WIN: 3 x BIG ASS Beautypakketten t.w.v. €300 per stuk

Over een ruime week is het alweer Kerst en het leek me daarom de perfecte gelegenheid om 3 BIG ASS beautypakketten te verloten onder mijn lieve lezeressen. Merken en bedrijven sturen mij ontzettend veel toe, meer dan ik kan reviewen of gebruiken. Eens in de zoveel tijd geef ik mijn beautyproducten daarom weg aan een goed doel, maar het leek me ook wel eens leuk om jullie te bedanken voor de jarenlange support. Elke dag weer komen jullie een kijkje nemen op Beautylab en om die reden kan ik blijven doen wat ik het liefste doe: bloggen.

mega big ass beautypakkettenHieronder heb ik overzichtfoto’s gemaakt van de 3 pakketten zodat jullie een goede indruk krijgen van de inhoud. Elk pakket heeft in elk geval een Remington stylingsproduct en daarnaast veel bath & bodyproducten, skincare, make-up en enkele lifestyle goodies zoals thee, health drinks en een waterfles. Het pakket bevat een mix van budget, drugstore en high end merken. Het laatste pakket bevat een lekkere badjas in maat M. Alle pakketten hebben zo om en nabij dezelfde waarde, die ligt tussen de €300 en €400 per pakket.

Bestudeer de foto’s maar goed en kies jouw favoriet van de 3!

Big Ass Pakket 1

mega beautypakketten winactie_01 mega beautypakketten winactie_02mega beautypakketten winactie_03 mega beautypakketten winactie_04

Big Ass Pakket 2

mega beautypakketten winactie_05 mega beautypakketten winactie_07 mega beautypakketten winactie_08 mega beautypakketten winactie_06

Big Ass Pakket 3

mega beautypakketten winactie_09 mega beautypakketten winactie_12 mega beautypakketten winactie_11 mega beautypakketten winactie_10Zo, dat wordt lastig kiezen denk ik!

Omdat ik de pakketten op tijd wil verzenden zodat ze linea recta onder jullie kerstboom geschoven kunnen worden, loopt deze winactie af op zaterdag 20 december 2014. Op maandag 22 december worden de pakketten verstuurd, mits ik alle adressen binnen heb, dus houd je mailbox goed in de gaten dit weekend!

Dan rest mij niets meer dan jullie nogmaals te bedanken voor alle support door de jaren heen en het feit dat jullie geregeld een kijkje komen nemen op mijn blog. Ik hoop dat ik met deze winactie 3 trouwe bezoekers blij kan maken met een geweldig groot verwenpakket dat je uitpakt met ‘ooooeehs’ en ‘aaaahhhs’ en waarvan je nog maanden kunt genieten!

Wat moet je doen om kans te maken op jouw favoriete Big Ass Beautypakket?
1. volg mijn @serenaverbon account op Instagram
2. laat hieronder een comment achter met daarin jouw favoriete pakket (1, 2 of 3)
3. laat me ook weten wat jouw favoriete artikel OOIT is geweest op Beautylab, en waarom.

Good luck!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

3.767 Reacties

 1. Lynn
  18 januari 2015 / zondag, 18 januari 2015

  Big ass pakket 2 ziet er vet uit vooral de Vichy creme ben ik erg weg van. Het leukste artikel vond ik de mama make-over leuk om te lezen en ook misschien eens leuk om de tips ooit eens uit te proberen bij mijn mama 🙂

 2. Nathalie
  10 januari 2015 / zaterdag, 10 januari 2015

  yaaay pakje gisteren binnen!!
  Ben er helemaal blij mee! nogmaals bedankt serena!!

  • Els van hoyweghen
   29 maart 2015 / zondag, 29 maart 2015

   Wauw wat heb jij een geluk zeg !!
   Ik wil die ook graag winnen

 3. Anniek
  4 januari 2015 / zondag, 4 januari 2015

  Hey Serena,

  Ik vind je echt super tof. Je bent altijd zo gezellig en super leuk om naar te kijken! Ik vind pakket 1 echt super gaaf. Ik weet niet waarom pakket 1, want de andere pakketten zijn ook super leuk. Maar moet er 1 kiezen. De €3,- challenge video’s vind ik het leukst, want ik houd van koken en van lekker eten hahaha. Ik zou het super leuk vinden als ik het pakket win, want ik hou van beautyproducten & Alle dingen die daar bij horen. Lieve Serena ik hoop dat je nog heeeel lang video’s blijft maken’ ☺️

 4. Cheyenne
  3 januari 2015 / zaterdag, 3 januari 2015

  Aaahh ik ben zo blij met het pakket! echt alles erin is mooi 🙂
  Ik heb gelijk van alles uitgetest! mijn vriend stond alleen maar verontwaardigd te kijken naar mijn hand vol met kleurtjes hahaha, is erna maar tv gaan kijken terwijl door de keuken danste met al mijn nieuwe aanwinsten.

  Serena echt super bedankt! Het was een goed begin van het nieuwe jaar 🙂

 5. Regina
  31 december 2014 / woensdag, 31 december 2014

  Ahhhhh zo jammer 🙁 niet gewonnen!
  Had het zo gehoopt, doe zo vaak mee maar helaas nooit geluk!
  Gefeliciteerd winnaars en een happy new year 🙂

 6. Madelief
  30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  OMG ik kan niet geloven dat ik dit artikel over het hoofd heb gezien!! Onze wifi was kapot en ik ben vergeten terug te bladeren… heel erg gefeliciteerd mensen die gewonnen hebben! XX

 7. Daphne
  30 december 2014 / dinsdag, 30 december 2014

  OMGGG, ik kreeg net een mailtje van Serena!! Ik ben de winnares van BIG ASS Beautypakket nummer 2!!! WHAAAA ik kan het niet geloven!!
  Ik heb nog nooit iets gewonnen! I’m sooo happyy!!

  Love you Serena <3

 8. maaike vt
  27 december 2014 / zaterdag, 27 december 2014

  pakkket 3, geweldigheidd! ik moet zeggen dat ik je diy Friday artikels altijd leuk vindt, ik vond die met de kwastenopberger het leukst! i lovee youuu, x

 9. Myrthe
  27 december 2014 / zaterdag, 27 december 2014

  Rare winactie. Duizenden gemotiveerde reacties en instagram-volgers lokken en dan doodse stilte.

 10. Charissa
  27 december 2014 / zaterdag, 27 december 2014

  Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

 11. Myrthe
  26 december 2014 / vrijdag, 26 december 2014

  Heeft één van de deelneemsters al bericht gekregen?

 12. victoria
  26 december 2014 / vrijdag, 26 december 2014

  Serena ik ben echt fan zijn de pakkete al weggegeven ik wil graag paket 3 en mijn favoriete artikel ooit op beautylab is een die er pas op staat maar helemaal gek van ben zijn de w7 palleten en ik zag het fototje van het in de buff pallet en dacht whaat xxx victoria

 13. Carina
  25 december 2014 / donderdag, 25 december 2014

  Heeii serena
  Wanneer word er bekend gemaakt wie hem / haar gaat winnen
  Xxxxxxxxx carina

  • Myrthe
   26 december 2014 / vrijdag, 26 december 2014

   Dat vroeg ik me ook al af.

 14. R
  24 december 2014 / woensdag, 24 december 2014

  Waarschijnlijk zijn deze pakketen al weg gegeven… Meiden/ eventueel heren veel plezier hiermee…

  Het is niet de leukste, maar wel een artikel dat is blijven hangen… Dat was het verhaal van angel en haar vader… Ik hoop dat alles nu beter met hem gaat… Ik ben zelf een tijdje afwezig geweest op je blog, vooral om prive redenen… Gaat even niet lekker… Ik heb zeker wel steun gehad bij de artikelen van angel… Mocht ik iets verkeerd gezegd hebben dan mijn excuses

 15. 24 december 2014 / woensdag, 24 december 2014

  Ik doe mee!
  ik ga voor pakket 2!
  die keuze is echt onmogelijk want ik heb zoveel fijne producten langs zien komen!
  instagram gevolgd: zowiezo_

 16. Romy
  23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

  Heey serena
  Ik hoop dat je dit nog leest. In een eerder bericht zei ik dat mijn broertje op de IC ligt, helaas is hij vandaag overleden

  • Romy
   23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

   Omdat ik je al zolang volg vond ik het fijn om dit te zeggen
   Xx

   • Myrthe
    24 december 2014 / woensdag, 24 december 2014

    Nee dan moet het pakket natuurlijk naar jou, Romy? Al lijkt mij dat je nu wel wat anders aan je hoofd hebt. Gecondoleerd.

    Serena, ga je de namen van de winnaars bekendmaken?

    • Romy
     24 december 2014 / woensdag, 24 december 2014

     Dat is lief maar daarom maakte ik dit bericht niet omdat ik per ss dat pakket wil winnen :* ik wou het serena graag vertellen omdat ik haar al best lang volg en ik haar altijd heel eerlijk en grappig vind/vond
     X

 17. Michelle Rutten
  23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

  Mijn favoriet is 3 omdat ik zag dat er best veel MAC in zat en ik een complete mac junkie ben, dus daarom zou dit het ideale cadeautje zijn!

 18. Yunita
  23 december 2014 / dinsdag, 23 december 2014

  Wie heeft dit gewonnen??

 19. Gabriëlla
  22 december 2014 / maandag, 22 december 2014

  Ahh te laat om mee te doen 😛 Nouja.. volgende keer beter!

  Mijn all time favorite artikel van jou is dat de tutorial van angels on bare skin. Ik heb hem nog nooit gemaakt maar hij staat zeeeker nog op mn to-do list!

  groetjes!

 20. Aisha
  22 december 2014 / maandag, 22 december 2014

  Mijn favoriete pakket is pakket 3! En mijn favoriete artikel ooit is moeilijk, al vond ik het Artdeco VIP Presstrip artikel heel leuk! Veel mooie foto’s en zeer interessant.

 21. Jessica
  22 december 2014 / maandag, 22 december 2014

  Oh balen te laat voor pakket 2 haha. Nou ik kan mijn favoriete artikel nog wel even noemen. Eigenlijk is het geen artikel maar het filmpje van Ponkers van laatst. Waarin je een prachtige wens liet uitkomen. Wat een prachtig filmpje en initiatief is dat!

 22. Hanne
  21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

  Ah nee te laat 🙁 had super graag pakket 2 willen hebben

 23. k.l.
  21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

  Ik zou graag pakket 1 willen winnen. Helaas heb ik de afgelopen tijd veel ongeluk. Eindelijk na jaren een auto kunnen kopen, blijkt ie helemaal versleten te zijn… doei auto! En was zo trots en blij.

  • k.l.
   21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

   Oh en je reisblog van singapore blijft mij bij 🙂

 24. Iris Jansen
  21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

  Ik zou heel graag pakket 2 willen winnen!
  Mijn favoriete artikelen zijn je skincare routine (door jou ben ik mario badescu gaan kopen!!) en als recent artikel: je winterjassen stash!

  Alvast fijne feestdagen Serena, en ik hoop dat je in 2015 weer net zulke leuke artikelen maakt als dit jaar!

 25. Ayse Simsek
  21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

  Het ziet er allemaal prachtig uit en je doet je best om iedereen gelukkig te maken, maar nr 2 is toch wel de leukste.
  Mijn favoriete artikel is daarom ook deze geworden.
  🙂

 26. Ayse Simsek
  21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

  Het ziet er allemaal prachtig uit, maar nr 2 is toch wel de leukste.
  Mijn favoriete artikel is daarom ook deze geworden.
  🙂

 27. Janneke de Mol
  21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

  Wat een geweldige winactie! Alleen het winnen van zo’n actie lijkt me al zó gaaf dus het maakt me niet uit welk pakket. Mijn favoriete artikel gaat over Londen. Daar heb je er meerde over geschreven, maar zo ben ik beautylab gaan volgen. Omdat ik naar Londen op vakantie ging zocht ik het een en ander op google en kwam ik dus bij beautylab terecht.

 28. lara
  21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

  NEEEEEEEEE ik zat een paar dagen zonder wifi en nu mis ik dit . Alle drie de paketten zijn echt super en ik wens de winnaar er veel plezier mee!

 29. kimmie
  21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

  Verdorie 1 dag te laat. Ik had graag pakket 2 gehad. Ik heb ook nooit geluk :-(.

 30. Daisy
  21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

  Hoi serena ! Ik zou graag pakket nr 1 willen winnen ! Het allerleukste artikel kan ik zo niet zeggen maar ik vind alle artikels waarin Coco en clarens in voor komen super leuk ik hou erg van katten ik heb er zelf ook 2 ik kan altijd zo lachen om de foto’s van jou kittehs op instragram hihi

 31. 21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

  Wauw, super winactie! Alle drie beautypakketten bevatten veel leuks! Nu moet ik maar eens goed kijken welke ik graag wil!

  Ik ga voor pakket nummer: 3!!!

  Mijn favoriete artikel OOIT op Beautylab is: ‘BIZARRE BEAUTYPRODUCTEN (DIE IK STIEKEM WIL HEBBEN!)’ ik vind het altijd leuk om aparte dingen te lezen die over beauty gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *