Mijn ervaring met PlexR voor een ooglidcorrectie

Zoals jullie weten ben ik de laatste tijd lichtelijk obsessed met mijn oogleden. Ik vind dat ze meer hangen dan pak ’em beet een paar jaar geleden, en ik wil daar wat aan doen. Als mijn gezicht ontspannen is hangen mijn oogleden op mijn wimperrand en dit geeft me een vermoeidere uitstraling. We leven in 2016 dus ik dacht: dat moet te fixen zijn! Nu heb ik bij Velthuis kliniek een consult gehad waaruit bleek dat ik niet geschikt was voor een bovenooglidcorrectie, dus hebben we het geprobeerd middels botox injecties. Hoe dit is gegaan lees je terug in dit artikel.

Omdat ik niet tevreden was met het resultaat van de botox injecties, ben ik verder gaan kijken en kwam ik uit bij een in Nederland nieuwe treatment: PlexR Soft Surgery. Het wordt op verschillende plekken in Nederland uitgevoerd, maar ik belandde bij dokter Diederik aan de Soap Treatment Store in Amsterdam.

Hoe de behandeling is gegaan en hoe mijn ogen er de dagen erna uit zagen, heb ik gevlogd. Bekijk alles in onderstaande video;

Hieronder zal ik jullie wat meer vertellen over de PlexR Soft Surgery behandeling. Allereerst, wat is PlexR precies en hoe gaat het in zijn werk?

PlexR (een afkorting van Plasma Exeresis) is een methode bedacht in Italië door Professor Giorgio Fippi, en verder ontwikkeld door het Italiaanse bedrijf GMV. De PlexR methode bestaat al enkele jaren op de markt, maar is in Nederland relatief nieuw. Er zijn 3 PlexR apparaatjes, met elk een ander level van behandeling. De apparaatjes zien eruit als soldeerboutjes, die je net boven de huid houdt en vervolgens een soort ‘stroomschoot’ geeft.

Wat er in feite gebeurt is het verdampen van de bovenste laag van de huid, waardoor er plasma wordt gevormd. Hoeveel plasma er wordt gevormd, hangt af van het PlexR apparaatje dat wordt gebruikt. Plasma stimuleert het samentrekken, strakker worden en ‘krimpen’ van de huidvezels, resulterend in het verminderen van huidoppervlak. Met andere woorden, er ontstaat een liftend effect.

Omdat PlexR zo gericht gebruikt kan worden, is het mogelijk om hele specifieke behandelingen uit te voeren, zonder dat er in je gesneden wordt. Je hebt dus geen hechtingen nodig. Wat er wel ontstaat zijn zwellingen (eerste paar dagen) en korsten, die er na één tot anderhalve week vanaf vallen. Omdat de behandeling zo oppervlakkig is, houd je hier geen littekens aan over, en dat is voor mij absoluut een plus. Bij Velthuis werd mij namelijk verteld dat mijn huid nog te jong en te veerkrachtig was, waardoor het nooit over een eventueel litteken zou kunnen vallen mocht ik voor een bovenooglidcorrectie gaan. Het litteken zou dan altijd zichtbaar blijven. Met PlexR is er geen littekenvorming, dus dat klonk mij perfect in de oren. Omdat er niet gesneden en gehecht wordt, wordt PlexR ook wel Soft Surgery genoemd. Dat klinkt heel onschuldig allemaal, maar ik moet toegeven dat ik deze behandeling heb onderschat…

Allereerst de pijn. Ik heb geen lage pijngrens, en mijn oogleden werden van te voren behandeld met verdovende crème, maar bij het eerste ‘puntje’ schrok ik ZO erg van het gevoel. Het deed écht pijn. Bij de buitenkant van mijn oogleden en onder de wenkbrauwen deed het minder pijn, maar toen de puntjes dichterbij de traanbuis kwamen werd het erg gevoelig. Gelukkig duurt het slechts 5 minuten per oog, maar ik moet jullie eerlijk toegeven: het waren 5 lange minuten. Mijn andere oog deed minder pijn, misschien omdat de crème daar ietsje langer was ingetrokken, of omdat ik al gewend was geraakt aan het gevoel.

Dan de zwelling. Niemand had mij verteld dat mijn ogen ZO ontzettend zouden zwellen. Mijn oogleden zwollen na de behandeling (op vrijdagavond) vrijwel meteen op, en de zwelling nam maandagochtend pas af. Als ik dit van te voren had geweten dan had ik daar rekening mee kunnen houden, want ik wilde echt de deur niet uit zo! Ik had plannen om met mijn vriendinnen wat te drinken in de stad, ik wilde een video opnemen voor zondag, maar dat heb ik lastminute moeten cancellen. Ik voelde me ook echt niet lekker in mijn vel. Ik voelde me NIET mooi en mijn oogleden voelde zwaar. Gelukkig was het maar een paar dagen zo.

Ik ga jullie nu het hele proces laten zien;

plexr-behandeling_-1 plexr-behandeling_-2 Zo zagen mijn ogen eruit vlak na de behandeling. Zoals je kunt zien is alles al meteen vrij opgezwollen. De behandeling zelf deed het meeste pijn. Toen alles klaar was bleef er een branderig gevoel achter, maar dat was prima te doen.

plexr-behandeling_-3 Omdat ik vrij luchtig dacht over de PlexR behandeling, hadden mijn zusjes en ik erna een etentje gepland. Ik wilde stiekem het liefst naar huis en op bed liggen, en mijn zonnebril niet afzetten, maar goed. Ik kan iedereen aanraden om na een PlexR behandeling gewoon lekker naar huis te gaan.

plexr-behandeling_-4 De volgende dag, zaterdag, werd ik wakker met hele bolle, opgezwollen oogleden. Het branderige gevoel was gelukkig wel weg, dus daar heb je echt maar een aantal uurtjes last van.

plexr-behandeling_-5 Zondag was de zwelling nog erger.

plexr-behandeling_-6 plexr-behandeling_-7 Op maandag was de zwelling grotendeels weg en werden de korstjes iets donkerder.

plexr-behandeling_-8 Op dinsdag had ik een draaidag met Praxis dus had ik de korstjes bedekt met concealer. Dat zag er een beetje creepy uit, maar was van een afstandje goed te doen.

plexr-behandeling_-9 plexr-behandeling_-10 Op dinsdagavond waren alle korstjes verdwenen, en kwam er een nieuwe, roze huid tevoorschijn. Deze huid was heel dun en gevoelig, maar ik was al lang blij dat die korstjes weg waren en ik hier gemakkelijker concealer over kon aanbrengen.

plexr-behandeling_-11HELLO EYELIDS!

Ok, eindconclusie. Voor mij was de PlexR behandeling zeker niet pijnloos, maar het is goed uit te houden omdat de behandeling erg kort is. De zwellingen zag ik niet aankomen, maar ik ben blij dat ik jullie hiervoor kan waarschuwen. Neem bijvoorbeeld verkoelende pads mee die je vlak na de behandeling op je oogleden kunt leggen, wie weet vermindert dat de zwelling iets. Ook kan ik jullie aanraden om van te voren geen oogmake-up te dragen, want het is niet zo fijn om je ogen ‘s avonds te reinigen terwijl ze gezwollen en gevoelig zijn. Mijn oogleden waren 2-3 dagen gezwollen, dit hoeft niet bij iedereen zo te zijn. Bij sommige mensen treedt er minder heftige en minder lange zwelling op, terwijl het bij anderen juist langer kan aanhouden. Houdt in elk geval rekening met je planning. Je kunt bijvoorbeeld niet vrijdagavond een PlexR behandeling ondergaan en zaterdag op een bruiloft verschijnen. Houd een paar dagen vrij, just in case.

De korstjes waren bij mij snel verdwenen, daar was ik blij mee. Tijdens het reinigen met een wattenschijfje lieten ze langzaam los, en na 3-4 dagen waren ze geheel verdwenen. Dat is vrij snel, want normaal gesproken duurt het één tot anderhalve week. Je moet ten alle tijde je korstjes en ‘nieuwe’ huid goed beschermen met SPF, anders treedt er pigmentvorming op. Ik heb dit goed en trouw gedaan, maar desondanks heb ik toch wat donkere verkleuring boven mijn ogen. Dit had ik eerlijk gezegd ook wel verwacht omdat ik zo veel pigment in mijn huid heb, en zelfs een muggenbult (waar ik niet aan krab) al zorgt voor een donkere vlek. Dit is nu eenmaal zo, maar trekt wel weer weg. Kan nog wel een paar maanden duren alleen. Ik vind het niet zo storend.

urban-decay-ultimate-basics-palette_-13Was de PlexR behandeling het waard? Op de dagen dat mijn ogen zo gezwollen waren dacht ik heel eerlijk WAAROM HEB IK DIT IN HEMELSNAAM GEDAAN?! maar nu alles voorbij en geheeld is ben ik toch wel erg blij met het eindresultaat. Mijn oogleden zijn heel subtiel gelift (ik denk 3mm meer ooglid per oog), ik zie er frisser en minder vermoeid uit en mijn winged eyeliner ziet er ook nog eens mooier uit. Yes, het was het allemaal toch wel WAARD. Ik ben vooral blij met het feit dat alles, al met al, binnen een week weer voorbij was, dat er geen littekenvorming is en dat het een mooi subtiel resultaat geeft. Ik ben geen compleet ander persoon, ik zie er gewoon wat frisser uit. En ook heel belangrijk om te weten, het effect is PERMANENT.

Ik kan een PlexR behandeling dus zeker aanbevelen, maar houd rekening met de pijn, de zwellingen en het achteraf goed beschermen met SPF. Het heet Soft Surgery en klinkt super onschuldig, maar dit is niet te vergelijken met een facial bij de schoonheidsspecialist of een bezoekje aan de kapper. Het is echt wel heftig en je moet het niet onderschatten. Ga na de behandeling lekker thuis uitrusten en probeer je ogen zo goed en snel mogelijk te koelen.

Ik hoop dat jullie het interessant vonden om te zien en om te lezen hoe mij de PlexR behandeling is bevallen. Zelf heb ik mijn PlexR laten doen via de Soap Treatment Store aan de Van Baerlestraat in Amsterdam. Een ooglidlift PlexR behandeling kost €550,-. 

Wat vinden jullie van het resultaat? En zou een PlexR behandeling ook iets voor jou kunnen zijn?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

159 Reacties

  1. Rose
    12 oktober 2016 / woensdag, 12 oktober 2016

    Ik heb een tijdje geleden geïnformeerd naar een ooglift, maar ben erg blij dat ik deze review heb gelezen! Het litteken verhaal hield mij ook tegen, dus ik ga zeker eens langs de Soap Treatment Store.
    Een klein dingetje, ik had graag toch een voor en na foto gezien! Misschien kan dat nog? :)

    • Diane
      2 november 2016 / woensdag, 2 november 2016

      Wil ik je wel sturen…kan je zien dat het een half jaar later erger is dan dat het was.

  2. Emily
    12 oktober 2016 / woensdag, 12 oktober 2016

    Wat raar dat je niet wist van die enorme zwellingen en pijn…De arts had je daar wel over moeten informeren..En dat terwijl Soap treatment store toch een goede naam heeft. Het eindresultaat ziet er goed uit en fijn ook dat er niet gesneden wordt

    Ik ben zelf als wat ouder (47) en ik heb onlangs een ooglidcorrectie laten doen bij Bloemingdael. Net als jou heb ik Aziatisch bloed met alle ‘ongemakken’ van dien. Ik was ook echt een week niet toonbaar, maar het effect is erg mooi geworden. Ik heb ook een open blik en oogleden voor oogschaduw en winged eyeliner! Ik zou je dus aanraden, mocht dit effect niet blijvend zijn, om volgende keer voor ‘the real deal’ te gaan.

    Groetjes Emily

  3. Tasjimodo
    12 oktober 2016 / woensdag, 12 oktober 2016

    Een tijd terug heb ik voor wat pigmentvlekjes (zonneschade) informatie over Plexr ingewonnen. De dokter kon toen niet garanderen dat de behandelde vlekken zouden bijkleuren. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik heb begrepen dat het ook wordt gebruikt tegen acnelittekens etc. Ik heb precies dezelfde tint als Serena.

  4. shiwani
    11 oktober 2016 / dinsdag, 11 oktober 2016

    Serena, ik vind het goed uitzien. Ik moet eerlijk bekennen ik zou het nooit doen. Ik vind het te eng. Je had vorige week al sneek peak gegeven van je ooglid Ik had van die foto nachtmerrie gekregen dat mijn hele gezicht er zo uit zo zien.

  5. Mare
    11 oktober 2016 / dinsdag, 11 oktober 2016

    @Diana: Ook ik zie verslagen over berispingen…..@Serena: Zou je hier meer uitleg over kunnen geven?

    • Daanstah
      16 oktober 2016 / zondag, 16 oktober 2016

      Ben ik ook benieuwd naar inderdaad!

  6. annemarie
    11 oktober 2016 / dinsdag, 11 oktober 2016

    nou, dan zou ik liever ietsjes hangende oogleden hebben denk ik! :O

  7. Diana
    10 oktober 2016 / maandag, 10 oktober 2016

    Is het dr. of drs. van imhoff? Ik kan namelijk maar 2 publicaties van hem vinden dus dr. lijkt me onjuist.

  8. Nadia
    10 oktober 2016 / maandag, 10 oktober 2016

    Ik vind het resultaat erg mooi! Maar vind de behandeling er zo onprettig uitzien in het filmpje… brr.

  9. Ingrid
    10 oktober 2016 / maandag, 10 oktober 2016

    Ik vind het super dat je dit gedaan hebt en met ons deelt. Maar echt no way dat ik dit ooit zou laten doen. brrr… zou voor mij een regelrechte horror zijn. Ok dat klinkt dramatisch, maar ik vind het altijd naar als anderen aan mijn ogen zitten of daar in de buurt komen. En ik heb ook geen last van hangende oogleden, dat speelt natuurlijk ook mee. Zou ik dat wel hebben dan zou ik het misschien weer wel overwegen ;-)

  10. 10 oktober 2016 / maandag, 10 oktober 2016

    Jeetje Serena het zag er wel heftig uit hoor. Op het eerste gezicht zie je geen verschil tot je voor en na naast elkaar legt. Echt een subtiel verschil maar heel mooi en natuurlijk. Lijkt mij wel een behandeling die de moeite waard is zonder een te grote ingreep.

  11. ashley
    10 oktober 2016 / maandag, 10 oktober 2016

    Heb het helaas niet gehad. Toen ik in de stoel lag kreeg ik te horen dat het bij mij geen effect zou hebben omdat het overhangend gedeelte niet werd veroorzaakt door teveel aan huid (waarbij plexr dus helpt) maar door vet onder de huid, wat alleen kan worden weg gesneden. Daarbij zou bij mij een wenkbrauw lift een betere optie zijn (combinatie van plexr met naalden) dus hier wil ik zeker nog voor gaan kijken.

  12. 10 oktober 2016 / maandag, 10 oktober 2016

    Wauw, je ziet inderdaad duidelijk verschil! Verder geen littekens o.i.d. aan overgehouden?

  13. Minka
    10 oktober 2016 / maandag, 10 oktober 2016

    Ik vind het resultaat prachtig en fris. Alleen vind ik het een zeer slechte zaak dat je niet beter bent voorgelicht door de arts in kwestie? Ik ben nu 34 en heb ook zwaardere oogleden gekregen en mijn eerste stap was ook 1x botox omdat dit mijn wenkbrauw zou liften. Nou NOOIT meer. Zo a-relaxed dat je niet meer goed je voorhoofd kan fronsen en een wenkbrauw optrekken. Dat gevoel kan ik niet mee leven. Mij is ook verteld dat een ooglidcorrectie niet verstandig was omdat anders het litteken te goed te zien zou zijn. Dus nu laat ik het maar en ondersteun (ja echt waar) ik af en toe gewoon mijn wenkbrauw als ik werk omdat het zo zwaar voelt op mijn oog. Deze behandeling lijkt mij een goed alternatief maar ik ben wel erg benieuwd wat de risico’s zijn? Is dit bekend?

  14. 10 oktober 2016 / maandag, 10 oktober 2016

    Het resultaat is zo subtiel, maar maakt echt een groot verschil! Echt goed dat je het hebt gedaan, al vond ik je voor de behandeling ook al stunning!

  15. Marianne
    10 oktober 2016 / maandag, 10 oktober 2016

    Het resultaat is heel erg mooi! Ik snap dat je er dolblij mee bent.
    Misschien hadden ze je wel iets beter kunnen voorlichten over de down time en make up gebruik.
    Ik heb zelf 3 jaar geleden een ooglidcorrectie laten uitvoeren, bij de Velthuis kliniek ;) , en daar ben ik nog steeds super blij mee.
    Hoewel het ook enorm tegenviel met de pijn, vooral de verdovende prikken waren erg!
    Ik was een week niet toonbaar totdat de hechtingen werden verwijderd en ook ivm blauwe plekken.
    En de eerste 2 dagen zag ik niets vanwege opgezwollen ogen.
    Maar ik zou het zo weer doen als het opnieuw nodig is. Ik snap je frustratie die je vóór deze behandeling altijd had.

  16. Judith
    10 oktober 2016 / maandag, 10 oktober 2016

    He Serena, ik vaag me af hoe het werkt. Worden er kleine gaatjes gecoaguleerd in de opperhuid waardoor de huid samentrekt?
    Xx

    • Serena
      Auteur
      10 oktober 2016 / maandag, 10 oktober 2016

      hi Judith, ja de huid wordt op die plekjes verdampt, inderdaad in de opperhuid.

      • Ela
        21 december 2016 / woensdag, 21 december 2016

        Hallo Serena,

        ik ben benieuwd of je nog steeds zo tevreden bent over de behandeling. Ik heb morgen een afspraak staan en vind het best eng. Vooral omdat ik wisselende verhalen lees.

  17. Marianne
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Ik heb twee maanden geleden ook een plexr behandeling gehad in de Eerste Lijn kliniek.onder -en boven ooglid, en wat kleine lijntjes rondom mijn mond.
    Ik ben voor d.d. behandeling verdoofd met crème en injecties, en heb dus geen pijn gehad,
    De arts Rogier Meulenaar vindt dat prettiger werken, zowel voor mij als voor zichzelf.
    Het heeft iets langer dan een week geduurd voor de korstjes waren verdwenen, maar ik was echt niet toonbaar zonder zonnebril, en ben bijna het huis niet uit geweest !
    Door de verdoving had ik blauwe plekken op mijn wangen, die na een dag of tien weg waren.
    Nu ben ik erg tevreden met het resultaat, mijn blik is meer open, frisser, en ook over mijn mond ben ik tevreden.
    Het kán dus een pijnloze behandeling zijn, maar voor het herstel moet je wel een dikke week voor uittrekken.
    Ik ben er blij mee!

  18. Janaya
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Hoi Serena,

    Ik hoop dat ik jou en anderen hiermee kan helpen,

    Bij A klinieken betaal je 600,- voor een ooglidcorrectie.
    De plastisch chirurg die deze uitvoert is dr. Van Onselen, hij voert per jaar rond de 2500 ooglidcorrecties uit.
    Dat is meer dan de meeste plastisch chirurgen in hun hele carriere doen ☺️. Mijn moeder heeft zich hier laten behandelen, en kent iemand die daar als consulente werkt. Een ooglidcorrectie is zeker mogelijk bij jou, als er vel ‘hangt’ is dit ook te verwijderen. Leeftijd heeft hier niets mee te maken, een jonge huid herstelt zich juist beter dan een oudere waardoor er juist bijna GEEN litteken zichtbaar blijft. Ook hechten ze hier ‘intra cutaan’ dat wil zeggen dat de hechting onder de huid door loopt waardoor de wonranden precies tegen elkaar aanliggen en het litteken dus nooit dik of breed kan worden. Je kunt een ooglidcorrectie vaker in je leven uitvoeren, dus ook de reden dat iemand te jong is en het later dan niet meer kan doen, is niet zo.
    Mijn moeder heeft de behandeling als prettig ervaren, omdat het allemaal lekker snel ging, en na 2 weken ook alweer normaal eruit zag. Ik wil je ook nog even zeggen dat je er super mooi uitziet, en dat je behandeling zeker heeft geholpen! Maar ik dacht ik deel mijn info even misschien dat mensen die nog interesse hebben in een ooglidcorrectie hier iets aan hebben. Zeker omdat de prijs zo laag is, en de dokter er zoveel ervaring mee heeft.

    Groetjes Janaya

    • Diana
      11 oktober 2016 / dinsdag, 11 oktober 2016

      Van Onselen is voor het tuchtcollege moeten verschijnen voor het overlijden van een patient op de OK. Ik zou hem dus NIET aanraden.

    • Kelly
      11 oktober 2016 / dinsdag, 11 oktober 2016

      Intracutaan hechten betekent niet dat er geen breed litteken kan ontstaan. Als er rek op de wondranden komt binnen 6 maanden na de ingreep, vindt er “remodeling” plaats van de huid, waardoor deze plaatselijk oprekt (en niet meer terugveert).

  19. Joelle
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Wow! Je ziet echtt verschil, moooi hoor! maar ik word helemaal misselijk van die gaatjes in je huid, gatverrrr haahaah. Ik kan normaal goed tegen bloed etc. maar god dit is erg

  20. Mare
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Wel vreemd dat ze je niet van tevoren hebben geïnformeerd over de pijn en de impact.

  21. Lousaa
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Wowie! Heftig, maar dat is logisch. En het resultaat is wel echt geweldig. Ik zou dit ook overwegen. Als ik neutraal kijk is het ook niet om over naar huis te schrijven zeg maar.. ik zie dat ze plexr ook gebruiken om babybuiken te fatsoeneren. Geniaal! Ik onthoud dit.

  22. 9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Oei heftig die korstje en zo te lezen ook heel pijnlijk. Het is bij mij heel gek maar naarmate ik ouder word hoe dieper mijn ogen komen te liggen en daardoor heb ik minder hooded eyes dan toen ik bijvoorbeeld 23 was. Ik ben zeker een voorstander van niet snijden. Ik zou dat namelijk heel erg vinden…

    • 9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

      *korstjes en vergeet helemaal te zeggen dat ik het resultaat heel mooi vind!!!

  23. Brigitta
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Permanent resultaat? Eerlijk gezegd geloof ik daar niet in. Je huid en spieren verouderen gewoon door dus wordt alles gewoon weer slapper en gaat weer “hangen”.

    • ashley
      9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

      Ze bedoelen permanent als in: het is geen tijdelijk effect wat uitwerkt zoals botox. Uiteraard heeft de tijd en jaren er uiteindelijk weer invloed op. Maar dat is ook met een correctie waar ze bij snijden, liposuctie, plastische chirurgie enz.

  24. 9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Jeetje, ik kan me voorstellen dat je misschien dacht: dit komt nooit meer goed! 😉 Maar het resultaat is heel mooi, je ziet er inderdaad frisser, wakkerder uit. Fijn dat het toch goed is afgelopen. Ik heb zelf redelijk ‘hooded eyes’ maar vind het niet storend. Nog niet. Ik stoor me eerder aan mijn zakjes. Rechts is ook erger dan links. En de ene dag erger dan de andere dag. Maar ja, geld…:(

  25. Myrthe
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    When hell freezes over.

  26. 9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Ik heb niet zo’n hoge pijn grens dus dit zou niets voor mij zijn. Dan heb ik het er echt niet voor over haha ik ken mezelf. Hoelang blijft dit resultaat nu? Hebben ze daar bepaalde beloftes in?

    • Wen
      9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

      Permanent, staat met hoofdletters in de laatste alinea:)

  27. 9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Brrr wat eng! Wel tof dat je het hebt gedaan. Ik heb zoiets van: als je iets aan jezelf wilt veranderen moet je dat doen. Jij moet er gelukkig van worden ♥

  28. Lieke K.
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Ik ben altijd ontzettend blij met je uitgebreide artikelen! :)
    Tof dat je zoiets gewoon doet voor jezelf!

  29. Tessa
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Waar zijn de voor en na foto’s?

  30. 9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Wat mooi resultaat. Graag wil ik ook dat doen, alleen ben ik bang dat dat zeer is, hoewel liet mij weten in de video dat niet geen pijn voelt. En prijzig ook om te laten doen.

  31. Lydia
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Het ziet er prachtig uit overigens!

  32. Lydia
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Dank je voor het heldere artikel! Rest nog wel een vraag, namelijk hoe lang het resultaat aanhoudt want daar lees ik tegenstrijdigheden over op het internet.

  33. Ser
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Hoi Serena, je hebt het heel goed uitgelegd. Ik heb het ook laten doen. Ik vond de behandeling ook erg pijnlijk. Ik heb een aantal verdovende prikjes gehad. Maar alsnog kon ik ze heel goed voelen. Mijn ogen waren zeker 4 dagen opgezwollen. En de korsten waren helaas niet zo snel als bij jou weg. Het duurde zeker een week. Het resultaat is mooi subtiel. En wil jij nog een nabehandeling doen?

  34. Femke
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Mooi resultaat! Is dit iets wat je moet herhalen of is het resultaat blijvend?

  35. Cora
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Een mooi en natuurlijk resultaat!

  36. Rosa
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Heel mooi! Ik heb binnenkort een afspraak, spannend!
    Wat ik me afvroeg, stel je laat je oogleden binnenkort nog een keer behandelen met de Plexr, krijg je dan nog meer liftend effect of is dit het maximaal haalbare bij jou?

    • Loes
      9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

      Dit vroeg ik mij ook af :)

  37. Eveline
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Mooie resultaten!
    Alleen zou ik het zelf nooit durven.

    Ik vind het wel heel interessant om te lezen.
    Mensen die dit overwegen zullen zeer veel aan dit artikel hebben.
    Het bevat heel veel informatie.

  38. Linda
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Wat een mooi resultaat! Ik ben er ook over na aan het denken, maar ik las op de site dat soft surgery ongeveer 1,5 jaar aanhoudt i.p.v. permanent?

  39. 9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Interessant! Had nog nooit van deze behandeling gehoord. Je ziet ook wel duidelijk verschil vind ik. Zelf zou ik het denk ik niet aandurven, omdat ik een zeer gevoelige huid heb helaas. Daar blijf je zeker wat van zien denk ik. Is ook nog niet nodig gelukkig :)

  40. Nicole
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Hoeveel pijnprikjes kreeg je per oog? 5 min. non-stop is wel ontzettend lang.

  41. 9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Ik had hiervan nog nooit gehoord, en vond het interessant om te lezen en te luisteren. Vind dit een mooie subtiele oplossing voor dit “probleem”. Ik ben verrast hierdoor. Liefs soraya

  42. 9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Oh wat is het resultaat mooi geworden! Het lijkt me ontzettend pijnlijk toch wel hoor, het gebied rond je ogen is ook zo gevoelig. Maar anderzijds, een echte ooglidcorrectie lijkt me ook geen pretje, en dit is zonder naalden en hechtingen dus ik zou het zelf ook wel overwegen binnen een paar jaar. Het is wel duur zeg, hopelijk komt daar ook nog verandering in :-)

  43. 9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Ik had er nog nooit van gehoord, klinkt en ziet er wel heftig uit zeg! Maar het resultaat mag er zeker zijn, je lijkt zeker een wat opener blik te hebben. Echt mooi die laatste twee foto’s!

  44. Esther
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Hier was ik dus zo ontzettend benieuwd naar! Ik wil al zo ontzettend lang een bovenooglidcorrectie maar ik ben als de dood voor naalden en ik ben pas 36, dus ik zal er ook wel een zichtbaar litteken aan overhouden! Ook ben ik verrast te horen dat dit ook werkt bij een voorhoofd- en fronsrimpel. Ik ga hier voor sparen…de zwellingen schrikken me zeker wel een beetje af. Maar na 1,5 week zie je het eindresultaat en het is permanent! Heel anders dan bij een ooglidcorrectie waar je er veel langer niet uitziet, met een litteken zit en niet permanent is! Heel erg bedankt voor dit artikel Serena!
    Weet je toevallig ook salons in Brabant die dit doen??

      • Esther
        11 oktober 2016 / dinsdag, 11 oktober 2016

        Super, dankjewel Hawar!

  45. Carla
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Mooi resultaat. Ja je oogt heel fris zo!

  46. misssannah
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    O, het lijkt me zo pijnlijk en op de zaterdag en zondag ziet het er zo zielig uit… ik vind t wel een mooi eindresultaat. Al met al vind ik t wel eng omdat t oog en vel zo heftig reageert

  47. Joyce
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Oeh dat ziet er toch best heftig uit. Het resultaat is heel erg mooi! Maar dat was je voor je behandeling ook al.

  48. 9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    het effect is wel echt mooi :D maar ik vind alles van behandelingen etc. bij mijn ogen gewoon eng XD zelf lenzen komen niet op mijn oogbollen!

  49. Gonny
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Dit ziet er mooi uit Serena!
    Ik heb ook overhangende oogleden… en flinke rimpels op mijn voorhoofd omdat ik mijn wenkbrauwen optrek.

    Een operatie durf ik niet. Mss is dit een optie.
    Even sparen nog.

  50. Syl
    9 oktober 2016 / zondag, 9 oktober 2016

    Ik schrok echt van die zwelling en korsten…. ik dacht echt als dat maar goed komt. Maar het eindresultaat vind ik heel fris ogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *