Is deze Dior make-up remover van €83,- zijn geld waard?

Kijk, als beautyblogger ben je nu eenmaal onwijs-ontiegelijk-verschrikkelijk verwend. Dat durf ik gewoon toe te geven. Ik ontvang elke week dozen vol beautyproducten, van essence tot aan Chanel. Ik gebruik alles wat er binnenkomt en ik vind het dan ook extra leuk als ik een fijne budgettopper heb ontdekt om met jullie te delen, maar tegelijkertijd kan ik ook intens genieten van luxe, high end producten.

Mijn duurste eigen beautyaankopen waren het Good Genes serum van Sunday Riley van €160,- en het Musk Pure eau de parfum van Tom Ford van… ik geloof €170,-. Ik ben dus zeker bereid om geld uit te geven aan beautyproducten (ondanks het feit dat ik zo veel krijg opgestuurd), maar eerlijk toegegeven, het doet toch een beetje pijn als ik zulke bedragen moet afrekenen. Ik kan me goed voorstellen dat jullie hetzelfde gevoel hebben wanneer je iets duurs afrekent in de parfumerie, dus ik probeer altijd rekening te houden met het feit dat niet iedereen de luxe heeft om zomaar een high end product aan te schaffen.

Om dezelfde reden sla ik ook al jaren La Mer crèmes af om te reviewen, want ik vind het eerlijk gezegd belachelijk om jullie lekker te maken voor zoiets duurs waarvan ik persoonlijk niet eens weet of het werkt. Ik vind mijn huid namelijk nog te jong voor zulke luxe anti-age producten, het effect zal je daarom minimaal zien en ik vind dat ik voor zulke bedragen wel een goed resultaat met jullie moet kunnen delen. Misschien test ik La Mer en andere crèmes in dezelfde prijscategorie wanneer ik de veertig gepasseerd ben, maar voor nu laat ik zulke high end skincare liever voor wat het is.


MAAR TOEN! Toen ontving ik van Dior Prestige – de luxueuze lijn van Dior – een prachtige pot met ‘Le Baume Démaquillant’. De prijs voor zo’n pot is €83,-. That’s right, dames en heren, meer dan 80 pop voor een pot met make-up remover. ROND-UIT BE-LA-CHE-LIJK! Veel te duur voor make-up remover, vond ik. Maar, nieuwsgierig als ik ben, toch maar even uitgeprobeerd. En je voelt ’em misschien al aankomen; ik ben verkocht.

En dan komt het moeilijkste gedeelte van mijn beroep (vind ik dan), namelijk; ga ik mijn lezers een pot make-up remover van meer dan €80,- aansmeren, of niet? Is dit product zijn geld waard? Zou ik dit zelf opnieuw kopen als deze pot op is? Zou ik hiervoor werkelijk €80,- uit mijn EIGEN portemonnee trekken?

Let’s find out.

The Looks


Allereerst de verpakking. Le Baume (ik noem de Dior Prestige Le Baume Démaquillant voor het gemak de rest van het artikel even zo) straalt van een kilometer afstand al luxe uit, dat zie je meteen. Deze make-up remover is verpakt in een zware (I kid you not, deze pot weegt bijna een halve kilo!) vierkante pot van echt glas. Op de pot zit een prachtig, goudkleurig deksel met daarin verwerkt het Christian Dior logo.

Wanneer je het deksel van de pot draait zien we nog een tussendekseltje (heel hygiënisch, maar echt onhandig om die steeds te verwijderen, ik gooi ze daarom meteen weg). Onder het tussendekseltje bevindt zich een prachtige, zachtroze substantie.

Le Baume

Deze zachte balsem heeft een prachtige, zachtroze kleur met minuscule roze shimmertjes erin. Die shimmers zijn overigens alleen te zien in de pot zelf wanneer er licht op schijnt. Het ruikt subtiel naar roosjes. Wanneer je het op je huid masseert versmelt de balsem met je huid en ontstaat er een hydraterend en zijdezacht laagje olie dat ZOOOOOO heerlijk aanvoelt.

Qua textuur doet het me denken aan het Hydra Life masker van Dior. Je vingers glijden soepeltjes over je huid heen en het voelt heerlijk comfortabel aan. Niet glibberig, maar juist een beetje olie-zijde-achtig. Ik kan het niet zo goed uitleggen, maar het voelt echt GEWELDIG aan. Lekker jelly en balsemachtig. Tijdens het masseren lijkt de geur zich ook wat beter te verspreiden en de balsem ruikt ineens veel sterker naar heerlijke, bloemigzoete rozen in bloei.


De balsem verwijdert met gemak ALLE make-up van je gezicht, zowel je foundation als je waterproof oogmake-up. Je hebt slechts een klein beetje nodig om alles goed te kunnen verwijderen. Wat ik doe is een klein beetje gebruiken voor mijn ogen en nadat ik deze heb gereinigd, pak ik nog een klein beetje voor de rest van mijn gezicht. Ik vind het namelijk geen fijn idee om mijn mascara over mijn hele gezicht uit te smeren.


Al met al heb ik ongeveer dit nodig per keer. Echt heel weinig. Wanneer de balsem in contact komt met water transformeert het naar een witte, melkachtige substantie die je eenvoudig van je gezicht wast. Omdat ik waterproof mascara draag ben ik dol op make-up removers in de vorm van een balsem of olie die milky worden als er water bij komt, maar mijn probleem met deze emulgerende producten is dat ze vaak een waasje over mijn ogen leggen tijdens het afspoelen. Le Baume is tot nu toe de enige reiniger die dit NIET doet, en dat vind ik dus zeker een pluspunt en het vermelden waard.

Rose de Granville


Het verhaal gaat dat Christian Dior tijdens zijn kindertijd opgroeide in Normandië en dat er in de tuin van zijn ouderlijk huis een bijzondere, wilde roos tegen de kliffen groeide. Deze wilde rozen konden het ruige zeeklimaat prima weerstaan en waren tegelijkertijd prachtig om te zien. De roos is speciaal doorgekweekt en gekruist en na 7 generaties van hybrides werd Rose de Granville geboren, de eerste roos die speciaal gecreëerd is voor skincare van Dior.

Alle producten uit de Dior Prestige lijn bevatten een extract van Rose de Granville. Deze roos bevat mineralen, spoorelementen, voedingsstoffen, anti-oxidanten, aspariginezuur, vitamine B3, B5 en E, omega-3, -6 en -9 vetzuren en is hiermee verzorgend en regenererend voor de huid.


In de ingrediëntenlijst komt de rozenwas en het rozenextract na de parfum en voor de kleurstoffen, dus het percentage aan rozen in dit product ligt ergens tussen de 1 en 5% (maar ik denk eerder richting de 1% dan de 5%). Dat is niet heel hoog, dus ik betwijfel of de regenererende werking van de bijzondere Rose de Granville nu werkelijk wat doet in deze Le Baume. Ook omdat dit een product is dat je vrij snel van je gezicht reinigt (een crème laat je op je gezicht zitten waardoor ingrediënten langer en dus ook beter hun werking kunnen uitoefenen).

Ook dacht ik dat Le Baume zijn zachtroze kleur aan het rozenextract te danken had, maar dat is niet het geval want het bevat dus gewoon een rode kleurstof. En wat voor kleurstof: Carmine. Dat is een natuurlijke kleurstof die wordt gemaakt van geplette schildluisjes. Let op, dat maakt dit product dus overduidelijk NIET GESCHIKT VOOR VEGANS.

Eindconclusie


I LOVE THIS STUFF! De verpakking is prachtig om te zien, ligt zwaar in de hand en geeft me het gevoel van luxe wanneer ik hem oppak om te gaan gebruiken. De balsem ruikt zalig en luxe, voelt heerlijk zijdezacht en jelly aan op de huid, reinigt megagoed (ook mijn waterproof make-up) en laat geen waasje achter in mijn ogen. Na het gebruik en het droogdeppen van mijn gezicht voelt mijn huid glad, zacht en ‘plump’ aan en ruikt het nog heerlijk subtiel naar roosjes. Mijn huid voelt gehyrateerd en gevoed, zonder vettig te zijn. Als ik hierna make-up aanbreng zit het er ook meteen mooi op (geen primer meer nodig). Het is ook erg zuinig in gebruik; ik schat dat deze pot een half jaar mee gaat.

Dus is het dan die €83,- waard? Dat is helemaal aan jou, want het blijft natuurlijk belachelijk veel geld voor een make-up remover, maar zelf vind ik van wel. Producten die ik ELKE dag gebruik moeten gewoon goed zijn en daar heb ik best wat meer geld voor over. En aangezien ik geen hele dure dag- of nachtcrèmes gebruik, kan dit er best vanaf. Bovendien geeft dit product me een heerlijk gevoel van luxe en dat geeft me nu eenmaal een fijn, decadent gevoel. Een heerlijke manier om mee wakker te worden en een heerlijke manier om zo vlak voor het slapen te gebruiken. En onder het mom van ‘het oog wil ook wat’ staat deze pot natuurlijk FANTASTISCH MOOI op mijn badkamerplankje.

Ja, het is jammer dat Dior gebruik maakt van een dierlijke kleurstof (dat mogen ze van mij best aanpassen) en dat hele lulverhaal van die magische Granville roos neem ik met een korreltje zout, maar dat neemt niet weg dat dit gewoon TOP spul is waarmee ik elke ochtend en avond met plezier mijn gezicht reinig. Als jij net als ik blij wordt van luxe producten en jezelf graag verwend met high end pareltjes, is dit absoluut een aanrader. Maar als je blijer wordt van budgettoppers dan snap ik heel goed dat je deze overslaat en het geld liever besteedt aan bijvoorbeeld een heerlijk etentje voor twee.

Prijs & verkrijgbaarheid


Ik heb even gegoogeld en vond een webshop (met keurmerk, dus ik denk wel betrouwbaar) die Le Baume voor “slechts” €70,95 verkoopt en kijk, dat scheelt toch weer €12,- vergeleken met De Bijenkorf. Die ga ik onthouden voor als de bodem van mijn pot in zicht begint te komen!

Wat vind jij van zulke luxe producten met een flink prijskaartje? Heb je daar het geld voor over of besteed je het liever aan iets anders? En wat was jouw duurste beauty aankoop OOIT?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

43 Reacties

 1. 30 november 2018 / vrijdag, 30 november 2018

  Ik hou dus echt mega veel van dit type producten om er makeup mee te removen en ik hou van Dior haha. Wat een prachtig product zeg. Wel super duur 🙁

 2. Lorena
  7 november 2018 / woensdag, 7 november 2018

  Ik vraag me af hoe ik t moet gebruiken..

  Insmeren en afhalen met? Water? natte handoekje? en is meteen ALLES er dan af?
  kan t me haast niet voorstellen als ik een kwak makeup op zou hebben naar t uitgaan. Niet om t product maar meer om wat er op mn gezicht zit zo van vol is vol ik moet er nog eens overheen als je begrijpt wat ik bedoel haha

 3. Denise
  30 oktober 2018 / dinsdag, 30 oktober 2018

  Oeh! Als ik het geld had zou ik deze zeker proberen! Momenteel helaas geen optie, maar zeker een prettige review 🙂

  X

 4. 29 oktober 2018 / maandag, 29 oktober 2018

  Wauw, een duur plaatje. Maar als het echt fijn is en het goed zijn werk doe zou ik dit ook zeker aanschaffen. En natuurlijk hou ik ook wel van een luxe gevoel, haha. Het duurste wat ik ooit gekocht heb is een blending kwast van MAC, die kostte me maar liefst €34…

 5. 29 oktober 2018 / maandag, 29 oktober 2018

  Ohh straks dan sta ik weer in de winkel en dan denk ik terug aan deze review en dan ben ik straks weer veel geld kwijt haha. Goed geschreven en wat lijkt me dit een mooi product!

 6. Kirsten
  28 oktober 2018 / zondag, 28 oktober 2018

  Ik kijk al maanden lang alleen maar op je blog om je wekelijkse foto’s te bekijken. Nu was ik even nieuwgierig en scrolde ik verder (eigenlijk ook naar aanleiding van je instagram post van je moeder over dit product). Wat een mooie foto’s en wat een fijne tekst om te lezen. Hier zit veel tijd en energie in. Persoonlijk heb ik niet het budget om hier geld aan uit te geven maar ik zou het door deze post haast overwegen!

 7. 25 oktober 2018 / donderdag, 25 oktober 2018

  Na deze review zou ik hem echt zo kopen! Je foto’s en je uitleg zijn zo goed Serena, i love it! Als ik een financieel meevaller krijg dan gaat het zeker deze pot worden die dan hier thuis op de mat valt (NIET VALLEN bedoel ik want het is een glazen pot).

 8. nanoe
  25 oktober 2018 / donderdag, 25 oktober 2018

  Wat zijn de eerste 3 ingrediënten en wat doen ze precies?

 9. Evelien
  25 oktober 2018 / donderdag, 25 oktober 2018

  Zo fijn inderdaad dit blog-gehalte. Wil niet altijd de stem van mensen horen maar gewoon ‘ouderwets’ lezen. Ik vind het helaas ook echt te duur. Ben benieuwd of er een vergelijkbaar product is. Ik hoor ook goede verhalen over de balsem van Clinique. Heb je die al eens geprobeerd?

  • Serena
   Auteur
   25 oktober 2018 / donderdag, 25 oktober 2018

   hi Evelien,
   die van Clinique is voor mij vergelijkbaar met die van Biotherm, en laat ook een waasje achter op mijn ogen na reinigen.

 10. 24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

  Altijd als ik goede reviews lees op je blog bij dit soort duurdere producten dan geloof ik je, zonder twijfel. Nu ook haha! Ik ga het niet aanschaffen omdat ik daar te weinig make-up voor draag eigenlijk. Je foto’s zijn prachtig!

 11. Rita
  24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

  Nou, ik heb een pot gekocht hoor! 20% korting trok me over de streep, plus het feit dat ik echt iets nodig had om de waterproof mascara te verwijderen en ik geen zin heb in een waasje op mijn ogen. Ik zal het alleen ‘s avonds gebruiken, dus de 6 maanden haal ik met gemak.

 12. 24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

  Pfoe, wat een geld voor een make-up remover. Het duurste wat ik ooit heb uitgegeven aan skincare is een dagcreme van Sisley, de reparatrice. €124,- Maar dit spul is echt een wondermiddel voor mijn eczeem in mijn gezicht. Leuke review! De pot ziet er prachtig uit, maar ik houd het op een remover balm van Estee Lauder. Die is rond de €33,- geloof ik. Ook echt een aanrader!
  Liefs

 13. Rosa
  24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

  Ik zou deze best willen kopen, mits het product geen parfum, kleurstof en de nutteloze glitters bevat. Een jelly cleanser kan ook echt goedkoper. Er zijn een aantal Koreaanse merken die een jelly cleanser kopen… in een tube, wat ook nog eens hygiënischer is. Je wordt als consument een beetje afgezet met dit product van Dior, want je betaalt hier echt voor de naam. Nee, ik pas deze keer 🙂

 14. Esmee
  24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

  Is deze reiniging ook te gebruiken met de clarisonic vraag ik me af? Wel een beetje onhandig dat het product in een glazen pot zit zeker als je je gezicht reinigd onder de douche.. ik heb wel de urge om te kopen hmm haha

  • Serena
   Auteur
   25 oktober 2018 / donderdag, 25 oktober 2018

   Zelf breng ik het aan bij de wastafel en masseer ik het in op een droge huid, daarna stap ik pas onder de douche. Ik neem het dus inderdaad niet mee onder de douche, veel te link met een glazen pot!

 15. Fraukje
  24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

  Wat een geld… Ik gebruik van Lush Ultrabland. Tig keer goedkoper en een zijdezachte huid. Verdwijderd moeiteloos makeup. Aanrader voor de kleinere portemonnee 😉

  • Serena
   Auteur
   25 oktober 2018 / donderdag, 25 oktober 2018

   Ik vind deze zelf niet zo prettig, verwijderd niet goed genoeg mijn waterproof make-up en laat een te vettige laag achter op mijn huid.

   • Ilse
    1 november 2018 / donderdag, 1 november 2018

    En ruikt naar zware shag….bleh….

 16. 24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

  Het klinkt zeker fijn! Ik ben benieuwd of ik ‘m ook fijn vind werken. 🙂

 17. 24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

  Wauw….. ik vind het heel erg veel geld voor een makeup verwijderaar. Maar het is dan ook wel een heel erg mooi product. Mijn handen jeuken alweer om hem te kopen van deze heerlijke review. Jij zou ook zo in sales kunnen werken haha!
  Ik denk dat hij hier binnenkort ook staat te shinen in de badkamer <3.

 18. elli
  24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

  Hij lijkt heel erg op de make-up remover balm van Charlotte Tilbury. Heb je die al geprobeerd? Persoonlijk vind ik die van Charlotte Tilbury ook al duur, maar hij doet het echt goed en ruikt heel erg lekker. Ik ben benieuwd wat jij ervan vind en of deze van Dior beter is.

  Veel liefs,

  Elli

  • Serena
   Auteur
   24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

   Bedoel je de Multi-Miracle Glow? Die heb ik geprobeerd, maar ik vind hem te crème-achtig (een jelly balm vind ik persoonlijk lekkerder aanvoelen) en het laat een te vet laagje achter na gebruik, waardoor mijn huid daardoor niet lekker schoon aanvoelt. Maar dat heb ik ook met reinigingsmelk (ik ben daar echt geen fan van!).

 19. Evy
  24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

  Ik vind het vooral jammer dat de parfum zo hoog in de ingrediëntenlijst staat. In principe een irriterend en uitdrogend (dus huidveroudering-versnellend) ingrediënt. Dat smeer ik liever niet rond mijn ogen 😉

  • Serena
   Auteur
   25 oktober 2018 / donderdag, 25 oktober 2018

   Ik heb er geen last van gehad, maar heb dan ook geen hele gevoelige huid of ogen. Als je huid reageert op parfum is dit er inderdaad eentje om te skippen ja!

 20. 24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

  Jee, wauw! Wat een mooie en uitgebreide review! Je foto’s zijn prachtig en ik vind het fijn dat je hem zo goed getest hebt en beschrijft. Ik zou hem zo aanschaffen, maar helaas…ik vind de prijs inderdaad net wat teveel. Ik ben bang dat ik er binnen een maandje doorheen ben, maar wat denk jij? Hoe lang zou je met een pot doen?

  • Serena
   Auteur
   24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

   Er is amper wat uit en heb hem nu 1 maand echt goed in gebruik. Mijn schatting is dat je er zeker een half jaar mee kunt doen! Maar het hangt er ook vanaf of je heel veel zware, fullface make-up draagt, in dat geval zal je iets meer nodig hebben en er korter mee doen. Zelf gebruik ik het altijd in de avond, maar niet altijd elke ochtend. Denk dat ik er daarom zelfs nog langer dan een half jaar mee zal doen.

 21. Rowan Chanel
  24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

  Oeh ik zou deze zó aankopen – if you say it’s amazing! Ik geloof je meteen!
  Al moet ik zeggen dat ik nu een maandje de Oil Cleanse Method gebruik na jouw reviews en ik ben er zó erg over te spreken! 🙂 Dus ik ga deze volhouden. Alleen had ik een vraagje aan jou, als ik mijn makeup eraf haal met een mix van verschillende oliën (en ik boen niet) vallen er altijd wel wat wimperhaartjes mee uit.. doe ik iets fout of moet ik gewoon niet zeiken en is dat normaal?
  Verder is mijn duurste beauty aankoop denk ik een foundation geweest van YSL. Ik heb er totaal geen moeite mee om veel geld uit te geven aan beauty producten, het is alleen wel een beetje pijnlijk als het 10 keer niks is. Dus testen vind ik dan wel een pré haha!

  • Serena
   Auteur
   24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

   hi Rowan,
   ik denk niet dat oliën ervoor zorgen dat je wimperhaartjes uitvallen, zeker niet als je zegt niet te boenen. Je zou zeggen dat ze eerder verzorgend zouden moeten zijn waardoor ze minder snel uitvallen!

   Is er misschien iets anders veranderd, zoals een andere mascara? Ben je net ongesteld geweest (dat het met je hormonen te maken heeft) of zou het gewoon liggen aan het weer?

   Kijk, we verliezen elke dag honderden haren en huidcellen, maar als het nu ineens meer dan voorheen lijkt vind ik het wel frappant en zeker iets dat je even in de gaten moet houden.

 22. 23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

  Wat een fijne review Serena, dit soort artikelen zijn waarom ik je blog altijd heb gevolgd. Persoonlijk geschreven, mooie foto’s, duidelijke informatie. Echt top!

  Ik ben blij dat je weer wat meer lijkt te bloggen, hopelijk is dat voor jou ook nog steeds de moeite waard. (Ik kan me namelijk voorstellen dat Instagram inmiddels financieel gunstiger is.)

  • Serena
   Auteur
   24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

   Jazeker, ik blijf bloggen want dat is uiteindelijk waarmee ik begonnen ben en wat ik eigenlijk het allerleukste vind om te doen! Door drukte (Marshall, deadlines van gesponsorde posts) kwam ik er niet altijd goed aan toe, maar wil er echt tijd voor maken want hier word ik zelf gewoon heel blij van, en ben dus ook zeker blij te lezen dat het wordt gewaardeerd <3

   • 24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

    Aaah dat is goed nieuws, leuk!

 23. 23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

  ‘Prestige’ is qua benaming dus goed op zijn plek. Ziet er heel goed uit, tof dat je hem zo fantastisch vindt. Ik ga eens kijken of ik wellicht een sample kan bemachtigen ofzo

 24. Babet
  23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

  Wauw het is prachtig! Is de budget topper hiervan misschien die van l’oreal? Die heeft ook zo’n pot met een reiniging. Echt super leuk om te lezen!

  • Serena
   Auteur
   24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

   Ah, ik weet welke je bedoeld, die in die roze pot toch? Ik heb die zelf nog niet geprobeerd, maar ik heb hem wel opgestuurd gekregen en zag dat de substantie meer crèmig-romig was in plaats van jelly, dus dat is al wel een groot verschil. Maar ik ga hem de komende tijd zeker even opsnorren en testen, ben benieuwd!

   • Evelien
    25 oktober 2018 / donderdag, 25 oktober 2018

    Yes! Een vergelijking a-la-Jeffree Star zou leuk zijn. Met iedere helft van t gezicht met t andere product.
    Ik vind het ook wel hilarisch als hij weer een product van $500 reviewed & dan ook wel duidelijk maakt dat het echt insane is. Maarja, wie heeft er anders het geld om zulke gekke dingen te doen.

 25. Ier
  23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

  Misschien een gekke vraag, maar had je er geen specifiekere analyse van willen doen? Om te kijken of de ingrediënten de prijs (enigzins) rechtvaardigen? Ik zie bijvoorbeeld glycerine vrij hoog staan en dat lijkt me dan een heel goedkoop ingrediënt.

  • Serena
   Auteur
   24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

   hi Ier,
   nee, vond ik niet echt nodig. Onder het kopje ‘Rose de Granville’ maak ik geloof ik al wel goed duidelijk dat ik niet héél erg onder de indruk ben van de ingrediënten en de marketingpraatjes eromheen, haha!

 26. Cindy
  23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

  Maar ga je deze dus opnieuw kopen als het op is?
  Ik persoonlijk zou hier nooit zoveel geld aan uitgeven, heb hierbij echt het idee dat je alleen voor het merk betaalt. Een verzorgend product vind ik nog zowat, maar een reiniger?
  No way! Ik gebruik sinds kort Nivea, de micellaire reiniger, die zwarte lijn. Weet even niet hoe die heet. Top, net zo goed als mijn dure (vind ik dan… haha) Clinique take the day off remover. Dus je snapt dat ik het voortaan hou bij Nivea.
  Goedkoop, goed, en kan ik mijn zuurverdiende centjes mooi aan vakanties uitgeven, daar hecht ik meer waarde aan. Maar ieder zijn ding natuurlijk.

  • Serena
   Auteur
   24 oktober 2018 / woensdag, 24 oktober 2018

   Tot nu toe is mijn antwoord daarop: YES! Maar goed, hij is naar schatting pas over een half jaartje op en wie weet wat ik tegen die tijd weer heb ontvangen of gevonden 🙂

 27. Marieke
  23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

  Gewoon laten zien dit soort dingen! T voelt een beetje als meetesten zo voor mij, en normaal kom ik nooit in aanraking met deze high end producten, dus extra leuk!! Wat een goede review weer, ik hou ervan!

 28. 23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

  Jeetje wat een geld zeg, maar hij verwijderd wel bijzonder goed je make-up! Beetje het Clinique in de paarse pot idee! Volgens mij heb ik hem ook ontvangen en je hebt me nu heel nieuwsgierig gemaakt, ga hem ook snel maar eens testen!

  • Serena
   Auteur
   23 oktober 2018 / dinsdag, 23 oktober 2018

   OMG Aranka, je hebt ’em gewoon! GA HEM ALS DE WIEDEWEERGA TESTEN ALSJEBLIEFT! You’ll love it!

   Ik vind deze beter dan de Biotherm Balm omdat die balsem dus wel een soort van waasje in mijn ogen legde na gebruik. Ook ruikt deze lekkerder en is de verpakking veel mooier en luxueuzer. Maar verder is hij zeker vergelijkbaar (en stukken goedkoper!).

   Ik denk dat deze Dior Le Baume echt een product is dat je koopt om jezelf te verwennen, of als je lekker veel cadeaubonnen hebt gekregen voor je verjaardag ofzo. Maar eigenlijk zou iedereen het gewoon eens moeten proberen (sample vragen in de parfumerie!) want ik vind ’em echt fantastisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *