video | winterjassen stash

Ik ben dol op winterjassen! De vraag of ik mijn winterjassen wilde laten zien in een stash video is al een aantal keren voorbij gekomen, dus het leek me leuk om daar iets mee te doen! Vandaag laat ik mijn winterjassen en mijn favoriete sjaals en mutsen aan jullie zien. Ik vind het fijn om zowel sportieve winterjassen als nettere winterjassen te hebben en voor de afwisseling heb ik er ook een aantal in felle kleuren. I love it! Maar het allerbelangrijkste: ze moeten vooral lekker warm zijn en goede (het liefst diepe) zakken hebben waar ik veel in kwijt kan en mijn handen diep in kan laten zinken.

Bekijk hieronder mijn winterjassen stash video;

Serena, waar heb je in hemelsnaam zoveel winterjassen voor nodig? Nou, ik vind het leuk om ze af te wisselen. Welke kleding je ook aantrekt, zodra je er steeds dezelfde jas overheen aantrekt zie je er dus ook steeds hetzelfde uit als je de straat op gaat. Verder vind ik het fijn om nettere winterjassen te hebben die mooi combineren bij chique laarsjes en wat sportievere winterjassen die leuk staan boven sneakers, Timberlands of andere stevige stappers.

Het allerbelangrijkste om tenminste één goede en warme jas aan te schaffen die lekker basic is zodat je de jas bij veel verschillende kledingstylen kunt combineren. Zo ben ik ook begonnen, met de zwarte DEPT jas die ik jaren geleden kocht. Als je net als ik ook de behoefte hebt om je winterjassen af te wisselen voor een gevarieerde look kun je er altijd nog elk jaar een mooie nieuwe jas bijkopen. Of nog beter, koop ze na de winter in de sale! Ik ben nog op zoek naar een babyblauwe winterjas, lichte off white jas en een goede fluffy winterjas. Hopelijk vind ik een aantal mooie exemplaren in de sale straks!

Wissel jij ook graag je winterjassen af, of vind je het niet zo belangrijk?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

57 Reacties

 1. Stephanie
  5 juni 2015 / vrijdag, 5 juni 2015

  Waar heb je dat kussen met je naam laten maken? Love it! <3

 2. Bea
  28 december 2014 / zondag, 28 december 2014

  Leuk filmpje! Een trenchcoat staat al een paar jaren op mijn lijstje :)!
  Trouwens superleuk, dat kussen achter je! Nog een heel fijne kerst- en eindejaarsperiode gewenst, Serena! Alle beste wensen :)!

 3. 20 december 2014 / zaterdag, 20 december 2014

  Ik heb die jas van de Primark ook. Ik heb nog meer winterjassen dan dat jij hebt. Bizar haha! Maar ik vind ook dat je lekker moet kunnen afwisselen.

 4. 20 december 2014 / zaterdag, 20 december 2014

  Aah leuke video! De roze suikerspinjas is mijn favoriet hehe :)

  Love,
  Didem.

 5. 19 december 2014 / vrijdag, 19 december 2014

  Roze staat je erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *