9 dingen die mij vandaag een blij gevoel hebben gegeven

Vandaag had ik een beetje een off-day. Niet dat ik niet lekker in mijn vel zit (dat zit ik juist wel!), alleen ik heb een beetje hoofdpijn, ik heb geen zin om me aan te kleden (ik zit nu dan ook nog steeds in mijn pyamabroek) en ik ben gewoon nul productief. En daar baal ik van, want met mijn drukke baan kan ik het me eigenlijk niet veroorloven om een dag niets te doen. Dus dan ga je toch een beetje met tegenzin aan de bak. Maar niet echt van harte en ook niet heel gemotiveerd.

Ik dacht ineens aan mijn stukje van laatst, over ‘even stilstaan met wat ik heb‘. Hierin sta ik stil bij het feit dat er zo veel (jonge) meiden chronisch ziek zijn. Ik heb alle comments gelezen en ik had er echt een dubbel gevoel bij: aan de ene kant schrok ik van de hoeveelheid comments van mijn lezeressen met een chronische ziekte. Het waren er zó veel. Dat had ik echt niet aan zien komen. Maar aan de andere kant vond ik het prachtig om te lezen hoe positief deze dames in het leven staan. Er werd vaak gezegd ‘ik geniet van de kleine dingen’. En hoe cliché dat misschien ook klinkt, ik heb daar een voorbeeld aan genomen. En het werkt! Vooral op zo’n dag als vandaag is het goed om even na te gaan met wat je wél hebt. En in mijn geval heb ik foto’s gemaakt van de dingen die me vandaag gelukkig hebben gemaakt.

Misschien heb jij vandaag ook wel een off-day, of zit je niet lekker in je vel, of heb je net slecht nieuws te horen gekregen. Met deze post hoop ik je een beetje positiviteit en inspiratie te geven.

positieve dingen - 1De paraplu varen is weer terug bij mijn bloemist! Hoera! Ik ontdekte deze varensoort vorig jaar en ik kocht hem omdat hij me zo deed denken aan een mini palmboompje. Nu staat hij weer in mijn huiskamer en elke keer als ik er naar kijk word ik vrolijk. Het doet me denken aan vakantie en zeker als er dan wat zonnestraaltjes naar binnen schijnen krijg ik helemaal de zomerkriebels!

positieve dingen - 2Deze mini cactus (van top tot teen is hij slechts 5 cm groot) kocht ik een tijdje geleden bij Le Jardin in Utrecht. Hij is zo schattig en cute! Hier word ik dus ook helemaal vrolijk van als ik er naar kijk! En het leuke is dat ik er 4 heb gekocht. Eentje heb ik aan mama gegeven, de andere twee gaan naar mijn zusjes. Ben heel benieuwd wat ze er van zullen vinden.

positieve dingen - 4
Vandaag lunchte ik met passievrucht. We hebben een nieuwe Turkse supermarkt hier in Houten en daar hebben ze superveel lekker fruit van goede kwaliteit, maar ook heel betaalbaar. Mijn hart maakte een sprongetje toen ik een bak met passievruchten zag liggen voor slechts €0,35 per stuk. Ik word blij van elk koopje! Of het nu een kledingstuk in de sale is, of goedkoop fruit, haha! Ik heb er meteen een aantal meegenomen en eet er nu elke dag eentje. Zo lekker!

positieve dingen - 5Mama kwam vandaag eventjes langs, en dat alleen al is super gezellig, maar ze nam ook nog een bosje met verse munt voor me mee. Gekocht bij… je raadt het al… de nieuwe Turk. We zijn er helemaal fan van, hahaha! Ik nip nu lekker aan een kopje verse muntthee. Altijd leuk als iemand langs komt en je verrast met iets lekkers!

positieve dingen - 3Weet je waar ik ook blij van word? Van persproducten. Ik run nu al ruim 7 jaar een beautyblog, maar nog steeds kan ik onwijs genieten van het uitpakken van perspakketjes en het bekijken en selecteren van de producten. Ik denk dat zoiets ook nooit over zal gaan. Ik ben gewoon zo dol op alles wat met beauty te maken heeft! En het blijft gewoon leuk om iets uit te pakken wat nog niet in de winkels ligt. Het voelt nog steeds alsof ik elke dag jarig ben!

positieve dingen - 7 positieve dingen - 8Eén van de grote voordelen van thuiswerken vind ik dat ik de hele dag bij mijn katjes in de buurt ben. Ik vind het erg gezellig, maar volgens mij vinden zij dat ook. Ik zit dan met de laptop op schoot op de bank, en tussendoor komen ze kopjes halen, willen ze spelen en geef ik ze snoepjes. En als ik even loop te rommelen in de keuken of een andere kamer, komen ze meteen nieuwsgierig achter me aan. Ik geniet echt intens van de aandacht die ze me geven (of afdwingen, het is maar net hoe je het ziet, haha!) en ik ben gewoon ZO dol op ze! Ik heb nu ook een paar nieuwe nicknames voor Coco: aardappelkroketje en worstenbroodje. Want ze wordt eh.. steeds compacter. En Clarence blijf ik gewoon bolletje en bangepoeperd noemen, hahaha! Het zijn twee kleine boefjes en ik knuffel ze de gehele dag door. Mijn kleine wollige zonnestraaltjes!

positieve dingen - 6Deze boots van Guess kreeg ik vorig jaar cadeau van een PR bureau, maar tot nu toe had ik ze nog niet gedragen. In Parijs droeg ik ze voor het eerst naar het Lancôme event en WOW, they fit me like a glove! Het neopreen stofje is lekker soepel waardoor ze niet knellen en écht heerlijk zitten, en er valt prima op de immens hoge stilettohak te lopen (maar vraag me niet hoe want ik heb geen idee). Ik had totaal geen last van mijn voeten en ik denk dat ik ze ruim 5 uur heb gedragen. Amazing toch? Ik heb dus echt een soort van nieuwe ontdekking gedaan! Ik heb nieuwe favoriete laarsjes, ook al lagen ze al maanden in mijn kast. Soms herontdek je een oude trui, of een rokje van 2 jaar geleden, of in mijn geval een paar laarsjes. Dat vind ik altijd leuk! Ik kan er namelijk niet zo goed tegen als dingen ongebruikt in de kast liggen (daarom heb ik bijvoorbeeld ook geen grote beautystash, ik geef veel weg en doneer aan het goede doel). Deze laarsjes hebben weer nut! Makes me happy!

positieve dingen - 10Tja, hoeveel beautyproducten ik ook opgestuurd krijg, het blijft leuk om gratis hotelproductjes mee te ‘smokkelen’, toch? Ik kan het nooit laten om ze mee te nemen. Ik denk dan altijd ‘oh, handig voor op reis’. En dat doe ik dan ook, hoor! Ik bewaar ze en neem ze mee op mijn eerstvolgende citytripje in een minder luxe hotel (die dus geen shampoo en douchegel mini’s hebben). Dus ze worden absoluut gebruikt! Ik werd helemaal blij van deze superdeluxe Hèrmes mini’s in ons hotel in Parijs. Vandaag heb ik mijn hotelstash nog even bekeken en ik kan niet wachten om weer eens op reis te gaan zodat ik ze kan meenemen en lekker kan gebruiken. Ik ben heel benieuwd wie van jullie ook altijd van dit soort dingen meeneemt uit hotelkamers!

positieve dingen - 9Onverwachte cadeautjes zijn het leukst! Zo gaf Tara me gisteren deze superleuke flamingo pincet cadeau, die ze had gekocht tijdens haar tripje Antwerpen. Ze kwam ze tegen en dacht ‘ik kan hem niet voor mezelf kopen zonder er ook één aan Serena en Larissa te geven’ dus toen kocht ze het pincetje ook voor ons. Superlief en attent! Ik vind het echt een leuk cadeautje, maar het is ook fijn om te weten dat iemand op dat moment aan je dacht. Word ik blij van!

En waar ik nog meer blij van word is de zon die zo nu en dan door de wolken schijnt. En dat het steeds langer licht blijft. In de wintertijd had ik soms maar 2-3 uur de tijd per dag om foto’s te maken en nu kan ik zelfs nog tot een uurtje of 5 ‘s avonds mooie foto’s schieten. Dat betekent dat ik niet zo hoef te stressen wat fotografie betreft, en dat geeft me iets meer rust. Plus de foto’s worden nu ook steeds mooier en scherper!

Zo, dit waren de dingen (en wezentjes) die mij vandaag gelukkig hebben gemaakt! Wat (of wie) heeft jouw dag vandaag een stukje vrolijker gemaakt?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

45 Reacties

 1. 16 februari 2016 / dinsdag, 16 februari 2016

  Leuk lijstje! 🙂 Ik werd vandaag blij van de zon, het was vanochtend echt ontzettend koud, maar vanmiddag was het eigenlijk wel lekker weer 😀

 2. Halina
  15 februari 2016 / maandag, 15 februari 2016

  muntthee is marokkaans, niet turks..;))

 3. 13 februari 2016 / zaterdag, 13 februari 2016

  Leuk lijstje! Ik hoop dat ik ook ergens passievruchten kan kopen bij mij in de buurt. Heb er nu echt zin in 😀

 4. 13 februari 2016 / zaterdag, 13 februari 2016

  Prachtige foto’s Serena! Een lust voor het oog!

 5. Tessa
  12 februari 2016 / vrijdag, 12 februari 2016

  Ik vind je blog sinds begin dit jaar echt (nog!) leuker geworden! Dit soort andere artikelen maakt mij echt blij. Net als je andere persoonlijke artikelen over geesten en bloggen. En je foto’s dan! Ga zo door! X

 6. 12 februari 2016 / vrijdag, 12 februari 2016

  Dat zijn fijne dingetjes zeg!
  Als je niet ziek bent of wat dan ook dan zie je die kleine dingen niet zo duidelijk en zijn ze eigenlijk heel vanzelfsprekend, tot je je erop gaat focussen, want hoe fijn is het dat de paraplu plant weer terug is, dat je 2 geweldig leuke katjes hebt etc.
  Zo wordt ik elke dinsdag weer blij van mijn schone bedje, mijn huishoudelijk hulp verschoont mijn bed dan en als ik s’ avonds naar bed ga voelt dat zoooo fijn!
  Of zoals nu (veel pijn) mijn mopshondje die volledig ontspannend languit op schoot ligt, lekker die warmte en liefde.
  juist de kleine dingen zijn de grote dingen (of zoiets haha)

 7. Frieda
  12 februari 2016 / vrijdag, 12 februari 2016

  Erg leuk stukje Serena. Eigenlijk zou men elke dag zo’n lijstje moeten maken. Voor mij zijn met name de poezenbeesten zo herkenbaar. Ik heb er twee en 1slaapt s nachts altijd tegen me aan. Ik kan daar zo blij van worden.

 8. Door
  12 februari 2016 / vrijdag, 12 februari 2016

  Heel leuk!!! en sommige dingen zo herkenbaar… Vooral de poezenkinders, onze poezenprinsessen (zoals ik ze noem) geven ook zoveel om dankbaar voor te zijn. Zo kan ik me verkneukelen als we met z’n alle in de zithoek zijn. Tipsy op de hoogste plank van haar krabpaal, muffin op het dekentje op de bank en mijn vriend en ik in een hoek met dekentjes en al. Of het kroel-momentje voordat we gaan slapen; eerst komt Muffy even over het bed gekuierd en zoekt daarna snel haar eigen bedje op en dan komt Tips nog even op mijn buik liggen spinnen en kroelen. Meestal zoekt ze daarna haar eigen hangmat op maar van de week is ze de hele nacht blijven liggen. Ik heb super licht geslapen en last van rugpijn de volgende dag daarbij ben ik eigenlijk nog allergisch voor ze ook maar ik vond het zo knus dat dat alles goed maakte…. gek eigenlijk 🙂 Stiekem vind ik het ook leuk dat ze dan bij mij zo ligt en kroelt, zeker aangezien ze de eerste jaren helemaal dol waren op mijn vriend (wat Muffin nog is, die komt niet bij mij kroelen)
  Wel ben ik er het laatste jaar achter gekomen dat dankbaarheid (samen met muziek) je echt door een psychische ‘though time’ kan helpen. Ik kreeg van een hippie op Ibiza de tip om ’10 blessings a day’ op te schrijven en dit heeft zo onwijs geholpen bij het weer 100% happy voelen. Dus goed dat je dit zo doet om jezelf een beetje ‘lekkerder’ te voelen.

 9. 12 februari 2016 / vrijdag, 12 februari 2016

  Wat een fijne post. En sommige dingen zijn herkenbaar hoor waar je van geniet. Liefs soraya

 10. 12 februari 2016 / vrijdag, 12 februari 2016

  Wat een heerlijk artikel! Ik kan ook echt genieten van perspakketjes uit te pakken =D x

 11. 12 februari 2016 / vrijdag, 12 februari 2016

  Wat een fijne post! Net wat ik even nodig heb. Ik zit al een tijdje niet lekker in m’n vel (overspannen enzo) en ben gister voor het eerst naar een psycholoog geweest en ik moet je zeggen dat het me erg opgeknapt heeft om met haar te praten daar werd ik wel weer even blij van. Waar ik standaard altijd blij van word is nadat ik de kinderen s’ochtends naar school heb gebracht en dan lekker een kop koffie voor mezelf.. Heerlijk!

 12. 12 februari 2016 / vrijdag, 12 februari 2016

  Passievrucht is zoooo lekker, maar vergeet het altijd! Goede reminder 🙂

 13. 12 februari 2016 / vrijdag, 12 februari 2016

  Wat een super leuke positieve post is dit! Ik wordt er echt letterlijk helemaal vrolijk van. Het is gewoon mooi om mensen met passie te horen vertellen over dingen die ze leuk vinden 🙂 Daarbij zijn je leuke dingen heel herkenbaar; ik ben ook dol op koopjes jagen en schattige kleine plantjes!

  Over de hotel artikelen; hoewel ik de neiging heb om de mooiste altijd mee te nemen, test ik ze in het hotel toch vaak even uit. Ik weet niet wat het is maar de spulletjes lijken vaak toch van een mindere kwaliteit te zijn, zelfs van bekende merken en namen. Maar als ze toch fijn blijken te zijn neem ik ze mee en laat ze in mijn reis-toilettas zitten; als je dan eens in een minder ouxe hotel zit of uit logeren bent heb je altijd de producten voor handen die je nodig hebt!

 14. 12 februari 2016 / vrijdag, 12 februari 2016

  Mooi geschreven ! Geluk zit ‘m soms in de kleine dingen.
  Ik ben ook zo’n stiekemerd die altijd hotel-mini’s meesmokkelt, ook al gebruik ik ze vaak uiteindelijk niet, hihi :).

  Ik werd deze morgen heel blij met het kijken naar de echo van onze kleine baby die binnen 6 weken geborden wordt <3.

 15. 12 februari 2016 / vrijdag, 12 februari 2016

  Naawhh altijd leuk om hier even bij stil te staan. 🙂 De dag is nog maar net begonnen maar ik ben vandaag heeeel blij wakker gemaakt door mn katjes (bijna iedere dag), zodra mijn alarm af gaat hoor ik het gesnor starten en komen ze me wakker knuffelen. Echt ook zoo fijn dat jij lekker thuis kan werken en gezellig samen met je katjes kan zijn! Had vanochtend voordat ik naar werk ging een Treat Yo Self momentje en heb lekker een Starbuck Cinnamon Signature Hot Chocolate gehaald. En heb vandaag maar een half dagje werk want ik en mijn vriend gaan onze nieuwe auto ophalen! 😀 Fijn weekend Serena! x

 16. 12 februari 2016 / vrijdag, 12 februari 2016

  Wat heerlijk. Vind het zelf ook altijd fijn om even stil te staan bij kleine dingen waar je blij van werd.

  Bij mij deze week: een zonnestraal op mijn gezicht, knuffelen met de kat, vers fruit, de planning op stage die rekening met mijn wensen houdt.

  xxx

 17. A
  12 februari 2016 / vrijdag, 12 februari 2016

  Ik had vandaag ook een beetje een off day. En de dingen waar ik vandaag echt even van genoot en gelukkig van werd;

  Het vingerverven met de kinderen
  Kijken naar de kids hoe ze nu al (3 en 1 jr) samen spelen
  De knuffels en kusjes
  De haricots bij het avondeten
  De zonnestraaltjes

  Al met al toch wat Gelukkige momentjes gehad, voelde me trots en gezegend. Soms vergeet ik ook juist die kleine dingen maar vandaag genoot ik er echt van ook al had ik bi echt mijn dag..
  Denk dat het goed is om elke dag aan het einde van de dag dir dingen bij langs te gaan en vooral de fijne momentjes ook te noteren voor jezelf 🙂

 18. 11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Wat een leuk artikeltje! Waar ik de laatste dagen hele vrolijk van word: ik lig met griep in de zetel en iedere keer ik in slaap val, ligt mijn superlieve kat al spinnend in mijn armen als ik weer wakker word <3

 19. 11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Wat mooi dat je bij deze positieve punten stil staat! Van je katjes had ik al wel verwacht dat ze in dit artikel voorbij zouden komen, want ik kan mij niet voorstellen dat er iemand is die niet blij wordt van zulke schatjes. Wat zien je Guess schoenen er mooi uit!

 20. 11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Ah ontzettend leuk om te lezen, Serena! Ik schrijf zelf ook een wekelijks artikel over mijn HAPPY things! Het is gewoon fijn om even stil te staan bij de dingen waar je vrolijk van wordt! Ik hoop dat je off-day inmiddels voorbij is 🙂 Liefs!

 21. Hannah
  11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Ah ik had vandaag ook echt zon meh dag! Leuk om je post te lezen 🙂

 22. 11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Je katjes blijven zo leuk nawh

 23. 11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Wat een lieve katjes heb je zeg!! 😀 En die passievrucht.. die lijkt heel veel op de granadilla, één van mijn favoriete fruitsoorten uit Colombia. Alleen de buitenkant van de granadilla is knaloranje en de binnenkant veel lichter 🙂

 24. 11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Beetje boring, maar dat ik de aangifte voor de inkomstenbelasting af had! Niet echt het leukste van het ondernemerschap, maar altijd weer een opluchting als het klaar is. Verder word ik altijd blij van mijn kinderen en net als jij, wanneer ik thuiswerk, van de poezen die om mij heen lopen te scharrelen of met elkaar zitten te spelen. Super gezellig! En ik word altijd extra blij als het weekend bijna in zicht is 🙂

 25. Miek
  11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Wat een leuk artikel toch weer!
  Ik ben zo benieuwd wat je van Elie Saab vindt…. we hebben dezelfde ‘smaak’ wat betreft luchtjes.
  Dus ik wacht geduldig af…

 26. 11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Heel leuk zo’n artikel! Het is heel goed voor jezelf dc om even alle leuke dingen op een rijtje te zetten .
  Liefs,
  Elles

 27. Jitske
  11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Dankbaarheid is inderdaad een groot goed. Door dit artikel ben ik nu pas beter het andere artikel gaan lezen waarin het ook ging over het hebben van een chronische ziekte. Ik heb ook zo veel respect voor mensen die dagelijks te maken hebben met pijn, en toch gewoon doorgaan en er iets van maken, of zelfs positief in het leven staan. Ik had de afgelopen dagen ontzettend veel lage rugpijn en het geeft echt een onmachtig gevoel omdat je er gewoon niet zo veel aan kunt doen. Het lijkt mij echt heel zwaar als dit gewoon de realiteit van jouw leven is en dit er altijd en dagelijks bijhoort. Maar, terug over dankbaarheid. Er is inderdaad zo veel om dankbaar voor te zijn!!!! Ik stond net op het punt mijn lijstje van 5 te maken van de dingen die me gelukkig maakten vandaag. Ik probeer dat een paar dagen te doen, was onderdeel van een ‘Gratitutude Challenge’, een online programma. Het knuffelen met mijn kat hoort daar ook zeker bij. Oh en meis, het is je gegund hoor, lekker hangen in je PJ’s!

 28. 11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Jaaaaaa, die nieuwe turkse supermarkt is echt fijn! Wij zijn er laatst ook geweest 🙂 Baklava is zooooo lekker daar!

 29. 11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Heerlijk, deze post. Het is inderdaad vaak het beste medicijn: zien wat je hebt. En zo te zien help je er gelijk ook anderen mee. Hoezo niet productief? 🙂

 30. josefien
  11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Hey, wat een positief artikel 🙂
  Zelf houd ik sinds 15 januari (een beetje laat met m’n voornemen gestart, haha) een ‘dankbaarheidsboekje’ bij. Hier schrijf ik iedere avond minimaal 3 positieve, leuke dingen in van die dag.Soms denk ik, maar ik heb er geen 3, en dat is het moment waarop ik echt aan de kleine dingetjes terug denk.
  En als je dan een keer een off day hebt, kun je gewoon even terug lezen wat voor leuke dingen er allemaal zijn geweest. Raad ik zeker aan om te doen!

 31. 11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Wat een lieve zusjes en moeder heb je! Fijne dingen allemaal!

 32. 11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Mini’s van Hermes dat mag je gewoon niet laten liggen dat zou gewoon een belediging zijn haha. Ik neem bij aan altijd de mini’s wel mee, gewoon een soort souvenir.
  Leuk dat je stil staat bij deze dingen. Moet iedereen gewoon zo nu en dan doen X

 33. Patricia
  11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Wat een ontzettend leuk artikel..
  Bij mij zit ook alles tegen..na t lezen van dit eventjes alles vergeten..?

 34. 11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Wat ontzettend lekker positief artikel! Yess hier ga ik een voorbeeld aan nemen! Meer genieten mensen! Liefs

 35. 11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Heerlijk om even stil te staan bij positieve dingen en zeker als je je dag even niet hebt. In plaats van dat je stemming nog slechter wordt, kun je jezelf met zulke kleine dingen opkrikken. Ik word vandaag extra gelukkig van de gezonde maaltijd die ik voor mezelf heb gemaakt!

 36. 11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Die parapluvaren is echt cute <3 net zoals de pincet. Hoe ruikt de nieuwe Pure Poison? 🙂

 37. 11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Echt leuk, zo’n lijstje! Ik werd vandaag blij van het zonnetje dat zo lekker scheen en het feit dat mijn vriend nu lekker voor mij staat te koken! Haha. Fijne avond!

 38. 11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Herkenbaar zulke dagen!
  Je stukje van laatst zette me ook aan het denken, en hoewel ik waardeer wat ik heb maakte het me deze week het aller vrolijkste dat ik vandaag te horen kreeg dat ik waarschijnlijk een nieuw huisje heb! 🙂
  Daardoor ben ik vandaag al lekker aan het opruimen geslagen en kwam ik ook weer allemaal spulletjes tegen waar ik heel blij van word!

 39. 11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Wat een lekkere vrolijke blogpost zeg, dát maakt mij nou vrolijk. Het lekkere zonnetje maakte mij vandaag ook blij, en dat de postbezorger nét aanbelt met mijn h&m pakketje maakt me ook blij. Ik ga snel open doen..

 40. Syl
  11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Gnehehe ik neem ook altijd de douche/shampoo mini’s mee uit hotels.

 41. Nicky
  11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Haha, dat van die koosnaampjes is zo herkenbaar! Ik noem mijn hond, een boxer, altijd puppy of knolletje of snuit. Soms vraag je jezelf af hoe je op die namen komt maar ik veronderstel dat ze gewoon op een bepaald moment in mijn hoofd springen als ik iets tegen haar zeg en dat ze dan blijven hangen… Leuk om te lezen dat andere mensen ook zo’n ‘vreemde’ koosnaampjes hebben voor hun furr babies 🙂 Ik had de laatste dagen ook wat mindere momentjes en dan maak ik ook dit soort happy lists om mezelf weer wat op te peppen en eraan te herinneren dat in elke dag wel iets goeds zit.

 42. Rachida
  11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Waar ik vandaag blij van werd: mijn man zien thuis komen nadat ik een thuiswerkdag heb gehad. Love it❤️

 43. 11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Wat een vrolijke post, daar word ik blij van na een lange werkdag!

 44. 11 februari 2016 / donderdag, 11 februari 2016

  Wat een leuke spullen allemaal! Munt thee is zo lekker en wat is die cactus schattig!
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *