Badkamer opruimen (vlog)

Van alle kamers in mijn huis vind ik de badkamer het minst leuk. Ik kom er uiteraard graag (lekker douchen!), maar het is er altijd rommelig en door de witte betegeling en weinige opties om het een beetje gezellig aan te kleden is het er ook heel sfeerloos. Daar moet verandering in komen, dacht ik! Dus ik heb flink opgeruimd en huisgehouden in mijn saaie badkamer, in de poging er wat gezelligs van te maken. Het leek me leuk om het hele opruimproces te filmen. Kijken jullie mee?

badkamer opruimen_2badkamer opruimen_3badkamer opruimen_1Ik ben echt blij met het eindresultaat van mijn opgeruimde badkamer! Het is er schoon en netjes, maar ook meteen wat sfeervoller. De witte bakken van Xenos zijn trouwens €6,50 per stuk en zorgen voor een frissere en uitstraling. Door er kleine prullen en handdoeken in verschillende kleuren in op te bergen creëer je meer overzicht én meer bergruimte. De labels zorgen voor een huiselijke touch. De lege kaarsenhouders zijn misschien niet de meest praktische oplossing om make-up en kwasten in op te bergen, maar ik vind het wel heel gezellig staan.

Ah, ik vind het nu veel fijner om de badkamer in te lopen. Ik hoef niet meer te zoeken naar bepaalde make-up producten ergens onderop een stapel, het is er gezelliger en sfeervoller en toch heel opgeruimd en netjes. Hopelijk kan ik het zo netjes houden en is het over een maand niet weer zo rommelig als voorheen. I’ll keep you posted!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe ik mijn badkamer heb opgeruimd en wat gezelliger heb gemaakt. Misschien zorgt het voor goede inspiratie!

Heb jij nog leuke opruim- en opbergtips?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

71 Reacties

 1. 16 februari 2015 / maandag, 16 februari 2015

  Ik kan zo genieten van opruimvideo’s. Wat een verbetering na het opruimen zeg!

 2. 5 februari 2015 / donderdag, 5 februari 2015

  Ik vind opruimvideo’s zo leuk om te zien! Je badkamer ziet er nu een stuk gezelliger uit! Onze badkamer is altijd heel snel een rommeltje, al probeer ik het wat mijn eigen spullen betreft zoveel mogelijk te voorkomen 🙂

 3. lois
  2 februari 2015 / maandag, 2 februari 2015

  ziet er inderdaad een stuk gezelliger en netter uit! nog een tip wat ik laatst bij een vriendin zag, tegelstickers voor op die ‘kille’ badkamermuren!

 4. 1 februari 2015 / zondag, 1 februari 2015

  Dat heb je goed gedaan! Ik moet ook dringend aan mijn badkamer beginnen, maar het lijkt er gewoon steeds niet van te komen. Maar je badkamer ziet er nu wel leuk uit!

 5. 1 februari 2015 / zondag, 1 februari 2015

  Wat heb je jouw badkamer mooi opgeruimd! Ziet er heel proper en gezellig uit, Serena!

 6. Indy
  31 januari 2015 / zaterdag, 31 januari 2015

  Ah ik houd van opruimvideos! Zag het truitje die je nu ook aanhad ook al op een instagram foto ik vind hem zo leuk mag ik vragen waar die vandaan komt? 🙂

 7. nanoe
  30 januari 2015 / vrijdag, 30 januari 2015

  ik heb zo een soort zelfde badkamer gehad in m’n vorige huurhuis. wat ik heb gedaan is het plankje onder de spiegel eruit schroeven en dan bij de ikea een glazen plank gehaald de grootste. die is ongeveer 2x zo lang als die je nu hebt en je hoeft er geen extra gaten voor te boren. Kan je nog meer zooi kwijt 🙂 haha

 8. 30 januari 2015 / vrijdag, 30 januari 2015

  Leuk om te zien, en wat een verbetering! Mijn badkamer is ook niet erg gezellig, zelfde verhaal, ook een huurhuis dus kan er vrij weinig aan veranderen maar die kleine dingetjes maken het al wat leuker!

 9. 29 januari 2015 / donderdag, 29 januari 2015

  Opruimvideo’s blijven leuk hihi. Ik zou bíjna opstaan om zelf aan de slag te gaan. Met nadruk op bijna hahha.

 10. 29 januari 2015 / donderdag, 29 januari 2015

  Heel leuk om te zien, van dit soort filmpjes krijg ik altijd zin om op te ruimen! Dan gooi ik het liefst heel het huis om haha!
  Liefs, Iris

 11. Angelina
  29 januari 2015 / donderdag, 29 januari 2015

  Hoihoi!
  Leuk filmpje! Krijg weer de kriebels om op te ruimen.
  Mijn badkamer is echt heel klein maar heb er toch wat moois van kunnen maken. Bij de blokker kocht ik een zwarte kunstof wastafel kast die je niet hoeft te schroeven aan de muur. Ik heb een rek en een plank biven de verwarming waar ik dezelfde jleur handoeken heb hangen. En op de plank staan 2 mooie kandelaars met dikke stompaarsen erop. De douchegordijn heb ik ook in een zwarte kleur. Dus het geheel past bij elkaar en het is klein maar wel heel sfeervol omdat alles opgeruimd is. Je ziet bijna geen prullaria omdat ik alles in het kastje onder de wastafel heb bewaard. Op het plankje boven de wastafel heb ik alleen een tandenborstelhouder, pompflacon en bekerset. Dus een tip, met een badmatje, handoeken, douchegordijn etc in kleuren die vij elkaar passen, creeer je alsnog een leuke badkamer.

 12. t.
  29 januari 2015 / donderdag, 29 januari 2015

  Hoi sereen je hebt ook kastjes voor onder de wastafel die je niet hoeft vast te schroeven! Scheelt vaak al een hoop ruimte omdat je er best veel in kan opbergen. Ik vind badkamers ook altijd saai. Mja ik woon nog thuis. Dus kan er weinig aan veranderen haha. Mijn vriend had laatst ook zo’n kastje gehaald met op 1 plank mandjes. Maakt het wel wat gezelliger haha

 13. Dian
  29 januari 2015 / donderdag, 29 januari 2015

  Weet iemand waar die etagieres te koop zijn ?

  • 29 januari 2015 / donderdag, 29 januari 2015

   Bij Blokker! Ik heb er een maar gebruik hem niet, wellicht doe ik hem wel weg. Zijn van vorig jaar of zelfs jaar ervoor geloof ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *