Zou je liever – door Angel

Door Angel Raterman – Lieve lotgenoten, Het is weer zover. Het gebeurt ons zo’n 52 keer per jaar (behalve Serena en mij. Sinds wij zelfstandig zijn, hebben we geen dag meer ‘gewerkt’ en dat kunnen we je van harte aanraden, maar dat terzijde). Anyway, 52 keer. Dat is teveel. Teveel voor een mens om alleen te dragen. En daarom doen we het samen. You and me, baby. Ik ben hier om dit leed samen met jou delen want volgens een oude tegeltjeswijsheid is gedeelde smart halve smart. Op een onmenselijke tijd ging vanmorgen je wekker. Even dacht je een vreselijke nachtmerrie te hebben maar niets bleek minder waar. Het was de harde realiteit. Het was maandagochtend. Au.

Maar wacht. Er is iets dat we kunnen doen om de stekende pijn te verzachten. Lees dit stuk bij voorkeur tijdens de les of onder werktijd. Jawel joh… Living on the edge noemen ze dat. Gewoon doen. Als je de laatste regel hebt gelezen, ben je namelijk weer 5 minuten verder. Helemaal gratis. Krijg je van mij. En dan is die taaie maandag toch weer wat korter.

Waar gaan we de komende 5 minuten aan besteden? Zinvolle vraag. Antwoord: met het beantwoorden van andere zinvolle vragen. Zinvol is eigenlijk een understatement. Essentiële vragen. Existentiële vraagstukken. Vragen die je voor jezelf moet beantwoorden om te leren wie je bent, hoe je jezelf ervaart en hoe je in de wereld staat. Hoe je je verhoudt tot jezelf en je omgeving. En de meest effectieve manier om dat te doen is om het spelletje ‘ZOU JE LIEVER…’ te spelen. Mijn lievelings! Al zolang ik me kan herinneren val ik klasgenootjes, vriendinnetjes, collega’s en familieleden lastig (ja, lastig vallen ja) met mijn ‘Zou je liever…’ spelletjes.

Door de jaren heen ben ik er aardig goed in geworden, al zeg ik het zelf. Maar om het spel voor mezelf leuk te houden, zijn de dilemma’s natuurlijk steeds moeilijker, grover of walgelijker geworden. En hoe onmogelijker de keuze, hoe harder ik zelf aan het zuurstof moet van het lachen als ik weer een briljante heb bedacht.

Een tijd geleden liet mijn zusje mij een artikeltje lezen met dergelijke vragen and guess what…? Er zijn ziekere geesten dan die van mij. Speciaal voor jullie heb ik de ergste eruit gehaald maar we spreken één ding af. Ik ga met de billen bloot en zal elke ‘Zou je liever…’ zelf beantwoorden. Maar dan moet jij er ook één uitkiezen en die in de comment beantwoorden. Anders sta ik voorschut. For ever. Want Google vergeet mij niet. Leg je broodje aan de kant en zet een braakbakje klaar. Daar gaan we. Ik waarschuw je vast. Als je klaar bent met lezen, zul je me de rest van je leven vervloeken. Maar dat geeft niets want ik vind jou wel lief.

1. Zou je liever…
a. …vingers hebben zo lang als je benen?
b. …benen hebben zo lang als je vingers?
Lastig. Benen hebben zo lang als je vingers staat voor mij gelijk als geen benen hebben. Je kunt ze toch niet gebruiken om een fikse wandeling te maken aangezien je stappen niet groter zijn dan 10 cm. Ik ga voor de lange vingers. Het lastige aan dit spelletjes is dat ik vrij snel een creatieve oplossing vindt. In dit geval, doe mij de lange vingers dan laat ik die gelijk inkorten. Maar het idee is dat je er de rest van je leven mee loopt. Dit geldt overigens voor alle vragen. Dus wat doen we hiermee? Optie A. is: wel benen en extreem lange vingers. Optie B. is: gewone vingers en geen benen. Optie A. voor Angel. Dan heb ik ieder geval mijn benen nog en heb ik nooit meer een trappetje nodig. Win/win situatie.

2. Zou je liever…
a. …mayonaise zweten?
b. …een softbal moeten poepen?
Easy. Ik ga voor de mayo-oksels. Denk maar eens aan al het geld dat je uitspaart aan saladedressings en sauzen. Bovendien kun je een aardig zakcentje verdienen door jezelf te verhuren aan de wetenschap, met het verschijnen in talkshows, met het geven van interviews en met het als freakshow meereizen met een circus. Hoewel… mayonaise zweten lijkt me lucratief maar zeker niet handig. Vetvlekken in je kleding, je niet durven uitkleden, niet intiem met iemand durven zijn. En zweten doe je niet alleen uit je oksels. Als ik me even goed kwaad maak met de stofzuiger, sta ik dus een mayo-snor. Nee, doe dan die softbal maar. Dat heb ik trouwens al een keer gehad en nee, dat was geen pretje, maar in ieder geval eenmalig. Waarom weet ik niet, het zal wel een eerste vakantie met een nieuw vriendje geweest zijn, maar ik vond het ooit nodig om mijn bruine vriend week binnen te houden. Mijn hyperintelligente darmen hebben dat toen handig opgelost door van de drol een keiharde versteende softbal van te maken (meer een hardbal dus) maar vergaten daarbij dat die bal er ook uit moest. 40 minuten heb ik er over gedaan. Huilend, puffend en met het angstzweet op de bovenlip dat ik tot mijn navel zou uitscheuren, maar het is me gelukt. Dus mijn antwoord: Liever één keer met een ruggeprik op de pot dan voor altijd een wandelende mayonaisefabriek.

3. Zou je liever…
a. …sexueel aangetrokken zijn tot ananassen?
b. …altijd vette chipsrestjes aan je vingers hebben?
Goed, na het beantwoorden van deze vraag ben ik voor altijd die freak die op fruit valt. Ik ga toch voor de sexuele aantrekkingskracht naar ananassen. Waarom? Omdat ik niet alles wat ik wil aanraken, voelen of aaien wil bevuilen met smeuïge troep. Daarbij heb ik een soort handenobsessie. Mijn handen zijn voor mij net zo belangrijk als mijn gezicht. Ik hou van mijn ringen, ik hou van zachte handen en ik hou van perfect gemanicuurde nagels. En nee, ik val niet op ananassen maar ik MOET kiezen. Die ananassen-crush kun je in ieder geval nog geheim (proberen te) houden.

4. Zou je liever…
a. …vloeiend elke taal ter wereld kunnen spreken?
b. …met dieren kunnen praten?
Easy peasy. Ik wil blaffen, knorren, hinniken, miauwen, tokken, fluiten, piepen, brullen, sissen, blaten en loeien. Ik wil ‘MET’ dieren kunnen praten. Tegen dieren praten, doe ik al heel lang. Ik wil ze ook kunnen verstaan. Niet alleen omdat dat gezellig is, maar ook omdat ik dan als enige ter wereld als tolk kan fungeren tussen de mens en het dierenrijk en stel je eens voor wat je dan voor de dieren kunt betekenen. Not to mention hoe steenrijk je binnen een zucht en een scheet wordt. Goed, het echte probleem is natuurlijk dat je direct in een dwangbuis wordt gestopt op het moment dat je publiek maakt met dieren te kunnen praten, maar we gaan uit van een situatie waarin men het ook gelooft. Woef.

5. Zou je liever…
a. …1 keer sex hebben met een geit maar niemand komt er ooit achter?
b. …geen sex hebben met een geit en iedereen denk voor altijd dat je dat wel doet?
No brainer. Geen sex met een geit. Laat iedereen maar denken dat ik dat doe. Interesseert me niets. Sorry, hier kan ik kort over zijn. Punt.

6. Zou je liever…
a. …alleen maar kunnen fluisteren?
b. …alleen maar kunnen schreeuwen?
Mijn oma had een zus en die kon alleen maar fluisteren. Als kind dacht ik dat de doktoren vonden dat ze niet zo’n prettige stem had en dat ze daarom haar stembanden hadden doorgesneden. Dat zal mijn vader me wel als grap verteld hebben. Voor mij was het in ieder geval ‘tante zacht’. Ik weet haar echte naam niet eens. Het was in ieder geval geen prettig gezicht, een vrouw zonder stem. Maar alleen maar kunnen blèren lijkt me helemaal niets. Je schreeuwt dan ook als je iets liefs tegen iemand wilt zeggen. Je schreeuwt tegen je pasgeboren baby. Je schreeuwt als je je bestelling opgeeft in een restaurant. Je schreeuwt bij de kassa in de supermarkt. ‘JA, U OOK EEN FIJNE DAG!!!’. En je schreeuwt als je moet speechen op een begrafenis. Nee, snij mijn stembanden maar door. Ik fluister wel.

7. Zou je liever…
a. …een dennenappel eten?
b. …een dennenappel poepen?
Een softbal poepen? Ja. Een dennenappel poepen? Nee. Ik vreet hem wel op. Het duurt waarschijnlijk een week en ik kan daarna rechtstreeks naar een tandarts voor een kunstgebit. Dus nee lieve dennenappel, mijn achteruitgang is nog herstellende van een softbal.

8. Zou je liever…
a. …de geschiedenis in gaan om je voorouders te ontmoeten?
b. …de toekomst in gaan om je nazaten te ontmoeten?
Ik ga voor optie A. Ja, ik wil best de toekomst in om mijn nazaten te ontmoeten maar nog liever ga ik de historie in. Een fascinatie voor geschiedenis heb ik altijd gehad en het lijkt me fantastisch om ergens in de middeleeuwen te zijn om te zien wat voor mensen dat waren. Hoe ze spraken, wat voor karakters het waren en voor problemen zijn hadden. Bestond humor toen al? Kan ik ze aan het lachen maken? Kunnen ze mij laten lachen? Kunnen we elkaar goed verstaan? Wat dragen ze? Wat eten ze? Wat vinden ze van me? Oh ja… ik wil alles weten.

9. Zou je liever…
a. …elke keer dat je niest van geslacht veranderen?
b. …het verschil niet kunnen zien tussen een baby en een muffin?
Elke keer dat ik nies van geslacht veranderen? Praktisch gezien onhandig want dan betekent dat je op zoek moet naar een bi-sexuele partner die het prima vindt om het ene moment een vriend en het volgende moment een vriendin te hebben. Als je een muffin en een baby niet uit elkaar kunt houden, is de kans groot dat je de vers geboren baby van je beste vriendin, broer of zus een keer aanvreet. Consequentie; een zwaarbewaakte gevangenis. Hmmm… ook geen lekkere optie. Dus wat doen we? Het is veel te leuk om een meisje te zijn dus laat dat niesen maar zitten. Om kannibalisme te voorkomen eet ik de rest van mijn leven geen muffins meer. En geen baby’s.

10. Zou je liever…
a. …koude poep eten?
b. …warme poep eten?
Waar slaat dit op? Ik hoor het je denken. Jaaaaa…. Deze klinkt onschuldig tot dat je erover na gaat denken. Koude poep vs. warme poep. Wat maakt dat uit? Dat maakt wel degelijk uit. Warm eten lijkt meer smaak te hebben dan koud eten omdat de geur door de warmte versterkt wordt. Doe mij maar een lekkere, koude ijsdrol.

11. Zou je liever…
a. …de rest van je leven elke dag moeten toekijken terwijl je ouders sex hebben?
b. …één keer meedoen om er daarna voor altijd vanaf te zijn?
Oh dear lord. Ik heb net in mijn mond gekotst. Ik denk dat ik naar de huisarts moet om te zeggen dat ik moest kokhalzen van mijn eigen schrijfsels. Maar ik moet nu kiezen. Ik denk dat ik mezelf maar van kant maak zodat ik beide niet hoef te doen. Mag ook niet. Pfffff…. Nee. Ik wil dit niet. IK. WIL. DIT. NIET. Ow Gawd. Wat een dom, rotspel. En wat een achterlijk rotkind ben ik. Ik doe dit nooit meer! Deze weiger ik te beantwoorden. Ik wil wel maar ik durf de overweging niet eens te maken want dan ga ik het visualiseren en dan…. Blurph. HOU OP!

Dan heb ik nog liever zonder stembanden sex met een geit en een ananas terwijl ik een ik een softbal probeer uit te poepen en een dennenappel met warme stront eet. Allemaal tegelijk.

Ok, your turn.
Jawel, je had het beloofd!
Welles!
In ruil voor 5 minuten vermaak op die rotmaandag. Kiezen en beargumenteren.

Lfs,
Angel

 

Volg:

166 Reacties

 1. Marianne
  21 februari 2013 / donderdag, 21 februari 2013

  ik heb liever vingers zo lang als mijn benen, dan benen zolang als mijn vingers.
  WANT, ik heb niet zulke lange benen, dus die vingers zullen dan ook wel meevallen.
  En wat is nou handiger dan óveral bij kunnen. Typen op grote afstand, misschien wel handig, hoef je niet overal meer voor op te staan ;)
  xx

 2. 20 februari 2013 / woensdag, 20 februari 2013

  Bijna vergeten ook een vraag te beantwoorden
  8. Zou je liever…
  a. …de geschiedenis in gaan om je voorouders te ontmoeten?
  b. …de toekomst in gaan om je nazaten te ontmoeten?

  Zeker weten B. Ik wil kijken of er over heel veel jaar ergens op aarde mijn eigen Mini-Me rond loopt.

 3. 20 februari 2013 / woensdag, 20 februari 2013

  Ik lees deze nu voor de tweede keer en hij blijft leuk!
  Ik heb hem zelfs net naar mijn beste vriendin gestuurd.

  Met als toevoeging:
  ‘Be aware. Ik heb nu iets nieuws ontdekt. Het spel ”zou je liever” haha. Ik voorspel veel ongemakkelijke vragen via whatsap of facebook. Maar wat zou je liever? Helemaal geen reacties van mij op facebook of whatsap of af en toe een ongemakkelijke hoogst waarschijnlijk walgelijke ”zou je liever vraag?”

 4. kitkatje
  20 februari 2013 / woensdag, 20 februari 2013

  mygod hoe kan je zulke vragen beantwoorden, vooral de laatste gewoon niet. hahaah hilarisch!

 5. iniminimanimo
  20 februari 2013 / woensdag, 20 februari 2013

  Leuk stuk:)

  Ik kies voor benen zo lang als mijn vingers. Dan zit ik misschien wel in een rolstoel, maar maak ik geen gewonden als ik een keer naar iemand zwaai en hoef ik ook niet 1 meter van mn computer vandaan te zitten als ik iets moet typen.

 6. Ann-Sophie
  20 februari 2013 / woensdag, 20 februari 2013

  hahahahaha je laatste antwoord!

 7. Sam
  19 februari 2013 / dinsdag, 19 februari 2013

  vingers zolang als benen
  softbal poepen
  sexuele gevoelens voor ananassen
  vloeiend elke taal
  geen sex met een geit en iedereen denkt het.. anders zou ik niet met mezelf kunnen leven
  alleen fluisteren
  denneappel eten, goed kauwen!
  de toekomst in voor de nazaten
  het verschil niet zien tussen een baby en een muffin
  koude poep, dan is t wat harder en blijft t niet plakken in de keel en op je tong >_<
  Die laatste wil ik echt niet aan denken

 8. Sterre
  19 februari 2013 / dinsdag, 19 februari 2013

  1. a. …vingers hebben zo lang als je benen.
  2. b. …een softbal moeten poepen?
  3. a. …sexueel aangetrokken zijn tot ananassen?
  4. b. …met dieren kunnen praten?
  5. b. …geen sex hebben met een geit en iedereen denk voor altijd dat je dat wel doet?
  6. a. …alleen maar kunnen fluisteren?
  7. a. …een dennenappel eten?
  8. b. …de toekomst in gaan om je nazaten te ontmoeten?
  9. b. …het verschil niet kunnen zien tussen een baby en een muffin?
  10. a. …koude poep eten?
  11. GEEN KEUZE, haha.

 9. Rebekka
  19 februari 2013 / dinsdag, 19 februari 2013

  Hahaha, zo geweldig, je maakt mijn dag weer goed :) Ik kies een makkelijke, nummer 4. En dan ga ik voor met dieren praten natuurlijk!

 10. Jamie
  19 februari 2013 / dinsdag, 19 februari 2013

  Hahahaha geweldig! Ik zou wel alle talen vloeiend willen spreken, lekker makkelijk op school hahaha

 11. xR
  19 februari 2013 / dinsdag, 19 februari 2013

  Ontzettend leuk om te lezen, Angel je bent hilarisch met je oprechte antwoorden! Hmm, ik zou een dennenappel eten, mayo-oksels, en vloeiend elke taal van de wereld spreken. De overige antwoorden laat ik bij jou! You made my monday: Mission impossible

 12. 19 februari 2013 / dinsdag, 19 februari 2013

  Ik zou wel de toekomst in willen om mijn nazaten te ontmoeten. Tenzij ik geen kinderen ga krijgen, en dan loop ik daar ook maar een beetje sneu alleen rond in de toekomst natuurlijk.

  Ik heb overigens echt zitten huilen van het lachen toen ik dit las. Mijn collega’s hebben nu een héél vreemd idee van mij, denk ik.

 13. Romy
  19 februari 2013 / dinsdag, 19 februari 2013

  Angel….. wat ben jij geniaal… THANKS VOOR DIT, echt.. THANKS hahahaa love it!

 14. 19 februari 2013 / dinsdag, 19 februari 2013

  4. Zou je liever…
  a. …vloeiend elke taal ter wereld kunnen spreken?
  b. …met dieren kunnen praten?

  Zeker A! Ik ben gek op reizen en het lijkt me heerlijk als je in elk land makkelijk kunt communiceren :)

 15. 19 februari 2013 / dinsdag, 19 februari 2013

  Hahah wat een achterlijke, onmogelijke, grappige vragen! Hoe verzin je het haha. Ben blij dat ik de keuzes niet hoef te maken :P

 16. Gauri
  19 februari 2013 / dinsdag, 19 februari 2013

  Oh, leuk! Al een tijdje niet meer gedaan. Ik vind de dilemma’s hier gelukkig(?) nog wel meevallen, behalve die laatste. Zelf bedenk ik altijd heerlijk walgelijke vragen, omdat ik een vuile perverseling ben. Blijkbaar. Ok.

  1A. Vingers hebben zo lang als je benen.
  Ik wil niet vrijwel beenloos door het leven gaan. Nee, dan ben ik liever een attractie in een freakshow met mijn beenlange vingers. Hoe zit dat eigelijk met de gewrichten? Heb ik dan ook meer segmenten, als een lintworm, zodat mijn vingers lollig op te rollen zijn? Of zouden mijn vingers evenveel kootjes hebben als gewoonlijk is, maar dan gewoon heel lang, wat me niet zo stevig lijkt en ook heel onhandig? Ik heb liever dat eerste, eigenlijk.
  Misschien zou ik emigreren naar India, waar ik aanbeden zou worden als godin. Nou ja, als een heilige in ieder geval. Op zijn minst als iemand die gezegend is. Uiteraard zal ik dan ook een kuisheidsgordel aan moeten schaffen.

  2B. Een softbal moeten poepen.
  Mayo is best lekker en alles, maar ik wil het niet zweten. Het zou meuren en gewoon onhandig en goor zijn. In de zomer zou ik vast uitglijden op een onhandig moment en en pijnlijke dood sterven. Niet dat ik zulke zweetpoten heb, maar een beetje mayonaise is al te veel. Zou deo nog werken, net als bij gewoon zweet? Hm. Dan heb je nog de vetvlekken en de degradatie van bijvoorbeeld elastiek (door het vet). Beetje een duur probleem, op den duur.
  Een softbal poepen daarentegen, tja, dat is misschien nog wel interessant. Ok, poepen is niet mijn hobby, maar ik ben er best goed in. Geen problemen in geval van een absurd grote upload naar de wc. Die had ik vroeger als lief schattig meisje vaak. Weet ook niet waarom. In ieder geval, het zal wel lukken. Gewoon wat glijmiddel aanbrengen, op de hurken en dan rustig de lading bezorgen. Het is maar een softbal, geen basketbal (dat heb ik ook nog ergens gezien trouwens…). Zolang ik die softbal maar niet van tevoren op moet eten, zal het wel lukken.

  3A. Sexueel aangetrokken zijn tot ananassen.
  Dat is toch geen probleem? Het is niet alsof ik me niet in zou kunnen houden. Ik krijg er gewoon meer mogelijke sekspartners bij. HOERA!

  4B. Met dieren kunnen praten.
  Dit zou geweldig zijn. Maar alleen als ze hun bek ook kunnen houden, als dat nodig is. Anders word ik natuurlijk gek en moord ik ze allemaal uit. Natuurlijk zouden ze niet verloren gaan. Nee, ik zou ze invriezen en verder verwerken. Er is niets erger dan verspild voedsel. Alleen huisdieren eet ik niet, die krijgen raar te vreten en enge medicijen, iew.

  5A. 1 keer sex hebben met een geit maar niemand komt er ooit achter?
  Ja logisch. Anders wil niemand wat met je te maken hebben en je kunt alleen een baan krijgen in de dierenpornoindustrie, wat in Nederland niet legaal is (sinds 2010 of zo). Ik wil eigelijk niet verhuizen. Zo erg kan het niet zijn. Zo lang ik dat beest maar niet hoef te pijpen, dat lijkt me erger. Als ik maar een vrouwencondoom in mag doen, dan voel ik zo min mogelijk en voelt het hopelijk minder echt. Ik denk dat je het gewoon moet zien als seks hebben met een persoon waar je je totaal niet tot voelt aangetrokken, dat is ook weerzinwekkend. Een vadsige oude zwerver met haar over zijn hele lichaam en overal geinfecteerde zweren, lange schimmelnagels etc. Net zo erg. Zo lang het beest niet gedwongen word is het geen dierenmishandeling. Ik vind veganistische katten eerder mishandeling en dat is wel gewoon legaal. Dus fuck de wet, voor 1 keer iets weerzinwekkends wint van een eeuwige reputatie als dierenneuker.

  6B. Alleen maar kunnen schreeuwen?
  Want ik haat mensen die heel zacht praten. Ze maken me agressief. Ik ben nu toch al luid dus nog luider kan ook wel. OK tenzij hard fluisteren onder alleen maar kunnen fluisteren valt, want dat is prima. Hard fluisteren is namelijk niet zacht praten, dus dan toch maar optie A.

  7B. Een dennenappel poepen.
  In de vochtige omgeving van de darmen zijn ze gesloten en zo groot zijn ze niet, dus ik zie het probleem niet. Eten is misschien ook niet zo erg als je hem mag koken en/of blenderen.

  8A. De geschiedenis in gaan om je voorouders te ontmoeten?
  Ik ga me niet voortplanten, dus ik heb niet echt een keuze.

  9A. Elke keer dat je niest van geslacht veranderen?
  Dat lijkt me namelijk wel leuk. Ik wil geen man worden, zeker niet, maar het kan grappig zijn om af en toe een man te zijn. Interessant ook.

  10A. Koude poep eten.
  Inderdaad omdat koud voedsel minder smaak heeft. Als ik het dan ook nog in een blender mag gooien met een lading water, dan kan ik het zo naar binnen gieten. Hopelijk zonder dat het mijn tong aanraakt, maar dat is lastig.

  11A. De rest van je leven elke dag moeten toekijken terwijl je ouders sex hebben?
  Ik doe niet mee. NOOIT. Ik doe oordoppen in en doe mijn ogen stijf licht. Ik neem aan dat ze het onder de dekens doen. Weet ik veel. Gatverdamme.

 17. Guusje
  19 februari 2013 / dinsdag, 19 februari 2013

  Hahahahahaha, i love dit:D Ik zou liever een fluisterende freak zijn met chipsvingers zo lang als benen en een uitgelubberde kringspier van de softbal. Ik wil mijn nazaten ontmoeten en zou als diner een dennenappel met koude turdsaus met hen eten (zij moeten er dan ook maar aan geloven). Verder blijf ik een vrouwtje, heb ik geen seks met een geit en kan ik met dieren praten. Die laatste vraag kan ik echt niet beantwoorden:P

  • Guusje
   19 februari 2013 / dinsdag, 19 februari 2013

   Bij nader inzien kies ik trouwens toch voor pineapple love, ik dacht eerst dat alles wat je aanraakt voortaan lekker naar chips smaakt als je chipsvingers kiest, maar dan krijg ik natuurlijk ook een crunchy kopf als ik mezelf opmaak. Toch maar de ananas dan

 18. Roos
  19 februari 2013 / dinsdag, 19 februari 2013

  Omg haha Angel je bent echt geniaal!! Hahahaha x

 19. 19 februari 2013 / dinsdag, 19 februari 2013

  Ik zou wel elke taal vloeiend willen spreken, en ook lijkt het me mega gaaf om me voorouders te ontmoeten. Weer een top artikel, angel!

 20. irene
  19 februari 2013 / dinsdag, 19 februari 2013

  Ik hou van dit soort spelletjes, mijn dag is nu compleet haha ja nual.

  Ik zou liever een dennenappel poepen trouwens. Denk iik

 21. 19 februari 2013 / dinsdag, 19 februari 2013

  Haha super grappig ^^ ik ga er morgen even over nadenken, het is dan wel geen mandag meer maar maakt niet uit ^^

 22. 18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  Hahaha, wat grappig om dit te lezen. En wat een bizarre stellingen.

 23. evelien
  18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  Ik eet die babies wel. En wanneer je geilt op ananassen.. zet je toch gewoon een ananas op de kamer terwijl je je lover alle hoeken laat zien?

 24. 18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  Hahahahaah je bent hilarisch, serieus, ik zit gewoon haast luidop te lachen, best awkward maar goed …
  & hmm ik ga het mezelf gemakkelijk maken en neem dan ook de simpelste : de ananas, die stekkels kunnen er af en je kunt het geheel geheim doen, niet echt veel nadelen toch?

  Echt waar je moet meer zo’n artikelen maken, ik hou van jou haha, dat beetje sarcasme is zo zalig om te lezen !

 25. Helen
  18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  Heb ik er ook nog een..

  Zou je liever:
  A) voortaan de deurkruk aflikken van elke deur die je open doet? of
  B) elke keer je kleine teen hard stoten tegen elke deur die je open doet?

  Hoe goor ook: ik lik liever elke deurkruk af. Ik spoel direct daarna mijn mond wel met iets antibacterieels ofzo dan dat ik met een stootblok op mijn voet moet gaan lopen en keer op keer pijn op pijn te verduren krijg….

 26. Britt
  18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  Als je een denneappel eet moet je hem ook uiypoepen!

 27. Ruby
  18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  hahha you made my day!

 28. Genevieve
  18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  a. …vingers hebben zo lang als je benen?
  b. …een softbal moeten poepen?
  a. …sexueel aangetrokken zijn tot ananassen?
  a. …vloeiend elke taal ter wereld kunnen spreken?
  b. …geen sex hebben met een geit en iedereen denk voor altijd dat je dat wel doet?
  b. …alleen maar kunnen schreeuwen?
  b. …een dennenappel poepen?
  b. …de toekomst in gaan om je nazaten te ontmoeten?
  a. …elke keer dat je niest van geslacht veranderen?
  a. …koude poep eten?

  Oeiii de laatste is echt ziekelijk
  ‘Maar een geweldig artikel was dit weer!

 29. Alice
  18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  hahah zo grappig! Ik speelde vroeger (soms nog wel eens) altijd het spelletje: Wat zou je doen als…

  En dan met dit soort vragen: Wat zou je doen als…
  – De ex van je beste vriendin met je flirt en meer wil?
  – Je ouders naar Mexico zouden verhuizen, en je mee kan: tropische strandje, stand huis met alles erop en eraan?
  – Je zwanger zou zijn?

  En dat soort situaties.. Echt een leuk spel waar je over elke vraag een heel lang gesprek kan houden!

 30. Annika
  18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  Wat een geniaal verhaal weer! Ik zou voor het dieren praten gaan, toch leuker dat sex met een geit xD

 31. Fieke
  18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  Geweldig, ik lag in een deuk, kinderen en muffins niet uit elkaar kunnen houden, softballen poepen, Angel, je hebt mijn dag weer helemaal goed gemaakt!
  Nu ik:
  6. Zou je liever…
  a. …alleen maar kunnen fluisteren?
  b. …alleen maar kunnen schreeuwen?
  Ik kies, A, als je alleen maar schreeuwt is dat flink vervelend als je in de klas tegen je vriendin fluistert dat de jongen die je leuk vindt je zit dan schreeuw je dat dus. Ook fijn als iedereen dat hoort.
  Nee, dan moeten mensen maar beter luisteren naar mij zodat ze me verstaan.

 32. 18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  hahahaha, hilarisch like always. Je bent zo leuk Angel! Ik zou ook graag met dieren willen praten, lijkt me gezellig ^^

 33. Rxnn
  18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  Whhahaha wat een heerlijk artikel ik heb in een deuk gelegen!!

 34. Heleen
  18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  Hahahaha, you made my day. Je hebt een heerlijke schrijfstijl!

 35. cora
  18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  ohja,zal ook even wat beantwoorden.
  11. dan maar 1 keer toekijken. t vel springt van mn botten bij het idee maar meedoen?! dan springen mn ingewanden ook mee en dan blijft er al helemaal niks van me over,mentaal ook niet.

  6. fluisteren,precies om wat je zelf al zei :)

 36. Britt
  18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  Haha bedankt, ge-wel-dig stuk! Ik doe dit ook weleens met een vriendin van mij en ze beginnen onschuldig tot je opeens zonder wenkbrauwen of kleren of iets dergelijks verder moet leven!
  Ach wel, ik kies een onschuldige:

  Zou je liever…
  a. …de geschiedenis in gaan om je voorouders te ontmoeten?
  b. …de toekomst in gaan om je nazaten te ontmoeten?
  A, sowieso. Kijken wie mijn voorouders waren en hoe zij hebben geleefd, als je kijkt naar de toekomst praat niemand meer tegen elkaar en app je alleen maar, wat ook niet het gezelligste ooit is. Dus geef mij maar een tijdmachine en laat me terug gaan naar mijn voorouders! :)

 37. 18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  hahahah , jouw stukjes zijn altijd zo leuk !

 38. cora
  18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  hahahahahahaha,dat van dat fluisteren of schreeuwen,ik lig in een stuip :D en de bruine vriend,ja herkenbaar hahahaha. Angel,je schrijfsels zijn priceless

 39. 18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  hahaha geweldig weer! hoe komen mensen er op 8-)

 40. 18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  HAHAHA
  Hmm, ik denk dat ik me liever sexueel aangetrokken voel door ananassen dan dat ik altijd chipsrestjes aan mijn vinger heb. Gadver!

 41. Diede
  18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  hahahahaaa, doet me echt denken aan wat een kennis altijd deed:
  zou je liever je moeder vermoorden of een emmer poep opeten? :ooo

 42. cora
  18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  8. Zou je liever…
  a. …de geschiedenis in gaan om je voorouders te ontmoeten?
  b. …de toekomst in gaan om je nazaten te ontmoeten?

  A die zou je nooit meer kunnen ontmoeten. Je na zaad als je geluk hebt wel..

  Ik heb ook liever een crush op een annanas:P en ga ook voor met dieren praten.. die laatste no way dak er uberhoubt over na ga denken. en idd gewoon geen muffins meer eten.. zo dat zijn de meerdere.. OH en ik heb geen sex met de geit! laat ze maar denken..

 43. 18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  Oh nee.. weer van die rare opties! Haha. Ze zijn wel grappig, maar no ff-ing way dat ik ga kiezen!! Trouwens.. vraag 8 wil ik wel beantwoorden. A!

 44. 18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  9. Zou je liever…
  a. …elke keer dat je niest van geslacht veranderen?
  b. …het verschil niet kunnen zien tussen een baby en een muffin?

  A! Het lijkt me echt superhilarisch. De ene keer ben ik een sexy lady, de andere keer ben ik one of the guys en mag ik ook eens een scheet in de woonkamer laten. Mijn vriend moet er maar mee leren leven ;-)

 45. 18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  Wow gelukkig dat we niet écht moeten kiezen. Overal kon ik wel kiezen behalve bij de laatste natuurlijk. Verschrikkelijk!!!!!

 46. Maaike
  18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  HAHA

 47. Dagmar
  18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  Hahahah hilarisch!!!!!!!!

 48. Syl
  18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  Ik zou alle talen wel vloeiend willen spreken

 49. Lotte
  18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  Hahaha made my day.
  Ik ga voor een makkelijke:
  8. Zou je liever…
  a. …de geschiedenis in gaan om je voorouders te ontmoeten?
  b. …de toekomst in gaan om je nazaten te ontmoeten?

  A: Ik heb mijn eigen grootouders niet eens gekend en moet zeggen dat ik toch wel benieuwd ben hoe mijn familie zo is geworden als hij nu is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *