John Frieda Interactive Hair Salon

Komende woensdagavond is het zo ver! Op 15 oktober om 20.00 uur kan iedereen deelnemen aan de John Frieda® Interactive Hair Salon, een online stylingsessie met live streaming vanuit een salon. Een rechtstreekse verbinding maakt het mogelijk om te volgen hoe de John Frieda® Hair Professional prachtige ‘do-it-yourself’ looks creëert. Ook worden er handige tips en tricks gedeeld en krijgen deelnemers direct antwoord op prangende haarvragen.

interactieve salonTijdens de sessie worden er twee vrouwen gestyled, een blondine en een brunette. En de brunette, dat ben ik! Ik zal woensdagavond plaatsnemen in de kappersstoel en ik ben natuurlijk erg benieuwd wat de Hair Professional voor kapsel zal gaan creëren. Als jullie nog voorkeur hebben voor een bepaald kapsel, laat het dan gerust even weten bij de comments.

jkjIedereen kan inloggen bij de online stylingsessie en naar hartelust meepraten en vragen stellen tijdens de chat. Mijn zusjes Tara en Larissa van KittehsCupcakes.nl chatten ook gezellig mee én zijn ook te zien via de webcam. De overige felbegeerde webcam-plekken, en een John Frieda® prijzenpakket t.w.v. € 50,-, worden verloot onder degenen die vooraf hun vraag insturen via de speciale website.

Deelnemers die zich vooraf aanmelden om mee te chatten tijdens de online stylingsessie krijgen ook nog eens 50% korting op alle John Frieda® producten bij Kruidvat. Meld je dus nu aan en hopelijk ‘zie’ ik jullie woensdagavond in de chat!

Wat zou jij graag voor stylingtips willen zien en welk kapsel moet de Hair Professional bij me maken?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

16 Reacties

 1. Samira
  13 oktober 2014 / maandag, 13 oktober 2014

  Super!

 2. Wies
  11 oktober 2014 / zaterdag, 11 oktober 2014

  Snelle en longlasting opgestoken haar:)

 3. Shawmiya
  11 oktober 2014 / zaterdag, 11 oktober 2014

  Wauw, je haar is super leuk zo!

 4. Samantha
  11 oktober 2014 / zaterdag, 11 oktober 2014

  Oh wat leuk! Ik ga kijken. Wat ik graag zou willen zien is hoe je een mooie beach look maakt met golvende krullen.

 5. 10 oktober 2014 / vrijdag, 10 oktober 2014

  Ik ben heel benieuwd!:-)

 6. Chantal
  10 oktober 2014 / vrijdag, 10 oktober 2014

  Ik zou graag wat leuke en makkelijk updo’s willen zien, met vlechtjes ofzo :3

 7. 10 oktober 2014 / vrijdag, 10 oktober 2014

  Klinkt heel apart, maar ook wel weer erg leuk. Als ik er aan denk zal ik zeker even een kijkje gaan nemen. xxx Lucinda

 8. Syl
  10 oktober 2014 / vrijdag, 10 oktober 2014

  Ik ben benieuwd!

 9. Veronique
  10 oktober 2014 / vrijdag, 10 oktober 2014

  Wat leuk dat je model mag staan, je hebt natuurlijk ook prachtig haar!

  Het idee is leuk, maar ik vermoed dat ze veel gaan werken met hun producten. En ik gebruik alleen cruelty free producten, dus helaas geen John Frieda.

  Wel een leuke actie, zeker ook met de 50% korting, daar zullen vele dames wel blij van worden.

 10. 10 oktober 2014 / vrijdag, 10 oktober 2014

  Wat een leuk concept! En ik ben natuurlijk ook heel benieuwd wat voor kapsel ze woensdag bij je maken.

  Yay, 50% korting op een John Frieda product. Dat komt goed uit. Ik gebruik zo’n repair serumpje maar vind het altijd best aan de prijs.

 11. 10 oktober 2014 / vrijdag, 10 oktober 2014

  Wat een leuk idee! Ik zou wel willen zien hoe je eenvoudig leuke opgestoken creaties maakt. Mijn haar zit meestal los, of in een gemakkelijke staart.

 12. 10 oktober 2014 / vrijdag, 10 oktober 2014

  Leuk!! Ik kan helaas niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *