Filmpje: Mijn Skincare Routine (update)

De laatste tijd kreeg ik zo veel vragen over mijn skincareproducten en verzoekjes voor een skincare routine update dat ik heb besloten dit uitgebreid in een filmpje te bespreken. Het filmpje heb ik expres niet te veel ingekort zodat ik alles kwijt kon over de producten die ik nu gebruik.

Ik bespreek de volgende producten:

 • Bobbi Brown Face Oil
 • Philosophy Face Wash
 • Bobbi Brown Hydrating Tonic
 • Philosophy Hope in a Jar oil-free
 • Philosophy Dark Spot Corrector
 • Etat Pur Glabridrine
 • Philosphy Microdelivery Peel (bekijk uitgebreid filmpje hier)
 • Aziatische sheet masks
 • Zonnatura 100% biologische bietensap
[do action=”ytr”][/do]

Waar te koop?
Skincare van Bobbi Brown is te koop bij de Bobbi Brown counters in de Bijenkorf in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag en in de Douglas in Laren, Amsterdam (PC Hooftstraat), Arnhem, Alkmaar, Rotterdam (Lijnbaan) en Maastricht. Ook kun je het sinds kort bestellen via de Douglas webshop. Skincare van Philosophy is te koop bij geselecteerde Ici Paris XL filialen, maar ook via de Ici Paris XL webshop. Etat Pur is te koop via hun webshop. De pure actieve stof Glabridine vind je hier. De Aziatische sheet masks komen bij BBcreamshop.eu vandaan. Zonnatura 100% biologische bietensap koop je gewoon bij de Albert Heijn en is vast ook te koop bij meerdere supermarkten en de biologische supermarkt. De exacte prijzen van de bovenstaande skincareproductenworden vermeld in de webshops.

Stel je vraag!
Als er nog vragen zijn over mijn routine of specifiek over de producten stel ze dan gerust bij de comments. Ik weet hoe vervelend het is als je huid er niet uitziet zoals jij zou willen, dus ik zal mijn best doen om jullie zo goed mogelijk te woord te staan en te helpen op dit gebied. Het voor mij lastig om vragen te beantwoorden zonder dat ik weet hoe je huid eruit ziet en wat voor huidtype je hebt, dus probeer dit mee te nemen in je vraag. Houd er wel rekening mee dat ik geen huidexpert ben en dat sommige vragen echt behandeld moeten worden door een professional.

Ik hoop dat jullie wat aan mijn filmpje hebben gehad!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

189 Reacties

 1. 17 juni 2013 / maandag, 17 juni 2013

  Super leuk om te kijken wat je allemaal gebruikt. Ik ga zeker een aantal dingen uit proberen! Super bedankt! ;)

 2. Petra
  27 mei 2013 / maandag, 27 mei 2013

  Hallo Serena,

  Ik heb ook bietensap in huis gehaald nadat ik jou positieve reactie hierover las.
  Maar ik vraag me af hoeveel je precies moet drinken om een goed effect te krijgen?

  En mijn laatste vraag is of er nu ook iets in veranderd in je skin care routine. :)

  Alvast bedankt!

  Groetjes Petra

  • Serena
   Auteur
   27 mei 2013 / maandag, 27 mei 2013

   Dat verschilt per persoon, zelf drink ik 1/3 van een longdrinkglas.

 3. Sanne
  18 mei 2013 / zaterdag, 18 mei 2013

  Hai Serena,
  Ik lees nu pas al je blogs! Ik bij je terecht ben gekomen ivm met zoeken naar een goede foundation. Wat ongelooflijk fijn dat jij al het uitpluis werk doet zeg! :). Ik heb een vergelijkbare huid, vettig, neiging tot acne en overgevoelig voor ongeveer alles. Ik heb zelf een soort 3 stappen plan wat sinds een jaartje mijn huid echt ongelooflijk goed laat stralen en rustig maakt. Is denk ik wel de moeite waard het te delen aangezien ik inmiddels ongeveer een fortuin in huis heb liggen aan mega dure producten waar ik langere tijd helemaal niet tegen kan (herkenbaar?). En mijn drie producten zijn zeer goed betaalbaar!
  Ik was/ reinig mijn gezicht niet meer met facewash maar met neutral, geur- kleursof vrij. Hier reageert mijn huid super op! Heb een tijdje unicura gebruikt maar dat is heel agressief en droogt je huid behoorlijk uit. Gewone facewash van ongeveer alle merken laten bij mij een soort laagje achter waar mijn huid erg op reageert. Meetsal wordt het meteen na een uurtje erg vettig zodat ik meerdere malen op de dag mijn gezicht moest reinigen. Maar die ellende is gelukkig over :). Verder gebruik ik snachts benzoilperoxiode (creme van de huisarts tegen acne) deze gebruik ik alleen op de plaatsen waar ik er meer last van heb, voorhoofd, kaaklijn. Overdag gebruik ik, na opnieuw wassen met neutral, de melisse creme van dr Hauska (ken je dat?). Ik ben compleet fan! Dit kun je kopen bij de natuurwinkel. Het is werkelijk de enige creme waar mijn huid tegen kan, de verzorging geeft die het nodig heeft en waarbij mijn huid niet gaat glimmen. Om een optimaal resultaat te krijgen gebruik ik eens in de zoveel tijd een nachtkuur van dr Hauska waarbij de natuurlijke staat van je huid hersteld wordt. Nou, echt dit is een wondermiddel!! Zeker de moeite waard eens uit te proberen. En thats it! Na alle potjes, cremes, gels, foundations etc kan ik zelfs met een beetje poeder en aanstippen van wat plekjes gewoon de deur uit :).
  Maar om echt een mega egaal gezicht te krijgen, voor feesjes ofzo heb ik besloten vandaag naar skincare te gaan en een goude minerale foundation uit te zoeken van irene :). Thanks voor alle info in ieder geval. Ik ben er heel blij mee!! Ik hoop dat ik jou ook wat tips heb kunnen geven..

  Groetjes Sanne

 4. 4 april 2013 / donderdag, 4 april 2013

  waar kan je face wash kopen kan dat ook bij kruitvat of hema ??

 5. Bente
  23 januari 2013 / woensdag, 23 januari 2013

  Hoi serena!
  Op het moment gebruik ik niks voor mijn gezicht. Puur omdat ik niet weet wat ik zou moeten gebruiken en wat goed is. Ik heb niet een hele onzuivere huid maar wel hier en daar een puistje en zwarte stipjes en glimmend vooral om m’n kin en neusvleugels. Komt natuurlijk ook door de puberteit -,- maar welke budget skincare merken zou jij meisjes in de puberteit (hoe cheesy? Haha) aanraden? Ik dacht zelf misschien aan dat yes to tomatoes :)

 6. jennifer
  14 november 2012 / woensdag, 14 november 2012

  kan je Philosophy microdelivery exfoliating facewash elke dag gebruiken?

  • Serena
   Auteur
   14 november 2012 / woensdag, 14 november 2012

   Jazeker! Daar is het mild genoeg voor en staat ook op de verpakking dat het kan.

   • frida
    28 november 2012 / woensdag, 28 november 2012

    beste serana,,
    ik ben 2 weken geleden begonnen met elke ochtend op de lege maag bieten sap drinken,maar heb nu meer pukkels,,vooral bij me kin en nek,,ik heb ook een vette huid,,,

 7. Jozefien
  4 november 2012 / zondag, 4 november 2012

  Mijn huid lijkt een beetje op die van jouw, maar ze is soms ook erg gevoelig. Ik wil ook graag overstappen op het philosophy gamma. Wat is eigenlijk het verschil tussen de purity gel cleanser en de microdelivery exfoliating face wash?

 8. tina
  17 september 2012 / maandag, 17 september 2012

  Heb net de micro peel via ebay besteld!! was iets van 45 dollar. Dus ben benieuwd. Is mn eerste ebay bestelling! spanneeeenndd

 9. Anouk
  15 september 2012 / zaterdag, 15 september 2012

  Ik ben ook aan de bietensap en aan de producten van philosophy begonnen naar aanleiding van deze blog. Ik gebruik het nu iets langer dan een week maar sinds een paar dagen heb ik niet maar 3 a 4 puistjes maar zit mijn hele hoofd opeens vol. Ik weet nou niet zo goed of ik moet stoppen met de producten of dat dit juist betekent dat alles eruit komt. Ik heb veel producten tegen acne gebruikt en de een werkte beter dan de andere maar ik heb nog nooit zo onder de acne gezeten. Dus mijn gevoel zegt dat als mijn huid gevoelig op de producten van philosophy reageert dat het dan niet opeens zo extreem is. Ik heb dit nog nooit meegemaakt en baal enorm maar ik weet nou dus niet of ik moet stoppen of gewoon moet doorzetten. Heeft iemand anders bij het gebruik van bietensap of de producten van philosophy ook eerst vererging van de acne gehad?

  • Serena
   Auteur
   16 september 2012 / zondag, 16 september 2012

   Ja, ik. Maar niet van de bietensap, alleen van de microdelivery peel. Gewoon doorgaan, als het na 3 weken nog zo is, stoppen en even huisarts/dermatoloog raadplegen.

  • tina
   17 september 2012 / maandag, 17 september 2012

   Ja ik heb dat na mn microdermabrasserie (wat vergelijkbaar is) ook gehad. Naja ik zat niet helemaal onder, maar kreeg wel puistjes. Alsof het er dan uit komt indd. Maar het was bij mij wel na paar dagen weg

   • Anouk
    17 september 2012 / maandag, 17 september 2012

    Hmm oke bedankt voor het antwoorden, dan zet ik het allemaal nog even door en ontwijk ik nog wel even de buitenwereld haha.

 10. Marielle
  12 september 2012 / woensdag, 12 september 2012

  Dat huidprobleem van die bultjes kan wijzen op een parfum allergie of een overgevoeligheidsreactie op een bepaald ingredient of meerdere ingredienten in cosmetica. Het lijken dan bultjes die je op puistjes lijken maar wanneer je ze uitknijpt komt er geen pus uit maar een soort vocht en misschien ook een heel klein beetje pus.

  Het zijn vooral ingredienten als parfum en propylene glycol waar je huid op kan gaan reageren. Als deze in de eerste 1/3 lijst van de ingredienten lzitten kan je beter stoppen met die producten.

  Ik heb dit probleem ook gahad en heb net hetzelfde huidtype als jij maar mijn huid is ook nog eens gevoelig. Ik kreeg dus allemaal van die “raare” puistjes en bulten mijn hele gezicht vol. Nu gebruik ik vooral natuurlijke cosmetica en ook die van Kruidvat eigen merk en alles is helemaal weg!

  • Serena
   Auteur
   12 september 2012 / woensdag, 12 september 2012

   Wat jij omschrijft heb ik niet. Als ik het uitknijp dan komt er een verhard bolletje uit.

 11. Elma
  12 september 2012 / woensdag, 12 september 2012

  Allereerst wil ik zeggen dat beautylab een ontzettend leuke site is! ik kijk er minstens een keer per week even op, om de nieuwste posts in de gaten te houden!
  Heb nu deze blog gelezen, bekeken, te hebben vroeg ik mij af of je ooit eens in aanraking bent gekomen met de producten van ‘Gamila Secret’. dit zijn gezichtsverzorgingsproducten met een olijfolie extract die te koop zijn bij vele Douglas fillialen. http://www.gamila.com
  Ik heb er hele goede ervaringen mee. Het is gewoon een blok zeep, van ongeveer 20 euro. maar ik vind het zo’n topproduct (mijn gezicht wordt er echt gaaf van en ik krijg vaak de vraag welk gezichtsproduct ik gebruik voor de reiniging van mijn huid). Omdat op de site een mooi filmpje te zien is van traditionele vrouwtjes die de zeep eigenhandig maken en het verhaal dat er vrijwel alleen natuurlijke plantenextracten in verwerkt zijn, vraag ik mij toch af… Wat jij er van vindt en of je er al mee in aanraking gekomen bent!!!!

  • Serena
   Auteur
   10 september 2012 / maandag, 10 september 2012

   Lijkt mij hetzelfde! Mss dat het voor de Aziatische markt in een potje is gedaan? Tube lijkt mij zelf wel lekker makkelijk!

 12. N
  8 september 2012 / zaterdag, 8 september 2012

  Ik gebruikte altijd het drie-stappenplan van Clinique, dus: facewash-tonic-creme. Maar! Ik heb gehoord dat dit niet voldoende is om make-up weg te halen en dat ik eigenlijk milk/olie-facewash-tonic-creme zou moeten gebruiken. Klopt dit?

  Want als dat het geval is, dan zou iedereen toch moeten double cleansen en heeft een single cleanse alleen zin als je geen make-up draagt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *