What’s in my lunchbox?

Als ik veel afspraken heb in Amsterdam neem ik graag een lunchbakje mee met lekkere, voedzame en gezonde snacks. Omdat Amsterdam niet om de hoek is plan ik meestal zo’n 2 tot 3 afspraken op een dag in, zodat ik met één dag in de week klaar ben. Ik ga dan meestal langs bij verschillende PR bureau’s en ik krijg daar wel altijd wat te drinken aangeboden, maar nooit eens een fatsoenlijke boterham ofzo, haha! Tussen de afspraken door werk ik daarom snel even wat weg, want anders moet ik de hele dag op een lege maag teren. En één van de dingen die ideaal is om in mijn lunchbakje te stoppen is Peijnenburg Zero.

peijnenburg zero - 1Tijdens mijn Vegan Week heb ik nog nooit zo veel ingrediëntenlijsten bestudeerd van voedingsmiddelen. Het is soms niet te geloven wat voor extra toevoegingen ze ergens in stoppen. Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik een advertorial binnen kreeg van Peijnenburg Zero. Na een korte check kwam ik erachter dat deze ontbijtkoek niet alleen vegan is, maar ook nog eens een rijke bron is van vezels uit rogge (het bevat 3 x zoveels vezels als in een volkoren boterham) en slechts 0% toegevoegde suikers bevat. Geen wonder dat Peijnenburg Zero vorige maand is uitgeroepen tot het meest gezonde tussendoortje door de Consumentenbond!

peijnenburg zero - 4En weet je, het smaakt nog lekker ook! Peijnenburg Zero smaakt precies zoals ik me kan herinneren van de ontbijtkoek van vroeger. Als kind at ik dit namelijk heel vaak en kreeg ik het ook mee naar school. Het is ook zo heerlijk oer Hollands! Het brengt meteen een beetje nostalgie met zich mee. Het smaakt lekker smeuïg en zoet, zeker met een laagje (vegan) boter! De textuur is iets droger dan een ‘normale’ ontbijtkoek, moet ik toegeven, maar ik vind dat juist wel fijn. Het blijft hierdoor niet zo onwijs aan je tanden en gehemelte plakken.

En hoe kan het nu toch zo lekker zoet zijn zonder toegevoegde suikers? Nou, het hele kleine beetje suiker dat nog voorkomt in Peijnenburg Zero komt van nature voort uit rogge. Bovendien is er ook een zoetstof aan toegevoegd, namelijk Xylitol. Dit is een natuurlijke zoetstof die voorkomt in de vezels van vele soorten groente en fruit. De zoetkracht van xylitol is ongeveer gelijk aan die van suiker, maar het levert 40% minder calorieën. En omdat xylitol bij consumptie nauwelijks wordt omgezet in zuur is het minder schadelijk voor het gebit dan suiker of andere zoetstoffen zoals sorbitol.

peijnenburg zero - 2Er zijn twee maten van de Peijnenburg Zero, een kleine ontbijtkoek van 275 gram en een grotere versie van 475 gram. De kleine maat vind ik zelf ideaal omdat ik thuis de enige ben die het eet. Wat ik vooral fijn vind is dat deze ontbijtkoek voorgesneden is in 9 gelijke plakken (de kleinere versie). Lekker snel en makkelijk in de ochtend, en perfect om mee te nemen voor onderweg.

Peijnenburg Zero is wat mij betreft écht een ontdekking! Het is gezond, verantwoord, lekker, vegan, vetarm, bevat 0% toegevoegde suikers en is ook nog eens zeer voedzaam. Na een plakje ontbijtkoek kan ik er weer even helemaal tegenaan! Een absolute aanrader voor in je lunchbakje, maar ook als ontbijt of tussendoortje.

peijnenburg zero - 3Neem zeker eens een kijkje in het ontbijtschap de volgende keer dat je boodschappen doet, of ga naar www.peijnenburgzero.nl voor meer informatie. De prijs voor de kleine versie van 275 gram is €1,59 en de grotere versie van 475 gram kost €2,29.

Wat vinden jullie van ontbijtkoek? En is Peijnenburg Zero iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

78 Reacties

 1. Myrdeklier
  15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

  Kijk wel uit met deze versie van ontbijtkoek bij jonge kinderen. Door de xylitol kan (lees: kan, dus niet altijd) er verstopping optreden. Ik ken een jongetje van twee die twee plakjes zero had gegeten als ontbijt en naar het ziekenhuis moest. Hij had een keiharde ontbijtkoek verstopping in z’n darmpjes 🙁 Na wat laxerende medicijnen en wat kak en poep kon hij gelukkig weer gewoon naar huis 🙂

 2. Nienke
  15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

  Ik ben verslaafd aan de bakjes van Lock&Lock en gebruik ze o.a. ook als lunchbox!

 3. 15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

  Is de zero ontbijtkoek dan nog wel lekker van smaak? Toch maar eens proberen. Er zitten tegenwoordig zoveel suikers in voeding.
  En wat een prachtige foto’s toch, één reden waarom ik altijd terug kom 🙂

 4. 15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

  Wauw, deze lijkt mij zo’n plezier om op te eten. Je luchbox ziet er erg aantrekkelijk uit

 5. 15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

  Bijna een maand geleden had ik deze ontbijtkoek als in zo’n boodschappen pakket waar je voor kunt sparen en hij smaakt idd goed! Gewoon als normale ontbijtkoek. Toch zou ik het niet snel zelf kopen omdat ik denk dat je beter suiker met mate kunt eten dan zoetstof.

 6. Chell
  15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

  deze advertorial heb je perfect aangepakt! je maakt én je lezers blij én de adverteerder.

 7. Diana
  15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

  Op deze manier zijn advertorials zelfs leuk 🙂

 8. 15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

  Toevallig heb ik de Pijnenburg Zero gekocht, maar nog niet geproefd hihi. Vanmiddag maar eens even doen..

 9. 15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

  Ik heb er nog nooit van gehoord en heb het nog nooit gezien in de winkel. Misschien hebben ze dit niet in Begië. Het ziet er wel goed uit!

 10. Ju
  15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

  Lieve Serena, ik vind het zo hartverwarmend dat je aandacht besteedt aan veganisme en dat je een product extra waardeert omdat het vegan is 🙂 🙂 Dank je wel daarvoor! Helaas kan ik geen Peijnenburg kopen waar ik woon, ander zou ik nu meteen naar de supermarkt rennen en een voorraadje inslaan!

 11. Sandy
  15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

  Leuk gedaan, al is het een advertorial. Deze koek vind ik ook lekker. Leuke tip om het zo mee te nemen, ziet er beter uit dan in een zakje in je tas. En over die oligofrustose: op internet is alles te vinden, dus voor en nadelen…..ondertussen ga ik er gewoon van genieten.

 12. 15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

  Leuk dat er geen suiker is toegevoegd, maar wat zit er dan wel in? Vraag ik me dan toch altijd af.

  • Stefanie
   15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

   Xylitol en van nature aanwezige suikers uit rogge dacht ik gelezen te hebben 🙂

 13. Hanan
  15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

  Leuk geschreven,gewoon zoals een adv hoort: aantrekkelijk maar niet overdreven promoten.

  Ikzelf eet nooit ontbijtkoek maar toch de adv gelezen.Verder moet ieder voor zich bepalen Welke ingrediënten ze wel niet eten.Serena is er eerlijk over,de lezer moet zelf weten wat ie ermee doet. wat een gezanik.

 14. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Yay, wat leuk dat je een vegan week had! Fijn om te horen dat je vegan eten op zo’n manier onder de aandacht brengt <3

 15. Sim
  14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Gezondheidsclaims bij voeding zijn altijd lastig te onderzoeken en beoordelen en vaak misleidend naar mijn indruk. Ik vind persoonlijk 0% suiker maar dan wel toegevoegde kunstmatige zoetstof bijv een verwarrende boodschap. Ik vraag me dan als leek af of zoetstof beter is dan suiker?
  De Consumentenbond zal zich er in ieder geval wel in hebben verdiept dus een heel slecht product zal het zeker niet zijn.

 16. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Vroeger at ik altijd ontbijtkoek met pindakaas mmm maar sinds ik op mezelf woon koop ik het eigenlijk nooit meer. Ik denk toch dat ik deze eens ga proberen! Mooie foto’s weer! Het lukt je zelfs nog om ontbijtkoek op een leuke manier op de foto te krijgen haha

 17. Inge
  14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Wat n rare reacties zeg, echt een boel betweters hierzo… Leuk artikel Serena en leuke tips voor de lunchtrommel. 🙂

 18. ingrid
  14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Klinkt goed, deze ontbijtkoek! Ik vind ontbijtkoek altijd erg lekker en ook de gewone versie is al vrij caloriearm. Leuk dat dit soort bedrijven je ook vragen voor advertorials.

 19. Ilse
  14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Brrrrr gezond! 😉
  Ik wil vol vette onbijtkoek met kandij suiker brokken en een laag zoute room boter…. heerlijk….

 20. Anoniem
  14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Oligofructose en xylitol haha lolol
  Dit Is precies waarom er zoveel obesitas tegenwoordig Is. Mensen die denken dat ze gezond bezig zijn door dit soort producten. Dit soort stoffen (samen met de koolhydraten) geven je insuline productie een prachtige opkikker met vetopslag en bloedsuikerdip tot gevolg (joepie meer honger en trek).
  Ik neem die mensen niks kwalijk trouwens, maar deze maatschappij en dit soort bedrijven wel..
  Ik hoop dat er genoeg mensen zijn die de verpakkingen alsnog lezen..

  Niks rots naar jou hoor Serena, ik snap dat je ook je boterhammies moet verdienen!

  • I
   14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

   Ik hoopte al dat ik een soortgelijke reactie zou tegen komen, gelukkig zijn er nog mensen die nadenken :’)
   Er moet sowieso ergens een belletje gaan rinkelen als je ziet dat er toegevoegde stoffen (zoals zoetstof, ‘vitaminen’ en ‘mineralen’) in zitten, want alle toevoegingen zijn hartstikke slecht.

   Idd niks tegen Serena, snap dat dit is hoe zij haar brood verdiend, maar beetje jammer dat toevoegingen als iets gezonds worden aangeprezen.

   • Assiepoes
    14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

    eens 🙂

  • Janine
   15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

   Maar dat is toch tegenwoordig met alle “light” producten zo. Ik denk dat je als consument daar een goede balans in moet zoeken. Zelf drink ik cola light, er wordt gezegd dat gewone cola dan nog beter is. Ik ben geen voedingsexpert maar zelfs in de natuurwinkels liggen niet alleen maar “natuur” producten omdat het vandaag te dag te kostbaar is om alleen maar deze middelen te kopen wanneer je een “gewoon” gezin hebt.

   • Anoniem
    16 januari 2016 / zaterdag, 16 januari 2016

    Dat klopt wat je zegt. Ik vind het alleen erg vervelend dat sommige bedrijven doen alsof het mega gezond is want ‘geen suikers toegevoegd’. En suiker is gewoon een natuurproduct trouwens.
    En dat het te kostbaar is om zonder zoetstoffen etc te maken is echt niet waar! Het is dat de consument lekkere zoete dingen wilt en verwacht en zo’n bedrijf wilt daar natuurlijk aan voldoen anders vind niemand zijn product lekker.

 21. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Grappig dat ik hem nu in je artikel voorbij zien komen, ik heb hem toevallig vorige zelf ook gekocht en ik ben er helemaal gek op! Fijn om nu te weten dat het ook nog eens een heel verantwoord tussendoortje is!
  Xox

 22. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Oh dit ga ik zeker even uitproberen als ik terug ben in Nederland! Wat een nostalgie, ik kreeg dit vroeger ook altijd mee naar school, maar op de één of andere manier ben ik ontbijtkoek een beetje vergeten ofzo haha!

 23. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Ik heb mensen in mijn omgeving gehoord die enorm enthousiast zijn en het heerlijk vinden.

  Ik moet er zelf absoluut niet aan denken haha. Wordt sinds ik al een kind ben gewoon misselijk van de geur alleen al. Kortom op partijtjes met koekhappen was ik altijd de scheidsrechter om te zorgen dat echt niemand zijn handen gebruikte!

 24. Sofia
  14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Ik lees de artikelen van beautylab altijd graag, maar dit is zo’n overdreven advertorial dat het leuke ervan af is. Ik was namelijk echt benieuwd naar zo’n lunchbox, maar nu is het zo’n onpersoonlijke advertorial voor zo’n ongezonde ontbijtkoek.

  • Serena
   Auteur
   14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

   Hi Sofia,
   aangezien je echt benieuwd was naar de inhoud van m’n lunchbox: ik doe er wat nootjes en fruit in (vaak druiven of een mandarijntje) en de laatste week ook 2 plakken ontbijtkoek. En hier is een link naar een ouder artikel van me waarin ik gezonde lunchbox ideetjes deel voor nog meer inspiratie: https://www.beautylab.nl/gezonde-lunch-box-ideetjes/

   • Indira
    15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

    lol ‘aangezien je echt benieuwd was naar de inhoud’… de titel is letterlijk ‘whats in my lunchbox’. denk dat iedereen wel echt benieuwd was daarnaar, en daarom ook verder klikte. Beetje misleidende titel. Snap geheel dat er advertorials online moeten om je bedrijf natuurlijk draaiende te houden, maar was toch een beetje teleurgesteld toen ik verder las aangezien ik bij het lezen van de titel dacht ‘oh leuk ze gaat laten zien wat ze meeneemt als lunch’, en de titel eigenlijk niet helemaal overeen kwam met de inhoud.
    Aan de andere kant, het heeft wel gewerkt ik heb em afgelezen! en zoveel youtubers maken al gebruik van lokkende titels, ook wel logish.
    Mooie fotos trouwens!
    oke deze comment is basicly de twee dingen die ik dacht haha.x

    • Serena
     Auteur
     15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

     Toegegeven, zo’n titel is veel aanlokkelijker dan wanneer ik ‘Peijnenburg Zero’ in de titel had gezet, maar er staat op de homepage (tussen de tags) al aangegeven dat het om een advertorial gaat. Dus je had ’em op zich al een beetje kunnen zien aankomen 😉

     Dus ja, misleidend. Misschien een beetje. Maar ik ben er in elk geval wel transparant over.

 25. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Ik heb deze nog niet eerder gezien. Beter dat het zonder suiker is. Alles is tegenwoordig zo zoet.

  • Manon
   14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

   Het is zonder TOEGEVOEGDE suiker, dat wil zeker niet zeggen dat er helemaal geen suiker in zit.

 26. suus
  14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Het tweede ingrediënt, oligofrustose, is niet alleen een vezel maar ook gewoon een suiker. Omdat het ook een vezel is mag het zo benoemd worden maar er zit dus alsnog suiker in. Ik las dit pas in een artikel op fitbeauty. Het artikel gaat over hoe gezond ontbijtkoek is (conclusie: niet haha). Eerlijk gezegd had ik van jou, Serena, ook wel verwacht dat je dit weet en benoemt aangezien je altijd veel over bepaalde stofjes Enzo weet gezien je laboratorium achtergrond. Maargoed ik snap dat dat miss niet kan omdat het reclame is.

  • Serena
   Auteur
   14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

   Hi Suus,
   ik ben geen deskundige op het gebied van voeding, dus ondanks mijn laboratoriumachtergrond weet ik hier maar weinig vanaf. Natuurlijk heb ik wel opgezocht wat er zoal in deze ontbijtkoek zit omdat ik jullie ook geen onzin wil verkopen, en ik kwam vooral tegen dat oligofrucrose een oplosbare vezel is die van nature voorkomt in groente en fruit. Hoe gezond deze ontbijtkoek is? De Consumentenbond plaatst Peijnenburg Zero niet zomaar op nummer 1 denk ik.. maar iedereen staat vrij de ingrediëntenlijst te bestuderen en daar zijn eigen conclusie uit op te maken natuurlijk. Ik vind het heel erg dat je denkt dat ik geen “kwaad” mag spreken aangezien het een advertorial is. Ik doe juist mijn best om zelfs bij advertorials kritisch te zijn, daarom geef ik bijvoorbeeld aan dat er wel een zoetstof in zit (xylitol) en dat de textuur wat droger is.

   • suus
    14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

    Dank je wel voor je reactie. Eerlijk gezegd dacht ik echt dat je (in het algemeen, heb absoluut niks tegen jou ik vind je blog erg leuk) niks negatiefs mocht zeggen omdat het een advertorial is.

    • Serena
     Auteur
     15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

     De tijden zijn gelukkig veranderd en de klant begrijpt ook dat zoiets niet werkt, en vind het juist veel fijner dat een product gewoon op een realistische manier wordt beoordeeld. Ik ken mijn doelgroep het beste en ik wist zeker dat jullie zouden steigeren als ik alleen zou zeggen ‘zonder toegevoegde suikers’ terwijl er wel zoetstof aan is toegevoegd. Ik bedoel, dat viel mij ook meteen op, dus dat wil ik dan ook gewoon vermelden. Zelfde geldt voor de drogere textuur. Zou gewoon een tegenvaller zijn als ik dat er niet bij zou zetten. Op deze manier is een advertorial veel realistischer en geloofwaardiger, en daar heeft Peijnenburg uiteindelijk alleen maar baat bij!

 27. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Oh, dat lijkt me echt ongelofelijk lekker!

 28. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Haha ziet er lekker uit! Gezond boxje. Ik bedenk me vaak pas te laat dat ik ook eten mee kan nemen en dan moet ik al de deur uit. Misschien toch eens wat vaker wat vanuit huis meenemen 🙂

  • G. Runhart
   15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

   Ik maak mijn lunch de avond ervoor. ‘S ochtend uit de koeling in mijn tas. Anders vergeet ik het te maken 😉

 29. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Ik heb deze ook al een paar keer gekocht, smaakt erg lekker. Ik doe er zelf nog een klein laagje boter op, dan is het iets minder droog.

 30. laura
  14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  hahaha!! geen toevoegingen en geen suikers, echt? Nou laat mij eerst maar eens de ingredientenlijst zien

 31. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Ik ben zelf niet zo van de 0% suiker voedingsmiddelen (natuurlijk het liefst zo min mogelijk maar dat wil ik niet vervangen met zoetstof) Al ziet je lunchboxje er wel erg lekker uit!

 32. Ier
  14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Wat je zegt klopt niet helemaal. In 1 snee ontbijtkoek (25 gram) zit ca 5 gram aan voedingsvezels. 1 snee brood levert ca 3-3,5 gram voedingsvezel. Per portie levert het dus niet 3 x zoveel. Ga je per 100 gram kijken, kom je uiteraard dichter in de buurt. Maar de meeste mensen zullen 3 sneden brood (105 gram) wellicht makkelijker eten dan 4 plakken ontbijtkoek. Kijk je dan naar de andere voedingswaarden en prijs, is een boterham wellicht net zo voedzaam al dan niet voedzamer en zeker goedkoper.

  • Serena
   Auteur
   14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

   Hi Ier,
   Per plakje bevat deze ontbijtkoek 5,8 gram vezels. Een gemiddelde boterham bevat 1,9 gram vezels. Volgens mij is de berekening van Peijnenburg dus niet zo ver gezocht!

   • Ier
    14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

    Nee hoor, per plakje ontbijtkoek 4,8 gram vezels.Volgens de voedingswaarde op de website.

    • Serena
     Auteur
     14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

     Ik zie toch écht 5,8 gram staan.

 33. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Ziet er goed en lekker uit! Ik vind kaasjes met druiven en noten altijd een heel lekkere combinatie! 😀

 34. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Ik vind ontbijtkoek wel een tussendoortje en niet als vervanging van een voedzaam ontbijt. Ik ga ook eens de ingrediënten bestuderen want ik ben nu wel nieuwsgierig geworden!

 35. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Ontbijtkoek, zo dat is lang geleden dat ik dat op heb!

 36. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Ik eet eigenlijk geen ontbijtkoek omdat er zoveel suiker in zit, maar deze wil ik wel eens proberen.

  • 15 januari 2016 / vrijdag, 15 januari 2016

   Hier zit ook gewoon suiker in (fructose). En suiker is slecht voor je. Je denkt dat je vol zit en dat je er energie van krijgt maar na een korte tijd heb je weer honger. Suiker wordt omgezet in vet. Alles wat eindigt op “ose” is suiker. En staat het al in het begon van de ingrediënten lijst dan zit er veel suiker in, staat het er op in het midden of einde dan zit er niet zoveel suiker in. Beste is om gewoon te stoppen met suiker eten voor je eigen gezondheid.

 37. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Ahh ik had al heel lang geen ontbijtkoek meer gegeten omdat er zooo veel suiker inzit, maar deze ga ik zeker weten eens proberen! Goede tip 🙂 Liefs

 38. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Ik heb deze een keer voor mijn oma gekocht, die vond hem opzich wel lekker, maar wel wat aan de dure kant. Ik vind ontbijtkoek echt heerlijk, maar eet het niet zo veel meer, omdat er zoveel suiker in zit.

 39. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Het verbaast me dat de ontbijtkoek zo gezond is! Vind ik ook lekker 😀

 40. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Ik wist helemaal niet dat er ook zero was.. fijn! Ik ga het zeker uitproberen!

 41. Door
  14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Waarom staat er nergens bij dat het gesponsord is?

  Ik heb niks tegen reclame artikelen maar ik vind het altijd zo irritant als je doet alsof je het zelf spontaan ook zou kopen waar ik gewoon niet zo in geloof.

  • Joyce
   14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

   Ze schrijft dat ze een advertorial binnen kreeg hiervoor, dus dan is dat wel duidelijk lijkt me?

  • Annemarie
   14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

   Serena tagt haar advertorials ook altijd onder ‘sponsored’. Dit zie je onderaan staan. In een eerdere post heeft Serena ons dat uitgelegd.

 42. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Oeh dat klinkt wel goed! Zijn er ook geen rare stoffen aan toegevoegd?

 43. X
  14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  Bij het boodschappen twijfel ik élke keer of ik het moet meenemen maar laat het telkens liggen, volgende keer gaat hij eindelijk mee 😛

 44. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  The things in your lunchbox are very healthy!
  xx from Bavaria/Germany, Rena

 45. 14 januari 2016 / donderdag, 14 januari 2016

  ik heb die zelf nog nooit geproefd, maar wel een gezonde lunch! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *