Winter Wonderland

Officieel is het over zo’n twee weken pas écht winter, maar met die sneeuwval van gisteren is het wat mij betreft al begonnen. Sneeuw, kou, vertragingen… het zit er weer aan te komen, hoor! Ik zat alweer behoorlijk te balen van de sneeuw, maar waarom eigenlijk?

Elk seizoen heeft zo zijn voor- en nadelen en ik vind dat je dan maar beter van de positieve kant moet bekijken. En daarom heb ik uren en uren achter internet gezeten op zoek naar heerlijke winterse plaatjes. In de winter vieren we Kerst en Oud en Nieuw, en dat is toch eigelijk de meest gezellige periode van het jaar?

Omdat het vandaag een luie zondag is heb ik het makkelijk gemaakt voor jullie, daarom hieronder een enorme collage met gezellige foto’s voor minutenlang scroll-plezier.

Ik heb jullie zo ongeveer gebrainwashed met een stuk of 100 sfeervolle winterplaatjes en als jullie nu nog steeds geen zin hebben in de winter dan weet ik het ook niet meer! 😉

Wandelingen in de sneeuw met je hond, lekker binnen zitten met kaarsjes en warme chocolademelk, films kijken onder een dekentje terwijl de wind tegen de ramen giert, kerstliedjes op de radio, je allereerste kerstboom uitzoeken, je huis decoreren met dennentakken…

Wat is jullie leukste herinnering van de winter?

Until next time,
Serena Verbon

bronnen; tumblr & pinterest (de oorspronkelijke bron is moeilijk te achterhalen, mocht je je eigen foto ertussen zien staan of een foto herkennen van een blog dan hoor ik het graag)

 

Volg:

114 Reacties

 1. JoycevdB
  12 december 2012 / woensdag, 12 december 2012

  Ik word er helemaal warm van!!! Kerst it is!!

 2. 12 december 2012 / woensdag, 12 december 2012

  Ooh jaa deze foto’s laten zien wat er zo leuk is aan deze periode! Nice al die minuten scrollen door al deze prachtige plaatjes.

 3. 11 december 2012 / dinsdag, 11 december 2012

  Hmmmm… Droom ik of lijkt de winter, na het scrollen door deze post, minder koud te zijn geworden! Bedankt Sereen 😉

 4. Kelly
  11 december 2012 / dinsdag, 11 december 2012

  He serena zou je eens een stuk kunnen maken hoe jij dat altijd doet met rechtenvrije foto’s of uberhaupt foto’s op je site ? Ik loop nu zelf stage bij een internet site en ik vind het enorm lastig om leuke rechtenvrije foto”s te vinden

 5. E.
  11 december 2012 / dinsdag, 11 december 2012

  Niks gezellig! Ik ben Gargamel, Scrooge & the Gringe in 1 super pakket.
  Ik HAAT kerstmis en ik HAAT sneeuw en kou.
  Zomer is pas gezellig. Beetje aan een meer hangen, cocktails drinken op het terras en barbecues tot laat in de warme nachten en weinig kleren aan.
  Winter in het heuvelland (zuid-limburgs bijna gebergte): nergens heen kunnen omdat rijden te gevaarlijk is, altijd maar op mijn gezicht gaan omdat ik zo’n kluns ben, slechte huid, moe, verkleumd.. Nee doe mij maar zo’n zomer waarin het zo heet is dat je aan je plastic tuinstoel vastplakt en je ijsje al smelt voor je het op hebt!!

 6. Myr
  10 december 2012 / maandag, 10 december 2012

  oh puhleassseee Serena, this is not how it works. Ook al gooi je me dood met happy happy joy joy fotos we weten allebei dat het plaatje van; Files, vertragingen met de trein, botbreuken door glijpartijen, gewoon werken moeten met de feestdagen, bezuinigingen er tussen hoor.
  Ik hou van zomer
  Dikke doei :P;)

 7. louise
  10 december 2012 / maandag, 10 december 2012

  sorry hoor maar volgens mij ben ik de enigste die winter haat! ik haat sneeuw, kou, wind, regen etc. en vooral kerst! Geef mij maar zon zee en strand elke dag!

 8. K
  10 december 2012 / maandag, 10 december 2012

  Love it!!!!! Thnks! 😀

 9. 10 december 2012 / maandag, 10 december 2012

  Geweldige plaatjes!!! Wauw!
  Heb je ook een link oid van alle plaatjes? I need to pin(terest) them all!

 10. 10 december 2012 / maandag, 10 december 2012

  Aan het ziet er zo leuk uit, zelf haat ik de winter. Altijd maar zo koud, echt vreselijk. Kerst en oud&nieuw is dan wel gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *