Event: Picknick in the City en ByDanie fashion show

Gisteren had ik een hele drukke, maar ontzettend leuke dag! Ik was namelijk 1 van de 5 It-girls tijdens de fashion show van ByDanie, het fashionmerk van Nederlands bekendste styliste Danie Bles. Om 11u was ik dus al op het Westergas terrein aanwezig waar ik backstage mocht. Ontzettend gaaf om te zien! Er is veel drukte, maar geen chaos. Iedereen gaat gewoon zijn gangetje en gaat geconcentreerd en snel te werk.

Haarstylisten waren aan de lopende band boho krullen aan het maken bij de modellen, make up artists deden hun ding en de stylistes gaven de modellen hun setjes kleding. Aan alles werd gedacht, ook de nagels en teennagels werden gelakt. Ik bespeurde maar weinig stress!

bydanie maybelline event_01 Ook ik werd tussen de modellen op een stoel gezet waar Clayton, Chef de Cabine van Maybelline, me een prachtige make-up look gaf. Hij zei in het begin ‘nee, is het niet te heftig?’ en ‘kan je dit aan?’ maar ik vond het juist supermooi zo opvallend!

bydanie maybelline event_02

Mijn blije hoofd voor de maquillage!

bydanie maybelline event_03

Clayton en zijn make-up tafel.

bydanie maybelline event_04

Clayton begon meteen met shapen. Kijk die jukbeenderen poppen! Dit deed hij met een donkere foundation gevolgd door een matte bronzer.

bydanie maybelline event_05

Mijn ogen zette hij lekker zwaar aan met heel veel zwarte gelliner. Loved it!

bydanie maybelline event_06

De look is hier nog niet compleet (wenkbrauwen, blush en lipstick moest nog), maar hier kun je de ooglook het beste zien. Het werd uiteindelijk nog veel mooier want hij deed er wat shimmers op en mijn gezicht kreeg nog een mooie glow, maar ik ben helaas vergeten een na-foto te maken 🙁

Hierna was het tijd voor Picknick in the City, een ontzettend leuke en lekkere lunch namens Maybelline en ByDanie. Wat was ik blij met het weer, we konden gewoon lekker buiten zitten. De picknicktafels waren heel leuk gedekt en iedereen had een eigen naambordje en een persoonlijk cadeautje van Loveinabox.nl. Het leek wel alsof ik een Pinterest plaatje op kwam lopen.

bydanie maybelline event_07

Supermooie gedekte picknicktafels, geheel in ByDanie style. De placemats, cupcakes, naambordjes, bekertjes, alles had het leuke Erin poppetje.

bydanie maybelline event_08

Iedereen kreeg een superlief en gepersonaliseerd cadeautje gemaakt met enkele Facebookfoto’s van Loveinabox.nl.

bydanie maybelline event_10

Très chic, een eigen naambordje!

bydanie maybelline event_11

Deze chocolade framboos cupcake was binnen 1 minuut weg 😉

bydanie maybelline event_09

Michelle van I Love Fashion News is van nature erg blank en blond. Backstage kreeg zij deze make-up look aangemeten en ik vind de berry lips prachtig staan. Ze steken erg af, waardoor het haar een wat duistere look geeft, erg stoer. Zij vond het zelf een beetje wennen, maar ik vond het zeker wat hebben!

bydanie maybelline event_14

Annemiek van Maybelline en Danie Bles deden een woordje tijdens de picknick.

bydanie maybelline event_15

Verse bloemetjes op tafel maakte het picknick gevoel helemaal af.

bydanie maybelline event_16

De lunch werd geserveerd. Plankjes met de lekkerste kaas, dips, kersen, tomaatjes en eitjes. Heerlijk! Alles biologisch geteeld. Ook werden er ambachtelijke stokbroden neergelegd op tafel en kwam men langs met muntwater, verse munt thee (geserveerd in Olvarit potjes) en green smoothies. Ik heb gegeten tot ik niet meer kon.

picknick girls

Deze knappe meiden kwamen langs met kratjes gevuld met snoep en Maybelline make-up.

zangeres

Danie vertelde dat ze met een boot door de Amsterdamse grachten ging varen een tijdje geleden, vanwege de 30e verjaardag van haar zusje. De vrouw aan boord die de hapjes verzorgde bleek ook nog eens een gouden strotje te hebben! Danie had haar gevraagd om voor ons op te treden tijdens de picknick. Ze zong heerlijke Hollandse liedjes en man, wat een dijk van een stem had ze!

magnum meisjes

Als toetje kwamen de Magnum girls langs! Elk meisje had een andere smaak en een bijbehorend pakje.

Om 15u konden we vast een plekje gaan zoeken in de zaal want om 15.30u zou de show gaan starten. Ik was erg benieuwd! We zaten front row (ja ja) waar hele leuke goodie bags én een Barbiepop op ons zaten te wachten. De Barbiepoppen hadden een jurkje aan met de logo’s van Maybelline en ByDanie, echt een leuk aandenken aan de show.

bydanie barbie

Wat ik verder erg gaaf vond is dat er live muziek werd verzorgd tijdens de show. Ik weet niet wie het waren, maar het waren twee vlotte boys (type strak in het pak met sneakers en Rayban) die swingende hitjes zongen. Denk aan Blurred Lines, Get Lucky en Don’t You Worry Child. Ze liepen soms ook de catwalk op waar ze begonnen te flirten met de modellen, die daar weer om moesten lachen. Zo kreeg je een hele leuke en luchtige show, superleuk vond ik dat!

bydanie maybelline event_21

De vlotte boys.

met michelle front row bydanie

Front row met Michelle (foto via Peter Stigter).

bydanie maybelline event_1

Model Sylvia Geersen opende de show.

bydanie maybelline event_23

Fotografen moesten dringen voor een goed plekje.

bydanie maybelline event_24

Het model wordt eens even flink uitgecheckt, haha!

bydanie maybelline event_25

Jeetje, wat waren er veel BN’ers! Kunstenares Ans Markus zat twee plekken van mij verwijderd. Lieke van Lexmond was er, maar ook Yolanthe Sneijder-Cabau was helemaal vanuit Istanbul overgevlogen. Kijk, daar zit ze in het lichtblauwe jurkje ^^

bydanie maybelline event_26

Aan het einde van de show kwam Danie Bles op de catwalk en liepen alle modellen nog even een laatste rondje.

bydanie maybelline event_27

Ik vond haar collectie leuk, een beetje streetstyle en een beetje boho chic. Veel  rood, bordeaux, paars en zwart gezien. Veel nepbontjassen, veel maxi, veel glitter en goud, jumpsuits, veel jurkjes met ritsdetails, veel franjes en elk model had deze Giuseppi Zanotti inspired high heels aan. Niet heel praktisch voor een koude Nederlandse najaarscollectie, maar wel erg mooi. Bekijk meer foto’s van de collectie via deze link.

Al met al was het een hele leuke dag. Het was gaaf om te zien hoe het er backstage aan toe ging, de picknick was geweldig lekker en de details en prachtige aankleding maakte het helemaal af. Ik vond de show goed in elkaar gezet. Vooral de live muziek was verrassend leuk en als Barbie-lover was ik ook zeer, zeer blij met mijn eigen fashionable Barbie! Ik ben deze dag helemaal in de watten gelegd en ik heb er met volle teugen van genoten!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe deze dag er voor mij uitzag en wat je kunt verwachten van de ByDanie collectie. Eind juli zal het merk in 75 winkels in Nederland en België te koop zijn, als ook via ByDanie.com.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

69 Reacties

  1. 24 juli 2013 / woensdag, 24 juli 2013

    Mooie foto’s! Ziet er erg gaaf uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *