Crystal Clear Tip #2

Hi iedereen! Crystal Clear heeft me gevraagd als gastredactrice voor hun Favourites platform, een website gevuld met de allerleukste tips voor vrouwen én door vrouwen. Vandaag heb ik weer een leuke tip geplaatst om the love of your life voor eeuwig de jouwe te maken. Benieuwd? Klik hier om mijn tip te lezen.

Het leuke is dat Crystal Clear je de gelegenheid geeft om ook je eigen tips te delen op hun platform, want you know what they say: sharing is caring!

De komende dagen zullen er nog veel meer tips van mij voorbij komen op Favourites. Er zijn al ontzettend veel leuke tips te vinden en de website wordt regelmatig aangevuld, dus neem zeker even een kijkje op www.crystalclear.nl.

Hoe verover jij het hart van je liefje tijdens de Feestdagen? 

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

6 Reacties

 1. 24 december 2012 / maandag, 24 december 2012

  ben weer benieuwd!

 2. 24 december 2012 / maandag, 24 december 2012

  Ik ga even een kijkje nemen

 3. 24 december 2012 / maandag, 24 december 2012

  Ik vind het altijd heeel leuk om dingen te koken of te bakken, vooral toetjes zoals taart, cupcakes enzo!

 4. Annika
  24 december 2012 / maandag, 24 december 2012

  De taart staat al in de oven! Ik heb gisteren 3 soorten koekjes gebakken en vrijdag cake! Dat gaat wel goed komen, denk ik ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *