Filmpje: Purple Party Look!

Vanavond is het zo ver, Oud en Nieuw! Gaan jullie nog naar een leuk feestje? Of gewoon ouderwets oliebollen eten bij je (schoon)ouders thuis? Of lig jij misschien om 22u al in je bed? Hoe je het ook viert, ik heb hieronder vast een opvallende, feestelijke look voor jullie gecreëerd waarmee je geheid de show zal stelen. Whenever, wherever.

Lekker donker en smokey met paars en zwart (en een piepklein beetje goud als kleuraccent) en natuurlijk valse wimpers! Erg mooi in combinatie met het Messy Rock Ponytail kapsel van gisteren.

[do action=”ytr”][/do]

Ik heb de smokey eyes iets omhoog uitgeveegd zodat het een winged effect krijgt voor een zwoele, sexy oogopslag.

Bekijk hier mijn filmpje waarin ik je tips geef over het aanbrengen van valse wimpers en bekijk hier het filmpje waarin ik het bijbehorende kapsel ‘messy rock ponytail‘ creëer.

Lieve Beautylabbers, een hele fijne jaarwisseling gewenst en tot in het nieuwe jaar! Er gaan achter de schermen een heleboel leuke veranderingen en spannende ontwikkelingen plaatsvinden dus ik kijk zelf erg uit naar 2013. Lekker een schone lei, een fris begin en keihard knallen met Beautylab!

Until next year,
Serena Verbon

 

Volg:

55 Reacties

  1. Emma
    9 januari 2013 / woensdag, 9 januari 2013

    Wauw wat ontzettend mooi! Ik gebruik ook graag paars, dankzij deze tutorial snap ik ook beter hoe je de kleuren kunt opbouwen en hoe je moet aanbrengen om het er mooi uit te laten zien. Nog een gelukkig nieuw jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *