Eerste indruk | Kylie Lip Kits

Yasssssss! We hebben ze eindelijk weten te bemachtigen, de razend populaire Kylie Lip Kits bestaande uit een lippotloodje en een matte liquid lipstick in dezelfde kleur! Hoe bevallen ze? En zijn ze hun geld waard? Ik vertel het jullie in onderstaande video!

De Kylie Lip Kits zijn altijd supersnel uitverkocht, maar we kregen de tip dat ze op een bepaalde dag en tijd gerestocked zouden worden dus daar zaten we om 1u ‘s nachts, Larissa, Tara én ik (alledrie op verschillende locaties) met ons laptopje opengeklapt, in de aanslag om te refreshen zodra het klokslag 1 uur zou zijn. En ja hoor, we did it! Anderhalve week later kwamen onze Lip Kits binnen.

kylie lip kit review_ - 2 kylie lip kit review_ - 4 kylie lip kit review_ - 3Mocht je ze ook willen bestellen, dat kan via KylieCosmetics.com – ze zijn nu allemaal weer uitverkocht, maar via haar app houd Kylie je op de hoogte van restocks. De Kylie Lip Kits kosten $29 per stuk en voor $14,95 worden ze in een flatrate envelope vanuit Amerika naar Nederland verzonden. De kans is echter zeer groot dat je ook additionele douane/invoerkosten moet betalen, dus houd hier rekening mee!

Candy K

kylie lip kit review_ - 7 Candy K is een beige-oudroze nudekleur. Ik dacht dat de ondertoon koel was, maar eenmaal op mijn lippen bleek hij iets warmer te zijn dan ik dacht, waardoor het juist een mooie match was voor mij. Dit is mijn nieuwe favoriete nude kleurtje!

Dolce K

kylie lip kit review_ - 6 Dolce K is ook een nudekleurtje, maar dan iets bruiniger en caramelachtiger van kleur in vergelijking met Candy K. Ik had verwacht dat deze kleur, vanwege de warme ondertoon, prachtig zou staan bij me, maar in het echt valt het toch een beetje tegen. Het heeft eerder iets grijzigs op mijn huid en maakt me een beetje flets. Het doet werkelijk niets voor me deze kleur. Echt jammer! Ik ga deze kleur nog wel even mengen met Candy K om te kijken of dit voor verbetering zorgt.

Mary Jo K

kylie lip kit review_ - 5 Mary Jo K is klassiek, knallend, karmijnrood met een koele, blauwe ondertoon waardoor je tanden echt MEGA wit lijken. Echt WOW! Het is echt een prachtige kleur die superfeestelijk, vrouwelijk en sexy staat. Love it!

kylie lip kit review_ - 1 Dit zijn de swatches van respectievelijk Candy K, Dolce K en Mary Jo K.

kylie lip kit review_ - 8 Hieronder nog even de voor- en nadelen op een rijtje;

voordelen
– zacht, romig en goed gepigmenteerd potloodje
– ook de matte liquid lipstick is intens gepigmenteerd
– het heeft een comfortabele, vloeibare textuur
– droogt supersnel op (maar niet té snel)
– voelt zijdezacht, bijna poederig aan op de lippen
– plakt niet, korrelt niet, trekt niet onwijs in de lijntjes
– geeft zo goed als niet af
– blijft vrij lang zitten
– geeft de lippen geen droog gevoel

nadelen
– altijd uitverkocht
– alleen met credit card te bestellen
– best prijzig (zeker incl. verzendkosten en eventuele douanekosten)
– na een maaltijd loopt de lipliner iets uit/wordt minder strak
– na een maaltijd geeft de kleur meer af dan daarvoor

kylie lip kit review_ - 9Overall ben ik zéér te spreken over de Kylie Lip Kits, ze zijn echt van goede kwaliteit. Maar ik vind het vooral fijn dat ze echt comfortabel en licht aanvoelen op de lippen (je voelt het amper zitten), en de lippen dus geen droog en trekkerig gevoel geven. De kleuren zijn bovendien ook erg mooi en trendy, en zo gekozen dat ze bijna bij elke huidskleur mooi zullen staan. Mijn persoonlijke favoriet is Candy K, daarna Mary Jo K en als laatste Dolce K (die kleur viel helaas een beetje tegen).

Natuurlijk zijn de Kylie Lip Kits een onwijze hype, ik bedoel het is niet normaal dat er zo’n run is op lipproducten die best prijzig zijn, maar ik begrijp het wel. Ze zijn in mijn ogen zeker de moeite waard om op gekke tijden wakker te blijven en je uiterste best te doen om ze te bemachtigen!

Ben je benieuwd hoe deze kleuren + True Brown staan op een lichte huid? Bekijk hieronder de video review van mijn zusje Larissa;

Wat vinden jullie van de Kylie Lip Kits? En welke kleur spreekt jullie het meeste aan?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

74 Reacties

 1. Mimivb
  8 januari 2017 / zondag, 8 januari 2017

  Tegenwoordig zijn de verzendkosten gratis internationaal boven de €60. Wat betaal je dan nog aan invoer/douanekosten? moet je je pakket dan bij een postkantoor ophalen en daar die kosten san afrekenEn?

 2. Joyce
  11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Correctie, het is een replica 🙁
  De verpakking is niet origineel, het product wijkt af in kleur en wordt droog.
  Ga het product retourneren. Toch maar de website stalken totdat de juiste kleuren weer op voorraad zijn.

 3. Lenaf
  13 oktober 2016 / donderdag, 13 oktober 2016

  Hoi, ik heb anderhalf week geleden 6 kylielipkitd besteld. Mijn vriendin had daarvoor al een keer eerder besteld. Daardoor dachten we dat de invoerrechten maar 18,- was. Komt de bezorger vandaag voor de deur. Moet ik 41,25 invoerrexhgen betalen. Misschien ligt het aan de hoeveelheid lipkits we hebben besteld. Maar dit is absurd.

 4. Evi
  2 juli 2016 / zaterdag, 2 juli 2016

  Hey, vraagje hoeveel invoerrechten hadden jullie?

  • Lotte Banser
   6 juli 2016 / woensdag, 6 juli 2016

   Hoi, ik heb mijn lip kits vandaag ontvangen en moest aan de postbezorger €23,80 betalen.

   Zijn er meer die dit bedrag moesten betalen?
   Ook staat op het factuur van postnl dat je van te voren invoeraangifte moet doen (helaas wist ik dit niet, misschien dat je dan niets hoeft te betalen aan de postbezorger) maar ik kon hier niks over vinden online.

   Groetjes

   • N
    26 juli 2016 / dinsdag, 26 juli 2016

    Hi,

    Mijn pakket kwam vandaag binnen. Helaas was ik op werk en belde mijn moeder mij dat ik 23,80 moest betalen. Dit wist ik ook niet van te voren en dacht de invoerkosten al betaalt te hebben($15). De bezorgen heeft het pakketje meegenomen naar het postkantoor zodat ik het kan uitzoeken, vandaar mijn reactie op bovenstaande. Ik wil hier ook antwoord op. Zal wel een hele dure pakket worden van Kylie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *