Filmpje: About Beautylab.nl

Een tijdje geleden kwamen er drie eerstejaars ‘International Communication & Media’ studenten bij mij op bezoek. Ze hadden de opdracht om een filmpje te maken voor een klein éénmansbedrijfje en daarvoor hadden ze mij uitgekozen! Het leek me superleuk om hier aan mee te werken, dus zo gezegd, zo gedaan.

Het was erg gezellig en onder het vragen stellen door hadden we dan ook de grootste lol. Ik vind het leuk dat de spontane stukjes ook in het filmpje zijn ge-edit en niet alleen het ‘interview’ gedeelte.


De geluidskwaliteit was helaas erg slecht (lees: zacht en veel ruis), maar ik heb het iets weten op te krikken. Zet je geluid in elk geval op maximaal als je het filmpje gaat bekijken, maar schrik dan niet van de harde muziekgedeeltes, haha!

Ik vind het echt een heel leuk filmpje, vooral het einde vind ik supercreatief bedacht. Ik wil Sjariefa Kartodimedjo, Tiia Perkkiö en Malou Suiskens bedanken voor hun mooie werk. Meiden, ik vond het erg leuk met jullie en ik ben echt trots op het filmpje. Thanks a lot! 🙂

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

105 Reacties

  1. Danique
    3 april 2012 / dinsdag, 3 april 2012

    Hee Serena,
    sinds ik bezig ben met make-up ben jij echt mijn voorbeeld, je hebt echt prachtige make-up, zet superfilmpjes op Youtube, hebt een prachtige site, en je bent zelf ook super knap ♥

    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *