WK Voetbal met Jillz

dit is een gesponsorde post – Dat voetbal een mannending is staat als een paal boven water, maar toch zijn er ook vrouwen die deelnemen aan het voetbalenthousiasme. Zo support mijn nichtje Hester luidkeels FC Utrecht en staat mijn andere nichtje Maren regelmatig commentaar te leveren vanuit de Amsterdam Arena. Toch interesseren de meeste vrouwen zich minder in ‘s werelds populairste balsport vergeleken bij mannen. Ik kan nog net uitleggen wat buitenspel is, maar dan houd het ook wel zo’n beetje op, wat veel andere vrouwen al niet lukt, cliché maar waar.

basis_JillzHoe beleef jij als vrouw het WK voetbal? Jillz deed onderzoek en het blijkt dat 4 op de 10 vrouwen nog niet eens de helft van de wedstrijd meekrijgt, omdat ze met andere dingen bezig is. Een WK-wedstrijd van het Nederlands elftal is voor hen vooral een gezellig uitje. Waar de mannen peentjes zweten en handenwringend in spanning afwachten tot de aftrap, zijn vrouwen super relaxed, checken nog wat social media, zetten wat hapjes en drankjes klaar en hopen innig op een lekkere voetballer die zijn shirt uittrekt na het scoren van een doelpunt.

Jammer voor mij, want ik vind vooral de keeper Michel Vorm een erg fijne man om naar te kijken, maar als doelman scoor je niet zo 1-2-3 een doelpunt. Maar goed, met de ontblote bovenlijven van Robin van Persie, Memphis Depay en Dirk Kuijt (ja sorry hoor, maar dat vind ik gewoon echt een schatje) ben ik ook zeer tevreden. En stiekem doen de spelers van het andere team het ook erg goed op mijn netvlies.

En trouwens, handig om te weten; uit hetzelfde onderzoek blijkt dat 14% van de mannen een voetbalwedstrijd een prachtig moment vind om te flirten, komt dat even mooi uit!

Wil je zien hoe de mannen het WK beleven? Bekijk hieronder het filmpje;

Om lekker en flirty in de WK stemming te komen is er Jillz Orange, een verfrissende sparkling appel cider met een volwassen smaak door het lichte bittertje van citrus fruit. Naast Jillz Orange is er natuurlijk ook Jillz Regular en Jillz Red (met toevoeging van frambozen- en kersensap) en de alcoholvrije variant Jillz 0.0%.

Jillz_Orange_4pack_fles fruitVolg Jillz via Facebook en hun website.

Hoe beleef jij het WK? Ben jij fanatiek en heb je alleen oog voor het spel, kijk je met een schuin oog naar knappe spelers of ga je naar de kroeg om de wedstrijd op groot scherm te kijken en flirt je er een beetje omheen?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

24 Reacties

 1. 17 juni 2014 / dinsdag, 17 juni 2014

  Nou dan ben ik denk ik toch stiekem man.. Ook ik zit helemaal in het oranje voor de buis!

 2. marieke
  14 juni 2014 / zaterdag, 14 juni 2014

  Hihi ik ben echt een fanatiek voetbalfan ! Jilzz lijkt me erg lekker alleen ik moet het nu nog doen met 0.0 …. maar leuk artikel !

 3. Kim
  13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Orange ben ik nergens tegengekomen, red vind ik erg lekker!

 4. Maxime
  13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Er zijn tegenwoordig net zo veel jonge meiden als jongens die op voetbal zitten! En daar ben ik er ook 1 van ookal ben ik nu jong volwassen haha, ik kijk elke wedstrijd dus ook met bloed zweet en tranen, als er dan 1 ze shirt uitdoet is het helemaal een top wedstrijd. ALleen wel weer jammer dar de speler dan een kaart krijgt ..

 5. 13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Deze Jillz is zo ontzettend lekker! Deze post is ook heel leuk :)

 6. Anna30
  13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Leuke post!

 7. 13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Hoewel ik normaal al snel op mijn teentjes getrapt ben als er gegeneraliseerd wordt (zeker omtrent vrouwen, klein feministisch trekje denk ik) vind ik dit een onwijs toffe reclamestunt. Maar misschien omdat ik bij voorbaat al een fan van Jillz ben. Ik vind het WK super tof om te volgen en ben tijdens het kijken ook vrij gepassioneerd, maar buiten het WK en EK om kijk ik nooit voetbal. Het gaat mij echt om het feestje eromheen ;) X

 8. 13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Die rode Jillz ken ik sinds kort en vind ik erg lekker! Deze ook maar proberen :)

 9. Bianca
  13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Hier ben ik benieuwd naar, ben dol op citrus fruit. Verder vind ik Cassilas erg leuk :)

 10. 13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Ik kijk elke wedstrijd die ik kan en ben ook buiten het WK om voetbalfan, als sinds ik een klein meisje was. Komt dat even goed uit voor mijn voetbalminnende vriendje ;)

 11. I
  13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Ooooh, dus daarom was er opeens jillz orange, duh! Ik hou normaal gesproken heel erg van citrus maar ik vond deze niet zo. Gelukkig hou ik ook niet zo van voetbal dus het maakt niet uit als m’n drankje niet oranje is ;)

 12. lousaa
  13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Vriendinnen: kom je ook voetbal kijken van de week. Ehhh. Nee. Ik zit liever in de tuin met een boek dan anderhalf uur naar die ongein te kijken. Het spel kan best oke zijn trouwens, maar al dat geleuter eromheen vind ik drie keer niks.

 13. 13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Ik heb echt helemaal niks met voetbal en mijn vriend gelukkig ook niet. Ik denk dus dat ik vanavond gewoon een filmpje ga kijken ;-)

 14. 13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Ooh, de alcoholvrije variant Jillz is lekker! Op de foto’s ziet Jillz er trouwens ook zo lekker uit altijd.

 15. Stef
  13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Ik kijk in alle supermarkten iedere keer weer of ze al de jillz orange hebben, maar helaas! zou m graag een keer willen proeven.. Enne ik vind Dirk kuijt ook een schatje! Hihi

 16. 13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Hmmm. Dan lijk ik toch meer op de mannen ben ik bang haha! Oranje nailart, rood-wit-blauwe haaraccessoires en kijken maar! Haha!

  Leuk artikel, ik ben niet zo fan van jillz maar deze oranje lijkt me eigenlijk best wel lekker!

 17. 13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Ik ben best fanatiek en moest vier jaar geleden zelfs huilen toen we de finale verloren. Oeps, haha!

 18. 13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Hm, lijkt me lekker! Zelf kijk ik meestal alleen de wedstrijden van Nederland, maar door mijn buurman en zijn vrienden hoorde ik gisteren precies wanneer er gescoord werd ;)

 19. 13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Ik vergeet altijd dat dit drankje bestaat! Thanx voor de reminder :)

 20. 13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Nu mijn broer uit huis is zal het vast een stuk rustiger zijn bij de wedstrijden, helaas.. :( Maar ik ga zeker kijken, gewoon uit het ‘oranje-gevoel’!

 21. Cherrelle
  13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Ik kom uit een voetbal liefhebbend gezin. Ik daarentegen kijk het wk alleen voor de gezelligheid hahah

 22. il0l0
  13 juni 2014 / vrijdag, 13 juni 2014

  Klinkt goed, zeker het proberen waard! Lekker fris en anders biertje is altijd lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *