Budgettip: zomerse lipsticks van Catrice

Brace yourself, fools! Het schijnt deze week eindelijk eens weer lekker zonnig te worden. Dus hop, naar buiten met blote beentjes, een kekke zonnebril én een fris kleurtje op onze lippen! Gelukkig biedt Catrice ons heerlijke zomerse kleurtjes tegen een zacht prijsje. Ik heb de lipsticks pas sinds een paar weken ‘ontdekt’ en ik vind ze geweldig. De structuur is lekker creamy, hydraterend voor de lippen en het pigment is erg goed.

Hieronder mijn top 3 Catrice lipsticks in zomerse kleurtjes!

 • Catrice Ultimate Shine in 210 Kiss Kiss Hibiskiss – een fruitige papaya/roze kleur
 • Catrice Ultimate Colour  in 140 Pinker-bell – een knallende fuchsiaroze kleur met een blauwpaarse ondertoon
 • Catrice Ultimate Colour in 060 Oh juicy! – de perfecte tangerine lipstick (jeweetwel, DE kleur van deze zomer!)

Omdat ik de lipsticks al had gebruikt en ze toen ook nog omstootte, waardoor er lelijke deuken in kwamen, besloot ik om ze af te snijden. Dat zie je wel eens in magazines en ik heb zoiets altijd al willen doen!


Hieronder de swatches:


En full-face swatches:


That’s right, I’m smiling!

Aaah, zo mooi en lekker zomers zijn ze! Deze kleuren geven me echt een instant zomergevoel en ze geven me daarnaast ook een lekkere frisse en fruitige uitstraling. Love them!


De Catrice lipstick kosten €3,99 per stuk (zowel de Ultimate Shine als de Ultimate Colour) en ze zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Overigens heb ik steeds in de afbeeldingen Kiss Kiss Hibiscus geschreven, terwijl de correcte naam Kiss Kiss Hibiskiss moest zijn!

Welke Catrice lipstick kun jij aanraden aan de andere Beautylabbers? Deel het in de comments! En welk zomers kleurtje staat mij het beste vinden jullie?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

175 Reacties

 1. 28 april 2016 / donderdag, 28 april 2016

  hij is uit het arsortiement gehaald zeg lies

 2. 28 april 2016 / donderdag, 28 april 2016

  lipstick is niet meer te koop bij het kruitvat ….maar waar kan ik hem nog wel bestof kopen vind het heel erg jammer zeg lies

 3. 29 mei 2012 / dinsdag, 29 mei 2012

  Mooie kleurtjes, heb voor het vak gestaan om ze te kopen, maar vind ze voor mij echt te fel! Had wel al shy flamingo, die vind ik wel mooi.

  Maar bij mij gaat mijn lipstick altijd over mn lippen heen, buitenrand, dit ziet er niet uit, alsof ik rode kleurstof heb gedronken, denk aan chocomel-mond. Hoe kan ik dit voorkomen? Mijn lbovenlip is heeeel dun.

 4. 26 mei 2012 / zaterdag, 26 mei 2012

  Je lacht heel leuk! Kiss Kiss Hibiskiss vind ik het mooist.

 5. Suzanne
  25 mei 2012 / vrijdag, 25 mei 2012

  Dankjewel Serena! Dankzij dit artikel ben ik gelijk naar de Kruidvat gerend en heb ik Kiss Kiss Hibiskiss gehaald – hij is awesome 🙂

  • Serena
   Auteur
   25 mei 2012 / vrijdag, 25 mei 2012

   geen dank! leuk dat je ’em hebt gehaald! 🙂

 6. kapot
  25 mei 2012 / vrijdag, 25 mei 2012

  Wie maakt er nu toch altijd die lipsticks kapot voor de foto? :p Er zijn kindjes in Afrika zonder lipstick hoor.

  • Serena
   Auteur
   25 mei 2012 / vrijdag, 25 mei 2012

   HAHAHA! Lol.

 7. bloesem
  24 mei 2012 / donderdag, 24 mei 2012

  ik vind de hibiscus je het mooiste staan. Ik ben al jaren vaste gebruiker van de Catrice lipsticks. Goede kwaliteit voor een lage prijs. De oranje gebruik ik zelf afhankelijk van de kleding die ik draag. Maar is ook heel zomers. Ik heb veel kleurtjes maar in de winter wat donkerder dan in de zomer.

 8. 23 mei 2012 / woensdag, 23 mei 2012

  Wauw mooie foto’s, kiss kiss hibiskiss vind ik erg mooi!
  Ik heb Pinkadilly Circus en Princess Peach en dat zijn ook hele mooie zomers kleurtjes. Koraal roze en een peach kleurtje.

 9. ineke
  23 mei 2012 / woensdag, 23 mei 2012

  welk fotobewerk programma gebruik je nu in plaats van picnik ? want je foto’s zijn echt perfect en ik weist dat je soms je fotos bewerkte dus daarom vraag ik dit ook omdat ik picnic ook heel fijn vond en ik hoop een nieuwe ook leuk programma te ontdekkken daarom : )

  niet dat je fotos er nep uitzien xx

 10. 23 mei 2012 / woensdag, 23 mei 2012

  Ik vind Kiss Kiss Hibiskiss het mooist!

 11. 23 mei 2012 / woensdag, 23 mei 2012

  Felle lipstick staat je echt vet mooi! Leuke kleurtjes (:

 12. Titia
  23 mei 2012 / woensdag, 23 mei 2012

  Die zien er prachtig uit zeg.
  Helaas hebben we geen Catrice hier in Bolsward.
  Daarvoor moet ik naar een kruidvat in Sneek.
  Maar de eerste kleur: kiss kiss hibiskiss ofzoiets lijkt me het mooist.
  Beetje rood roze.

 13. 23 mei 2012 / woensdag, 23 mei 2012

  Mooie kleuren!
  Die Pinker-bell word het voor mij!
  Was al opzoek naar een mooie (niet te dure) roze lippenstift 😀

  Thankss

 14. 23 mei 2012 / woensdag, 23 mei 2012

  Ik heb Kiss Kiss Hibiskiss zelf ook! Draag hem vaak deppend aangebracht zodat je niet een super fel effect hebt maar vind hem echt helemaal fantastisch

 15. MB
  23 mei 2012 / woensdag, 23 mei 2012

  Je staat zo leuk op deze foto’s, je straalt helemaal!!

 16. Anna
  23 mei 2012 / woensdag, 23 mei 2012

  Ik heb zelf Kiss Kiss Hibiskiss (gekocht naar aanleiding van je artikel van een tijdje terug). Deze kleur vind ik je het mooiste staan, hoewel de andere kleuren ook erg mooi zijn.
  Ik vind je trouwens nog knapper dan normaal als je lacht met je mond open! Vaker doen!

 17. 22 mei 2012 / dinsdag, 22 mei 2012

  Kiss Kiss Hibiscus ziet er erg mooi uit, toch maar weer even langs Catrice lopen als ik weer in Kruidvat ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *