Eerste indruk van Primark Utrecht

We hebben er lang op moeten wachten sinds de eerste Primark zijn deuren opende in Nederland, maar sinds vandaag kan er dan ook eindelijk in het hartsjie van het land geshopt worden. Primark Utrecht is een feit! Dit filiaal heeft maar liefst 4 verdiepingen en bevindt zich op de oude plek van de V&D, namelijk aan de Rijnkade 5. Dit is in het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne, zo’n 3 minuutjes lopen vanaf Utrecht Centraal.

Nog voor Primark Utrecht officieel open ging kregen mijn zusjes en ik de unieke kans op een privé shoppingsessie. Denk je eens in; een Primark zonder andere klanten, zonder rijen bij de pashokjes en meteen doorlopen bij de kassa’s! Benieuwd naar een sneak peek van dit nieuwe, prachtige filiaal? En benieuwd wat ik uiteindelijk mee naar huis heb genomen? Check het in mijn vlog hieronder:

Mijn aanraders zijn de Alex Steinherr skincare lijn, de MINA vegan make-up lijn, de dameskleding op de eerste verdieping (en dan vooral de 100% katoenen blousjes, broeken en jurken), de superleuke tasjes van hout (een grote trend deze zomer) en ook de baby- en kinderkledingafdeling is hier lekker uitgebreid.

Wonen jullie in de buurt van Utrecht?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

13 Reacties

 1. Matanja
  10 mei 2019 / vrijdag, 10 mei 2019

  Het setje met die gestreepte lange broek en dat roze shirtje met lange mouwen staat je echt goed, ziet er leuk en netjes uit….

  Bij mij zit de Primark ook in de buurt, ik ga ook eens een kijkje nemen want ze hebben hele leuke dingen zo te zien…

 2. N
  9 mei 2019 / donderdag, 9 mei 2019

  Leuke dingen! Je ogen lijken super groot trouwens, doe je je make up anders? We hebben een beetje dezelfde ogen, vandaar.

 3. Ingrid
  9 mei 2019 / donderdag, 9 mei 2019

  Leuke vlog! Ik heb niets (meer) met Pri(e)mark sinds we als gezin besloten hebben om voor slowfashion te gaan. Less is more en daar vaart iedereen wel bij (naar onze mening). De gemiddelde kwaliteit van Pri(e)mark is toch bagger en dat vind ik een te grote milieubelasting. Maar de items zijn erg leuk en ik heb genoten van je vlog!

  • chindiani
   9 mei 2019 / donderdag, 9 mei 2019

   Eens. Ik vind het heerlijk om naar je vlog te kijken, maar ik kijk naar al die leuke, plastic kleren die je aanprijst en denk maar aan de microplastic vervuiling en dierenleed die ermee gepaard gaan. Leuk dat je even op 8.39 aangeeft dat de kleren niet per se voor een seizoen hoeven te zijn. Ons jonge gezin is ook overgestapt op slow fashion, en mijdt zoveel mogelijk plastic. Ik zou het erg leuk vinden als je duurzaamheid ook wat meer zou aanstippen, zoals je dat doet met vegan producten en dierproefvrije producten. Liefs!

  • Michele
   10 mei 2019 / vrijdag, 10 mei 2019

   Idem. Ik was echt groot fan paar jaar terug maar na een keer mn hele kleerkast op te ruimen dacht ik, waar ben ik in godsnaam mee bezig? Zoveel ongedragen, nog supernieuw, .. zoveel geldverspilling en grondstofverspilling.

   Ik shop nu a la marie kondo en dat leidt bij mij ook naar slow fashion. Ik zeg niet dat ik er nooit nog iets zal kopen als ik er echt megablij van word, maar tot nu toe zie ik een hoop rommel (niet dat t niet mooi is hoor) voor erbij voor meestal 1 gelegenheid, 1 vakantie, 1 seizoen, …

   Word ik niet blij van en het milieu idd ook niet 🙂

   Verder idd wel genoten van je video

  • Melanie
   10 mei 2019 / vrijdag, 10 mei 2019

   Mag ik vragen waar jullie je kleding kopen? Ik vind het zelf erg lastig om goede slow fashion te vinden. Enkel Espresso ken ik hierin.

   Ik heb zelf ook al vaker duurdere kleding gekocht maar ben er ondertussen ook achter dat de kwaliteit dan lang niet altijd beter is.

   • Serena
    Auteur
    10 mei 2019 / vrijdag, 10 mei 2019

    Heb je wel eens bij de Kringloop geshopt? Het afgelopen half jaar – uitgezonderd Primark dan – heb ik alleen maar bij de Kringloop gekocht, of via Marktplaats of United Wardrobe.

    • Melanie
     11 mei 2019 / zaterdag, 11 mei 2019

     Dankjewel voor je tip Serena. Ik volg je al een aantal jaar en telkens als ik zie dat je naar de kringloop bent geweest denk ik ik moet er ook eens gaan kijken. Alleen komt het er telkens niet van. Wordt hoog tijd nu!

 4. 8 mei 2019 / woensdag, 8 mei 2019

  Dit is ideaal want Utrecht is voor mij lekker dichtbij! Looks good 🙂

 5. Kersten
  8 mei 2019 / woensdag, 8 mei 2019

  Leuk Sereen!
  Ik ben ook echt een Primark fan, met een “ie” xD
  Die high waist shortjes lijken me supervet!
  Nu ligt Utrecht wel een beetje ver bij mij vandaan, dus het wordt eerder Zwolle (of Arnhem als ik bij vrienden ben).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *