Vandaag ga ik weer eens een €3 maaltijd voor jullie maken! Ik neem jullie mee naar mijn favoriete groenteboer, waar ik deze challenge altijd begin. Hier koop ik goedkope groente en van daaruit ga ik het gerecht verder uitbouwen. Dat verzin ik trouwens ter plekke, want het hangt er dus vanaf wat er in de aanbieding is. Omdat de tomaten en de aubergines zo goedkoop waren bedacht ik vandaag een recept van gevulde aubergines uit de oven. Kijken jullie mee?
totaal uitgegeven: €2,79.
zelf toegevoegd: olijfolie, knoflook, peper en zout.
kan eventueel gecombineerd worden met: rijst, aardappeltjes, stokbroodje, salade.
Oh, wat waren ze heerlijk! Mijn moeder en ik hebben echt gesmuld. Prima als warme lunchmaaltijd, maar ook zeker meer dan genoeg als avondmaaltijd. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer een nieuwe €3 meal challenge te zien.
Eet smakelijk!
Until next time,
Serena Verbon
Ziet er erg lekker uit! Ik vind deze challenges altijd zo handig, zeker nu ik met mijn stage niet bij mijn ouders woon! (al is komende week voorlopig mijn laatste stage week)
Dit receptje staat as we speak in mijn oven ☺️ Alleen ben ik een aubergine groentje, jij kreeg hem in je filmpje met een lepel in een keer uitgehold? Dat lukte bij mij dus echt niet! Is daar een trucje voor?
XOXO
Auteur
hi Sharon, wat leuk dat het in de oven staat! Ik heb het steeds met de lepel stukje bij beetje ingedrukt, helemaal rond, het uiteinde moest ik even wat harder drukken en dan kon ik het eruit lepelen! Het gaat niet zo makkelijk inderdaad 🙂
Ik heb deze net als lunch gegeten! Het was erg lekker! Bedankt voor het leuke recept 😀
OMG lijkt me heerlijk! Lijkt me ook lekker in paprika of iets.
dit moet ik proberen, ziet er overheerlijk uit 🙂
Ik heb hem net gemaakt als avondeten!
Ik ben absoluut geen keukenprinses maar dit lukte mij zelfs haha
We waren met zijn tweeën en ik moet zeggen dat dit wel een beetje weinig is als avondeten. Mijn tip is dan om er gebakken aardappeltjes om sperzieboontjes bij te doen voor ernaast, dat ga ik denk ik de volgende keer doen (: Ik denk dat dat er wel lekker bij is.
Mocht je nog wat van dat gehakt/tomaat/auberginemengsel over hebben: gooi het los op je bord, strooi er wat kaas over en bij voorkeur nog wat majo (deden wij wel) en dan kun je het ook zonder ‘auberginebakje’ prima opeten! (:
Dat ziet er lekker uit!
Wel jammer dat het gehakt niet biologisch is..
Dit idee maar dan in een courgette is ook echt lekker en niet duur!
Ziet er echt heel lekker uit! Ik ga ze gelijk maken!
Lijkt me heerlijk!!! Heel handig jouw low budget recepten zo kan ik aan t eind van de maand toch nog iets lekkers op tafel zetten:)