H&M Nail Polish setje

Door Nena – Serena had laatst weer een leuk nagellak setje gekocht bij de Hennis & Mauritz. Dit Limited Edition H&M Nail Polish setje bevat 5 zomerse kleuren die je apart kunt dragen of juist leuk met elkaar kunt combineren. Er zitten namelijk 2 effen kleuren in, één multicolored glitter nagellakje, één nagellak met grove glitters en een effen kleur met fijne shimmers.

HM1

HM2

De lakjes zitten in een schattig doosje en is in zijn geheel lekker compact.

HM3

Dit setje met vijf nagellakjes kost €5,95. Dat vind ik echt een mooi prijsje voor 5 x 4,7 ml nagellak, waardoor ze omgerekend op €1,19 per stuk uitkomen. Ik hoop dat ze ook nog een beetje van kwaliteit zijn en fijn lakken.

HM uitgelicht

 • Glitter Purple – een transparante nagellak met o.a. smalle streepjes als glitters.
 • Turquoise – een effen nagellak in een mooie zachte turquoise tint.
 • Glitter Green – een transparante nagellak met grove petrol kleurige shimmers.
 • Orange – een vrij transparante nagellak in één kleur oranje met fijne shimmers.
 • Yellow – een effen gele kleur.

Glitter Purple

collage purple

Laat ik beginnen met het meest feestelijke lakje van het stel. Glitter purple is uiteindelijk minder paars, dan dat hij in eerste instantie lijkt. Ik vind het mooi om dit lakje als top coat te gebruiken, omdat hij als ‘kleur’ alleen niet zo erg opvalt. De glitters komen niet heel royaal van het kwastje af, dus zelfs na drie laagjes dekt hij niet erg goed. Ik heb hem gecombineerd met Turquoise als basis, Glitter Green en tenslotte Glitter Purple

HM glitter purple

De droogtijd is (uiteindelijk van alle lakjes) vrij kort. Glitter purple bevat niet alleen verschillende kleuren glitter, maar ook verschillende vormen. De staafjes overheersen, maar hier en daar zitten ook wat stipjes.

Turquoise

Collage turquoise

Dit vind ik denk ik de mooiste kleur van dit setje. Een frisse Turquoise kleur die echt van mijn nagels af glanst! Wanneer je te snel een tweede laagje aanbrengt, dan lakt hij wat streperig. Je moet dus wel even wachten totdat het laagje droog is (zo’n vijf minuutjes). Ik vind de kleur pas mooi dekkend na drie laagjes.

HM turquoise

Dit is wel echt een kleur die ik vaker zal dragen. Het is gemakkelijk te combineren met kleding, omdat er  tegenwoordig veel turquoise kleding en accessoires te vinden zijn.

Glitter Green

collage green glitter

Glitter Green vind ik het mooist als top coat. Ik besloot hem daarom ook met Turquoise te combineren, wat een (tenminste dat vind ik) verrassend leuk resultaat geeft! Het maakt het effen turquoise net wat feestelijker, maar niet té. Dit is overigens het resultaat van drie laagjes Turquoise met twee laagjes Glitter Green.

HM Glitter Green

Orange

collage orange

Orange bevat hele fijne shimmers en is iets transparanter dan de andere twee effen kleuren Turquoise en Yellow. Ik vind hem soms meer naar rood neigen dan dat hij oranje is, maar dat vind ik juist wel mooi. Je kunt Orange als top coat gebruiken over een lichte kleur, zoals Yellow. Of je lakt hem in drie laagjes (zoals op de foto’s) mooi dekkend.

HM Orange

Yellow

collage yellow

Yellow is een mooie wat hardere gele kleur. Ik vind die hele lichtgele kleurtjes altijd nog wel zomers staan. Mits je handen ook mooi bruin zijn. Maar bij deze kleur weet ik het niet zo goed. Ik draag sowieso nooit geel op mijn nagels.  Wanneer je het op een leuke manier combineert, bijvoorbeeld door dezelfde kleur pumps of een ander detail in je kleding te dragen kan het nog wel eens leuk staan. Yellow lakt net als Turquoise ook bij meerdere laagjes als snel streperig en je hebt toch drie laagjes nodig wil hij volledig dekkend zijn. Zorg er dus goed voor dat je je nagels tussentijds goed laat drogen.

HM Yellow

Ten slotte nog even de combinatie die ik het mooist vind van het H&M Nail Polish setje:

Turquoise & Glitter Green

En als je daar dan nog Glitter Purple overheen doet is het helemaal feestelijk!

Turquoise, green & purple glitters

Conclusie H&M Nail Polish Setje

Al met al ben ik niet ontevreden over dit H&M Nail Polish setje en dat komt mede door de prijs. Ik vind €5,95 niet heel veel geld voor 5 kleuren nagellak met elk een inhoud van 4,7 ml. Daardoor vind ik het niet zo erg dat er niet allemaal even draagbare kleuren inzitten. (Yellow had er van mij uitgemogen.) Ik vind het leuk dat transparante glitter lakjes worden afgewisseld met dekkende lakjes en een shimmer kleurtje. De dekking is niet erg goed, drie laagjes vind ik vrij veel, maar daar staat tegenover dat de lakjes relatief snel drogen per laagje. In totaal ben je ongeveer 15 minuten kwijt voordat je je handen weer voorzichtig kunt gebruiken. De nagellak chipt ook niet zo snel, want na 3 dagen zat het er nog goed op.

Wat vinden jullie van dit H&M Nail Polish Setje? Zitten er kleuren voor jullie tussen? En wat vinden jullie verder van de cosmetica van de H&M?

Liefs Nena

Twitter: @nenaburger
Instagram: nenaburger

 

Volg:

62 Reacties

 1. Yasmine
  9 mei 2013 / donderdag, 9 mei 2013

  Ziet er leuk uit zo cute samen en het is lekker cheap =)

 2. 2 mei 2013 / donderdag, 2 mei 2013

  Leuk! Ik vind echt alle kleuren supermooi! Wel jammer dat het zo traag droogt 🙂

 3. 1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Leuke setjes, maar ik vind het toch niet zo mooi dekkend de glitter!

 4. 1 mei 2013 / woensdag, 1 mei 2013

  Bij het eerste lakje lijkt het net of je eieren met stippen op je nagels hebt hahaa.
  xxxxx
  Rosa

 5. 30 april 2013 / dinsdag, 30 april 2013

  De eerste glitterlak en het gele lakje zien er goed uit!

 6. 30 april 2013 / dinsdag, 30 april 2013

  Het rode en het gele vind ik minder leuk, maar de rest is echt mijn ding 😀

 7. Bianca
  30 april 2013 / dinsdag, 30 april 2013

  Mooie nagels Nena !

 8. 30 april 2013 / dinsdag, 30 april 2013

  oeeeh heel erg mooi!

 9. Ester
  29 april 2013 / maandag, 29 april 2013

  Het turquoise kleurtje vind ik de mooiste van allemaal.
  De gele vind ik ook wel leuk eigenlijk, hij ziet er wel dekkend uit zo op de foto. 🙂 En dat mis je toch vaak bij een gele kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *