Benefit They’re Real push-up liner review

Goedemorgen, spuit 11 hier! Ze zijn al ruim een jaar op de markt, maar sinds een paar weken geleden ontdekte ik dan ein-de-lijk de They’re Real Push-up Liners van Benefit Cosmetics. Ik heb er al vaak goede verhalen over gehoord en gelezen (onder andere bij mijn zusjes) dus ik was erg benieuwd naar dit product. Deze applicatietechniek ben ik nooit eerder bij een ander merk tegen gekomen, dus deze eyeliners zijn behoorlijk bijzonder en innovatief!

Benefit push-up liner review - 23Oorspronkelijk was er alleen een zwarte Push-up Liner, maar sinds vorig jaar is deze bestseller uitgebreid met meerdere kleuren, namelijk bruin, groen, blauw en paars.

Benefit push-up liner review - 16De Push-up Liner is verpakt in een slanke huls met een draaidopje. Het doet me denken aan een mascara, maar dan iets dunner. Aan de kleur van de verpakking kun je zien om welke kleur eyeliner het gaat. De originele zwarte eyeliner heeft oranje letters, de rest heeft letters in de kleur van de eyeliner zelf. Zo zie je meteen in één oogopslag welke kleur je pakt, erg handig!

Benefit push-up liner review - 18Het grote voordeel van de Push-up Liner is dat hij muurvast blijft zitten. Eenmaal aangebracht, gaat hij nergens meer heen. Hij vlekt en veegt niet en loopt al helemaal niet uit. Hij is 100% smudge- en waterproof. Dit is de eerste en enige eyeliner die ik ooit ben tegengekomen die ZO goed blijft zitten. Ik, met mijn vettige oogleden, kan deze liners prima dragen zonder eyeshadow primer. Ik hoef niet bang te zijn dat ‘ie gaat stempelen.

Benefit push-up liner review - 4Daarnaast is het pigment ook erg goed en intens. Met slechts één veeg heb je een prachtige, dekkende lijn. En zoals je hier kunt zien zijn de kleuren van de gekleurde eyeliners niet eens zo heel fel en knallend. Zacht saliegroen, donkerblauw, aubergine en middenbruin. De kleuren zijn donker genoeg om de ogen goed mee te intensiveren, en daarnaast zijn ze heel flatterend en gemakkelijk te combineren bij verschillende soorten eyelooks (zowel everyday looks als feestelijke avondlooks).

Benefit push-up liner review - 24Wat de Push-up Liners zo onderscheidt van de andere eyeliners op de markt, is de manier van aanbrengen. Het puntje van deze eyeliners – Accuflex tip genaamd – is een spits toelopend rubberen puntje. Hier komt het product uit, en dat is denk ik nog wel het beste te vergelijken met een gelliner.

Benefit push-up liner review - 20Het product ‘duw’ je als ware omhoog door aan de onderkant van de liner te draaien. Het maakt zachte klikgeluidjes. In het begin moet je erg veel draaien (ik heb het geteld en het zijn ongeveer 50 klikjes), maar daarna zijn 1 à 2 klikjes voldoende om genoeg product omhoog te duwen om een eyeliner mee te zetten.

Benefit push-up liner review - 21Het is lastig te zien, maar als je goed kijkt zie je dat het product omhoog wordt geduwd in de vorm van een smal streepje. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het flexibele, rubberen puntje langs je wimperrand te halen alsof het een kwastje is.

Benefit push-up liner review - 22Normaal, als je gelliner aanbrengt, ga je met een los kwastje in het potje met gelliner. Met de Push-up Liner verkrijg je hetzelfde resultaat, alleen het rubberen puntje doet hier dienst als kwastje, en het product draai je omhoog. Het is dus in feite een gelliner + kwastje, maar dan heel compact verpakt in één verpakking.

Benefit push-up liner review - 19Persoonlijk vind ik de Push-up Liner erg makkelijk in gebruik, ik vind het makkelijker dan een los kwastje met gelliner. Ik snap dat het voor sommigen even wennen kan zijn (niet alleen de manier van aanbrengen, maar ook hoeveel ‘klikjes’ je nodig hebt), maar je hebt het al snel onder de knie. Wel moet ik zeggen dat de applicatie per kleur verschilt; de ene kleur brengt gemakkelijker aan dan de andere.

Beyond Green

Benefit push-up liner review - 2 Benefit push-up liner review - 1 Benefit push-up liner review - 3Ik vind Beyond Green een erg mooie, zachte saliegroene kleur. Deze groene kleur knalt niet, maar laat bruine ogen wel prachtig sprankelen, en zorgt voor nét de juiste ‘pop of colour’ in een eyelook. Hij brengt redelijk soepel aan.

Beyond Blue

Benefit push-up liner review - 5 Benefit push-up liner review - 6 Benefit push-up liner review - 7Met de applicatie van Beyond Blue had ik iets meer moeite. De textuur is wat dikker en korreliger, wat het moeilijk maakte om een goede, vloeiende lijn te trekken. Een aanrader is om deze eyeliner in je BH te stoppen voordat je met je make-up routine begint, zodat hij een beetje kan opwarmen. Dit helpt met de applicatie. De kleur vind ik verder heel erg mooi, heel chique donkerblauw. Staat ook erg mooi bij bruine ogen, vind ik.

Beyond Purple

Benefit push-up liner review - 9 Benefit push-up liner review - 8 Benefit push-up liner review - 10Beyond Purple is een donkere, auberginepaarse kleur, maar dan iets lichter en helderder. Deze liner brengt soepel aan en hiermee trek ik dan ook gemakkelijk een lijntje boven mijn ogen. Het laat mijn bruine ogen sprankelen en zorgt voor een subtiel kleuraccentje. Erg mooi!

Beyond Brown

Benefit push-up liner review - 11 Benefit push-up liner review - 12 Benefit push-up liner review - 13Bruine eyeliner gebruik ik eigenlijk nooit, ik gebruik altijd zwart. Maar, toch vind ik het resultaat van deze middelbruine kleur supermooi. Het staat meteen veel zachter en liever, en toch maakt het je oogopslag mooi intens. Hij is precies donker genoeg. Soms heb je ook bruine eyeliners die voor mij té lichtbruin zijn, dan vind ik alles een beetje kaal staan. Maar deze kleur is perfect. Ik ben echt enthousiast en ga hem zeker vaker gebruiken! Deze kleur brengt ook heerlijk aan, heerlijk soepel.

Beyond Black

from lancome with love 2016 - 18 from lancome with love 2016 - 24 from lancome with love 2016 - 16Deze kleur heb ik al wat langer in gebruik en het is inmiddels één van mijn favoriete eyeliners geworden. Hij brengt soepel en gemakkelijk aan en is prachtig intens zwart. Combineert overal bij en maakt de oogopslag lekker intens.

Benefit push-up liner review - 15Hieronder nog even de voor- en nadelen van de Benefit Push-up Liners;
+ intense kleurpigmentatie
+ ze drogen vrij snel en mooi mat op
+ ze zijn waterproof en blijven zitten als een huis
+ gemakkelijke applicatie vanwege de flexibele rubberen tip
– kan soms wat korrelig aanbrengen (vooral blauw)
– in warme zomermaanden moet je hem echt koel bewaren
– niet per se zuinig in gebruik
– niet goedkoop, namelijk €26 / 1,4 g

Net zoals gelliners en lipsticks, moet je de Push-up Liner koel bewaren tijdens warme zomermaanden, anders duw je klodders product omhoog die je niet goed kunt aanbrengen en dat is zonde. Let hier dus op! En als het te koud is, kan het zijn dat de liners (vooral blauw) juist weer wat korrelig aanbrengen. Het verschilt dus een beetje per kleur, maar over het algemeen zijn ze prima aan te brengen, als je weet hoe je er mee om moet gaan.

Benefit push-up liner review - 17Wat ik vooral erg fijn vind is dat ze met één lijntje al prima op je oogleden zitten (de kleuren zijn zo intens, je hoeft er echt geen tweede keer overheen) en dat ze de gehele dag blijven zitten als een huis. Ik ben nooit eerder eyeliners tegengekomen die ZO ontzettend smudge- en waterproof zijn. Ik ben erg enthousiast! Ik heb vrij vette oogleden en zelfs zonder eyeshadow primer stempelen ze niet. Ideaal! En vooral de zwarte en bruine eyeliners brengen aan als een droom. De zwarte variant heb ik al opgenomen in mijn dagelijkse make-up routine, en ik ben zeer tevreden over de bruine die ik zeker vaker wil gaan gebruiken voor wat zachtere everyday looks.

Benefit Cosmetics is te koop via Douglas.nl en via geselecteerde Douglas filialen.

Wat vinden jullie van de They’re Real Push-up Liners, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

63 Reacties

 1. 7 maart 2016 / maandag, 7 maart 2016

  Ik heb hier al zo veel goede dingen over gehoord. Daarnaast vind ik ook alle kleuren mooi. Ik denk dat bruin eens een mooi alternatief is voor zwart.

 2. Natascha
  6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  Ik ben ook fan, maar nog wel steeds zoekende hoe ik ze het beste weer kan verwijderen. Heb je een goede tip?
  De bruine liner staat je prachtig.

 3. 6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  Wauw ze zijn echt prachtig! Vooral die wat apartere kleuren vind ik prachtig <3

 4. Jeanelle
  5 maart 2016 / zaterdag, 5 maart 2016

  Ze lijken mij inderdaad erg handig in gebruik….ik zou dan voor de bruine gaan. Mooie foto’s trouwens Serena!

 5. Ingrid
  5 maart 2016 / zaterdag, 5 maart 2016

  Ik ben nieuwsgierig geworden naar deze eyeliner en ga m zeker halen! Wel de zwarte want ik ga voor safe .. Serena wat heb je prachtige foto’s !

 6. 5 maart 2016 / zaterdag, 5 maart 2016

  Ik vind de groene vooral heel mooi!
  x

 7. 5 maart 2016 / zaterdag, 5 maart 2016

  Ik ben echt verrast over het resultaat! Toch maar even kijken voor die bruine in de winkel 🙂

 8. Judith
  5 maart 2016 / zaterdag, 5 maart 2016

  Oeeehh die paarse… <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *