Common White Girl TAG

Omdat ik zo ‘common’ en ‘white’ ben doe ik vandaag de ‘Common White Girl TAG’. In onderstaande video beantwoord ik 18 vragen gebaseerd op common white girls. Ik vond het grappig om deze TAG te doen omdat ik niet bepaald blank ben van buiten, maar stiekem wel heel erg blank van binnen (haha!). Wie herkent zich hier in? Er is ook een ‘Mixed Girl TAG’ die ik ook nog graag een keertje wil doen, maar nu eerst deze. Enjoy!

Hieronder heb ik de vragen nog even voor jullie op een rijtje gezet mocht je deze Common White Girl TAG willen overnemen voor je eigen blog of YouTube kanaal:

 • Favoriete Starbucks drankje?
 • Hoelang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend?
 • Hoeveel selfies maak je op een dag?
 • Hoeveel Instagram-followers en -foto’s heb je?
 • Zeg je wel eens LOL of OMG hardop?
 • Draag je kledingstukken vaker dan één keer?
 • Ben je racistisch?
 • Instagram, Twitter of Tumblr?
 • Wat doe je het grootste deel van je tijd?
 • Wie zijn je favoriete YouTubers?
 • Hoe vaak doe je je nagels?
 • Ben je een shopaholic?
 • Hoe vaak heb je de film Mean Girls gezien?
 • Heb je veel kleding?
 • Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet?
 • Draag je elke dag make-up?
 • Hoe stijl je meestal je haar?
 • Zie je er altijd presentable uit?

Volg me via Instagram op @serenaverbon en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal BeautylabNL, alvast bedankt!

Ik ben benieuwd naar jullie afkomst. Waar liggen jouw roots?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

61 Reacties

 1. Jacinta
  2 mei 2016 / maandag, 2 mei 2016

  Persoonlijk vind ik dit echt een super leuke tag qua vragen, toch vraag ik me tot de dag van vandaag echt af waarom het ‘The common White girl tag’ heet. Niet alleen de ‘White People’ kunnen deze vragen toch beantwoorden? No offense to you Serena, je bent echt een held.

 2. Evelien
  25 mei 2014 / zondag, 25 mei 2014

  OMG Karen, you can’t just ask people how many times they’ve seen Mean Girls!

 3. Anisa
  19 mei 2014 / maandag, 19 mei 2014

  leuke tag!

  ik ben half Marokkaans, half Nederlands.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *