Latest obsession: zomerkleding

Eens in de zoveel tijd heb ik een obsessie en vaak heeft die obsessie met kleding of met eten te maken. Zo heb ik regelmatig fases waarin ik een onwijze behoefte heb aan een bepaald soort broodbeleg of dagen achter elkaar dezelfde snack aan het wegwerken ben. Mijn laatste obsessie, overknee laarzen, heb ik inmiddels opgegeven. Die dingen zijn nergens meer te vinden in de maat en kleur die ik voor ogen heb, dus ik wacht maar weer gewoon tot het najaar, hopende dat de overknee trend niet overgewaaid is en ik eindelijk mijn slag kan slaan.

Nee, mijn huidige obsessie is zomerkleding. Sinds ik weer terug ben van mijn Caribbische uitstapjes heb ik helemaal de zomer in mijn bol.De nieuwe lente- en zomercollecties worden pas ergens in maart verwacht, dus ik baal enorm van al die warme wintertruien, vesten en sjaals die momenteel te koop zijn. Ik wil zomerkleding, en ik wil het nu!

Tijdens mijn pauzes struin ik het internet af op zoek naar tropische jumpsuits, zwierige zomerjurken, strohoedjes en bijzondere bikini’s. Dit doe ik bij buitenlandse webshops omdat we hier in Nederland dus nog vol in de wintermodus zitten. Na enkele dagen research heb ik het ene na het andere mooie merk ontdekt. Deze merken waren voor mij totaal onbekend, maar wellicht dat jullie er wel eens van hebben gehoord. Ik vind het in elk geval echte pareltjes die ik jullie niet wil onthouden.

Hieronder mijn zomerkleding wishlist;

forloveandlemons.com

forloveandlemonsToen ik zei dat ik op zoek was naar mooie, zwierige jurken kwam mijn zusje Tara met het merk For Love and Lemons aanzetten. Na één blik in hun mooie webshop geworpen te hebben ben ik verkocht. Wát een kunstwerkjes! For Love and Lemons creëert hele delicate kledingstukken met veel borduurwerk, kant en doorschijnende stoffen. Prachtige jurken, kokerrokken, tops en lingerie. Must have it al! Mijn favorieten zijn hun Bird of Paradise maxi dress, Antigua maxi dress en hun Guava cropped top & skirt. Werkelijk prachtig, zo verfijnd en vrouwelijk, ik moet hier gewoon wat van in mijn kast hebben hangen!

arnhem.co

arnhem clothingVrolijke playsuits, shorts, blousjes, bikini’s en kimono’s in kleurrijke, drukke Balinese en Indiase prints van fijne, dunne stofjes met hier en daar wat kant en borduursels. Daar is Arnhem sterk in. Dit Australische merk is speels en bevat lekker veel ‘surfer chick vibe’, maar is wel heel vrouwelijk en sexy. Alle items doen heerlijk tropisch aan. Vooral hun lange kimono’s vind ik mooi. Geweldig te combineren in outfits, maar ook heerlijk om over je bikini aan te trekken of om te dragen in plaats van een badjas, op zwoele zomeravonden. Ik zie mezelf er al helemaal in rondhuppelen. Moet ik hebben!

faithfulthebrand.com

faithfullthebrandDit merk maakt gebruik van eenvoudige printjes zoals streepjes, bloemen en paisley in luchtige zomerse stofjes. Hier vind je geen kant, borduursels of andere tierelantijntjes. Faithful the brand heeft daarom iets nauticals en sportiefs over zich, maar blijft toch heel sexy en vrouwelijk. Ik ben vooral weg van hun off shoulder tops, sexy jumpsuits met wijde pijpen en diep decolleté en jurkjes met een koord als riem. Heerlijk voor op het strand en flaneren langs de boulevard.

Spell Designs

spelldesignsDit prachtige merk lijkt wel de perfecte mix tussen Faithful the brand en Arnhem. Het merk heeft mooie opengewerkte maxi dresses met veel kant, kleurijke kimono’s met exotische printjes, speelse jumpsuits en zowel stoere als romantische tops. Spell & the Gypsy Collective is boho chic met een stoer randje.

Ah, hebben jullie ook al zin in de zomer door het zien van deze zwierige, luchtige zomerkleding? Ik ga eerst mijn boek afronden (ik heb nog een week voor al mijn deadlines) en daarna ga ik er eens even goed voor zitten en mezelf trakteren op allemaal moois. Naast deze merken heb ik ook superleuke webshops gevonden die ik nog even wil delen; turqoiselane.com, nastygal.comrevolveclothing.com en freepeople.com. Ik kan niet wachten tot ook asos.com, boohoo.com. forever21.eu en newlook.eu hun webshops gaan aanvullen met de nieuwe lente- en zomercollecties! Het kan me niet snel genoeg gebeuren. Ik zit er vast helemaal klaar voor.

Wat zijn jullie favoriete merken en webshops voor heerlijke, luchtige zomerkleding met kleurrijke, exotische printjes? Ik ben op zoek naar nóg meer inspiratie dus laat je tips vooral achter in de comments.

Zo, laat de zomer maar komen!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

82 Reacties

 1. Kishia
  27 april 2015 / maandag, 27 april 2015

  Wat vinden jullie, kan ik een jumpsuit aan naar een bruiloft? 🙂

 2. Amber
  9 april 2015 / donderdag, 9 april 2015

  Ik zat even te kijken op For Love & Lemons, supermooi! Alleen, het probleem is, dat het niet naar Nederland kan worden verzonden… leuke site voor inspiratie dus, maar wij nederlanders kunnen er niets kopen.

  • Serena
   Auteur
   10 april 2015 / vrijdag, 10 april 2015

   Je kunt het nu ook bij Asos.com bestellen en zij verzenden wel naar NL. Daar gaat je geld!!

 3. 10 maart 2015 / dinsdag, 10 maart 2015

  Wat een mooi en professioneel uitziend blog! knap hoor!
  met vr. gr Mieke

 4. 6 maart 2015 / vrijdag, 6 maart 2015

  OMG! jealous moet dit ook echt hebben. Weet je waar ik het kan bestellen?

 5. Daya
  3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

  Ik wil ook een blog beginnen heb je tips?

 6. 2 maart 2015 / maandag, 2 maart 2015

  Ik ken deze sites nog niet eens, ik ga even kijken. Oja, i blame you als ik straks een lege rekening heb hahaha

 7. 24 februari 2015 / dinsdag, 24 februari 2015

  wauw zeg!
  dit kan je gwn geen leuke kleding noemen dit is gwn prachtig!!

 8. Marissa
  22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

  Lekker exclusief allemaal.. Ik heb het gevoel dat er steeds meer een deken van luxe om de leuke en eenvoudige Sereen gebonden wordt.
  Het ziet er leuk uit, maar is zo onbereikbaar voor de meeste lezers, waarom?

 9. Annika
  22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

  Ooohh jaaa! Zomer!
  Ik ben helemaal weg van het merk Skunkfunk. Zij hebben zulke leuke geometrische vormen, maar toch heel vrouwelijke modellen. En ze zijn ook nog biologisch 🙂

 10. 22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

  Yes, zomerkleding! Ik ben er zo aan toe! Luchtige jurken, dat lijkt me wel wat…

 11. 22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

  Wauw, al die jurkjes en playsuits zijn zo leuk! Heel leuk artikel!
  x Anne-Lotte

 12. Lies
  22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

  Onwijs leuk artikel!

 13. steffie
  21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  damn you, ik ging net wat minder proberen uitgeven :p

 14. Loeder
  21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Ohhh for love and lemons!! Love it!!

 15. 21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Ik kan niet wachten tot het zomer is.

 16. Mandy
  21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Ooehw zo pretty om te zien 😀 Als ik dit zie krijg ik indd ook de zomer in me bolletje… en kan dan indd niet wachten tot het weer zomer is in Nederland en we op vakantie gaan!

 17. Fee
  21 februari 2015 / zaterdag, 21 februari 2015

  Wauw prachtig aangezien ik ook elke kijk wanneer de zomercollectie binnenkomt. De sites komen goed van pas over een paar weken ga ik op vakantie naar Marokko!!

 18. Judith
  20 februari 2015 / vrijdag, 20 februari 2015

  Ik heb momenteel precies hetzelfde!! Zo herkenbaar dit! Ik ben in december 3 weken naar Australië geweest en verlang zo naar de zomer!!! Deze sites zijn niet goed voor mijn portomonnee

 19. Linda
  20 februari 2015 / vrijdag, 20 februari 2015

  Vraagje… Komt dus in maart ook de nieuwe collectie bij Boohoo.com? Ben ik wel heel benieuwd naar.

  • Serena
   Auteur
   22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

   hi Linda, de exacte datum weet ik helaas niet, maar de meeste voorjaars- en zomercollecties stromen zo eind maart begin april binnen, dat is over het algemeen zo. liefs, Serena.

 20. 20 februari 2015 / vrijdag, 20 februari 2015

  Wauw, wat een gave outfits! Ik ken al die winkels nog niet. Even een kijkje nemen dan maar 🙂

 21. gin
  20 februari 2015 / vrijdag, 20 februari 2015

  Waaauw! Ik heb zin in de zomer! Super gave merken/shops heb je hier gedeeld, dankjewel.

  Vraagje ik kwam via zoekopdracht uit op je post over Disco Pants. Nu wil ik er super graag één, maar ik weet niet zo goed welke maat ik moet hebben. Ik zag dat jij maat s droeg, mag ik vragen wat jou reguliere broekmaat is (spijkerbroek oid)?

  • Serena
   Auteur
   22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

   hi Gin, ik draag normaal maat 27/28 (27 is eigenlijk net te klein, maar 28 is te groot, daarom neem ik maat 27 omdat ik die nog uitloop). Hij rekt onwijs mee die disco pants! Leuk! Welke kleur wordt het?

   • gin
    22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

    Dankjewel voor je reactie! !

    Ik zit heel erg te twijfelen tussen rood en zwart 🙂 . Op het moment heb ik geld voor 1 broek, maar beide kleuren komen er zeker.

    Super bedankt voor je reactie, ben onwijs fan van beautylab!

 22. 20 februari 2015 / vrijdag, 20 februari 2015

  Wauww, nu heb ik nog meer zin in de zomer!

 23. 20 februari 2015 / vrijdag, 20 februari 2015

  Wat heeft die eerste webshop mooie spulletjes. Heerlijk! Ik hou heel erg van herfst en winterkleding, maar dit soort plaatjes maken me toch wel hebberig 🙂

 24. 20 februari 2015 / vrijdag, 20 februari 2015

  Wauw ik vind vooral de kleding van de eerste webshop heel mooi! Nu nog even een zomerskleurtje en nog wat kilo’s eraf en dan misschien maar eens wat bestellen haha.

 25. lousaa
  20 februari 2015 / vrijdag, 20 februari 2015

  Hmm. Niet zo mijn smaak, ik ben meer van het scandinavische minimalisme. Maar zomers is het allemaal zeker en ik krijg best zin om straks ook wat zomerspul te halen.

 26. 20 februari 2015 / vrijdag, 20 februari 2015

  Echt hele leuke kleren, ook precies mijn kledingstijl!

  x

 27. Ikram
  20 februari 2015 / vrijdag, 20 februari 2015

  O O dit wordt shoptherapie, superleuke items

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *