8 x nieuwe drogisterij make-up die je MOET proberen!

Wekelijks stromen er weer nieuwe make-up producten de drogisterij binnen, maar welke make-up is nu écht een aanrader? In de video van vandaag deel ik mijn favoriete nieuwe drogisterij make-up met jullie van onder andere Catrice, Essence, Max Factor, L’Oréal en Maybelline.

8 x nieuwe drogisterij make-up - 6 Essence Shading Powder – een bronzer en highlighter, samen in één doosje. Je moet wel een wat kleiner kwastje gebruiken (anders krijg je beide kleuren op je kwast), maar het is erg handig om beide producten zo bij elkaar te hebben. Het is tegenwoordig helemaal trendy om shape- en contour poeders samen te voegen, en als je niet al te veel geld wilt uitgeven aan zoiets, biedt Essence de perfecte optie! Dit is kleur nummer 2 – medium (de donkerste tint) en die is voor mij prima voor een subtiele contour. Prijs €2,99.

8 x nieuwe drogisterij make-up - 5 Essence Winter Wonderful blush – momenteel ligt er een limited edition collectie van Essence in de schappen genaamd Winter Wonderful. Ik vind het persoonlijk een leuke, speelse collectie, maar de blush is wat mij betreft echt een eyecatcher! Het ziet er allereerst prachtig uit zo met dat mooie sneeuwvlok-printje, maar het is ook erg mooi dat er verschillende kleuren in verwerkt zijn. Deze 3 kleuren bij elkaar zorgen voor een frisse, koraalroze blush met een subtiel shimmertje, supermooi! Prijs €2,99

8 x nieuwe drogisterij make-up - 7 Essence Winter Wonderful eyeshadow palette – ook het oogschaduwpalette uit dezelfde collectie is een pareltje! Het bestaat uit 5 zachte, medium-tot-goed gepigmenteerde oogschaduwen in zowel koele als warme tinten. Je kunt hier alle kanten mee op. Je kunt er zachte, pastellooks mee creëeren, maar ook warmere naturel eyelooks. Supermooi en handig voor elke dag gebruik! Prijs €3,89.

8 x nieuwe drogisterij make-up - 8 Catrice Treasure Trove eye shadow palette – ook ligt er nu een mooie limited edition collectie van Catrice in de schappen, Treasure Trove genaamd. Dit palette is iets duurder, maar alsnog goed budget. Het is prachtig vormgegeven in strak wit met metallic sterretjes op de voorkant, bevat een grote spiegel en 8 grote pans met zachte oogschaduw in natuurlijke tinten. De oogschaduw heeft zowel een matte, satin als metallic finishes, dus je kunt er veel kanten mee op. De kleuren zijn warm en naturel en dus ideaal voor wie op zoek is naar een betaalbaar oogschaduwpalette met natuurlijke kleuren. Prijs €7,99.

8 x nieuwe drogisterij make-up - 4Maybelline Baby Lips balm & blush – de Baby Lips lip balm van Maybelline kende ik al, maar sinds kort zijn ze ook verkrijgbaar in leuke, speelse verpakkingen. De balm is niet in stickvorm, maar in een half bolletje, waardoor ze me doen denken aan de welbekende EOS balms. De verpakkingen zien er superleuk en kleurrijk uit, ik word er spontaan vrolijk van! Daarbij is de balsem heerlijk zacht en voedend voor de lippen. Als blush werkt het wel, maar ik houd er persoonlijk niet zo van omdat het toch nog lichtelijk plakkerig is op de wangen, maar het is leuk dat de optie er is. Een hele fijne balm die ik zeker kan aanraden! Prijs €5,99

8 x nieuwe drogisterij make-up - 9 L’Oréal Brow Artist Genius Kit – ik ben hier echt dol op! Dit kleine, platte, compacte wenkbrauwkitje is super compleet. Het bevat een spiegel, een pincet, een spooly en een schuin kwastje, een wenkbrauwwax en een wenkbrauwpoeder. Het kitje is er in twee varianten, waarvan ik de Medium to Dark heb, voor mij perfecte bruintinten met een koele ondertoon (vaak is de ondertoon van bruine wenkbrauwproducten warm/rood, en nu dus eindelijk eens een keer niet). Prijs €10,00

8 x nieuwe drogisterij make-up - 2Max Factor Lip Finity in 070 – Spicy en 180 – Spiritual – liquid lipsticks met een matte finish zijn natuurlijk helemaal on trend, maar je hoeft ze niet per se in het buitenland of via een webshop te bestellen, want Max Factor’s Lip Finity is in feite hetzelfde! Je moet dan alleen niet die balm aanbrengen voor het mooie matte effect. Ik ben vooral groot fan van de kleuren Spicy en Spiritual. Dit zijn natuurlijke tintjes, maar dan iets donkerder en iets meer taupeachtiger en bruiner dan de gemiddelde nude tint. Prachtig! Ik vind deze kleuren supermooi en chique staan. Voor mij de perfecte nudetinten (maar dan iets stoerder) voor overdag. Prijs €16,99 per stuk.

drogisterij make-upHier draag ik zo veel mogelijk van de bovengenoemde producten; de kleur Spiritual op mijn lippen, daarover heen de Baby Balm, het Winter Wonderful palette op mijn ogen, het L’Oréal wenkbrauwkitje op mijn wenkbrauwen, het Essence Shading Powder bij mijn jukbeenderen en de Winter Wonderful blush op de appeltjes van mijn wangen. Deze nieuwe make-up producten zijn momenteel in de drogist te vinden, heb jij ze al gespot?

Ik ben benieuwd wat jullie van deze nieuwe drogisterij make-up vinden, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

56 Reacties

 1. C.Vriends
  13 maart 2016 / zondag, 13 maart 2016

  Ik krijg nooit mijn lip stik van Max factor X er allemaal uit.
  Lipfinity 120 Hot . Is daar geen kwastje voor te krijgen??????
  een kwart blijft er altijd in.Dat vind ik van deze lip stik het nadeel, Zonde .

 2. Donya
  23 januari 2016 / zaterdag, 23 januari 2016

  Oehhh Baby Balm ga ik halen 😀

 3. 23 januari 2016 / zaterdag, 23 januari 2016

  Essence Shading Powder, Essence Winter Wonderful blush ( wat is de kleur mooi zeg. ) en L’Oréal Brow Artist Genius Kit dat zal ik ook wel eens willen proberen. Je look dat je maakt van de producten vind ik echt mooi.

 4. Maike
  22 januari 2016 / vrijdag, 22 januari 2016

  Leuk artikel! Ben de wenkbrauwkit van L’Oréal gaan kopen en heb er bij de kruidvat 15eu voor betaald aii. Zie hier 10eu staan..

 5. Lauren
  22 januari 2016 / vrijdag, 22 januari 2016

  Zou je misschien eens een tutorial willen maken over hoe je jouw wenkbrauwen doet ? Ik gebruik zelf een wenkbrauwpotlood omdat ik niet zo goed weet wat ik met die wax aan moet … maar ik heb zelf nogal veel ‘gaatjes’ in mijn wenkbrauwen, dus ik denk dat zo’n kitje beter voor me zou zijn. Alleen durf ik het niet kopen omdat ik niet zo goed weet hoe ik het aan moet brengen.. Alvast bedankt ! Leuk filmpje trouwens weer, zoals we gewoon zijn van je ! 😀

 6. 22 januari 2016 / vrijdag, 22 januari 2016

  Die Maybelline Baby Lips balm & blush ziet er echt super schattig uit! Ik ben benieuwd naar de andere kleurtjes.

 7. 21 januari 2016 / donderdag, 21 januari 2016

  Leuk artikel!
  Weet er iemand hoe je dat “pin it” button op je foto’s kan plaatsen?
  Bedankt 🙂

 8. 21 januari 2016 / donderdag, 21 januari 2016

  Wat een leuke producten

 9. Lise
  21 januari 2016 / donderdag, 21 januari 2016

  Ooooh I love baby lips, ik heb er 4 kleuren van :p
  Weet je toevallig of ze binnenkort ook in het kruidvat in Belgiëverkrijgbaar zijn?
  En het wenkbrauwkitje ziet er ook heel leuk uit, de kleur lijkt me heel gelijkaardig aan het wenkbrauwkitje van Catrice! (dat ik gebruik)
  Leuk artikel!

 10. 21 januari 2016 / donderdag, 21 januari 2016

  Ik ken er een aantal al wel. Het witte mooie palette van Catrice vind ik prachtig, alleen ik heb al zo veel palettejes met deze kleuren!

 11. 21 januari 2016 / donderdag, 21 januari 2016

  Leuk artikel maar ik denk dat je de verkeerde foto hebt geplaatst Vooral de Catrice is een mooie pallette.

  • 21 januari 2016 / donderdag, 21 januari 2016

   Sorry, zinnetje bovenstaand over verkeerde foto is ….verkeerd.! Ik vind het een mooi artikel.

 12. Marie-Louise
  20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Hoi Serena
  Leuk artikel!!
  Zou jij een keer de makeup van Kiko Milano willen reviewen?? Dit is echt een van mijn lievekingsmerken en is redelijk budget ! Ben zo benieuwd wat jij ervan vindt
  Xxx

 13. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Echt een mooie lipikeur, staat je echt mooi. Liefs soraya

 14. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  De max factor lip finity zijn beiden zulke mooie kleurtjes!

 15. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Oehhh Maybelline balm & blush en die MF lipfinity kleuren: geweldig. Ik ben ook getint dus ik ben zo blij dat ik bij jou kan zien hoe dingen staan! Meteen besteld op Kruidvat.nl 😀 Thanks!

 16. Myrte
  20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Ik ben super benieuwd naar de wenkbrauw kit. Ik zie het alleen nergens voor 10 euro, maar voor 15. Waar heb jij het kitje gekocht voor 10 euro? 🙂

 17. Kayleigh
  20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Arrgg wat een mooie lipstick kleurtjes zijn dat! Echt perfecte nude kleuren, die ga ik zeker kopen als er weer een 1+1 gratis actie is! 🙂

 18. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Het wenkbrauwkitje van L’Oréal klinkt erg goed! De Lipfinitiy van Max Factor ken ik nog van vroeger; mijn moeder had er namelijk ook één en ik testte altijd haar halve make-uptasje uit dus probeerde ik die ook 🙂

 19. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  De lipproducten van Max factor lijken mij mooie items! 😀

 20. Thessa
  20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Wat grappig dat er zo veel verschillende meningen zijn over het palette van catrice 🙂

 21. Sim
  20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Ik heb een keer Essence blush gehad maar je zag dat heel erg zitten zeg maar terwijl met Bourjois blush iedereen denkt dat ik gewoon erg gezond ben:). Is wel al een tijd geleden. Mssch nu minder poederachtig en korrelig, zou kunnen. Oog palletje lijkt me leuk!

 22. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  De L’Oréal Brow Artist Genius Kit lijkt mij fijn! Waarschijnlijk ook de juiste kleur, vaak zijn ze of te donker of te licht.

 23. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Zo fijn dit soort video’s/artikels, de babylips ga ik zeker kopen, vind de normale vorm ook heel prettig.

 24. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Het Treasure Trove palette is zeker een aanrader, superfijn palette!
  De rest vind ik zelf niet zo helaas.

 25. yasmina
  20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Super leuke video, hoop dat dit concept eens in de zoveel tijd weer terug komt op beautylab Ps. je ooglook is super mooi

  • Serena
   Auteur
   20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

   Ah, dankjewel en leuk om te horen, misschien doe ik dat inderdaad wel!

 26. Syl
  20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Het wenkbrauwkitje vind ik erg handig. Ik heb hem zelf ook. Nou is het pincet meer voor noodgevallen, want die vind ik niet zo boeiend.

  • Serena
   Auteur
   20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

   Het maakt het setje zeker compleet, maar ik grijp zelf natuurlijk ook liever naar mijn Tweezerman! 🙂

 27. Anneke
  20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Hier draag ik zo veel mogelijk van de bovengenoemde producten; de kleur Spiritual op mijn lippen … op de appeltjes van mijn wangen en een iets te enthousiaste photoshop-filter, bedoel je?

  • yasmina
   20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

   Wauw wat een negativiteit weer. Misschien heeft ze de blush van eccense er nog overheen aangebracht

 28. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Dat palette van Catrice had ik al gespot en laten liggen want heb al te veel dergelijke kleuren! Van die collectie van Essence had ik nog niks gehoord, die blush ziet er prachtig uit!

 29. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Wat staat Spiritual je goed! Ik ben benieuwd hoe hij bij mij zou staan.

 30. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Ik heb pas sinds kort Max Factor ontdekt, ik kende het al, maar het word nu pas betaalbaar haha. Essence en Catrice ben ik al lang grootverbruiker van.

 31. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Ik had ze al gespot, maar nog niets van gekocht. Misschien dat ik me na de examens toch eens trakteer op een van deze producten.
  xx

 32. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Wat een leuk artikel! Ik ben erg benieuwd naar de bronzer en highlighter in één! Die lipkleurtjes lijken me ook wel wat.

 33. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Fijn artikel! Ik heb spijt dat ik het LE Catrice oogschaduw palette niet heb meegenomen, wat een fijne en draagbare kleurtjes.

  • Serena
   Auteur
   20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

   Ahhh, snel terug naar de winkel! 🙂

 34. bb
  20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Is die L’oraal wenkbrauwkit een goede vervanging voor die van Benefit? Die kost door de 50 geloof ik en ben alweer bijna door de wax heen..

  • Serena
   Auteur
   20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

   hi bb, ik zou het je niet kunnen zeggen want ik heb geen ervaring met die van Benefit, sorry.

   • Bb
    20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

    Thanks voor je reactie iig! Misschien leest er nog wel iemand de comments die ze allebei heeft geprobeerd, dan horen ik het graag!

 35. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Vooral de budget contour/shaping producten ben ik heel benieuwd naar! Catrice treasure trove is een HEEL mooie collectie, alleen heb ik wel gelezen/gehoord dat het pigment van het oogschaduwpalette tegen valt. Verder interessante producten 😀

 36. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Die liquid lipsticks van Max Factor lijken mij wel wat!

 37. Yolanda
  20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Er is momenteel een ‘2 voor 6 euro’ actie op catrice producten. Ik heb het treasure trove pallete dus meteen ingeslagen plus een highlighter !

 38. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Wat slim en handig dat je meerdere producten in één artikel in het zonnetje zet. De limited edition van Essence laat ik ditmaal aan mijn neus voorbijgaan. Deze spreekt mij niet zo aan. De bronzer en highlighter ineen lijkt mij erg praktisch! Daar ga ik zeker eens een kijkje naar nemen. Evenals het wenkbrauwenkitje van L’Oréal.

 39. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Ik ben vooral heel erg benieuwd hoede nieuwe producten van Essence en Catrice zullen zijn. Het persbericht zag er alle sinds veel belovend uit!

 40. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Wat een mooie brow kit! Ziet er echt goed uit. Ik vind het altijd super moeilijk om een goede brow kit te vinden, dus ik ga deze zeker even opzoeken in de Kruidvat ofzo..

 41. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Superleuk, vooral dat poeder van Essence lijkt mij wel wat. Denk dat ik binnenkort nog eens langsga bij Kruidvat 😉
  Ik vind dit soort artikelen, over budget producten, altijd heel leuk om te lezen.

 42. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Ik ben ook echt gek op de Max Factor Lip Finity producten! Ik weet nog dat mijn moeder ze gekocht had toen ze net uitkwamen. Toe had een mevrouw ze op haar hand getest om te laten zien dat het er niet af gaat. Mijn moeder is later die dag terug gegaan om te vragen hoe ze het wél van haar hand af kon halen xD

  • Serena
   Auteur
   20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

   Haha, wat een grappig verhaal, lol!

   • Sas
    21 januari 2016 / donderdag, 21 januari 2016

    Ik heb zelf ook twee kleuren lipfinity en ze blijven inderdaad heel goed zitten!
    Maar op het moment dat de kleur begint te verdwijnen, brokkelt de kleur heel erg af bij mij. Dat vind ik persoonlijk echt het grootste nadeel omdat het er zo lelijk uitziet en lastig bij te werken is. Is de formule ondertussen veranderd toevallig, of is dat bij deze kleuren sowieso minder? 🙂

    • A
     21 januari 2016 / donderdag, 21 januari 2016

     Heb ik ook heel erg helaas. Ben daardoor persoonlijk niet echt een fan van lipfinity.

 43. 20 januari 2016 / woensdag, 20 januari 2016

  Ik wil de eyebrow kit en de shading powder graag uitproberen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *