laatste fase ACNE BEHANDELING

In mei 2014 ben ik samen met mijn zusje Larissa naar Laser Skin Clinics geweest voor haar eerste acne behandeling. Er werd geschat dat ze 6 behandelingen nodig zou hebben, elke maand één. Inmiddels zijn we een half jaar verder en willen we aan jullie laten zien hoe haar huid er tegenwoordig uitziet. Vandaag daarom een update van de laatste fase van Larissa’s acne behandelingen bij Laser Skin Clinics.

Voor de behandeling zag Larissa’s huid er zo uit:

laserskinclinics_05 laserskinclinics_07 laserskinclinics_06 laserskinclinics_08De acne behandelingen bij Laser Skin Clinics zijn vrij uitgebreid en zijn in het begin langer dan aan het einde van het traject; hoe beter de conditie van de huid, des te sneller de behandelingen zullen gaan. Hoe zo’n behandeling precies gaat kun je hier lezen, maar in het kort komt het neer op reiniging van de huid gevolgd door micro-dermabrasie, comedonen verwijderen, een chemische peeling met 50% glycolzuur en als laatste de laser.

Eind juli, na zo’n 3 behandelingen en dus op de helft van de acne behandelingen, zag Larissa’s huid er zo uit;

larissa full face voor en na larissa voorhoofd larissa zijkant voor en na larissa kinLinks en boven is haar huid vóór de behandelingen en rechts en onder na. Zoals je kunt zien heeft ze nog steeds last van puistjes, maar het zijn er al minder veel en ze zijn minder groot en onderhuids. Ook haar littekens lijken een stukje lichter en haar huidstructuur lijkt er veel fijner uit te zien. Er zit in elk geval goede vooruitgang in! Wil je meer lezen over haar tussentijdse update, klik dan hier.

Zoals ik in het begin schreef zijn we een half jaar en 6 acne behandelingen verder. Zo ziet Larissa’s huid er tegenwoordig uit;

larissaupdatehuid3 larissaupdatehuid1 larissaupdatehuid2Om het effect van de behandelingen extra duidelijk aan jullie te kunnen laten zien heb ik een collage gemaakt met links een foto van Larissa vóór de behandeling en rechts een foto van Larissa na 6 acne behandelingen;

laser skin clinics voor en naacne behandeling kinlarissa acne behandelingenLarissa’s huid is echt onwijs opgeknapt, vind ik. Haar huid is veel egaler en rustiger geworden. Geen vlekjes, roodheid, ontstekingen, puistjes en onderhuidse bulten meer. De structuur van haar huid is echt verbeterd, veel gladder en fijner dan voorheen. En niet alleen haar huid, ook haar persoonlijkheid is erop vooruit gegaan. Ik merk dat ze tegenwoordig veel lekkerder in haar velletje zit en dat ze niet meer continue voor de spiegel hangt om zich er vervolgens diep ongelukkig vanaf te wenden. Kijk maar eens naar de foto hierboven. Links bespeur ik enige onzekerheid in haar ogen terwijl ze rechts zowat van het scherm afstraalt.

Ze hoeft zich niet meer te verschuilen achter dikke lagen make-up. Ik zie dat ze zichzelf nu ook gewoon make-up loos voor de camera laat zien in haar Friday Vlogs, iets dat ze een half jaar geleden echt niet had gedaan. Ik ben supertrots op Larissa dat ze de discipline heeft gehad om elke maand terug te komen voor haar – niet geheel pijnloze – acne behandelingen en dat ze zich elke dag trouw aan haar skincare routine houdt. Ik vind het zo fijn om te zien dat ze weer goed in haar vel zit! Dat maakt me echt gelukkig.

laserskinclinicsNatuurlijk wilde Larissa zelf ook nog iets vertellen over het hele traject van de acne behandelingen.

Hi Beautylabbers!

Ik heb mega veel verzoekjes gekregen om een update te doen van mijn huid en ondanks dat dat heel eventjes op zich moest wachten, ben ik heel erg blij deze update met jullie te delen! Het gaat enorm goed met mijn huid. De laatste paar behandelingen gingen een stuk vlotter en waren zelfs ook minder pijnlijk. Hierdoor konden we echt goed zien en merken dat de conditie van mijn huid vooruit bleef gaan! Ik zie ten opzichte van mijn vorige foto’s dat de structuur van mijn huid nog fijner is geworden en sindsdien heb ik ook helemaal geen last meer gehad van onderhuidse bulten.

Vooral op mijn kaaklijn, wat echt mijn probleemgebied was, is de conditie ontzettend verbeterd! Ik krijg hier eigenlijk zelden een puistje meer en de littekens die hier zaten verbleken echt met de dag. Hetzelfde geldt voor mijn voorhoofd linksboven, waar ook helemaal geen acne-actie meer te vinden is!

Wel heb ik vooral rond de week dat ik ongesteld moet worden last van enkele puistjes (toch die hormonen weer!) maar die zijn veel sneller weg dan eerst. Daarmee bedoel ik dat een puistje nu ongeveer 2 dagen blijft zitten en daarna verdwijnt deze. Terwijl eerder een puistje wel weken kon blijven en maar niet wilde slinken. 

Dus ja, ik voel me heel er prettig en ben zo ontzettend blij met hoe mijn huid er nu uitziet en reageert. Natuurlijk gebruik ik wel nog make-up en ben ik niet vies van een lik foundation, maar dat is niet meer omdat ik mij wil verschuilen achter make-up, maar omdat ik het gewoon leuk en mooi vind om te gebruiken.

Over 3 maanden heb ik een afspraak voor mijn – als het goed is – allerlaatste acne behandeling. Met de skincare die ik heb meegekregen van Laser Skin Clinics kan ik mijn huid hierna goed onder controle houden.

Liefs, Larissa

laserskinclinics_16Heb jij ook last van acne of andere huidaandoeningen? LaserSkinClinics heeft een vestiging in Zwolle en Bussum en misschien een tip, met een aanvullende zorgverzekering wordt een groot deel van de acne behandelingen gewoon vergoed.

Wat vinden jullie van de vooruitgang van Larissa’s huid?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

217 Reacties

 1. Naomi
  26 november 2019 / dinsdag, 26 november 2019

  Haha ik reageer 5 jaar later. Ik had een tijd geleden ontzettend last
  van acne. Ik was toen ook 20 kilo zwaarden en op het moment
  dat ik ging afvallen en veel gezonder at mijn huid zoveel beter werd.
  Ik had eigenlijk bijna geen acne meer op één puisje per twee weken na.
  Ik ben erachter gekomen dat suiker bij mij ECHT MAAR DAN OOK ECHT
  de boosdoener is. Ik weet niet of dat voor iedereen opgaat, maar voor mij wel.

 2. naam
  20 augustus 2017 / zondag, 20 augustus 2017

  Ik vind het resultaat heel mooi, maar hoeveel heeft het uiteindelijk gekost? De prijzen op de website zijn bijna 200 euro per behandeling, en als ik het goed lees heeft ze zes behandelingen gehad..

  Als je reclame wil maken voor die kliniek, vind ik dat je wel mag aangeven hoeveel het kost! Want voor veel jonge mensen (en vooral jonge mensen hebben last van acne) is dat bedrag niet voor iedereen zo makkelijk op te brengen.

 3. Will
  2 mei 2017 / dinsdag, 2 mei 2017

  Geweldig! Gefeliciteerd!
  Ik ben inmiddels 62 en stoor me nog dagelijks aan de sporen die de acne op mijn huid heeft achtergelaten (daarbij komen inmiddels ook de rimpels maar dat is anders dat hoort bij mijn leeftijd). Wat kun je je ongelukkig voelen als je, in de jaren die tot de mooiste in je leven behoren, last hebt van acne. Fijn dat er tegenwoordig zoveel aan te doen is. In mijn tijd bestond de behandeling uit G11-zeep en een fles alcohol.
  Moedig dat je op de foto bent gegaan. Ik weet zeker dat je daar heel veel lotgenoten mee hebt geholpen.

 4. Marloes
  19 juni 2016 / zondag, 19 juni 2016

  Okeee, volgens mij wordt een comment hier gewoon gelezen toch?
  Ik was benieuwd hoe het nu met Larissa haar huid is en of ze weer de diane pil gebruikt?
  Alvast bedankt voor je antwoord 😀

  • Marloes
   19 juni 2016 / zondag, 19 juni 2016

   Oke never mind ik zie het al in het eerste artikel, ze gebruikt weer diane

 5. 27 maart 2016 / zondag, 27 maart 2016

  Ik ben by the way super benieuwd of het resultaat ook zal voortduren?
  Ik heb bijvoorbeeld 6x een biopeeling gehad, maar mijn huid is er helaas alleen slechter op geworden en het resultaat was niet blijvend. Ik ben er dan ook uiteindelijke mee gestopt.

 6. 27 maart 2016 / zondag, 27 maart 2016

  Wat ziet Larissa’s huid er super goed uit!
  Ik ben oprecht blij voor haar, ik weet ook hoe het is om last te hebben van een slechte huid!
  Ik ervaar de laatste paar maanden ook problemen met mijn huid en ik kan me helemaal vinden in de houding van Larissa, ik gedraag me en voel me net zo!
  Alhoewel mijn huid nog lang niet zo erg is als die van Larissa voorheen, heb ik toch wel last van een probleem huid waar ik dus erg mee zit.

  Maar genoeg over mij! Larissa je bent prachtig!

 7. Suzan Berculo
  7 oktober 2015 / woensdag, 7 oktober 2015

  Wauw wat mooi geworden! Ik heb de laatste maanden ook super veel last van acne. Heb nu Roaccutane gekregen van de dokter. Nogal een heftig medicijn, hoop er op die manier voor eeuwig van af te komen.

 8. Danielle
  7 oktober 2015 / woensdag, 7 oktober 2015

  Wow super mooi! Complimenten

 9. 21 mei 2015 / donderdag, 21 mei 2015

  heej heel mooi geworden je huid

 10. elma
  24 maart 2015 / dinsdag, 24 maart 2015

  hoi larissa! ik heb een beetje dezelfde huid als jou , het viel me op dat je bijna geen mee eters meer hebt, weet jij daarvoor de beste behandeling? super mooi je huid nu trouwens!

 11. Denice
  3 januari 2015 / zaterdag, 3 januari 2015

  Tip: bij de action kan je puistjes patch kopen. Puistjes blijven bij mij normaal ook twee dagen zitten. Met dit product is het de volgende dag al zo goed als weg. Misschien dat je het kunt gebruiken voor de paar puistjes die je nog af en toe hebt.

 12. Neziya
  1 januari 2015 / donderdag, 1 januari 2015

  Wauw een heel mooi resultaat!

 13. Anna
  16 december 2014 / dinsdag, 16 december 2014

  Ik wil vragen bij welke zorgverzekerar krijgen jullie acnebehaneling vergoed? Ik wil in 2015 overstapen want mijn zorgverzekering doet het niet… Maar ik weet niet welke zorgverzekering heeft een goede optie voor acnebehandelingen

 14. Anne
  10 december 2014 / woensdag, 10 december 2014

  Ik ben zelf ook in contact geweest met LSC nav deze artikelen en wordt goed geholpen met mijn vragen. Op hun site wordt echter verwezen naar beautylab.com ipv nl waardoor je niet bij jouw blog uitkomt!

 15. Chaima
  5 december 2014 / vrijdag, 5 december 2014

  Ik vind Larissa met en zonder makeup onwijs knap maar ik moet toch stiekem toegeven dat ik haar zonder makeup net ietsjes mooier vind, aldus mijn ongevraagde mening. 🙂

 16. 1 december 2014 / maandag, 1 december 2014

  ik keek net op de site van laserskinclinis, en ik zag dat de voor en na foto’s van Larissa waren! echt supertof!

 17. ien
  28 november 2014 / vrijdag, 28 november 2014

  Misschien een vreemde comment op een beautyblog,

  Maar ze is zoveel mooier zonder make up!

 18. Fenne
  25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

  Wauw, heel mooi resultaat!
  Ik heb zelf ook jaren last gehad van ernstige acne, van alles geprobeerd en uiteindelijk heb ik Roaccutane kuur gedaan, echt een wondermiddel! Eerste glimde mijn huid zo erg dat je er zelfs op kon frituren naar mijn idee haha, en ik had onwijs veel ontstekingen op mijn T-zone, maar nu helemaal niets meer! (: Btw ik vind je zusje mooier naturel, want zowel de vorm, kleur en dikte van haar wenkbrauwen geeft haar nu een veel hardere blik dan wanneer ze niets met dr wenkbrauwen doet, hetzelfde geldt voor haar eyeliner, zonder ziet ze er echt mooier uit! No offense (;

 19. Nienke
  25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

  Echt zo ontzettend fijn dat het weg is, maar kan het ook niet deels komen doordat je weer over bent gestapt naar de Diane?
  Hoe heb jij je huisarts zo ver gekregen dat je de diane weer mocht gaan slikken. Ik heb hetzelfde probleem namelijk, maar mijn huisarts weigert me de diane weer voor te schrijven 🙁

  • D
   4 december 2014 / donderdag, 4 december 2014

   Als dat zo is… De Diane onderdrukt de symptomen voor acne behoorlijk, dus dat zou een vertekend beeld kunnen geven van het resultaat van de behandeling. In hoeverre komt de verbetering van de behandeling en in hoeverre van de Diane? Dat antwoord is moeilijk te geven denk ik… De Diane wordt eigenlijk niet meer voorgeschreven ivm verhoogde kans op trombose, met name in het eerste jaar dat je het gebruikt. Misschien is de Yasmine pil wat voor je?

 20. 25 november 2014 / dinsdag, 25 november 2014

  Wauw, ik wil ook! Maar pfoeh, wat een pokke end rijden!

 21. 24 november 2014 / maandag, 24 november 2014

  Ze straalt echt op de foto’s van nu! Wat leuk om te zien!

 22. Ezz
  24 november 2014 / maandag, 24 november 2014

  misschien een beetje laat maar Wow Larissa’s huid is er echt op vooruit gegaan.

  • Ezz
   24 november 2014 / maandag, 24 november 2014

   Het is echt een prachtig resultaat

  • Ezz
   24 november 2014 / maandag, 24 november 2014

   Het is echt een prachtig resultaat

 23. Malou
  24 november 2014 / maandag, 24 november 2014

  Wat mij ook heel erg opvalt, is dat Larissa’s gezicht veel minder gezwollen lijkt. Vooral bij haar kaaklijn vindt ik dat haar gezicht stukken smaller is geworden! En ook haar neus – lip plooi is na de behandeling veel minder duidelijk te zien!

 24. 24 november 2014 / maandag, 24 november 2014

  Wat een prachtig resultaat. Hopelijk is dit een uitkomst voor iedereen met acné. Ik gun het iedereen!

 25. 23 november 2014 / zondag, 23 november 2014

  Wauw, wat een mooi resultaat. Je straat helemaal, geniet ervan! 😀

 26. 23 november 2014 / zondag, 23 november 2014

  Wauw, wat een verschil!

 27. Rianne
  22 november 2014 / zaterdag, 22 november 2014

  Wauw, wat een resultaat! Echt een prachtige huid hoor. Interessant om te zien dat er zulke goede behandelingen bestaan. Ik vind het heel dapper van Larissa om dit zo met iedereen te delen, respect. Wat zal Larissa zich goed voelen met dit resultaat. Genietse:)

  Groetjes Rianne

 28. nanoe
  22 november 2014 / zaterdag, 22 november 2014

  nou, ik vind je gezicht hier en daar nog wel wat pokdelig hoor…

  • Tess
   22 november 2014 / zaterdag, 22 november 2014

   Wat onaardig. Ik zou alles doen voor zo’n mooie huid als Larissa nu heeft!

  • Inge
   24 november 2014 / maandag, 24 november 2014

   ze is ook nog niet helemaal klaar met de behandelingen.. maareh jij zal vast hele volle zalen trekken?

  • diana
   22 december 2014 / maandag, 22 december 2014

   Wat een gemene opmerking!

 29. Susan
  22 november 2014 / zaterdag, 22 november 2014

  Geniet ervan!!

 30. nabila
  21 november 2014 / vrijdag, 21 november 2014

  Heerlijk! geniet ervan.

 31. Angelique
  21 november 2014 / vrijdag, 21 november 2014

  Wauw! Je ziet er geweldig uit Larissa!
  Acne kan je echt diep ongelukkig maken 🙁 Het lijken bijna wel twee verschillende meiden op de laatste twee foto’s! Je straalt nu echt.
  Ik heb dit jaar een antibioticabehandeling bij de dermatoloog gehad, 6 maanden pillen slikken met stomme bijwerkingen. Maar ook mijn acne is weg! Ik ben zo gelukkig, het was het helemaal waard. Ik ben ook al 29, dus het werd wel een keer tijd voor een gladde huid.

 32. 21 november 2014 / vrijdag, 21 november 2014

  Wow! Wat een verschil! En wat een verschil hoe Larissa uit haar ogen kijkt, een stuk stralender.

 33. Marlous
  21 november 2014 / vrijdag, 21 november 2014

  Wat ben je mooi zonder make-up Larissa!

 34. 21 november 2014 / vrijdag, 21 november 2014

  Wat fijn Larissa, dat je huid weer zo mooi is! Ik kan me voorstellen hoe vervelend je je voelt als je huid er zo onrustig uit ziet. Geniet ervan 😀

 35. 21 november 2014 / vrijdag, 21 november 2014

  Wat een verschil, het ziet er echt top uit!

 36. 21 november 2014 / vrijdag, 21 november 2014

  Wauw, wat is het verschil goed te zien! Geweldig!

 37. 21 november 2014 / vrijdag, 21 november 2014

  Wauwww dat ziet er echt zo veel beter uit!! Super mooi!

 38. Renée
  21 november 2014 / vrijdag, 21 november 2014

  Geweldig resultaat, en ik vind het ook opvallend dat je amper littekens ziet, waar veel mensen met (vroegere) acne wel last van hebben. En ze straaalt inderdaad helemaal, dat valt gelijk op.

 39. 21 november 2014 / vrijdag, 21 november 2014

  Wauw, wat is je huid prachtig geworden! Je straalt inderdaad veel meer. Ik ben echt blij voor je, want wat is het toch rot om huidproblemen te hebben.

 40. 21 november 2014 / vrijdag, 21 november 2014

  Wauw, zo’n groot verschil had ik echt niet verwacht! Wat moet dit geweldig voor je zijn Larissa! Zo vervelend hè die rot acné, ik heb er zelf ook veel last van gehad. Gelukkig slik ik nu een bepaalde pil en nu is het weg. Maar ik ben blij dat dit je zo goed heeft geholpen! En knap dat je die behandelingen hebt doorstaan, want ze lijken me heel pijnlijk. Ik ging soms al door de grond als ik zelf (heel slecht, ik weet het) een puistje uit ging knijpen. Het zijn natuurlijk toch kleine ontstekingen.

  Anyway, gefeliciteerd met dit resultaat en ik hoop dat die ellendige puistjes zoveel mogelijk wegblijven! En ik ga dit zeker onthouden mocht het ooit weer terug komen, of als iemand in m’n omgeving er last van heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *