YouTube filmpjes die ik jullie niet wil onthouden

De titel zegt het al natuurlijk. Ik stuitte op onderstaande YouTube filmpjes die ik graag met jullie wilde delen omdat ze beautygerelateerd zijn. Onderstaande video, well. Het lijkt me duidelijk wat de boodschap is:

Dit filmpje werd me aangeraden door Beautylabber Lien via Facebook. Thanks Lien!

Nou, en nu. Jullie gaan het niet geloven dat er zulke kinderen bestaan. Meet: Alana. Het gekste en meest bizarre beautypeagant-kind e-var! Is dit grappig? Nee, ik vind van niet. Ik moest er wel even om gniffelen natuurlijk, maar hallo hee! Dat kind doet eigenlijk gewoon precies haar ouders (moeder?) na en het is gewoon in en in triest dat ze al op zo'n manier praat en denkt. Just watch it:

Graag jullie meningen over beide filmpjes in de comments, ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Verder ben ik ook benieuwd naar jullie weekendplannen, staat er nog wat leuks in de agenda?

Momenteel ben ik met mijn zusjes in omgeving Laren/Naarden voor een zusjesdag. We gaan naar de Kringloop, naar de mooiste Douglas van Nederland (naar het schijnt!) en daarna lekker uit eten. Zin in! Natuurlijk maken we wat foto's van deze dag, voor later op onze blogs 🙂

Enjoy the weekend y'all!

Until next time,
Serena Verbon

zp8497586rq

Volg:

128 Reacties

 1. 1 februari 2013 / vrijdag, 1 februari 2013

  dat tweede filmpje met alana — dat is gewoon een programma ! ze heeft nog allemaal zussen enzo. het komt op TLC, bij mij is dat op nummer 28 , en ik vind dat zooooooooooo leuk ! ja, tuurlijk is het zielig enzo. ze zegt zelfs dat ze repeteren voor die shows supersaai vind. maar ze doen ook leuke dingen hoor.. haar oudste zus krijgt een baby, ze gaan crossen in modder, en ze gaan naar een waterpretpark. het heet; here comes honey boo boo .

 2. 21 februari 2012 / dinsdag, 21 februari 2012

  Het eerste filmpje vind ik wel goed, tenminste eerlijk! Maar die 2e, wat een verwend kind.. En arrogant.. en wat ontzettend zielig dat het op zo’n jonge leeftijd al zo verpest is..

 3. Annelies
  25 januari 2012 / woensdag, 25 januari 2012

  Ik vind het photoshop filmpje echt geslaagd! Maar ik wil er wel dit over kwijt: Ik snap de frustraties over een verkeerd beeld van bepaalde dingen. Maar daar is photoshop echt niet voor gemaakt hoor! Ik moet voor mijn studies enorm veel werken met dit programma en mensen slanker maken etc. hoort daar absoluut niet bij. Het programma bied gewoon verschillende opties die totaal misbruikt worden voor de verkeerde doeleinden, heel jammer trouwens want je kan een foto ook photoshoppen en iemand er “beter doen uitzien” zonder ze totaal te gaan morphen maar door gewoon de contrasten iets aan te passen of de kleuren net iets warmer of kouder maken etc etc etc zodat de foto zelf er beter uitziet maar niet perse de persoon in de foto.

  En dat tweede filmpje, daar valt niets over goed te praten. De grootste zorg van een kind van die leeftijd zou de keuze van het sinterklaas speelgoed moeten zijn, niet haar uiterlijk! De kindertijd is al zo kort en door de jaren heen wordt deze enkel maar korter. Ik vrees echt voor de komende generaties…

 4. Sanne
  24 januari 2012 / dinsdag, 24 januari 2012

  Haha, bij dat tweede filmpje lijkt het net of die vader bij 1.29; ‘wees stil, anders stik je!’ zegt.

 5. 23 januari 2012 / maandag, 23 januari 2012

  Dat eerste filmpje is geweldig, amen to that en het tweede filmpje, wel, ik vind het best wel eng dat kindje :/ 😛

  Mijn weekendsplannen waren mijn verjaardag vieren in London, it was amazing, wil weer terug naar London, love it there so much <3 🙂

 6. 23 januari 2012 / maandag, 23 januari 2012

  Dat tweede filmpje, belachelijk dat dat kind zo doet en alles is vast aangepraat door haar moeder. Ik was op die leeftijd met hele andere dingen bezig.

 7. Elize
  23 januari 2012 / maandag, 23 januari 2012

  http://www.youtube.com/watch?v=dPLWKBWkn3s

  Dit is echt verschrikkelijk, de vader wil dit liever dan het zijn dochter. En hoe hij water op haar spuit wanneer ze een koekje wil nemen pfff, ik begrijp dit toch niet hoor.

 8. Leanne
  23 januari 2012 / maandag, 23 januari 2012

  Ik vind dit pageant filmpje nog meevallen.
  Ik heb ook gezien dat kinderen van 6 jaar zich zelf al als dik beschouwen, neppe tanden inmoetten, spraytannen tegen hun wil in en fake eyelashes laten zetten.

  Persoonlijk vind ik dat er veel mis is in zo’n opvoeding. Een kind hoort lekker te kunnen spelen, en niet na te denken over welke pasjes ze moeten onthouden voor zo’n show.

 9. Eline
  22 januari 2012 / zondag, 22 januari 2012

  Die van fotoshop giniaal!
  Dat meisje is zielig. Ze is bij de verkeerde ouders geboren jammer. Ik ben blij te lezen dat elke Nederlnadse vrouw wel gezond verstand heeft. Doe dit je kind niet aan. En laat de kinderen lekker kind zijn.