Getest | Ardell Press On Lash

Laatst liep ik weer lekker te snuffelen in Kruidvat toen ik de Ardell Press On Lash tegenkwam. Zelfklevende nepwimers mét gepatenteerde applicator. Wow! Ik besloot een pakje mee te nemen om te testen in een nieuwe Nailed it or Failed it video. Ik ben benieuwd! Zou het gemakkelijker en sneller aanbrengen dan de ‘normale’ manier?

ardell press on lash_ - 1 ardell press on lash_ - 4 ardell press on lash_ - 3 ardell press on lash review_ - 1 ardell press on lash review_ - 2Wat is mijn eindoordeel?

nadelen
– je kunt de wimpers niet bijknippen
– je mag de wimpers écht niet aanraken voordat ze opgeplakt zijn
– je moet de wimpers het liefste in één keer goed plakken
– wimpers plakken minder goed nadat je ze al eens hebt gebruikt, dus er moet dan eventueel toch lijm aan te pas komen
– iets duurder dan de ‘normale’ wispies nepwimpers

voordelen
– geen geknoei met lijm
– geen droogtijd, ze zijn meteen klaar voor gebruik
– handig voor onderweg en op reis
– wimpers kunnen hergebruikt worden (maar dan wel in combinatie met wimperlijm)
– Wispies zijn érg mooie wimpers; niet te naturel, niet te heftig, precies goed ertussen in. Smaken verschillen natuurlijk, maar dit is een model dat volgens mij iedereen kan hebben.

Al met al ben ik toch wel te spreken over de Press On Lashes van Ardell. Voor mij werkte het sneller dan de ‘normale’ nepwimpers omdat je dan niet met het aanbrengen en drogen van de lijm zit, maar je moet wel een beetje mazzel hebben met aanbrengen. Want als de wimpers niet goed zitten en je ze weer verwijdert, plakken ze de tweede keer niet meer zo goed, dus je hebt als ware slechts één kans om ze goed te plakken. Beetje tricky en zeker voor de ongeoefende wimperplakkers.

Ook moet je de applicator HEEL voorzichtig verwijderen en hierbij de wimpers zeker niet aanraken, want dat gaat fout (ze verschuiven, blijven aan je vingers plakken, laten los van de applicator). Dus, het heeft zeker een gebruiksaanwijzing, maar als je er een beetje handig in bent zitten ze er ZO op! En dan blijven ze ook goed stevig zitten. Ik vind ze vooral erg handig voor onderweg en op reis. Breng je wimpers gewoon thuis aan, raad ik je toch de traditionele wimpers met wimperlijm aan. Die zijn namelijk iets goedkoper en thuis kun je er ook iets beter de tijd voor nemen.

Wat vinden jullie van de Ardell Press On Lashes? Is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

21 Reacties

 1. 29 augustus 2016 / maandag, 29 augustus 2016

  ik vind deze wimpers echt ideaal, zelf gebruik ik het al een tijdje. Het is even een manier vinden maar als je die gevonden hebt is dat erg simpel. Zelf als ik “fout” plak vind ik deze gemakkelijk te verplaatsen. Zo zie je maar dat er zoveel verschillende meningen zijn! liefs soraya

 2. 29 augustus 2016 / maandag, 29 augustus 2016

  Hmmm, ik ga toch liever voor de ouderwetse manier: zelf lijm erop zetten. Ik vertrouw het ook niet echt als ik het zo zie, straks loop je door de stad met een losse wimper ( is bij mij vaak gebeurd, ergste wat er kan gebeuren … ).

 3. Rianne
  28 augustus 2016 / zondag, 28 augustus 2016

  Wat zie je er ontzettend mooi uit in deze video!

 4. Nadia
  27 augustus 2016 / zaterdag, 27 augustus 2016

  Ik ben totaal geen wimperexpert maar ik kende wel al wimpers zonder lijm, had ze een tijdje geleden in Engeland gekocht, van Eylure. Plakten erg goed, ook na een paar keer!

 5. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

  Ik kan zelf totaal niet met nepwimpers. Heb echt het gevoel dat ik mijn ogen niet open kan doen dan haha… wilt ook niet wennen. Ik vind deze wel erg mooi staan en het lijkt mij voor iemand die makkelijk kan aanbrengen wel erg handig zonder lijm.

 6. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

  Wauw, het effect is echt mooi. Ik zou me toch niet op mijn gemak voelen zonder ‘lijm’, denk ik.

 7. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

  Vervelend dat ze niet meteen willen kleven. Het eindresultaat is wel mooi moet ik zeggen.

 8. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

  Is niets voor mij, ik ben geen held in het aanbrengen van dit soort dingen. Maar jou staat het prachtig!

 9. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

  Het staat je goed! Zelf draag ik werkelijk nooit nepwimpers dus ik zou t niet snel kopen.

 10. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

  Kan best wel handig zijn! Alleen jammer dat het maar 1x echt goed werkt. Ik heb van die wimperlijm die direct droogt, echt super snel. Dat vind ik op de lange termijn dan toch het handigst. Ze staan wel heel mooi!

 11. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

  Hmm nee, niks voor mij dit! Ik gebruik nooit nepwimpers.

 12. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

  Ze staan je wel erg mooi! Ik zou er alleen zelf niet zo gauw voor kiezen omdat ik dan niet de vrijheid heb om ze bij te knippen en om ze eventueel een beetje te verplaatsen nadat ik ze heb aangebracht :). Ik gebruik namelijk haast nooit nepwimpers en dat zou echt te tricky voor mij zijn.

 13. 24 augustus 2016 / woensdag, 24 augustus 2016

  ik vind het effect wel pretty!

 14. 24 augustus 2016 / woensdag, 24 augustus 2016

  Ah, lijkt me een leuke video! Gelijk kijken als ik thuis ben, haha!

 15. Rowan Chanel
  24 augustus 2016 / woensdag, 24 augustus 2016

  Oef, balen van je nagel, zag dat je holografische lakje er af was!
  Na jouw blogpost over je holografische nageltjes, heb ik zelf ook zo’n gellak aangeschaft, en wow wat is dat mooi shiny in dit zonnige weekje.
  De wimpers staan je goed! Vind het zelf ook altijd heel mooi, ik heb alleen jammergenoeg het idee dat mijn natuurlijke wimpers er enorm onder lijden wanneer ik een langere tijd achter elkaar nepwimpers draag!

  • Serena
   Auteur
   24 augustus 2016 / woensdag, 24 augustus 2016

   Oh die heb ik er zelf afgevijld hoor, ik wilde kijken hoe dat eruit zag omdat ik morgen nagellak wil swatchen, haha!

   • Rowan Chanel
    25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    Ahaaa, dat is inderdaad een betere reden waarom het eraf is haha!

 16. 24 augustus 2016 / woensdag, 24 augustus 2016

  Ik vind het er wel heel mooi uitzien, het resultaat is prachtig! Jammer dat het wel even wat werk kost, maar korter dan ik zelf met wimpers ben.

 17. 24 augustus 2016 / woensdag, 24 augustus 2016

  Ik zou dit denk ik alleen maar kopen en gebruiken als ik onderweg ben en dringende nood heb aan nepwimpers (maar eerlijk: wanneer is dat nou?). Verder gebruik ik veel liever mijn House of Lashes wimperlijm, daarvan weet ik dat hij goed is en dat mijn wimpers sowieso de hele dag blijven zitten (en: dat ik meer dan 1 kans heb om ‘m goed aan te brengen)..

 18. Irene
  24 augustus 2016 / woensdag, 24 augustus 2016

  Even heel erg off toppic, maar ik vind de ketting die je draagt echt zo mooi! Welk merk is dat en waar heb je hem gekocht? En ik vind dat je het nog goed doet met de wimpers, ik krijg het zelf nooit voor elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *