Beautylab Talk: wat is jouw grootste miskoop?

Hoewel Beautylab in de eerste plaats een blog is vind ik het ook een soort community. Elke dag komen hier weer dezelfde bezoekers een kijkje nemen en als er vragen worden gesteld bij de comments dan helpen de bezoekers elkaar door erop te antwoorden. Het leek me leuk om eens in de zoveel tijd een vraag te stellen waar veel mensen iets aan kunnen hebben.

Zo vroeg ik me van de week af of jullie wel eens een grote miskoop hebben gedaan op beautygebied. Als ik een miskoop doe dan lezen jullie dat natuurlijk vanzelf op Beautylab, maar ik kan onmogelijk alles getest hebben. Er komen dagelijks zo’n 40.000 unieke bezoekers naar Beautylab, dus het zou zonde zijn om jullie kennis onbenut te laten! Met zijn allen kunnen we elkaar helpen miskopen te voorkomen.

De producten waar ik bijvoorbeeld niet enthousiast over was waren de Action gelliner, Instant White Gloss van Pearl Drops en de Big Conditioner van Lush.

Zo’n 2 jaar geleden heb ik een soortgelijke vraag gesteld en de merken/producten die toen als grootste miskopen werden genoemd waren:

1. Het 3-stappen-systeem van Clinique.
2. De shampoo’s en conditioners van Syoss.
3. De huidverzorging producten van de Hema.

Verder werden er verschillende merken mascara en reinigingsdoekjes finaal de grond in geboord.

Ik ben erg benieuwd welke beautyproducten jullie dit jaar als miskoop bestempelen. Zet er wel even bij waarom dit product niet bij jou in de smaak viel, want anders hebben we er niet zo veel aan. Het doel is namelijk om elkaar te informeren en te helpen. Stel dat jouw beste vriendin op het moment staat dit product aan te schaffen, wat zou jij zeggen om haar er vanaf te laten zien?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

441 Reacties

 1. Gurl
  15 april 2013 / maandag, 15 april 2013

  Ik vind de Action Gelliner wel heel fijn!
  Wat is jullie kritiek erop waarom hij niet fijn is?

 2. cora
  13 februari 2013 / woensdag, 13 februari 2013

  1. idd die eyeliner
  2. syos me haar werd er gord droog van
  3. John frida haar serum heb niet het gevoel dat me haar er beter van is.. die van henna plus bijvoorbeeld merk ik het wel:)

 3. Emma
  8 januari 2013 / dinsdag, 8 januari 2013

  Ik wilde een hele mooie peachy kleur kopen voor op mijn wangen. Dus ging ik naar de Yves Rocher want daar hebben ze mooie spullen en ik ben ook echt fan van Yves Rocher huidverzorging. Maar eenmaal thuis helemaal blij met mijn blush bleek ik er niks aan te hebben, want kleur afgeven doet ie bijna niet jammer genoeg:(
  Echt een miskoop en je betaalt nog best veel voor zo’n blush bij de Yves Rocher!

 4. Heleen
  4 januari 2013 / vrijdag, 4 januari 2013

  Mijn miskoop (al was het niet mijn schuld…) was de hairmist van coco mademoiselle. Bij de ici paris zocht ik met mijn moeder een verjaardagscadeautje uit voor mezelf. Ik wilde heel graag het gewone coco mademoiselle parfum, maar niet zo’n enorme fles want dat was zo duur en dan kon ik verder niks meer uitzoeken voor mijn verjaardag… Ik vroeg om een goedkoper flesje en Ik koos uiteindelijk zo’n flesje van 50 ml. De verkoopster liet, om de grootte van het flesje te laten zien, de “hairmist” ervan zien. Ik noemde nog nadrukkelijk dat dit de hairmist was en dat ik het eau de parfum wilde, ze zei dat het flesje van de parfum er net zo uit zag. Toen ik op mijn verjaardag het cadeautje uitpakte, bleek dat de verkoopster toch echt het verkeerde flesje had ingepakt 🙁 maar omdat ik nog had genoemd dat ik écht het eau de parfum ervan wilde, dacht ik dat dit dan waarschijnlijk het parfum was, alleen omdat het flesje kleiner was, zou er wel wat anders op staan… Nou die hairmist vond ik dus niks, het vervloog binnen een uur, of ik het nou op mijn lichaam of in mijn haar spoot. Pas later kwam ik erachter dat het echt een fout van de verkoopster was geweest en dat die parfum van 50 milliliter gewoon bestaat. helaas was de hairmist bijna net zo duur als de eau de parfum van 50 ml. Was ik er maar gelijk mee terug gegaan 🙁

 5. isabelle
  30 december 2012 / zondag, 30 december 2012

  de mascara’s van de hema, echt rotdingen. hoevaak je ze ook over je wimpers haalt, er gebeurt niks, weg d’r mee!

 6. 30 december 2012 / zondag, 30 december 2012

  Mijn fail producten:
  – mascara van Pupa uit de Beautybox: droogt snel uit en geeft dan korrels onder de ogen.
  – mascara van Clinique uit de Glossybox: erg fijn voor de bovenste wimpers, daar is t een topper voor maar niet voor de onderste wimpers. Als ik het daar op doe, zit het n paar uur als een soort panda look onder mijn ogen. Erg jammer want hij is wel super fijn voor de bovenste wimpers.
  – facewash van Biodermal voor de gevoelige huid. Deze prikt enorm bij de ogen. En met facewash is het erg lastig om de ogen helemaal te ontwijken.
  – BB Cream van Garnier, de eerste versie voor de droge huid. Ik heb een droge huid maar deze ligt echt als een vette plamuur laag op mijn huid. Niet fijn dus! Die andere versie ken ik niet.
  Dit zijn een aantal producten die mij niet bevielen dit jaar. Er zijn er meer, maar dan wordt het wel erg veel tekst voor een comment 🙂

 7. Veerle
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  HEMA reinigings doekjes voor de gevoelige huid zijn voor mij een grote miskoop geweest. ten eerste maakte het niet schoon en ten tweede kreeg ik er allemaal rode plekken van op mijn huis en onder mijn oog. niet kopen dus als je net als ik een geirriteerde huid hebt

 8. Vanessa
  29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

  – tonic van de Action: deze schuimt erg.
  – dag- en nachtcrème van de Action: niet voedend genoeg.
  – body lotion van Kruidvat zelf: ziet er saai uit, ruikt te gewoontjes en wrijft heel moeilijk uit. Waarom heb ik deze in godsnaam gekocht? Haha!

  • Veerle
   29 december 2012 / zaterdag, 29 december 2012

   Ik heb ook een paar soorten tonic geprobeerd maar geen een werkt fijn bij mij dus ik koop helemaal geen tonic meer. maar bedankt voor de tip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *