In de media: EditieNL

Gistermiddag om 1 uur 's middags kreeg ik een leuk mailtje in mijn inbox, of ik met spoed even wilde terugbellen omdat ze me graag in een aflevering van EditieNL wilden hebben. Blij om het feit dat mijn internetverslaving eindelijk zijn vruchten afwerpt (ik check om de 2 seconden mijn email) hing ik luttele seconden later al aan de telefoon. En gelukkig maar, want het was allemaal erg last minute, ze hadden me om 3 uur 's middags al nodig!

Gelukkig is Hilversum niet heel ver van Houten af en was ik al half aangekleed en opgemaakt. Ik heb me vrij neutraal opgemaakt, met een beetje bruine oogschaduw boven mijn ogen, een subtiele eyeliner en nude/roze lipgloss. Ik trok mijn favoriete zwarte broek aan van Filippa K, een zwart corrigerend topje (op tv lijk je al snel 10 kilo zwaarder zeggen ze, dus better safe than sorry dacht ik) en een nieuwe, witte blouse met gezellige laagjes.

Ik scheurde naar het mediapark, schoof aan in de bedrijfskantine van RTL Nederland (zonder visagie of een beetje afpoederen) en meteen werd er een microfoontje bevestigd. Wat was de bedoeling? Ze wilden mijn mening horen over de Glossybox en over de beautybox van Veronica. Beide dozen werden voor mijn neus gezet en de opdracht was: uitpakken die handel en graag je eerste reactie. Easy!

Ondertussen werden er natuurlijk vragen gesteld. 'Wat zou je uit deze doos niet gebruiken?' en 'Wat zou je uit deze doos wel gebruiken?'. Ook werd er gevraagd hoe het uitpakken van een doos vol beautyspullen voelt voor een vrouw, en of ik dat in mannentermen kon uitleggen. Ik zei, 'ik denk dat het synoniem is aan zoiets als dat je favoriete voetbalteam een doelpunt scoort? Zoiets?'. Achteraf vond ik dat zo'n domme vergelijking, en wat blijkt, hebben ze JUIST dat stukje twee keer in deze aflevering van EditieNL gemonteerd. Ha! Zal je altijd zien.


Over de Glossybox ben ik natuurlijk erg enthousiast. De Glossybox is juist voor de echte beautylovers zoals wij. Er zitten luxe merken in en ook, wat ik zelf heel fijn vind, niche merken. De wat onbekendere merken zoals Cowshed, Comfort Zone of Dermalogica. Niche merken zijn de merken die niet standaard in de supermarkt en drogist te koop zijn, maar juist alleen in salons of online. Via Glossybox maak je op een leuke manier toch kennis met dit soort merken, waar je anders misschien nog nooit van gehoord zou hebben.

Het allerleukste is denk ik het verrassingselement. Glossybox houdt heel strict geheim welke producten er in de box zitten en dat maakt het elke maand weer spannend. Er zitten meestal zo'n 5 producten in waaronder altijd wel één groot fullsize product. De andere producten zijn hele luxe travelsize samples. De Glossybox kost €12,50 per maand en je kunt jezelf op de box abonneren. Het abonnement kun je ook cadeau geven en als het het zat bent (wat ik me eigenlijk niet voor kan stellen, haha!) kun je hem ook zo weer opzeggen. Een musthave voor elke beautyliefhebber!


En tja, die Veronica Box. Deze eenmalige Valentijn Deluxe box kost €49,95 en je ziet op de site meteen wat er in zit. Geen verrassingselement dus. Ze claimen dat de winkelwaarde van deze box iets van €167 is, maar dat betwijfel ik. Er zitten alleen maar fullsize producten in, zoals twee douchegels, een shampoo en een conditioner, een hoofdmassage-spin, een mascara, handige hulpstukken voor je BH-bandje, een chicklit die me niets zei en oorknopjes, etc. Allemaal vrij voor de hand liggende en makkelijk verkrijgbare beautyproducten. Van die 13-in-een-dozijn dingen die heel vaak in de aanbieding zijn.

Ik werd er in elk geval niet wild van en al helemaal niet voor dat geld. Alleen de Rimmel mascara en de Incoco Coconut haarproducten zou ik echt gebruiken (maar dat stuk is slim weggeknipt). De overige producten waren niet echt mijn ding (en dat stuk is er heel slim ingelaten).

Ik heb mezelf net weer even teruggekeken en ook al is het een kort stukje, ik durf met zekerheid te zeggen dat ik gewoon mezelf ben gebleven. Ik heb mijn eerlijke, ongezouten mening gegeven over beide boxen en ik vind het eigenlijk wel geinig dat ze mijn 'afkraak stukje' er in hebben gelaten. Het lijkt echt alsof ik supernegatief ben, maar dat is niet zo hoor! Enthousiast was ik ook niet, maar het stuk waarin ik vertel wat ik wél uit de Veronica box zou gebruiken is er op mysterieuze wijze uitgehaald en zo lijkt het alsof ik heel ondankbaar en verwend overkom (maar goed, jullie weten wel beter he!).

Ik was trouwens totaal niet zenuwachtig, want daar was ook amper tijd voor. Ik moest meteen aan de slag, zonder voorbereiden of doorspreken en na 10 minuten zat het er alweer op. One-take. It's a wrap! Zenuwachtig werd ik pas toen ik wist dat er veel mensen zouden gaan kijken naar me (omdat ik het weer zo nodig moest aankondigen via Twitter, oeps!).

Ik had het zelf nog helemaal niet teruggezien en het is altijd spannend hoe je er dan uit komt te zien en hoe je het doet. Het viel me gelukkig mee! Ik was te verstaan, mijn hoofd glom niet zo erg als ik had gedacht en ook waren ze niet vergeten mijn naam (juist gespeld) + blog te vermelden. Ik ben er happy mee! Het was kort, maar leuk. Ik vond het echt te gek dat ze aan mij moesten denken toen ze iemand zochten die verstand heeft van beauty en die een mening over de boxen wilde geven.

Bekijk het fragmentje hier: klik

EditieNL wordt elke dag om 18:15 uitgezonden op RTL 4, vlak voor RTL Boulevard. Ik vond het superleuk om al jullie lieve, spontane en enthousiaste reacties meteen na afloop op Twitter, Facebook en in de comments op mijn blog te lezen. Dankjewel! ^^

Until next time,
Serena Verbon

zp8497586rq

Volg:

189 Reacties

 1. 15 juni 2012 / vrijdag, 15 juni 2012

  Ik moet zeggen, die cocos shampoo heb ik, en is heeeeel erg lekker!

 2. 21 februari 2012 / dinsdag, 21 februari 2012

  Wat tof dat ze je uitnodigden! Wel een beetje stom dat ze je eigenlijk zo laten zien dat het net lijkt of je alleen negatief bent. Maar dat zullen ze toch altijd wel een beetje doen met dat geknip en geplak enzo.

 3. tess
  26 januari 2012 / donderdag, 26 januari 2012

  hahahahaa ik vind het juist wel leuk hoe je dat zegt..

  dit is niet mijn geur dit is niet mijn geur hahahaha..

 4. nirosha
  26 januari 2012 / donderdag, 26 januari 2012

  Ik heb het net teruggekeken. Inderdaad heel gaaf dat ze jou daarvoor belden! echt leuk.

 5. 22 januari 2012 / zondag, 22 januari 2012

  hahahaha nou inderdaad het is wel grappig dat ze precies het stukje laten zien over “dit is niet mijn geur, dit ook niet” haha…. Maar wel inderdaad super leuk dat ze aan jou dachten!

 6. Lies
  21 januari 2012 / zaterdag, 21 januari 2012

  Haha, ik vind niet dat je verwaand overkomt hoor. Ik vond het alleen maar grappig 🙂 Leuk dat je zo spontaan kan zijn op televisie, ik zou dat helemaal niet kunnen!

 7. 21 januari 2012 / zaterdag, 21 januari 2012

  Supervet dat je dat mocht doen!
  Weetje, jij lijkt me eigenlijk ook wel zo’n meisje die Hart Van Nederland presenteert, haha!

 8. 20 januari 2012 / vrijdag, 20 januari 2012

  Was leuk! En ik krijg net een mailtje dat mijn eerste Glossybox is verzonden 🙂 Yaaaaay!

 9. 20 januari 2012 / vrijdag, 20 januari 2012

  Jammer dat ze zoveel knippen! Ok, ze hebben haast omdat het nieuws is, maar toch vind ik dat ze met dat knippen in interviews iets beter hun best kunnen doen. Dan klopt het nieuws ook beter, door teveel weg te laten kan het oneerlijk worden als het ware. Wat ontzettend leuk dat je hiervoor bent gevraagd! Je eerste uitzending op tv, toch?

 10. 20 januari 2012 / vrijdag, 20 januari 2012

  Wat gaaaaf! Ik kijk bijna elke avond EditieNL en precies de aflevering met jou er in heb ik gemist 🙁

 11. 20 januari 2012 / vrijdag, 20 januari 2012

  Wat gaaf dat ze je daarvoor gevraagd hebben zeg! Heel leuk!

 12. stefanie
  19 januari 2012 / donderdag, 19 januari 2012

  haha ze knippen er inderdaad ook echt het goed uit 😛
  iniedergeval een erg leuk stukje hoor 😉

 13. Jaimy
  19 januari 2012 / donderdag, 19 januari 2012

  jaa wat leuk! Ik herkende je meteen 😀

 14. Sandra
  19 januari 2012 / donderdag, 19 januari 2012

  Ik zag je, ik was echt van: ‘Huh?! Echt, wat leuk dat je erin zit!’ En toen dacht ik, jeetje, je komt echt wel een beetje verwend over. Maar gelukkig dat je dat hier uitlegt, en ik snap best dat dat uitleggen te lang voor tv had geduurd, en stom dat ze dat positieve stukje eruit hebben gehaald, maar goed 🙂

 15. Jade
  19 januari 2012 / donderdag, 19 januari 2012

  Jaah! Gisteravond online gezien! Eigenlijk per toeval want ik zat op Facebook en viavia kwam ik op de link.
  Serena, je zag er goed uit hoor! En je kwam over als jezelf, echt grappig. Ik zag al meteen dat ze iets weg hadden geknipt want ik dacht meteen, ze laten de andere stukjes weg!

  Wat tof dat ze jou vroegen! 😀
  En wat een ervaring ook.

 16. nikki
  19 januari 2012 / donderdag, 19 januari 2012

  je ziet er trouwens geweldig uit Sereen!!!

 17. steff
  19 januari 2012 / donderdag, 19 januari 2012

  grappig dat je t zegt want ik vind je site leuk en alles maar over dat doelpunt dacht ik na dat slaat nergens op grappig dat ze dat dan juist net uitzenden inderdaad

 18. 19 januari 2012 / donderdag, 19 januari 2012

  Echt geweldig voor je dat je dit mocht doen! Ik zou echt super trots zijn op mezelf en jij hebt ook alle reden om hartstikke trots op jezelf te zijn. You go girl!

 19. 19 januari 2012 / donderdag, 19 januari 2012

  Wat gááf zeg! Dalijk word je nog een BBN’er! Nee, geen tikfout. Een bekende beauty nederlander 🙂

 20. Tara
  18 januari 2012 / woensdag, 18 januari 2012

  Jammer, ik kan het niet op mijn laptop kijken, toch morgen even op de andere computer kijken.
  En trouwens ze knippen zo vaak delen weg, zo kunnen ze helemaal hun eigen draai aan jou verhaal geven.
  Ik ben ooit een keer 3 uur geïnterviewd en totaal 7 minuten op tv, ze hadden het zo fout geknipt en geplakt dat het net leek alsof ik een heel ander verhaal wou overbrengen. Gelukkig wisten mijn familie en vrienden beter.

 21. 18 januari 2012 / woensdag, 18 januari 2012

  Superleuk! En dat van dat doelpunt: geniale vergelijking! X

 22. 18 januari 2012 / woensdag, 18 januari 2012

  Superleuk stukje, heb het niet op tv gezien maar heb het fragmentje net even gezien (: En ik houd van Infecto producten! Vandaag toevallig nog de bodylotion gekocht daarvan!

 23. 18 januari 2012 / woensdag, 18 januari 2012

  hahaha ik heb echt hardop gelachen om dat laatste stukje 🙂

  “Dat is niet m’n geur, deze ook niet, nah, deze ook niet, deze ook niet” 🙂

  haha

 24. Francien
  18 januari 2012 / woensdag, 18 januari 2012

  Zo leuk om dat te zien!
  ik moest echt lachen toen aan het einde dat je zei van; dit gebruik ik niet, dit ook niet enz, haha 🙂

 25. Jill
  18 januari 2012 / woensdag, 18 januari 2012

  Je deed het supernatural!

 26. Zwaan
  18 januari 2012 / woensdag, 18 januari 2012

  Supervet! Echt heel leuk! 😀

 27. isabel
  18 januari 2012 / woensdag, 18 januari 2012

  haha
  ”dit is niet mijn geur,
  dit is niet mijn geur,
  dit zou ik ook niet gebruiken,
  dit is niet mijn ding.”
  haha lekker positief Serena!

 28. Diana
  18 januari 2012 / woensdag, 18 januari 2012

  ‘En dit is niet leuk.. en dit gebruik ik niet.. en dit is niet mijn geur’.. hahaha

 29. Meagan
  18 januari 2012 / woensdag, 18 januari 2012

  Jammer dat je het niet terug kan kijken op RTL gemist, ik zou het graag willen zien!

 30. 18 januari 2012 / woensdag, 18 januari 2012

  superleuk

 31. 18 januari 2012 / woensdag, 18 januari 2012

  Ik zag je gister bij editie NL zonder dat ik het van te voren wist. Echt super leuk!!

 32. Mylaine
  18 januari 2012 / woensdag, 18 januari 2012

  haha geweldig! “dit is niet mijn geur, dit ook niet, dit gebruik ik ook niet” haha moest er wel om lachen!

  Maar wat super gaaf voor je! Merk je ook al dat je site nóg meer bekeken wordt hierdoor?