockup_19Apr_v2 (2)Dan heb ik ook nog een leuk nieuwtje voor de mensen die mijn palette al in hun bezit hebben. Er is sinds kort een essence app en als je mijn palette scant krijg je mij in FREAKING 3D TE ZIEN! Download de app hier via iTunes of via de Google Play Store, leg het palette plat op tafel, scan het en BE AMAZED! Hahaha! Dit is echt zo funny!

Heb jij mijn palette al gespot of zelfs al gescoord? Let me know! En blijf me ook vooral taggen, snappen en tweeten want dat vind ik alleen maar reuze leuk om te zien! Whoohoo!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

135 Reacties

 1. Demi De Jong
  2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

  De laatste weten te bemachtigen bij mijn Kruidvat, zo’n mazzel! Het lijkt wel of die highlighter voor mij gemaakt is, zo mooi is ie ??

 2. Julie Tina
  2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

  Jaaa ik heb hem ook kunnen bemachtigen! Ik was ‘s morgens vroeg in de Kruidvat in Gent dus heb alles rustig kunnen swatchen maarreuh jouw palletje sprong er boven uit hoor 😀 Vind het nog mooier in het echt zelfs en die highlighter is echt prachtig. Wat een superervaring voor je Serena 🙂

 3. Eva
  2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

  ik heb hem ook!

 4. Anna
  2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

  Binnen een dag uitverkocht! worden ze weer aangevuld?

 5. linde
  2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

  Hier liggen alle bloggers palletten nog (Lunetten). Heb ‘m ook gekocht! Perfect om elke dag te pakken. Heb het pallette direct vanochtend gebruikt haha!

 6. 2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

  YAAAS, ik heb ‘m! Zag hem toevallig liggen in de Kruidvat, de laatste, en moest het gewoon meenemen! Ik zag je palette natuurlijk al eerder op je blog maar in het echt ziet de bronzer er nog mooier uit! Ben van plan om binnenkort een look mee te creëren en zal deze zeker op mijn blog plaatsen.
  X

 7. josephina
  2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

  Ik pakte ( gelukkig) ook de laatste uit t schap!
  Compliment Serena.
  Ik vind em geweldig, vooral de glowing bronzer .

 8. Akgul
  2 juni 2016 / donderdag, 2 juni 2016

  Ik heb de laatste in mijn kruidvat gekocht! De rest was nog helemaal vol,super trots op je!

 9. maaike
  1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Ik was gister in de dm in Duitsland en jouw palette was als enige helemaal op van de rest was nog Super veel!! Dus je bent zeker favoriet in Duitsland

 10. 1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Ah ik heb nog geen tijd gehad om naar de kruitvat te rennen maar morgen ga ik kijken. Zondag ga ik op vakantie naar Mallorca en het lijkt mij zo’n perfect palette om mee te nemen. Ik ga zo hard balen als ik hem niet kan krijgen! Z

 11. Joreen
  1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Ik heb hem vandaag kunnen kopen! Hij was laatst op de webshop van Kruidvat al uitverkocht! Maar ik heb hem gescoord 🙂

 12. Yorinde
  1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Hen hem direct gekocht toen ik hem zag, laatste ik mijn filiaal. Hij was te mooi om te laten liggen en bevalt goed! Valt nu onder mijn degelijkste make up:)

  • Yorinde
   1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

   Woops lekkere autocorrecties..

 13. Katie
  1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Bij mijn kruitvat was ie al uitverkocht!!! :((((

 14. Laura
  1 juni 2016 / woensdag, 1 juni 2016

  Yaaaaaas!! Ik heb hem op het moment zelfs op! Je kunt er echt een full face look mee maken! I love it Serena!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *