Clinique Chubby Sticks Intense review

Zo’n twee jaar geleden schreef ik een lovende review over de Chubby Sticks van Clinique. De Chubby Sticks zijn sinds hun introductie Clinique’s best verkochte lipproduct, en dat snap ik maar al te goed. Je kunt ze zien als lippenbalsems, maar dan met een zacht tintje die een subtiel kleurtje achterlaten op je lippen. De sticks hydrateren je lippen door toegevoegde sheaboter, jojoba olie en mangopittenboter.

Sinds kort zijn er Chubby Sticks Intense. Zoals de naam je vast al laat vermoeden kleuren deze potloden je lippen met een intens gepigmenteerde kleur. De Chubby Sticks Intense hebben de best of both worlds: de hydraterende en zachte textuur van lippenbalsem gecombineerd met de intense kleur van een goed gepigmenteerde lipstick. What’s not to love?

De Chubby Sticks Intense zijn verkrijgbaar in 8 kleuren;

 • 01 – Curviest Caramel
 • 02 – Chunkiest Chili
 • 03 – Mightiest Maraschino
 • 04 – Heftiest Hibiscus
 • 05 – Plushest Punch
 • 06 – Roomiest Rose
 • 07 – Broadest Berry
 • 08 – Grandest Grape

Hieronder de swatches naast elkaar:
Deze swatches heb ik gemaakt door de sticks zo’n 4 keer heen en weer te vegen over mijn arm. Ik vind ze behoorlijk dekkend en gepigmenteerd! Breng je 1 à 2 laagjes aan dan heb je een vleugje kleur (maar niet eens heel sheer). Je kunt de kleur dus goed opbouwen, eigenlijk net zoals bij de meeste lipsticks.

Om te laten zien hoe ik er zonder lipproduct uitzie, eerst een foto van mezelf met ‘naakte’ lippen:

En hieronder de full face swatches van alle kleuren van de Chubby Sticks Intense.

01 – Curviest Caramel
02 – Chunkiest Chili
03 – Mightiest Maraschino
04 – Heftiest Hibiscus05 – Plushest Punch
06 – Roomiest Rose
07 – Broadest Berry
08 – Grandest Grape
Mijn persoonlijke favorieten zijn Curviest Caramel (mooi voor naturel lippen), Mightiest Maraschino (voor feestelijke knallippen) en Grandest Grape (een prachtige berrykleur). Het enige wat ik jammer vind is dat de kleuren wel erg dicht bij elkaar liggen. Zo zijn er veel rood/roze tinten, maar had ik bijvoorbeeld nog graag een lichtroze of een koraalkleur gezien in het kleurenpalet.

Hoewel de Chubby Sticks Intense niet langhoudend zijn moet ik zeggen dat ze een lunch en wat snacks hebben overleefd. Pas na het avondeten was het zodanig vervaagd dat opnieuw aanbrengen noodzakelijk was. Bovendien houdt de hydraterende formule mijn lippen de gehele tijd lekker zacht en soepel. Het voelt aan als een romige lippenbalsem, hmmmm! Trouwens, wanneer je aan de metalen onderkant draait dan draai je de stick omhoog. Slijpen is dus niet nodig.

De Clinique Chubby Sticks Intense zijn sinds half februari 2013 te koop bij de meeste warenhuizen , luxe drogisterijen en parfumerieën en kosten €18,80 per stuk (3 gram). Tip: bij Douglas is er momenteel 20% korting op alle producten van Clinique.

Welke kleur spreekt jullie het meeste aan? En welke kleur vinden jullie mij het beste staan?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

119 Reacties

 1. Silke
  23 maart 2013 / zaterdag, 23 maart 2013

  Eindelijk een duidelijke en goede review gevonden 🙂
  dankje!

 2. patrick schrooten
  16 maart 2013 / zaterdag, 16 maart 2013

  Omdat ik vind dat mijn vrouw ook net als jij de Curviest Caramel als natuurlijke schoonheid kan dragen!

 3. kirsten
  15 maart 2013 / vrijdag, 15 maart 2013

  Wat een leuke kleurtjes! De Chubby Sticks geven me een zomers gevoel! Roomiest Rose vind ik een super mooie kleur, erg romantisch=) Die zou ik graag willen hebben, groetjes kirsten!

 4. Kim
  13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

  Ik heb ze van urban decay maar deze zien er ook goed uit vooral 06 – Roomiest Rose

 5. Mirte
  13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

  Roomiest Rose lijkt mij toch wel heel erg mooi.

 6. kitkatje
  13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

  bij jou staat werkelijk élke kleur, wauw

 7. Lotte
  13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

  Ohh wauw wat een mooie kleuren! Lijkt me ook fijn omdat het gelijk een soort lippenbalsem is!

 8. 13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

  Lijkt me een superfijn product. Ik moet tot mijn grote schaamte bekennen dat ik het nog nooit heb geprobeerd, maar ik hoor er echt alleen maar goede dingen over!
  En ‘OMG’ voor je trui, want hij is prachtig!

 9. Roos
  13 maart 2013 / woensdag, 13 maart 2013

  Ze zien er mooi uit! Ik zou 01 curviest caramel wel willen hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *