Verzending en retournering

Verzendmethodes

Wij verzenden naar Nederland en België!
Nadat de bestelling is binnengekomen, doen wij onze uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. Elke maandag, woensdag en vrijdag worden er pakketjes weggebracht. Hierna zal het (vanwege de drukte rondom COVID-19 en de Feestdagen) maximaal 3 werkdagen duren voordat je je pakketje in ontvangst kunt nemen. Voor België zou ik rekening houden met maximaal 6 dagen na verzending.

Standaard verzendkosten

Nederland
Pakketpost: €6,75 (inclusief track & trace)

België
Pakketpost: €13,- (0 tot 2 kilogram, inclusief track & trace)

Let op: Zorg er alsjeblieft voor dat je afleveradres correct is bij het plaatsen van je bestelling. Zodra de bestelling verstuurd is kan deze niet meer omgeleid worden. Een bestelling die wordt geretourneerd vanwege een ongeldig adres kan op jouw kosten opnieuw worden verzonden.

Na het plaatsen en afrekenen van een bestelling is het niet meer mogelijk om deze te annuleren.

Retournering

Is het product toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren! Volg de onderstaande stappen om je retour te doen:

1. Meld je retour aan door een mail te sturen naar houseateleven@gmail.com, met je naam, bestelnummer, het product en de reden van je retour.
2. Verzend je retour (op eigen kosten) naar het onderstaande postadres. Onze producten dienen binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket te worden geretourneerd. Het product moet onaangestoken, onbeschadigd, onaangetast en in de originele verpakking zitten.

Serena Verbon 
Heemraadserf 11
3991 KA, Houten

Let op: Vergeet de factuur en de reden van retour niet bij je retourpakket toe te voegen voor een vlottere afhandeling.

Restitutie

Als wij jouw retourpakket hebben ontvangen, betalen wij binnen 14 dagen de kosten van de artikelen volledig terug, minus de verzendkosten en retourkosten. Er zal terugbetaald worden via dezelfde betaalmethode die werd gebruikt voor de oorspronkelijke aankoop.

Wij controleren de kwaliteit van het geretourneerde product en bepalen de restitutie alleen wanneer deze voldoet aan de voorwaarden van het retourbeleid. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd voor aankopen die rechtstreeks bij Beautylab.nl/winkel zijn gedaan.

Wij adviseren om het product goed in te pakken in de originele verpakking, zodat het product niet kan beschadigen. Bij schade zijn de kosten voor eigen rekening. Ook adviseren wij om het retourpakket met track & trace te verzenden, mocht het product toch met een postzegel verzonden worden dan is het op eigen risico wanneer het product kwijt raakt. In het geval van een onjuist ontvangen bestelling of een beschadigd product, neem dan contact op via houseateleven@gmail.com met je naam, ordernummer en aard van het probleem. Bij schade, voeg dan ook graag een foto toe.

Voor andere vragen over je bestelling, neem contact op met houseateleven@gmail.com