Filmpje: Philosophy skincare routine

Sinds twee weken ben ik Philosophy skincare aan het gebruiken en jonge jonge jonge, wat een fijn spul! Ik kan het gewoon haast niet verwoorden hoe lekker glad en zacht mijn huid aanvoelt na een Microdelivery Peel. De peel mag je eenmaal per week gebruiken, maar elke keer na de peeling sta ik zowat weer te trappelen om het opnieuw te gebruiken. Hieronder een video waarin ik laat zien hoe alles werkt:


The Microdelivery Peel – €69,95
Deze kit bestaat uit twee delen, vitamin C/peptide crystals (step 1) en lactic/salicylic acid activating gel (step 2). Deze peeling is voor elke leeftijd geschikt, dus niet alleen voor de rijpere huid, en zorgt er op den duur voor dat je huid wordt vernieuwd en versterkt. Direct na gebruik voelt je huid glad en zacht en ziet het er stralend uit! Je huid ziet en voelt letterlijk ‘als nieuw’. Ik gebruik deze kit eenmaal per week en het helpt mij om sneller een egalere huid te krijgen.

Ik merk eigenlijk nu al dat littekens sneller vervagen en dat onzuiverheden meer naar de oppervlakte komen, waar ik ze kan uitdrogen of eruit drukken. Ik heb namelijk last van kleine, verhoornde puistjes die dieper in mijn huid liggen. Uitknijpen doet meer kwaad dan goed en maakt alleen maar wondjes (die weer voor donkere littekens zorgen), dus alleen de dermatoloog kan ze doorprikken en eruit halen. Nu ik deze peel gebruik merk ik dat deze puistjes naar de oppervlakte komen waar ik ze met gemak kan verwijderen of aanstippen. Ideaal! In het potje en in het flesje zit zo’n 60 gram/ml, maar omdat je slechts een theelepeltje nodig hebt en omdat het slechts eenmaal in de week gebruikt kan worden, doe je er echt lang mee. En echt, je moet het gewoon ervaren! Het is geweldig spul en als je het je kunt veroorloven dan kan ik deze kit van harte aanbevelen.The Microdelivery Exfoliating Facial Wash – €24,95 (240 ml)
Omdat de peeling kit één keer per week gebruikt mag worden kun je de overige dagen gebruik maken van de exfoliating facial wash. Het is mild genoeg voor dagelijks gebruik, reinigt grondig, vernieuwd en versterkt de huid en zorgt daarnaast voor voldoende hydratatie en verzachting. Deze fles zet je gewoon neer onder de douche en gebruik je elke ochtend en avond, lekker makkelijk! Mijn huid voelt na gebruik niet trekkerig aan, maar wel ultra schoon. Daarbij heb ik het gevoel dat de peeling kit en deze facial wash samen bijdragen aan een mooiere huid. Ik merk echt verschil! Er zit geen SLS in deze facewash en ook zijn er geen parabenen en parfum aan toegevoegd.


Miracle Worker dark spot corrector – €54,95 (30 ml)
Voorheen was ik veel bezig met het bestrijden van onzuiverheden, tegenwoordig richt ik me vooral op skincare die mijn huid egaler maakt en pigmentvlekjes verminderd en voorkomt. Miracle Worker is zo’n product. Met twee pompjes heb je voldoende op je vingers voor je hele gezicht. Er zit geen parfum in, dus het ruikt vrij neutraal. Ook zit er geen hydrochinon in (een veelvoorkomend ingredient bij dark spot correctors) zodat de formule ook geschikt is voor de gevoelige huid.

De creme trekt snel in en dient in de avond gebruikt te worden, omdat er ingrediënten in zitten die de huid gevoeliger maken voor UV-straling. Ik vind het fijn spul en zie, zeker in combinatie met de Microdelivery producten, zelfs al wat resultaat. Ik zal over een tijdje een update doen en mijn ‘nieuwe’ huidje aan jullie laten zien. Ik heb er veel vertrouwen in!


Hoewel ik wat sceptisch was over Philosophy skincare ben ik echt helemaal om. Ik ben zelfs een fan te noemen, denk ik! Ik houd van de eenvoud van de producten (geen fancy geurtjes en een simpele verpakking) en van het feit dat er gewoon goede, werkzame stoffen in zitten waarbij mijn huid echt baat heeft. Over de prijs valt te twisten. Nee, Philosophy is geen budgetmerk, maar vergeleken met high-end skincare is het dan wel weer betaalbaar. Prijzen variëren van €9,95 tot €69,95.

Philosophy is te koop bij geselecteerde Ici Paris XL filialen in Nederland, maar het is ook gewoon te bestellen via hun webshop. Ze verkopen het in elk geval in de Ici Paris aan Vredenburg. Utrecht. Ik zou zeggen, loop eens binnen en laat je adviseren. Philosophy heeft naast de skincare ook geuren en bath & body producten in het assortiment, maar 80% van wat er van Philosophy verkocht wordt is de skincare. In Amerika is het al jaren een bestselling brand en Oprah (Winfrey) schijnt te zweren bij ‘Hope in a Jar’. Het is geweldig spul en echt de moeite waard om even te voelen en te bekijken.


Ik hoop dat jullie wat aan mijn review hebben gehad. Ik ben in elk geval fan en zeer te spreken over deze skincare. Zoals jullie weten heb ik in de loop der jaren veel verschillende soorten skincare getest, en ik ben naast Philosophy ook erg te spreken over producten van Mario Badescu en Kiehl’s. Jullie vragen vaak welke merken mijn voorkeur hebben en welke van de vergelijkende producten ik jullie zou aanraden, maar die vraag is lastig te beantwoorden. Echter is Philosophy uniek met deze at home peeling en daarom kan ik je die zeker aanbevelen!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

103 Reacties

 1. Melanie
  14 april 2014 / maandag, 14 april 2014

  Hee Serena,

  Hele hele late reactie maar ik ben benieuwd of dit goed werkt tegen acne littekens, en dan vooral rode plekjes. Ik ben opzoek naar iets wat niet 6 maanden duurt voordat het gaat werken en iets wat me een egalere huid geeft. Heb je misschien tips?
  Ik zou het echt super vinden als je reageert!

  Liefs

 2. Katrijn
  15 oktober 2012 / maandag, 15 oktober 2012

  Deze producten zijn gewoon Magisch… zeker de kit! De maskertjes van Sisley kunnen niet tippen aan het gevoel na het gebruik van deze peeling! Sisley is zalig van oogcreme en dagcreme maar op het vlak van huidherstelling is Philosophy uitmuntend! Ook de prijs valt veel meer mee dan Sisley, enkel vond ik bij Philopsophy nog geen dagcreme en oogcreme die Sisley kan evenaren…
  ( tip: creme reparatrice van Sisley na de peeling voelt zalig herstellend en voedend aan waar nodig ;) )

 3. marieke
  29 augustus 2012 / woensdag, 29 augustus 2012

  Ik heb de producten van Philosphy Microdelivery Peel ook, maar mijn huid reageerde er helaas niet zo goed op ( te gevoelige huid) dus als iemand geïnteresseerd is om ze over te kopen mag die mij altijd mailen :)
  Ik heb hem 2keer gebruikt & verkoop hem voor 30 euro + verzendkosten

  mariekecrombez22@hotmail.com

 4. 5 augustus 2012 / zondag, 5 augustus 2012

  Jeej ik heb de Peel en facewash vanmiddag gekocht! Het is werkelijk heerlijk en wat een zacht huidje!!

  X

  • Serena
   Auteur
   5 augustus 2012 / zondag, 5 augustus 2012

   Told you so! :D Ben blij dat je er blij mee bent!

 5. Sanne
  29 juli 2012 / zondag, 29 juli 2012

  Weet iemand misschien of de microdelivery peel alleen geschikt om de littekentjes van puistjes te vervagen of zorgt het er ook voor dat je puistjes verminderen?

 6. Nidda
  25 juni 2012 / maandag, 25 juni 2012

  Hoi serena,

  een vraagje. een microdermabrasie behandeling of deze producten?

  is het effect het zelfde of is de een toch beter dan de anders etc.
  Want allebei wordt een beetje duur.

  gr

 7. 19 juni 2012 / dinsdag, 19 juni 2012

  Ik ben erg benieuwd naar deze producten

 8. tina
  17 juni 2012 / zondag, 17 juni 2012

  oke ik twijfel nu echt heel erg of ik jordans moet gaan halen of dit! hahaha. Ik heb vorige week ook mario badescu? besteld. Daar ben ik ook over te spreken. Las ergens dat je dit beschrijft als microdermabrasserie. En dat laat ik altijd doen. Alleen ik merk na een week het verschil al niet meer .Dus dit is dan wel ideaal dat je het elke week zelf kan doen. Maar heeft die gel een bepaalde werking? Want als je een behandeling doet, kan je kiezen wat voorn gel je wilt. Ik zie al staan tegen littekens. Ben erg benieuwd! ga er zeker even over na denken. Ik vind dat je in je huid wel mag investeren want daar moet je je hele leven mee doen

 9. Annemarie
  16 juni 2012 / zaterdag, 16 juni 2012

  Hi iedereen, ik weet niet of jullie het toevallig gezien hebben maar bij Ici Paris is het stapelkorting (alleen op Skincare)! 10% korting op 1 product, 20% op 2 en 30% op 3! De aanbieding duurt nog 2 dagen… Ik heb het samen met mn zusje gedaan (2x het pakket en 1x exfoliating wash voor EUR115 bij elkaar, dat betekent 50 euro korting!)

  Fijn weekend!

 10. Pingback: My 10 Holy Grails
 11. Pingback: Foundationroutine
 12. Won
  5 juni 2012 / dinsdag, 5 juni 2012

  HI Serena,

  Wat is jou ervaring nu nadat je deproducten al een tijdje hebt gebruikt?

  Ik heb ook last van pigmentvlekken en vroeg me af of je meer resultaat ziet van de Dark Spot Corrector?

  En verder is er ook een product van Kiehl`s dat nieuw is. Ik vroeg me af of je die wellicht zou willen uitproberen?

  En je website is erg leuk!

  Groetjes,
  Won

  • Serena
   Auteur
   6 juni 2012 / woensdag, 6 juni 2012

   hi Won,

   Ik ben nog steeds erg tevreden en mijn huid wordt met de week mooier (egaler).
   Ik gebruik dus wel alles: de microdelivery peel + dark spot corrector.
   Ik denk dat de combinatie zorgt voor snellere resultaten en ik kan het echt aanbevelen.
   Je hebt elke week een nieuwe huid en ik denk dat je huid ook door de peeling gestimuleerd wordt
   om sneller cellen aan te maken, waardoor littekens en pigmentvleken sneller vervagen.
   Het is wel even een bedrag, maar ik vind het top spul. Als het op is koop ik meteen nieuwe!
   Maar eerlijk gezegd denk ik dat je met die peel wel een jaar kunt doen en met de creme
   een half jaar.

 13. Cindy
  29 mei 2012 / dinsdag, 29 mei 2012

  Ik ben helemaal enthousiast en ga hem zeker bestellen! ICI Paris XL heeft hem momenteel niet op voorraad in de webshop.
  Je kunt naast deze peeling op de andere dagen dus gewoon een peeling met scrubdeeltjes gebruiken? Deze heb ik wel nodig om de witte ‘puntjes’/ velletjes in de poriën weg te scrubben. Of doet deze peeling dat ook? Zo ja, blijven deze ook echt een week weg? Alvast bedankt voor je antwoord!

 14. Fatima
  28 mei 2012 / maandag, 28 mei 2012

  Hi Serena,

  Wat gebruik jij om huidveroudering tegen te gaan? Ik word zelf over twee maandjes 31 en ben dus hard op zoek naar iets dat helpt! Alvast bedankt voor je reactie!

  • Serena
   Auteur
   28 mei 2012 / maandag, 28 mei 2012

   misschien kun je eens kijken naar een serum voor de jonge ouder wordende huid. Serums zijn geconcentreerder en geven je huid echt een boost.

 15. Chantall
  19 mei 2012 / zaterdag, 19 mei 2012

  Hoi hoi,

  Ik heb de kit gisteren gekocht en ga ‘ma zometeen proberen, ben heel benieuwd!!

 16. Nelleke
  16 mei 2012 / woensdag, 16 mei 2012

  Ik werd helemaal happy van deze review en ben nog op zoek naar een lekkere gezichtsverzorging dus ging meteen kijken op de site van Philosophy, maar las daar in veel reviews (vooral over Hope in a Jar) dat het echt stinkt/een hele aparte sterke geur heeft… heeft iemand hier ervaring mee? Ik las dat sommigen hiaj wel gebruiken dus vroeg me af wat jullie bevindingen zijn :)
  Geur vind ik namelijk essentieel als het op gezichtsverzorging aankomt! Mijn moeder gebruikt Hannah en dat ruikt zooo lekker! Dus ik twijfel nog een beetje…

 17. larissa
  8 mei 2012 / dinsdag, 8 mei 2012

  Hee, ik gebruik Purity in de ochtend & in de avond The Microdelivery Exfoliating Facial Wash . en daarna gewoon hope in a jar echt geweldig

 18. Soraja
  7 mei 2012 / maandag, 7 mei 2012

  Serena mag ik vragen welke dark spot corrector je beter vindt!? Deze van Philosophy of die van Comfort zone? Ik zoek namelijk ook al een lange tijd een goede dark spot corrector die mijn littekentjes zo veel mogelijk laat vervagen!

 19. Soraja
  7 mei 2012 / maandag, 7 mei 2012

  Owww ik ben echt nieuwschierig naar de poducten!

 20. Romany
  7 mei 2012 / maandag, 7 mei 2012

  Heb vanmiddag bij de Ici paris toch maar eens de Turbo Booster vitamin C van philosophy gekocht! een vitamine c poeder die je mengt met je serum of dagcreme. Hoop dat het werkt tegen de pigmentatie en mijn huid laat stralen!

  • Serena
   Auteur
   7 mei 2012 / maandag, 7 mei 2012

   Ben benieuwd of het bevalt, want ik zit er ook aan te denken om ’em te kopen… wil je het me laten weten? :)

   • Romany
    8 mei 2012 / dinsdag, 8 mei 2012

    He serena, ben gister thuis meteen de douche in gesprongen en heb daarna lekker mijn gezicht behandeld met de poeder, gemixt met argan olie. Toen ik ging slapen heb ik het opnieuw aangebracht. En ik maak geen grapje, maar ik heb nog nooit meegemaakt, dat een product in 1 nacht al zichtbaar resultaat had! maar toen ik vanochtend in de spiegel keek, waren die rode plekjes (waar bijv. 2 weken geleden een puistje zat) al zo vervaagd! Ze zijn wel zichtbaar natuurlijk. maar ik zag echt verschil. Ik hou je op de hoogte! maar ik was vanochtend echt verbaasd!

 21. 6 mei 2012 / zondag, 6 mei 2012

  oeeeh. deze wil ik ook wel !

 22. 6 mei 2012 / zondag, 6 mei 2012

  Veel positieve verhalen gehoord over deze producten!

 23. 5 mei 2012 / zaterdag, 5 mei 2012

  Weet iemand of de ‘Dark Spot’ ook helpt tegen donkere kringen onder je ogen? Dat zou namelijk wel erg fijn zijn

 24. Sophie
  5 mei 2012 / zaterdag, 5 mei 2012

  ohjee, want want want! ga volgende zaterdag meteen richting antwerpen om dit aan te schaffen
  ik heb net hetzelfde probleem met puistjes die niet doorkomen, daardoor vallen ze wel niet zo hard op, maar allerlei bobbeltjes is ook niet zo sierlijk natuurlijk.. en uiteraard kan ik er ook weer niet vanaf blijven, en zit ik dan weer opgescheept allemaal leuke wondjes in m’n gezicht.
  maar dit klinkt als muziek in m’n oren!

  • Serena
   Auteur
   5 mei 2012 / zaterdag, 5 mei 2012

   Same here! Denk echt dat dit kan helpen voor je. Ben benieuwd wat je er van zal vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *