Getest | vreemde beautyproducten uit Singapore

Goedemorgen! Wát een lekker weertje was het gisteren! En nu ook schijnt het zonnetje heerlijk naar binnen terwijl ik dit schrijf. Gisteren heb ik een video geupload op YouTube die ik nog niet had gedeeld op mijn blog, dus bij deze.

Tijdens onze Wander reis kocht ik een aantal vreemde beautyproducten in een drogisterij in Singapore, die ik in de video van vandaag graag live met jullie test en er meteen mijn eerste indruk over geef! Bij sommige producten heb ik zo mijn twijfels, zoals een stoommasker voor je ogen (what?) of een zwarte tandenborstel die je tanden witter maakt (zou wel awesome zijn!). Kijken jullie mee?

Ik vind het toch altijd wel leuk om te zien hoor, wat voor beauty innovaties ze er in andere landen op na houden. Ik vind het echt geweldig om door buitenlandse parfumerieën en drogisterijen te struinen op zoek naar dit soort producten! Wat mij betreft komt de zwarte tandenborstel ook naar Nederland toe, dat is toch een geniaal idee! En die verkoelende doekjes voor na het sporten en in warme maanden. Heerlijk!

Welk van deze producten zou jij graag op de Nederlandse markt zien? 
En vinden jullie mijn tanden trouwens witter na het poetsen met de zwarte tandenborstel?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

45 Reacties

 1. LIeke
  12 mei 2016 / donderdag, 12 mei 2016

  Leuke video’s maak je de laatste tijd! 🙂
  Ik vind het wel jammer dat ze je de ooglidstickers meteen afkeurt, want dit is echt een kwestie van oefenen. Je hebt ze wat te ‘laag’ zitten, waardoor het zichtbaar is als je knippert. Ik draag ze wel eens, maar doe er wel drie stickers over voordat ze goed zitten. Als je ze teveel richting je wimperrand plakt, zijn ze gewoon soms zichtbaar. Hoe hoger je ze plaatst, hoe groter je ogen ook lijken. Ik heb wel matte doorzichtige, die zie je minder snel denk ik dan die jij hebt. Maar wel jammer dat je ze meteen afkeurt, misschien had je ze nog even een paar keer kunnen proberen op verschillende manieren.

  • jessica
   25 mei 2016 / woensdag, 25 mei 2016

   sorry maar je gaat toch niet serieus een sticker plakken op je oog?

 2. betty
  10 mei 2016 / dinsdag, 10 mei 2016

  hey Serena, ik ben meestal te lui om te kijken na blogs en ik denk daarbij ik zie meestal niks wat mij enthousiast krijgt maar jij komt elke keer met zulke leuke aparte kort en krachtige videos bijf je elke dag volgen. Je was altyd heel erg leuk bezig maar vooral de laatste tijden heb je erg leuke videos. je test dingen uit die hip zin of juist niet verkrijgen en vind het echt enorm leuk om je videos te bekijken.

 3. Lisanne
  4 mei 2016 / woensdag, 4 mei 2016

  Echt super leuk filmpje.
  Ben zelf ook altijd dol op het proberen van nieuwe dingen (vooral als ze niet heel bekend Zijn In NL)
  Wat heb je trouwens lekker bruine handen :p

 4. 3 mei 2016 / dinsdag, 3 mei 2016

  Wat een aparte producten heb je gevonden. Dat oogmasker lijkt me echt super chill om mee te gaan slapen.
  Liefs xx

 5. 3 mei 2016 / dinsdag, 3 mei 2016

  Het oogmasker lijkt mij fijn, vooral in het vliegtuig ofzo! Je tanden vind ik ook witter lijken, dus deze wil ik we hebben haha.

 6. 3 mei 2016 / dinsdag, 3 mei 2016

  Super leuk, ik had precies dezelfde dingen gekocht. Vind vooral die parafine en heating eye mask leuk. Van mij mogen die wel naar Nederland komen. En o ja, ik kijk dus nooit video’s (ben echt van de schrijf generatie) behalve die van jou.

  • Serena
   Auteur
   3 mei 2016 / dinsdag, 3 mei 2016

   Ah, nou dat is een mooi compliment, dankjewel 🙂

 7. Denise
  3 mei 2016 / dinsdag, 3 mei 2016

  Hihi grappig!

  Heb wel de instalab gistermiddag gemist. Komt hij vandaag nog :)?

  Xx

 8. Lisa
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Ja de instalab is echt leuk! :s

 9. maaitea
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Hi Serena! Leuke video! Ik heb een vraagde, als ik je video’s op je blog bekijk dan kan ik geen duimpje omhoog doen, nu ga ik soms nadat ik een video heb bekeken ff naar youtube om een duimpje omhoog te doen, want ik gun jou alle duimpjes in de wereld omhoog! Heb je dan liever dat je video’s via youtube bekeken worden? ivm Advertisers die jouw youtube kanaal in de gaten houden ofzo?

  • Serena
   Auteur
   3 mei 2016 / dinsdag, 3 mei 2016

   hi Maaitea,
   nee hoor, doe gewoon wat jij het prettigst vindt! Ik vind het echt superlief dat je alsnog naar YouTube gaat om een duimpje omhoog te doen, maar doe gewoon wat je zelf het fijnste vindt om te doen.

 10. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Wat een leuke bijzondere producten! Heb zelf wel eens een paraffine badje gehad voor mijn winterhanden, heerlijk vond ik dat!

 11. Chantalle
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Lieve serena, ben benieuwd naar je instalab! Xxx

 12. MichelleH
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Droge Spongebob overgang! XD Leuke video!

 13. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Wat leuk dat je deze producten eens test. Ik vond je tanden wel witter lijken, maar dan het wit dat je krijgt als je met photoshop programma’s je tanden witter maakt. Een soort gloed over heel je mond? :p

 14. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Wat grappig om al die producten eens te testen! ik ben best benieuwd naar dat masker

 15. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Ik zal wel alle producten op de Nederlandse markt willen. Behalve dat rare ogen ding dan voor je oogleden……lijkt me zo oncomfortabel. Dat masker lijkt mij heerlijk en die doekjes bij warm weer. Echt leuk zo een video met aparte dingetjes. Fijne avond liefs Lisanne

 16. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Leuke video! Dat vingerbakje en oogmasker mogen ook wel naar Colombia komen 😀

 17. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Ahh jij maakt altijd van die hele leuke video’s Serena, love it!

 18. Kiki
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Hahaha, die spongebob referentie <3 heel leuk filmpje, ik wist echt niet dat deze dingen bestonden! Ik had je filmpje al op youtube gezien, maar t viel me op dat je, zoals veel youtubers, je titels de laatste tijd nogal click-bait maakt… "VIBRATORS TESTEN MET MAMA!!" "40 GRADEN OP MN OOGBAL!!". Er staat nog net geen "GAAT FOUT!!" of "LOOPT UIT DE HAND!!" achter :p jouw filmpjes onderscheiden zich in kwaliteit, volgensmij heb jij geen lokkertjes nodig.

  • Serena
   Auteur
   3 mei 2016 / dinsdag, 3 mei 2016

   hi Kiki,
   mijn YouTube publiek is anders dan het publiek op mijn blog, dus vandaar dat mijn titels daar anders zijn dan hier. Ik vind het lief dat je zegt dat ik het niet nodig heb, maar ik spreek uit ervaring 😉

 19. Merel
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  wat een mooie top heb je aan! waar is hij van?

  • Serena
   Auteur
   2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

   hi Merel, de top is van Loavies!

 20. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Wat leuk dat je deze vreemde beauty producten hebt getest. Het steam masker leek mij wel wat. Heerlijk op een zaterdag avond op de bank. Die eyelid dingen zijn echt ieuwl het staat lelijk en het lijkt me ook niet al te lekker zitten. Dat potje voor je vingers lijkt mij ook wel wat. Mijn vingers drogen op de een of andere manier snel uit. Dus een lekkere verzorging is nooit weg!

 21. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  die double eyelid dingen zijn echt crappy, lijkt me ook niet lekker zitten. wat trouwens wel echt werkt is om een klein beetje wimperlijm in de crease aan te brengen, dan heb je hetzelfde effect en niet zo rimpelig 😉

 22. anita
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Super leuke video weer!

 23. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Lol, heerlijk fris. Uche kuche kuche!!!

 24. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Haha wat een leuke video zeg! Ik vind het echt leuk dat je zulke dingen gewoon uitprobeert!

 25. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Wat een leuke video. Echt weer met aandacht gekeken. Liefs soraya

 26. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Leuk dat die doekjes echt fris aanvoelen. Alleen weet ik niet of ik die Vicks geur wel appreciëren, haha. Over die tandenborstel blijf ik toch scetpisch. Die paraffinedip is toch wel heel bizar!

 27. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Ik vind jouw tanden wel echt witter hoor! En dat oogmasker vind ik wel echt leuk. Die zou ik ook weleens willen uitproberen. Lijkt mij heerlijk ontspannend 🙂

 28. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Wat een leuke video! Die tandenborstel lijkt mij ook wel wat haha!

 29. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Superleuke producten Sereen. Dat masker lijkt me heel fijn. Ik gebruik zelf lavendel olie voor een heerlijke nachtrust.

 30. Mirjam
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Heel leuk altijd die onduidelijke dingen, daar geniet ik van.
  Ik wil ook die oogplooidingen graag uitproberen, ik kan wel wat hangend vel ophijsen 😀
  Volgens mij had je ooit eens beloofd zoiets op je moeder uit te proberen maar daar heb ik nooit het resultaat van gezien. Staat dat ergens ?

  Je spreekt over vanalles wat onder de video staat en dat staat er dan niet.
  Zal wel voor YouTube zijn maar ik kijk alleen je site en dan klopt het niet.
  Ik zou het fijn vinden als je dat gelijk trekt.

  • Serena
   Auteur
   3 mei 2016 / dinsdag, 3 mei 2016

   Oeh, dat kan ik me niet eens meer herinneren, wanneer had ik dat dan beloofd?

   Ik weet niet zo goed wat je bedoeld met ‘vanalles’ maar als het hier niet staat dan is het puur bedoeld voor mijn YouTube publiek. Ik probeer altijd zo veel mogelijk extra informatie en foto’s bij mijn video’s op mijn blog te vermelden, zodat jullie niet per se hoeven door te klikken naar Youtube zelf en soms niet eens per se de video hoeven te bekijken (dat gaat echter niet altijd op hoor, zoals hier).

   • Mirjam
    3 mei 2016 / dinsdag, 3 mei 2016

    Volgens mij kon je een poos geleden zoiets halen bij de Douglas. Hmm ik weet het ook niet meer, weet alleen nog dat ik had opgeslagen ergens in de hersens – interessant, moet ik in de gaten houden.

    Met vanalles bedoelde ik in dit geval de winnaars waar je naar verwijst. Maar dan moet ik inderdaad maar op YouTube kijken.

    Dank voor je reactie !! Sterkteknuf.

 31. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Heel leuk om te zien en wat een vreemde tools haha!

 32. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Dat masker ziet er heel chill uit! Het ooglid tape zal waarschijnlijk ook niet werken omdat je geen monolid hebt. Het lijkt trouwens net alsof je je vingers dipt in kaarsvet en dat een tijdje laat zitten. Wel tof dat het ook nog werkt!

 33. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Hahaha leuke video! Die tape voor je oogleden vind ik zoiets geks, haha! En ook niet ideaal als je knippert en hij anders gaat zitten. Dat oog masker lijkt me wel heel erg fijn. En wat ontzettend leuk dat je moeder achter de camera staat!

 34. Lesley
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Dat paraffine badje zouden ze ook in Nederland moeten gaan verkopen. Ik weet dat sommige beautysalons paraffine behandelig aanbieden voor je handen maar dat is gelijk zo kostbaar. Ik vind je tanden ook iets witter lijken na het poetsen met die tandenborstel. De verfrissende doekjes zou ik niet gebruiken. Ik denk dat mijn huid daar echt niet tegen kan.

 35. 2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Wat een geinig spul allemaal! Die kaarsvet vingertopjes, zo grappig. Het ziet er allemaal wel prima uit maar ook weer niet life-changing goed ofzo, maar wel gewoon leuk om uit te testen 😀

 36. M
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Ow, ik zat al te wachten op instalab. De video bewaar ik voor het weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *