Geshopt: heel veel zomerkleding

Sinds mijn tijd op Aruba en Curacao heb ik de zomer helemaal in mijn bol. De zomer is hier in Nederland nog lang niet in zicht, maar ik heb er alvast onwijs veel zin in, zoals ik jullie laatste vertelde in dit artikel. Ik kan echt niet wachten, en dus besloot ik vast om een bijna compleet nieuwe zomergarderobe te bestellen zodat ik vast in de stemming kan komen. Mijn huidige zomerkleding is zo’n 3 tot 4 jaar oud, dus ik vond het sowieso tijd voor weer wat nieuws. Ik shopte bij Zara, Asos.com en Forever21.eu en mijn aankoopjes laat ik in de video hieronder graag aan jullie zien.

Bereid je voor op een zit van zo’n 20 minuten, dus neem er gezellig een kopje thee bij, wat koekjes, sit back & relax.

Mocht je ook graag bij Asos.com een bestelling willen plaatsen, maar het een beetje eng vinden om online te bestellen, dan heb ik nu goed nieuws. Sowieso kun je er al een hele poos ‘gewoon’ met iDeal betalen, maar nu zenden ze bestellingen boven de €80 ook gratis via de express service naar je op. Dat betekent dat je het binnen zo’n 4 dagen in huis hebt. Je moet dan wel de promocode EXPRESSNL invullen bij het uitchecken. Ik had die code natuurlijk weer niet gezien, waardoor mijn pakje met de standard method werd verscheept en na zo’n 5 werkdagen binnen was. Ik moest er dus iets langer op wachten, maar dat wist ik gelukkig van te voren. Past iets toch niet helemaal goed? Dan kunnen we de items nu ook gratis retourneren (deze actie is limited, maar geen idee wanneer het eindigt, misschien is het een test om te kijken of er meer bestellingen via Nederland binnenkomen?). Ik vind het in elk geval een fijne service waardoor de drempel om online te bestellen weer een stukje wordt verlaagd.

Omdat er bij Asos zo gigantisch veel te koop is zie je soms door de bomen het bos niet meer. Gelukkig heeft tante Serena de gehele webshop binnenstebuiten gekeerd voor jullie, dus neem zeker een kijkje bij de volgende merken; Minkpink (voor echt hele leuke en schattige bikini’s), Free People en Kiss the Sky (voor luxe bohemian kleding), Love (voor schitterende, vrouwelijke kledingstukken met een mooie pasvorm), Motel (voor speelse kleding met een twist en toffe prints) en Chi Chi (voor Karen Millen-achtige jurken met een Dior vibe, maar dan veel voordeliger).

N.B. Deze video en dit artikel is niet gesponsord, ik heb alle kledingstukken zelf betaald en ik heb geen extra geld gekregen om deze shoplog op te nemen. Ik ben gewoon heel erg enthousiast over mijn aankopen en over de webshops en winkels waar ik alles heb gekocht! 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn nieuwe zomerkleding aankopen te zien! Ik ben erg benieuwd welke items jullie het leukste vonden en of jullie na het kijken van deze shoplog ook zo’n zin hebben in de zomer. Ik ben er in elk geval helemaal klaar voor!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

73 Reacties

 1. maartje
  14 maart 2015 / zaterdag, 14 maart 2015

  hoi serena, ik kan de mooie lange witte jurk met knoopjes in het midden nergens vinden bij de forever21 in de webshop. Die met boven kant en dan de split tot de knie. Heb je misschien de link voor me? Ik wil hem zo graag shoppen voor mijn stage naar Australie!

 2. Charlotte
  7 maart 2015 / zaterdag, 7 maart 2015

  Ben ik de enige die de crop tops een beetje ongepast vindt voor een vrouw van 30? Zo kan je bijvoorbeeld toch niet naar de supermarkt? Of gaan werken op kantoor?

  • E.
   26 maart 2015 / donderdag, 26 maart 2015

   Ik vind het alleen ongepast bij een niet fit lichaam. Serena staan die tops naar mijn mening erg leuk. En zulke tops zijn toch ook niet bedoeld voor kantoor werk.. werkelijk nog nooit iemand zo op kantoor zien lopen hoor. Gewoon leuk voor op vakantie of festivals.

 3. Syl
  6 maart 2015 / vrijdag, 6 maart 2015

  Ik vind dat die doorschijnende kanten vestjes/jurkjes altijd zo mooi.

 4. vildana
  6 maart 2015 / vrijdag, 6 maart 2015

  Hallo Serena, ik vind die blauw-wit jurkje met lange mouwen van € 16,50 niet op de site van Forever21 🙁 Hoe lang geleden heb jij het besteld??? Alvast bedankt.

 5. 4 maart 2015 / woensdag, 4 maart 2015

  Dat is toch stiekem nog het allerleukste, een shoplog artikel zonder enige sponsoring (ook al heb je het nodig als fulltime blogger, I know, bij beauty artikelen vind ik het ook een ander verhaal), en volledig je eigen smaak en keuzes, heerlijk!

 6. 3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

  Ik heb zoveel zin in deze zomer! Ik kan niet wachten de warme kleding weer even achterin te proppen en weer zomerse dingen te dragen 🙂

 7. Carlyn
  3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

  Super leuke dingen! Vroeg me af welke maat je van die superleuke jurkjes van forever21 je hebt, ik wil er namelijk graag bestellen maar heb geen idee welke maat ik moet nemen. Maar ik denk dat ik ongeveer dezelfde maat als jou heb

  • Serena
   Auteur
   3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

   hi Carlyn!
   Ik heb een maat S genomen. Ik ben 1m68 lang en jeansmaat 27, ter vergelijking.
   liefs, Serena.

 8. Nicole
  3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

  Ik had vandaag een mailtje naar asos gestuurd met de vraag wanneer het gratis terug zenden naar Nederland zou eindigen. En ik kreeg terug dat het een nieuw beleid is, en dat het niet zou eindigen..

  Laten we het hopen! Kan ik eindelijk schoenen bestellen bij asos zonder dure retourkosten 🙂

 9. Tessa
  2 maart 2015 / maandag, 2 maart 2015

  Prachtig! En wat een killer beach body heb jij zeg! Lekker bruin gekleurd ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *