LA Girl Just Because Blush & Jeffree Star Black Onyx

Toen ik mezelf weer eens zat te verlekkeren aan beautyproducten op Beautybay.com (my guilty pleasure webshop, haha!) stuitte ik op een grijzige blush van LA Girl. Ik was meteen geïntrigeerd. Hoe zou zoiets uitpakken op mijn huid? Ook was ik nog steeds erg benieuwd naar de ‘zwarte highlighter’ van Jeffree Star, oftwel de Skin Frost in de kleur Black Onyx.

Ik besloot om zowel de grijze blush als de zwarte highlighter te bestellen en in combinatie met elkaar aan te brengen op mijn gezicht. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het hieronder!

L.A. Girl Just Blushing in ‘Just Because’

De Just Blushing blushes van L.A. Girl zijn verpakt in een langwerpig, rechthoekig doosje en bevatten een geometrisch patroontje. Het dekseltje is doorzichtig, zodat je meteen ziet om welke kleur het gaat. De pigmentatie is prima, de textuur is lichtelijk krijtig (en verstuift lichtjes wanneer je er met je kwast ingaat) en deze blush heeft een subtiele glow. De kleur ‘Just Because’ is grijsachtig; taupe met een koele, grijzige ondertoon. Ik heb nooit eerder zo’n blushkleur gezien, vandaar dat ik zo benieuwd was hoe deze kleur zou uitpakken op mijn huid.

In de video ziet het er niet eens zo verschrikkelijk uit, maar als je goed kijkt zie je dat mijn wangen een grijzige gloed hebben gekregen door de blush. Het lijkt wel een kneuzing of een beginnende blauwe plek! Zo op de appeltjes van mijn wangen vind ik de kleur te koel, te grauwig en te onnatuurlijk staan. Maar als je deze blush heel subtiel aanbrengt en met name gebruikt om mee te shapen (dus onder de jukbeenderen aanbrengen) moet ik toegeven dat het juist een erg mooi resultaat geeft. Deze kleur bootst namelijk de natuurlijke kleur van schaduw perfect na.

Jeffree Star Black Onyx Skin Frost

Jeffree Star is een opvallende verschijning, dus het is natuurlijk te verwachten dat zijn gelijknamige cosmeticalijn een aantal producten bevat met ‘out of the box’ kleuren. Zo zit er een smurfenblauwe liquid lipstick in zijn assortiment, maar ook heeft hij Skin Frosts (highlighters) uitgebracht in de kleuren lavendel, zuurstokroze, mintgroen en zwart. ZWART JA! Black Onyx, zo heet dit duistere exemplaar.

Nu weet ik dat Skin Frosts niet per se bedoeld zijn als highlighters, want volgens de site kun je het aanbrengen op zowel het gezicht, de ogen als het lichaam. Toch zie ik het wel als highlighters, aangezien ze zoveel shimmers bevatten en licht vangen dat het haast niets anders zou kunnen zijn. En als je kijkt naar de vorm en grootte van de verpakking, kan dit ook niet in eerste instantie bedoeld zijn als oogschaduw.

Black Onyx is medium gepigmenteerd (niet heel intens, niet heel zwak, maar juist ertussenin), en de textuur is lekker creamy. Deze Skin Frost is zwart en laat een metallic zilver/blauw glansje achter op de huid.

Als ik Black Onyx aanbreng zoals mijn gebruikelijke highlighter is dit het resultaat. Ik vind het 100% niets. Ik sta best open voor kleuren en producten die anders dan anders zijn, maar hier ben ik absoluut geen fan van. Ik zie het nut niet in van dit product. Het aanbrengen gaat ten eerste niet vlekkeloos; de kleur brengt niet mooi egaal aan op mijn huid. En ten tweede doet de kleur niets goeds voor me. Het is te donker en te grauw en het ziet er naar mijn mening viezig uit. Alsof ik door een schoorsteen ben gekropen! Als oogschaduw is het een prima product, maar waarom zou je zo’n grote pan aanschaffen als je dit soort kleuren ook terug kunt vinden in oogschaduwpalletten?

Ik snap dat het leuke media aandacht oplevert wanneer je een zwarte highlighter op de markt brengt, maar ik zie er verder de toegevoegde waarde niet van in. Zonde! Mijn King Tut highlighter van Jeffree Star is daarentegen FAN-TAS-TISCH. Maar dit? Dit vind ik echt een flop.

Wat vinden jullie van deze producten? Zijn de grijze blush of zwarte highlighter iets voor jullie?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

25 Reacties

 1. 21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Haha i dont get it?? Waarom zou je dit op de markt brengen? Ik kan mij niet voorstellen dat er een huidtype is waarbij dit mooi zou staan. Ook bij een hele donkere huid denk ik dat het voor een raar effect zou zorgen. Weird…..

 2. Christel
  15 juni 2017 / donderdag, 15 juni 2017

  Idd ziet er gewoon niet mooi uit. De kwast die je gebruikt voor de blush vond ik wel mooi.
  Mss kan je nog eens laten weten welke kwasten nu echt je favorieten zijn.

 3. 15 juni 2017 / donderdag, 15 juni 2017

  Mehhhh, wat een raar resultaat. Ik bezit 3 highlighters van Jeffree Star en die zijn echt super mooi qua kleur en ook textuur wanneer je het aanbrengt. Het verbaast me dus wel at deze Onyx beetje anders oog op je huid .. misschien iets teveel poeder gebruikt ofso? :p geen idee maar de andere kleuren doen het ieder geval wel heel goed bij mij. De andere van LA Girl is ook een beetje strange .. een hele rare gloed heeft die maar de textuur ziet er wel fijn uit. Ik denk misschien dat het beter oogt op een wat donkere huid? Of wat je zegt dat dit meer een soort van stunt of hype werd om zulke aparte kleuren uit te brengen.

 4. pauline
  14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  Hoi hoi,
  Volgens mij is er iets aan het handje met je website-design: de artikelen staan ineens helemaal breed over het scherm en het menu is volledig naar onder verdwenen. Misschien een nieuw ontwerp of een foutje op mijn computer, maar ik vermoed van niet? Leuk artikel, grijs gaat voor mij ook nooit gebeuren! 😛

 5. pauline
  14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  Hoi hoi,
  Volgens mij is er iets aan het handje met je website-design: de artikelen staan ineens helemaal breed over het scherm en het menu is volledig naar onder verdwenen. Misschien een nieuw ontwerp of een foutje op mijn computer, maar ik vermoed van niet? Leuk artikel, grijs gaat voor mij ook nooit gebeuren 😛

 6. 14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  Ik zie ook niet helemaal hoe deze producten mooi uit kunnen komen op je gezicht. Als oogschaduw zal vast kunnen maar zo’n zwart snorretje is niks haha

 7. SAM
  14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  hahaha, neeeeee!

 8. Jasmijn
  14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  HAHAH Wat is dit? Moet je dit wel zo gebruiken? Dit kan toch niet de bedoeling zijn?!

 9. Lysanne
  14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  Dit zei Jeffree Star er zelf over op insta vorig jaar: This grey/black highlighter is full of sparkle and looks UNREAL for creating smokey eyes and dramatic looks! Can be used for extreme body painting, Halloween or just plain fun!
  Dus toch wel bedoeld als oogschaduw..

 10. Laura
  14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  Misschien dat de zwarte highlighter mooier staat op een donkere huid?

 11. 14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  Dit ziet er wel heel erg raar uit, niet echt iets wat ik mooi vind.. hm.. nee.

 12. 14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  Nee, de zwarte highlighter echt niet gebruiken, maar de grijze blush vind ik eigenlijk best mooi! Je kunt hem gebruiken om te highlighten, shapen of voor de finishingtouch bij een bepaalde look

 13. Scrolan
  14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  Hey Serena!

  Zijn deze producten niet bedoeld voor personen met een donkere huidskleur?
  Volgens mij kan het bij die personen heel mooi uitvallen om te shapen hoor! Misschien een leuk idee om eens uit te testen?

  Liefs, Scrolan

 14. Roksana
  14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  Werd die grijze ‘blush’ niet gepromoot als contour poeder? Denk dat ik dat ergens heb zien verschijnen op hun instagram!

 15. Varenka
  14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  Misschien leuk voor een speciale look , voor een feestje of zo iets.
  Ik zie het meer als smink voor volwassenen dan als dagelijkse make up.
  Hoewel ik denk dat die blush nog wel bruikbaar is om te shapen inderdaad, ik vind deze wel mooi….alleen niet als blush

 16. 14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  Ik zie ook het nut niet in van zwarte highlighter. Je ziet er uit alsof je uit de koolmijn komt, sorry :p !!

 17. 14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  Wat een flop zeg! Dit is toch helemaal niet bruikbaar hahaha…Ik vraag me serieus af of er echt mensen zijn die deze producten “echt” mooi vinden en aanschaffen…

 18. 14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  ik denk niet dat die zwarte iets voor mij is :’)

 19. 14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  Meeh zoiets zou ik nou nooit kopen haha! Dan maar gebruiken als oogschaduw ofzo :p

 20. Claire
  14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  Mary Poppins?

 21. 14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  Oh nee, dit zijn niet mijn producten!

 22. Marieke
  14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  Vreselijk! Ik heb er verder geen woorden voor…. 😉

 23. Syl
  14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  Haha ik heb inmiddels al heel wat swatches van onyx gezien. Niet echt mijn ding.
  Ik had gehoopt dat ik die eclipse highlighter van die MUA samenwerking kon bemachtigen. Maar helaas was hij snel uitverkocht. Hopelijk komt hij alsnog in het vaste assortiment

 24. 14 juni 2017 / woensdag, 14 juni 2017

  Heel interessant, maar absoluut niet mijn producten.. ik vraag mezelf altijd oprecht af hoe zulke producten verzonnen worden. Ik ben erg benieuwd naar hoe de grijze blush op mijn gezicht uit zou pakken als shape.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *