Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick

Vandaag review ik de geweldige Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick, een perfecte kruising tussen lipstick en gloss. Deze vloeibare lipsticks zijn mega gepigmenteerd, romig en hydraterend voor de lippen én bevatten zomerse knalkleurtjes! Daarbij zijn ze ook nog eens lekker budget, namelijk €3,99 per stuk. Hoe mooi wil je het hebben?

Vandaag test ik alle 6 de kleurtjes voor je uit!

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick-14 Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick-15De liquid lipsticks zitten in doorzichtige hulsjes met een metallic gouden opdruk. De applicator is een ‘normale’ sponsapplicator. Geen hele spectaculaire verpakking dus, maar wel hele spectaculaire kleuren!

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick-13In totaal zijn er 6 kleurtjes verkrijgbaar; 001 Lucky Me, 102 Full Peach, 103 Fuchsia Ca$h, 201 Violet Ca$h, 300 Coral Flush en 400 Full Red.

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick-17Swatches van links naar rechts; 001 Lucky Me, 102 Full Peach, 103 Fuchsia Ca$h, 201 Violet Ca$h, 300 Coral Flush en 400 Full Red. Alle kleuren zijn creamy, behalve Fuchsia Ca$h en Violet Ca$h, die miniscule glittertjes bevatten. Dit zie je vooral goed terug wanneer de zon erop schijnt, maar die was helaas niet aanwezig tijdens het swatchen.

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick-16Het pigment is geweldig, maar ook de textuur is rijk en romig en voelt zacht en hydraterend aan op de lippen. Niet te waterig, maar ook zeker niet te stroperig. De Liquid Lipsticks plakken niet, maar blijven wel zo’n goede 4 uur op mijn lippen zitten, zelfs wanneer ik wat heb gegeten en gedronken. Door de volle textuur en het intense pigment duurt het namelijk wel eventjes voordat het weer tijd is om bij te werken. Een absoluut pluspuntje!

001 Lucky Me

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick-02Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick-01Lucky Me is vast voor velen de perfecte nude, maar voor mijn getinte huid is de kleur echt wel een tikkeltje te licht! Deze nudekleur is beige, maar heeft een heel subtiel vleugje roze, waardoor de kleur levendig en fris overkomt op de lippen. 

102 Full Peach

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick-03 Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick-04Een perzikkleurtje zou ik deze kleur niet noemen, het is eerder een hele heldere, felle koraalkleur met een roze ondertoon. Lekker fris en fruitig! Het laat je gezicht echt stralen en dit is typisch zon kleurtje waardoor je (zon)gebruinde huid extra goed tot uiting komt.

103 Fuchsia Ca$h

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick-06 Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick-05Wow, lekker knallen! Ook deze kleur zou ik niet fuchsia willen noemen, het is namelijk veel meer bordeaux dan dat. Het is fuchsia met een vleugje roodpaars, een ideale mix tussen fuchsia en berry lips. I love it! Lekker opvallend en feestelijk, maar vooral erg flatterend. Het staat chic, maar ergens ook een beetje mysterieus en speels.

201 Violet Ca$h

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick-07 Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick-08Een tijdje geleden schreef ik dat ik een lipkleur zocht donkerder dan de violetkleurige lipstick uit de MAC x Kelly Osbourne collectie. En voila, here it is! Knallend helder paars. Heel fel en kleurrijk. Paarse lippen zijn weer helemaal terug! Nog steeds wil ik een lipkleur donkerder dan deze, dus de eerstvolgende keer dat ik in Utrecht trakteer ik mezelf op MAC Heroine. Tot die tijd doet Violet Ca$h prima dienst als paarse lipstick. Lekker edgy en trendy, ik houd er van. Leuk dat Miss Sporty meteen inspeelt op deze lipsticktrend.

300 Coral Flush

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick-10 Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick-09Een zacht en lieflijk koraalkleurtje, heerlijk verfrissend en verhelderend voor het gezicht. Flatterend bij elke huidskleur. Kleurrijk, maar toch ook ingetogen. Prachtig bij een (zon)gebruinde huid.

400 Full Red

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick-12 Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick-11Niet per se rood, vind ik. Eerder een soort ‘rood voor beginnelingen’. Full Red is een niet knallende, ingetogen kleur rood. De kleur zit een beetje tussen rood en koraal in. Een hele klassieke en geklede kleur, zonder al te veel op te vallen, flatterend voor elke huidskleur en draagbaar op ieder moment van de dag.

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid LipstickIk ben blij verrast door de Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipsticks! Het pigment is geweldig, ze voelen prettig en comfortabel aan op de lippen, geven een mooie glans, plakken niet en blijven zo’n 4 uur goed op de lippen zitten. Ik vind het leuk dat Miss Sporty heeft gekozen voor hele uiteenlopende en vooral hele levendige knalkleuren en dat ze er een opvallende en edgy violetkleur hebben tussen gestopt. Well done, Miss Sporty, well done.

Met deze lipproducten zie je eruit als een miljonairsvrouw, terwijl je niet bepaald een miljonair aan de haak hoeft te slaan om deze lipproducten aan te schaffen. Slechts €3,99 per stuk kosten ze, en ze zijn sinds begin deze maand verkrijgbaar bij de drogist. Go get yours!

favoriete kleurenWelke kleur spreekt jullie het meeste aan? Fuchsia Ca$h en Violet Ca$h zijn mijn persoonlijke favorieten!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

55 Reacties

  1. Hicran Sert
    15 augustus 2014 / vrijdag, 15 augustus 2014

    Wow, zodra ik mijn geld binnen heb ga ik deze gelijk kopen, alle kleuren behalve 001 Lucky me, die is iets te licht voor mij. Maar Serena bedankt voor de review, zijn echt super vette kleuren! 🙂

    Xoxo

  2. 14 augustus 2014 / donderdag, 14 augustus 2014

    Ik heb ze eerder voorbij zien komen en ik was erg enthousiast! Dus ik ging naar de winkel, maar daar vond ik ze opeens een stuk feller dan gedacht. En dan kijk ik weer hier en dan word ik toch weer enthousiast. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *