Camel Coat

Een tijdje terug alweer was ik completely obsessed met de MaxMara camel coat van Kim Kardashian. Toen ik in Milaan was voor een Cavalli pers event zag ik ’em hangen. In de sale. Niet een laffe 20% korting, maar echt een volle 60% eraf. Mijn hart klopte bijna uit mijn borstkas. Wat zeg ik, het sloeg een slag over. Ik rende naar het rek, maar in mijn hoofd voelde het alsof ik in slow motion bewoog. Ik griste de jas van de hanger, knuffelde het even stevig en sloeg ’em vervolgens om mijn schouders. Maat 46. Ik keek in de spiegel en ik leek er letterlijk in te verdwijnen. Natuurlijk was het de laatste en natuurlijk hadden ze geen kleinere maat op voorraad.

Sucks for me.

Gelukkig is er nog altijd die goeie ouwe OTTO webshop waar bezoekers mij wezen op een soortgelijk exemplaar. Op de website oogt de kleur een beetje grijsbruinig, maar in het echt is het de perfecte camelkleurige jas. Een lekker lang en chic model, gemaakt van 60% wol en 20% cashmere. Heel erg bedankt dus iedereen voor de tip, ik ben heel superblij met deze camel coat!

camel coat1.png camel coat2 camel coat3 camel coat5 camel coat8 camel coat7 camel coat6 camel coat4Fotografie: Larissa Verbon van KittehsCupcakes.nl

What I’m wearing;

P.S. de webshop We Love Fashion Girls, waar de leuke LA Sisters Tee vandaan komt, verloot vanaf vandaag 75 euro shoptegoed via hun Facebookpagina. Neem dus zeker even een kijkje als je kans wilt maken op deze prijs!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe camelkleurige mantel? En van mijn gave cut out laarsjes?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

114 Reacties

 1. Evelien
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Hoi Serena

  Even een vraagje.. als ik op de link ashley brooke klik kom ik op de otto site uit bij een wollen mantel van patrizia dini. Is dit dezelfde?
  In de reviews schrijft men ook dat de jas helemaal niet getailleerd is. Ik ben al heel lang op zoek naar zo’n jas dus hoop dat dit hem is!

  Lieve groetjes

  Evelien

 2. Jay Jay
  15 oktober 2016 / zaterdag, 15 oktober 2016

  Hoi !
  Ik zoek ook deze jas ( of iets wat hier op lijkt. )
  Weet je misschien waar ik deze zou kunnen vinden ?

  Groetjes !

 3. 12 maart 2014 / woensdag, 12 maart 2014

  Wat een gave schoenen, heel classy. Van je tasje ben ik ook helemaal fan!

 4. 12 maart 2014 / woensdag, 12 maart 2014

  Wat een gave schoenen, heel classy. Van je tasje ben ik ook helemaal fan!

 5. 12 maart 2014 / woensdag, 12 maart 2014

  Mooie outfit. Die kleur staat goed aziatische dames πŸ™‚ Cut boots zien er leuk uit, maar lijkt me niet fijn om te dragen, bij laarzen ben ik namelijk altijd gewend om sokken aan te doen.

 6. Larissa
  9 maart 2014 / zondag, 9 maart 2014

  Hij staat je echt ongelofelijk goed! Wauw πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *