Anastasia Glowkit Sun Dipped review

Ahhh, highlighter. Waar was je heel mijn leven? Een paar jaar geleden droeg ik het amper, maar nu is mijn leven niet compleet zonder oogverblindende glow op mijn gezicht. Ik was dan ook super excited toen deze prachtige limited edition Anastasia Glowkit in de kleur Sun Dipped op mijn deurmat viel. Wat een beauty! De kit bestaat uit maar liefst 4 prachtige superglowy highlighters in warme tinten, die perfect matchen met een getinte of zongebruinde huid.

anastasia glow kit sundipped review_ - 1Het palette zelf is niet zo heel spannend, hij is namelijk gewoon van stevig karton gemaakt en bevat geen spiegel. Hij oogt wel wat luxer door de mooie ombre bronzed kleurovergang en de rosegold metallic letters, maar heel eerlijk: voor een palette van €49,95 had er bést een mooiere verpakking omheen gemogen. Maar OK, net zoals bij mensen is het innerlijk natuurlijk het allerbelangrijkste (it’s the inside that counts), dus laten we ons daar gewoon op focussen!

anastasia glow kit sundipped review_ - 5 En ja hoor, daar worden we blij van! Anastasia heeft hiervoor al 2 andere Glow Kits uitgebracht, namelijk Gleam en That Glow. Sun Dipped bevat warmere kleuren en is hiermee een mooie aanvulling op de rest, mocht je die ook al in je bezit hebben. De pans wip je er trouwens gemakkelijk uit zodat je ze eventueel ook los mee kunt nemen, bijvoorbeeld in zo’n magnetisch palette (waar je zelf je pans in kunt doen). Héndig!

anastasia glow kit sundipped review_ - 4 anastasia glow kit sundipped swatches_ - 1 Van links naar rechts;

Bronzed: een warme bronzekleur met een sterke, goud metallic glans.
Tourmaline: een wat zachtere, lichtere bronzekleur met een vleugje taupe/roze en een champagneachtige glans.
Summer: een lichte, goudkleurige bronzer met een gele ondertoon en een zilveren glans.
Moonstone: zachte pastelkleurige peach highlighter met champagnekleurige glow

Bronzed

anastasia glow kit sundipped swatches_ - 8 anastasia glow kit sundipped swatches_ - 9 Bronzed is echt intens gepigmenteerd en moet héél subtiel worden aangebracht (vooral als je huid wat lichter is dan die van mij) anders is hij al snel te heftig. Ik zou dit niet zo zeer een highlighter noemen, eerder een glowy bronzer zoals de Bobbi Brown Shimmer Bricks in Bronze. Erg mooi in combinatie met een lichtere highlighter die je erboven aanbrengt. Geeft je huid zowel kleur als een sterke, metallic glow. Erg mooi, maar zoals ik al zei, ga er voorzichtig mee te werk want anders wordt het al snel te veel. Ook erg mooi als oogschaduw trouwens!

Moonstone

anastasia glow kit sundipped swatches_ - 6 anastasia glow kit sundipped swatches_ - 7 Moonstone is qua kleur wat zachter en neutraler en op mijn huid zie je vooral alleen de glans. Het is een mooie, sterke glow die niet per se warm (goud) en niet per se koel (zilver) is, eerder een beetje van beide. Heel flatterend bij elke huidskleur en geeft de huid meteen een frisse, stralende glow!

Tourmaline

anastasia glow kit sundipped swatches_ - 2 anastasia glow kit sundipped swatches_ - 3 Tourmaline is mijn favoriet van dit palette! Deze highlighter geeft namelijk een vleugje kleur én een sterke glow. De kleur ziet er oudroze/taupe uit op mijn wangen. Vaak zijn dit soort kleuren te koel voor mijn huid, maar deze kleur matcht juist erg mooi met mijn getinte huid. Het staat lekker fris en die glow is werkelijk erg mooi! Niet te warm en goudachtig, maar gewoon lekker fris. I like it! De meeste highlighters die ik heb zijn warm, bronzy of goud, en deze is net even anders dan anders.

Summer

anastasia glow kit sundipped swatches_ - 4 anastasia glow kit sundipped swatches_ - 5 Summer is een lichte, zachte highlighter met een goudgele ondertoon. Matcht erg mooi met een (zon) gebruinde huid. De glow is echter meer zilver dan goud, wat deze highlighter dan wel weer bijzonder maakt en anders dan de meeste goudkleurige highlighters.

Hieronder nog even alle 4 de highlighters in een collage, zodat je goed het onderlinge verschil kunt zien;

anastasia glowkit sundipped Alle highlighters zijn super glowy en bevatten een sterke, metallic finish. Dit palette is dus echt bedoeld voor de liefhebbers van heftige highlighters. Qua kleuren vind ik dat Moonstone en Summer redelijk veel op elkaar lijken, maar Tourmaline en Bronzed onderscheiden zich goed van de rest.

anastasia glow kit sundipped review_ - 3Het palette zelf had wat mij betreft wat luxueuzer gemogen qua uitvoering (bijvoorbeeld van kunststof of metaal, met een spiegel erbij, of iets leukere details) maar ik kan me ook voorstellen dat dit voor veel mensen geen donder uitmaakt. De highlighters zijn trouwens best groot, namelijk 7,4 gram per pan, dus je krijgt sowieso waar voor je geld. Het palette kost namelijk €49,95 dus dat komt dan op €12,50 per highlighter, terwijl ze echt van high end kwaliteit zijn.

Al met al vind ik dit een prachtig highlighter palette. Deze highlighters zijn goed gepigmenteerd, bevatten prachtige, verschillende kleuren en finishes met een supersterke glow. Just the way I like it! De poeders zelf zijn heerlijk romig en zacht en brengen zonder kruimelen of fall out aan. Ze blenden echt prachtig in de huid en blijven ook de hele dag mooi op zijn plek. Dit palette is niet goedkoop, maar het zijn écht mooie highlighters, dus ik vind dit persoonlijk een ware musthave voor de highlighter lovers onder ons!

De Anastasia Glowkits zijn limited edition en verkrijgbaar via www.greatbeautybar.nl voor €49,95. Great Beauty Bar is sinds april 2016 de officiële Anastasia webshop.

Wat vinden jullie van deze Glowkit? Is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

47 Reacties

  1. 1 september 2016 / donderdag, 1 september 2016

    Wat een mooi palette! Bij jou vind ik het erg mooi staan maar voor mij zal het al snel iets te donker zijn denk ik.

  2. 30 augustus 2016 / dinsdag, 30 augustus 2016

    Mooi palette ! Tourmaline staat je volgens ons het best !

  3. 29 augustus 2016 / maandag, 29 augustus 2016

    Een ABH highlight palette staat al heel lang op mijn verlanglijstje, wil heel graag de nieuwe Moonchild palette halen maar deze ziet er ook heel fijn uit! Moonstone en Summer staan je prachtig.

  4. Pauline
    28 augustus 2016 / zondag, 28 augustus 2016

    Jammer dat er al een tijdje niets online is gekomen, what’s up Serena?

    • hopper
      28 augustus 2016 / zondag, 28 augustus 2016

      Ja idd. Het is niet meer regelmatig en word nu steeds vaker een dag of meer overgeslagen. Jammer…

      • Jan
        28 augustus 2016 / zondag, 28 augustus 2016

        Mee eens! Merk dat ik niet meer elke dag kijk en in het weekend wel zie wat er die week wel is verschenen. Jammer!

  5. 28 augustus 2016 / zondag, 28 augustus 2016

    Mooie kit hoor, alleen spreken niet alle kleuren mij aan. Ben het er ook mee eens dat de vormgeving beter kan. Van een luxe merk mag je toch wel meer verwachten

  6. 27 augustus 2016 / zaterdag, 27 augustus 2016

    Ik vind ook wel dat dat spiegeltje er bijvoorbeeld bij mocht. De verpakking zegt niet echt high end. Maar inderdaad mooie highlighters!

  7. 27 augustus 2016 / zaterdag, 27 augustus 2016

    Ik heb ‘That Glow’ ook al en dat is echt een van m’n favoriete highlighter (palettes)! Bronzed is vooral voor lichtere huidjes meer een glanzende bronzer, maar de kleuren zijn echt super mooi :D

  8. 26 augustus 2016 / vrijdag, 26 augustus 2016

    Mooi palette zeg. En inderdaad een mooie prijs voor een high end product. Liefs soraya

  9. Saartjee
    26 augustus 2016 / vrijdag, 26 augustus 2016

    Prachtig!! Vraagje wat voor rode lipkleur heb je op op de onderste foto? Ik vind m zo mooi. Het staat je goed bij je getinte huid

  10. 26 augustus 2016 / vrijdag, 26 augustus 2016

    Aaaah ik ben verliefd! Ik wil zo graag een Anastasia Glow Kit hebben, maar twijfel nog heel erg over welke ik het beste aan kan schaffen. Ben namelijk dol op highlighters en summer vind ik prachtig. Super leuke review :)

  11. 26 augustus 2016 / vrijdag, 26 augustus 2016

    Ohhh wat is die mooi <3

  12. 26 augustus 2016 / vrijdag, 26 augustus 2016

    Prachtig palette, ik zou ze allemaal wel willen hebben!

  13. 26 augustus 2016 / vrijdag, 26 augustus 2016

    Zooo mooi allemaal!! Ik zou deze ook wel willen.

  14. 26 augustus 2016 / vrijdag, 26 augustus 2016

    Ziet er allemaal heel mooi uit bij jou!

  15. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    Ah…nu wil ik dit paletje ook hebben!! Mooi!!

  16. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    ik vind de verpakking zelf ook echt een beetje mwehhh als ik er zo naar kijk, maar de highlighters zijn wel echt nice ;D

  17. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    De glowkits van ABH zijn zo mooi! Ik moet er ook nog is eentje scoren! <3

  18. Lola
    25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    Kan het zijn dat je bij de collage de namen hebt omgewisseld? In de eerste foto’s heb je namelijk bij moonstone donkerrode lipstick op en bij summer niet, en in de collage onderaan is het juist andersom?

    • Serena
      Auteur
      25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

      Ja, vroeg me al af wanneer het iemand op zou vallen! Oeps!

  19. Cherrelle
    25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    Mooie highlighters, maar ik ben nog steeds erg blij met champagne pop. Welke lippenstift heb je trouwens op, op de foto’s van summer en bronzed?

    • Serena
      Auteur
      25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

      Dat is make some noise! van essence, die ik dinsdag heb gereviewed!

  20. Laura
    25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    Heel mooi maar ik heb al een glowkit, de Gleam versie en die vind ik zelf zeer prettig ;)

  21. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    Wauw, heftig effect! Vind de kleuren wel veel op elkaar lijken, maar de shine is wel echt gaaf.

  22. Sophie
    25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    Volgens mij ben ik echt de enige die de highlighter trend niet helemaal begrijpt.. Haha. Prachtige poeders, maar ik blijf z’n aanwezige glans op de wangen maar gek vinden. Misschien komt het ooit nog!

    • Joyce
      26 augustus 2016 / vrijdag, 26 augustus 2016

      Meld zich! Ik kan er ook niet echt aan wennen :-)

  23. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    Moonstone en tourmaline vind ik erg mooi. De prijs is te doen maar wat wel leuker geweest met een spiegel. 50 euro is voor karton wel pittig.

  24. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    Het blijft heerlijk om reviews van dit product te zien ♥ Hij is me helaas wel echt te prijzig…

  25. Diana
    25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    Haal je steeds foundation van je gezicht en weer opnieuw opmaken als je een nieuwe kleur pakt? Of hoe gaat zo’n review. Vraag t me al jaren af haha.
    Heel mooi kleuren trouwens. Love all the highlighters!

    • Jolien
      25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

      Ik denk gewoon iedere dag een nieuwe op doen, 4 dagen foto’s maken dus:)

  26. steffie
    25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    ik gebruik nog steeds de Marble Baked Bronzing Powders van DA die je ooit hebt aanbevolen als zijnde dupe van de shimmery brick van Bobbi Brown

    Nog steeds ben ik hele tevreden van deze highlighter en dan voor die prijs! ik had er me toen meteen 2 aangeschaft omdat je geen DA hebt in België :)

    dus voor bijna €50 laat ik deze toch aan me voorbij gaan… Daarvoor ben ik veel te hard tevreden van de ‘budget’ versie

    • steffie
      25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

      Neemt niet weg dat ze wel prachtig zijn ;)

  27. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    Onze huidskleuren komen goed overeen dus ik was al benieuwd hoe het bij jou zou staan! Echt heel mooi zijn deze highlighters.

  28. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    Heel mooi! Vooral Moonstone en Summer vind ik er mooi.

  29. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    Wauw prachtig! En prachtige foto’s! Summer en Tourmaline zijn zoooo mooi. Toch wel grappig, 3 jaar terug droeg ik bijna nooit highlighter (had ik ook geen idee wat ik ermee moest) en nu kan ik niet meer zonde en geniet ik elke keer weer als ik een mooie highlighter aanbreng haha.

  30. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    Wat een prachtige palette! Vroeger droeg ik ook nooit highlighter, maar nu hou ik echt van een mooie glans.

  31. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    Wat een prachtige highlighters! Je hebt trouwens echt ook zo’n mooie huid, wauw!

  32. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    Ooooh als er nog iets is wat ik ooit koop, gezien ik nu niet zoveel meer koop, dan is het denk ik dit palette, wat een beauty!

  33. Marlous
    25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    Wauw, echt prachtig! Heel erg mooi. Ik draag geen Highlighter, maar als ik dit zie zou ik ook wel een palette willen kopen.

  34. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    Summer en moonstone, omg! Die gaan mooi staan op mijn lichte huid. Ik vind dat jij alle kleuren goed kunt hebben :-)

  35. 25 augustus 2016 / donderdag, 25 augustus 2016

    Dat ziet er mooi uit en ook die swatches! Lijk me zeker wel iets voor mezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *