Gezonde snacks voor naar werk en school

In een groot deel van Nederland zijn de scholen alweer begonnen en ik kreeg daarom veel het verzoek om een Back 2 School video op te nemen. Nu weet ik dat ik ook veel lezeressen heb die een fulltime baan hebben, dus bedacht ik me dat het misschien interessant zou zijn om een video op te nemen waarin ik een aantal ideetjes laat zien voor gezonde snacks.

Ik ben zelf dól op tussendoortjes, maar helaas is het zo makkelijk om ongezond te snacken. Denk maar aan zakjes chips, koekjes, snoep, repen chocola. Ik eet best gezond, maar dat snacken… het is gewoon te lekker. In de video hieronder, die ik samen met vriendje Maikel heb opgenomen, delen we onze favoriete gezonde snacks en drink-ideeën.

Vorig jaar nam ik ook een video op waarin ik gezonde lunchbox ideetjes met jullie deelde. Ik deel de video hieronder nog eens, voor nóg meer inspiratie;

Appel met pindakaas, groente met hummus, yoghurt, een gekookt eitje, rice paper rolls of wraps, wat is jouw favoriete gezonde snack uit deze video? En heb je zelf nog goede ideeën voor gezonde snacks? Deel ze dan gerust in de comments.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

13 Reacties

 1. 26 augustus 2016 / vrijdag, 26 augustus 2016

  Appel met pindakaas ??
  Ik eet vaak een handje ongebrande en ongezouten noten, kwark (soms met wat fruit), rijstwafels met pindakaas of hüttenkäse, Nakd reep of nibbles..

 2. steffie
  23 augustus 2016 / dinsdag, 23 augustus 2016

  Daarom niet per se mijn favorite, maar dacht er gewoon niet aan:
  de groentjes met humus, maakt het tenminste een echte snack 🙂

 3. 23 augustus 2016 / dinsdag, 23 augustus 2016

  Wauw dat ziet er lekker uit. Heb wat inspiratie gevonden.

 4. G Runhart
  23 augustus 2016 / dinsdag, 23 augustus 2016

  Ik neem als snack druifjes een mandarijn en appel mee naar het werk. Als lunch eet ik vaak een wrapje met kip 🙂

  De gerechten in het filmpje zien er goed uit!

 5. Julia Delhaas
  23 augustus 2016 / dinsdag, 23 augustus 2016

  hoi serena! waar zijn die lunchboxen van?

 6. 22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Jeetje, is die lunch box video alweer een jaar geleden? Ik krijg nu opeens heel veel zin in appel met pindakaas, snel aan doen 🙂

   • Serena
    Auteur
    22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

    Echt he? Gisteren ook weer even gegeten, het is ZO lekker!

 7. Lousaa
  22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Ik snack eigenlijk zo min mogelijk overdag. Als ik werk, heb ik genoeg aan drie maaltijden, zolang ik genoeg eiwitten en vetten in je maaltijden stop tenminste. Uitzondering zijn natuurlijk de sportdagen. Dan wil een banaan met notenboter er wel in.

  • Serena
   Auteur
   22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

   Banaan met notenboter? sounds yummy!

 8. 22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Heel leuk Serena! Zitten een aantal lekkere dingen tussen. Appel en pindakaas moet ik echt nog een keer proberen haha

 9. Sam
  22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Morgen ga ik echt bij de Jumbo kijken voor de rice paper rolls. Ik ben er nl gek op en het is zo eenvoudig… Ik vond de sandwich roll ook een heel leuk idee (heb inderdaad geen deegroller, maar wel genoeg wijnflessen).

  Leuke video’s! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *