Wat zijn precies de voordelen van een lip mask?

Ik heb ze al vaker voorbij zien komen op mijn Instagramfeed, de vrolijk gekleurde potjes van het Laneige. Ik dacht in eerste instantie dat hier gezichtscrèmes in zouden zitten, maar pas later ontdekte ik dat het eigenlijk om lip sleeping masks ging. Really? Een masker voor je lippen dat je ‘s avonds voor het slapen gaan aanbrengt, is dat nu echt nodig? Kun je dan niet gewoon een wat dikkere laag lippenbalsem opdoen? So many questions.


Laneige is een Koreaans skincare merk en op dat gebied lopen de Koreanen onwijs voor, dus Lip Sleeping Masks zullen niet zomaar een overbodige luxe zijn, toch? Bovendien hebben hun Lip Masks vele prestigieuze beauty awards in de wacht gesleept, waaronder de Glamour Beauty Award 2018 en de Allure Best of Beauty Award 2017, en ontvangen ze online duizenden lovende kritieken.

Er is maar één manier om erachter te komen of de Lip Sleeping Masks van Laneige inderdaad zo goed zijn als iedereen claimt en dat is om het zelf in levende lijve te ondervinden. De Nederlandse webshop Little Wonderland is zo vriendelijk geweest om mij 3 varianten op te sturen die ik de afgelopen weken uitvoerig voor jullie heb getest.

Verpakking


Tja, hier kan ik heel kort en bondig over zijn: MEGA CUTE! De Lip Sleeping Masks zijn verpakt in kleine, vrolijk gekleurde potjes met een matte finish en bedrukt met klassieke, witte letters. Hierdoor zien ze er modern, strak en minimalistisch uit, maar door de kleurtjes toch ook heel speels. Echte oogappeltjes op je toilettafel of badkamerplankje!


De potjes bevatten een bijgeleverd siliconen spateltje in mini formaat. Dat vind ik fijn, want ik houd er niet zo van om met mijn vingers in potjes te peuren.


Bovendien is het spateltje een prima ‘maatbeker’ om precies genoeg lip mask op je lippen aan te brengen. Eén klein schepje is precies voldoende.


Een potje bevat 20 gram aan product, wat heel erg weinig klinkt, maar je hebt dan ook maar weinig nodig. Bovendien zijn potjes oogcrème kleiner, dat is vaak zo rond de 15 ml (om even een beeld te vormen van de grootte). Omdat de Lip Masks zo zuinig in gebruik zijn denk ik dat je er gemiddeld gerust een jaar mee kunt doen (waarbij je het in de winter wat vaker zal gebruiken dan in de zomermaanden). Een potje kost €19,95 maar op jaarbasis vind ik dat wel te overzien.

Het potje is nét iets te groot om mee te nemen voor onderweg, dus de kans op kwijtraken (in tassen, lades of broekzakken) is een stuk kleiner. Dit product laat je gewoon tussen je andere skincareproducten staan en moet je dus eerder zien als laatste stap van je skincare routine, dan als een on-the-go lippenbalsem.

Geur


De Lip Sleeping Masks zijn best goed geparfumeerd, dus daar moet je wel van houden. Persoonlijk vind ik het juist wel fijn als lipproducten lekker ruiken. Ze smaken overigens naar niets! Hoe dan ook, ze ruiken precies zoals ze heten: Berry ruikt naar zoet fruit, Grapefruit naar grapefruit en Apple Lime naar, je raadt het al, friszure appel en limoentjes.

Textuur


Als je het potje opent lijkt het Lip Mask in eerste instantie een harde substantie, maar zodra het spateltje het masker aanraakt blijkt het zo zacht als boter te zijn. Het voelt romig en vettig aan op de lippen, maar niet plakkerig. Na het aanbrengen, als je je lippen een beetje over elkaar heen wrijft, voelt het ZO onwijs lekker aan, niet normaal! Echt een verslavend lekker gevoel. Je lippen glijden heel soepel en gladjes langs elkaar heen, ik houd er van.

Je moet echter niet te veel product aanbrengen, dat voelt niet lekker aan; te zwaar en te dik en het komt dan ook een beetje in je mond of blijft aan je lakens/kussen plakken. Bovendien is het zonde, want je hebt echt niet veel product nodig. Het is dus even uitvogelen hoeveel jij precies nodig hebt, maar voor mij was één spateltje meer dan voldoende.

Ingrediënten


De complete ingrediëntenlijsten vind je hier. Wat belangrijk is om te weten is dat dit geen 100% natuurlijk of biologisch product is. Laneige maakt gebruik van verschillende soorten plantaardige en synthetische wassoorten (Microcrystalline Wax, Synthetic Wax, Candelilla Wax en Carnauba Wax), maar bijvoorbeeld ook van plantaardige boters (Shea Butter en Murumuru Butter), fruit- en koffie extracten, siliconen, kleurstoffen en een hele bups aan synthetische ingrediënten. Wat ik ook het vermelden waard vind is dat alle Lip Masks het ingrediënt hyaluronzuur (Sodium Hyaluronate) bevatten.

Ben je puur op zoek naar een natuurlijk product, dan is Laneige niets voor jou. Persoonlijk maakt me dit weinig uit; zolang het maar werkt! En wat mijn persoonlijke ervaring is met skincare producten is dat een mix tussen natuurlijke en synthetische ingrediënten vaak het beste effect heeft.

Eindoordeel


Volgens Matt van @dirtyboysgetclean merk je pas het échte effect van de Laneige Lip Masks wanneer je het elke dag gebruikt, dus ik heb het de afgelopen 2 weken elke avond voor het slapen gaan op mijn lippen gesmeerd. Om eerlijk te zijn merkte ik eigenlijk al meteen een verschil na de eerste nacht, maar nu na 2 weken zijn mijn lippen ZO zacht, zo zacht zijn ze werkelijk nog nooit geweest.

De eerste keer dat ik dit lip masker gebruikte was ik bang dat ik de volgende ochtend wakker zou worden met een plakkerig kussen, of dat het lip masker zich over de rest van mijn gezicht zou hebben verspreid, maar niets was minder waar. Het hecht verrassend goed aan de lippen en de volgende ochtend had ik zelfs nog een klein restje op mijn lippen zitten. Ik dubbelcheckte mijn kussensloop, maar nee hoor. Niets. Het restje kun je afvegen met een tissue, maar hierna ben ik iets minder product gaan gebruiken zodat ik de ochtenden erna geen restje meer op mijn lippen zou hebben.


De Laneige Lip Masks zijn heerlijk, maar zijn ze écht zoveel beter dan een lippenbalsem? Ik vind van wel. Wanneer je langdurig en vaak met lippenbalsem smeert zul je merken dat je lippen op den duur droger worden, waardoor je dus lippenbalsem moet blijft smeren, en je eigenlijk in een vicieuze cirkel belandt. Dat is ook de reden dat de meeste mensen gedurende de dag meerdere malen een lippenbalsem aanbrengen. Wanneer je de Laneige Lip Masks gebruikt is dit niet niet nodig.


Sterker nog, na slechts één avond met een Lip Mask geslapen te hebben had ik de dag erna zulke zachte, gladde en gehydrateerde lippen dat een lippenbalsem totaal overbodig was geworden. Ik had gescheurde mondhoeken, die waren na 2 dagen geheeld. Velletjes verdwenen en bléven weg. En nu ik na 2 weken met de Lip Masks gestopt ben heb ik niet het idee dat mijn lippen het ‘nodig’ hebben en weer droog beginnen te worden. Wanneer je last hebt van droge, gescheurde lippen met velletjes kun je in mijn ogen dus beter een aantal avonden achter elkaar een Lip Mask aanbrengen, in plaats van weken achter elkaar meerdere keren per dag lippenbalsem smeren.

Conclusie


Yes, ook ik ben fan! De Laneige Lip Sleeping Masks zijn heerlijk luxueus, verpakt in schattig gekleurde potjes en het voelt onwijs decadent om weer een EXTRA stap aan je avond skincare routine toe te kunnen voegen. Maar het allerbelangrijkste: het werkt! This stuff is GOOD. Om het nu echt elke avond dag in dag uit te gebruiken, nee dat hoeft van mij niet. Maar in het najaar, wanneer je huid en lippen het extra zwaar krijgen te verduren, is het zeker geen overbodige luxe om een Lip Mask toe te voegen aan je routine. Of wanneer je (bijvoorbeeld na ziek of zwaar verkouden te zijn geweest) drogere lippen hebt dan normaal. Je kunt het dan een paar dagen achter elkaar gebruiken bij wijze van ‘kuurtje’.

In september vlieg ik met Angel naar Florida en de airco in het vliegtuig is mega uitdrogend voor je huid, en dus ook voor je lippen. Ik neem dus zeker een potje Lip Mask mee om mijn lippen tijdens de reis te beschermen. Dit maakt het dus ook een perfect product voor stewardessen en mensen die vaak moeten vliegen voor hun werk!

Prijs & verkrijgbaarheid


De Laneige Lip Sleeping Masks zijn verkrijgbaar in 4 varianten; Vanilla, Berry, Grapefruit en Apple Lime. Een potje kost €19,95 en bevat 20 ml product (waar je erg lang mee kunt doen, want het is super zuinig in gebruik). In Nederland kun je deze lipmaskertjes het beste bestellen bij de Nederlandse webshop Little Wonderland.

Heb jij snel/vaak last van droge lippen? En zo ja, zou een Lip Sleeping Mask iets voor jou zijn?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

51 Reacties

 1. 14 januari 2020 / dinsdag, 14 januari 2020

  Bedankt voor dit leuke en mooi geïllustreerde blog over lip masks. Ik gebruik al jaren die stiften die je bij de drogist koopt niet meer, want je lippen worden er alleen maar droger van. Tot nu toe heb ik echter ook goede ervaring met kokosolie.

 2. Saskia
  30 augustus 2019 / vrijdag, 30 augustus 2019

  Een laagje purol uit t blikje op je lippen smeren voor het slapengaan en de volgende dag wordt je wakker met zachte arm verzorgde lippen! Werkt voor mij prima en volgens mij stukken goedkoper en milieuvriendelijker!

 3. 19 augustus 2019 / maandag, 19 augustus 2019

  Gebruik je een dergelijke vloeistof voordat je een make-up maakt – brightening micellar water?

 4. Meryem
  18 augustus 2019 / zondag, 18 augustus 2019

  Leuk artikel oeh Vanilla en handig die aplicator

 5. 18 augustus 2019 / zondag, 18 augustus 2019

  Deze lip sleeping masks zijn echt heel erg fijn, en gaan ook heel erg lang mee. Is het geld meer dan waard! Bedankt…

 6. Danielle
  17 augustus 2019 / zaterdag, 17 augustus 2019

  Precies dezelfde: 6 euro op Wish!!

  • Serena
   Auteur
   18 augustus 2019 / zondag, 18 augustus 2019

   Oeh.. dat is helaas FAKE.

  • Erin
   19 september 2019 / donderdag, 19 september 2019

   Heb gister de wish laneige binnen gekregen: werkt als een trein.

 7. Diana
  17 augustus 2019 / zaterdag, 17 augustus 2019

  Heeel mooie foto’s! Wat een leuke potjes ook. Ik vind 20 euro best duur nog, ik wacht de dupes wel af haha (of een receptje van jou, hint hint?)

  • Serena
   Auteur
   18 augustus 2019 / zondag, 18 augustus 2019

   De ingrediëntenlijst is echt te ingewikkeld voor een DIY helaas! Maar wie weet komen er goede dupes op de markt. Tot op heden nog niets over gelezen helaas! Soms moet je ook gewoon investeren, haha! 🙂

  • Rose
   18 augustus 2019 / zondag, 18 augustus 2019

   Lip mask is ook als mini te bestellen (3 gram) of als gewone lippenbalsem!

 8. 17 augustus 2019 / zaterdag, 17 augustus 2019

  Klinkt echt heerlijk en ze zien er ook nog eens super cute uit. En de smaken (lees: geuren) oohh la la!

 9. Natasja
  16 augustus 2019 / vrijdag, 16 augustus 2019

  Je foto’s zijn een lust voor het oog en dat je zo actief bent met reageren op de comments vind ik zo leuk! Fijn ook, er zijn zoveel bloggers die nooit reageren en kan dat zo storend vinden. Op alles reageren gaat niet, dat snap ik ook wel, maar op de juiste een reactie geven waardeer ik enorm!
  Naar deze potjes ben ik op jacht geweest. Afgelopen maanden in Praag en Keulen geweest waar de Sephora zeer hoog op mijn lijstje stond en nee hoor, geen Laneige. Ga deze zeker scoren als ik weer wat money heb. Sephora heeft me arm gemaakt haha??

  • Serena
   Auteur
   16 augustus 2019 / vrijdag, 16 augustus 2019

   Sephora is heaven on earth, but a hell for your bank account, zeg ik maar altijd! 😉

   Nou, gelukkig zijn ze gewoon te bestellen via een NL webshop, je zoektocht is over! Soms doe ik ook heel moeilijk met zoeken naar een specifiek beautyproduct, en dan blijkt het gewoon in Nederland te bestellen te zijn. Laatst nog Shiseido shampoo die mijn vriendin en ik in Japan hebben gekocht “gewoon” gevonden in een NL webshop in Japans eten (die dit er toevallig bijverkocht). Echt een geluk!

   • Lisanne
    3 september 2019 / dinsdag, 3 september 2019

    Oe welke webshop is dit?

 10. Rita
  16 augustus 2019 / vrijdag, 16 augustus 2019

  Gelukkig heb ik geen last van droge lippen, dus kan ik dit overslaan.

 11. Ella
  16 augustus 2019 / vrijdag, 16 augustus 2019

  Wat misschien ook wel het vermelden waard is over de ingrediënten; deze lip masks zitten boordevol microplastics. Het begint al met het tweede (!) ingrediënt op de lijst (polyisobutene), maar gaat verder met nog een aantal soorten (zie o.a. de ingrediënten die “styrene” in de naam hebben, dat is piepschuim). Al deze plastics komen in ons (drink)water terecht, in het zeewater en uiteindelijk in de lucht. Just saying.

  • Nora
   16 augustus 2019 / vrijdag, 16 augustus 2019

   Ja dat zag ik ook al. Ik gebruik dit soort spul niet vanwege deze reden. Misschien een idee Serena om eens blog te wijden aan microplastics?

  • Serena
   Auteur
   16 augustus 2019 / vrijdag, 16 augustus 2019

   Bedankt voor deze comment, Ella. Ik heb het even gedubbelcheckt.

   Het tweede ingrediënt ‘Hydrogenated Polyisobutene’ wordt echter niet gemarkeerd als microplastic, zoals jij zegt.

   Waar je wel gelijk in hebt zijn de ingrediënten;
   Hydrogenated Butylene/Ethylene/Styrene Copolymer
   Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer
   Die worden inderdaad gezien als microplastics.

   Gelukkig belandt het Lip Sleeping Mask niet in het water, aangezien je het niet afspoelt (zoals een douchegel of face wash), maar op je lippen houdt. En mocht je toch iets te veel hebben gebruikt dan veeg je het af met een tissue en gooi je het in de prullenbak (tenminste, dat hoop ik!). Niet doorspoelen dus!

   liefs,
   Serena

   • Ella
    16 augustus 2019 / vrijdag, 16 augustus 2019

    Hi Serena,

    Polyisobutene wordt wel degelijk gemarkeerd als microplastic, zie onder andere de lijst die door beatthemicrobead.org is gepubliceerd. Of het dan gehydrogeneerd is, zoals in deze maskers, of niet, is niet relevant want het blijft plastic.

    En wat gebeurt er met de tissues die je in de prullenbak gooit? Als ze al niet in de eerste instantie ergens op een vuilnishoop belanden, waar de microplastics door de regen in het grondwater belanden, worden ze verbrand. Gezond!

    Nog iets om over na te denken; hoeveel van dat masker eet je ‘s nachts per ongeluk op? In juni is nog op het nieuws geweest dat we al 5 gram plastic per week binnenkrijgen via ons voedsel. Voor de beeldvorming; dat is ongeveer een pinpas. Zou dat goed zijn voor je baby, denk je?

    Begrijp me niet verkeerd, ik veroordeel niemand, maar ik vind het wel belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan dit soort dingen. Er heerst immens veel onwetendheid, en als daar geen verandering in komt, heeft de volgende generatie (onze kinderen!) amper nog een leefbare wereld.

    • Serena
     Auteur
     16 augustus 2019 / vrijdag, 16 augustus 2019

     Je komt anders behoorlijk veroordelend over 😉
     En dat stukje over mijn baby is een beetje onnodig, niet?

     • Ella
      17 augustus 2019 / zaterdag, 17 augustus 2019

      De opmerking over je baby diende ter illustratie; de plastic puinhoop die we er als mensheid van hebben gemaakt, en velen nog steeds maken, heeft een negatieve invloed op alles wat ons lief is. Ik ga ervan uit dat jij ook gewoon het beste wilt voor je kindjes.

      Wat mij betreft is één ding écht onnodig: plastic in cosmetica.

     • Daphne
      17 augustus 2019 / zaterdag, 17 augustus 2019

      Ja, de opmerking over de baby is erg onnodig, maar het punt wat Ella aanhaalt vind ik ook steeds meer iets om over na te denken. Wat zijn de gezondheidsrisico’s, komt het in de bloedbaan, cellen, organen. Ik ben na jaren intensief gebruik van allemaal cremmetjes gaan minderen, ondanks dat ze heerlijk voelden en een mooi effect gaven, want de huid van mijn vriend die helemaal niks gebruikt ziet er ook prima uit en het is niet meer bij te benen voor een leek wat er wel of niet gevaarlijk is.

      • 3 september 2019 / dinsdag, 3 september 2019

       Hmmm ik merk toch écht wek een groot verschil aan mijn huid (en mijn haar) bij het gebruik van goede producten. Ze worden sowieso massaal geproduceerd en moest het zo schadelijk zijn, hadden we daar sowieso toch wel al last van ondervonden?

    • lina
     21 augustus 2019 / woensdag, 21 augustus 2019

     Dude, Ik was het met je eens tot je het over haar baby had.

  • Eva
   15 augustus 2023 / dinsdag, 15 augustus 2023

   EN ze testen op dieren😵 Niet duurzaam, slechte ingrediënten, dieronvriendelijk….. bij mij staat dit merk op de “zal ik nooit kopen lijst” . Er zijn zoveel goede alternatieve koreaanse merken: Needly bijvoorbeeld, heeft een mooie tube (veel handiger) is diervriendelijk, is ook heel bewust met ingrediënten keuze. En twee keer zo goedkoop. Dan is de keuze niet zo moeilijk toch?

 12. Monique
  16 augustus 2019 / vrijdag, 16 augustus 2019

  Wat een supermooie foto’s!

  • Serena
   Auteur
   16 augustus 2019 / vrijdag, 16 augustus 2019

   Dankjewel! En daarna had ik een lekkere fruitsalade om op te eten 🙂

 13. Emma
  15 augustus 2019 / donderdag, 15 augustus 2019

  Wow klinkt veelbelovend. Ga ik zeker bestellen voor de herfst/ winter.
  Ps. je product foto’s zijn echt super mooi ??

  • Serena
   Auteur
   16 augustus 2019 / vrijdag, 16 augustus 2019

   Ja, echt een life saver! En dankjewel! 🙂

 14. ...
  15 augustus 2019 / donderdag, 15 augustus 2019

  Ik heb heel er last van droge, gebarsten lippen. Mijn lippen zijn eigenlijk alleen maar mooi net nadat ik wakker ben en daarna gaat het standaard bergafwaarts. Ik zit ook vaak aan mn lipvelletjes waardoor mijn lippen gaan bloeden. Het maakt niet uit wat ik doe of waar ik mee smeer ze blijven nooit lang goed maar had nog nooit van dit product gehoord dus misschien wordt het tijd voor mij in hierin te investeren.

  • Serena
   Auteur
   16 augustus 2019 / vrijdag, 16 augustus 2019

   Ik zou het zeker doen, klinkt echt als DE oplossing voor jou!

 15. Ier
  15 augustus 2019 / donderdag, 15 augustus 2019

  “Wanneer je langdurig en vaak met lippenbalsem smeert zul je merken dat je lippen op den duur droger worden, waardoor je dus lippenbalsem moet blijft smeren, en je eigenlijk in een vicieuze cirkel belandt.”

  Hangt er toch maar net vanaf welke ingrediënten de lippenbalsem bevat? ?

 16. Door
  15 augustus 2019 / donderdag, 15 augustus 2019

  Klinkt goed! Wat ik me dan afvraag: waarom zou je het niet ook overdag gebruiken? Gewoon als lippenbalsem?

  • Serena
   Auteur
   16 augustus 2019 / vrijdag, 16 augustus 2019

   hi Door,
   het is niet nodig want je lippen hebben die verzorging niet meer nodig overdag. Maar als je het gewoon lekker vindt, of je hebt echt last van extreem droge lippen, dan kan het zeker! Alleen echt een PIEPKLEIN beetje, want je gebruikt al snel te veel.

 17. Elise
  15 augustus 2019 / donderdag, 15 augustus 2019

  Ik gebruik deze lip sleeping masks al een hele poos, en in Korea heb ik ze samen met een vriendin gescoord 2+2 gratis, super deal. Ik doe er echt een hele lange tijd mee, zelfs als ik het meerdere keren per dag gebruik (ik gebruik het ook als gewone lippenbalsem, haha). De appel limoen en vanille geur zijn mijn favoriet. Kleine tip : Yesstyle verkoopt dit product ook, en daar zijn ze regelmatig in de aanbieding.

  • Serena
   Auteur
   16 augustus 2019 / vrijdag, 16 augustus 2019

   Zo, dat is zeker een goeie deal! En wat gaaf, ik zou zelf ook nog graag een keer naar Zuid-Korea willen reizen.

  • Odielle
   17 augustus 2019 / zaterdag, 17 augustus 2019

   Hi!
   Ik had een vraag, jij hebt dus al wel eens besteld bij Yesstyle denk ik? Is het wel de Real deal die je krijgt? Dit omdat de prijzen toch echt wel een stuk goedkoper zijn dan op andere webshops!
   Ben heel benieuwd!

   • Feng
    19 augustus 2019 / maandag, 19 augustus 2019

    Hi yesstyle verkoopt de authentieke producten ! Heb het een paar keer geprobeerd en ben er erg tevreden over. het duurt wel 2 weken voordat het aankomt. Dit komt waarschijnlijk omdat het uit Hongkong komt. Deze lipmaskers heb ik daar gekocht voor 11 euro

 18. 15 augustus 2019 / donderdag, 15 augustus 2019

  Dit klinkt interessant. Misschien binnenkort toch eens gaan bestellen met het oog op de herfst en winter…

 19. Matanja
  15 augustus 2019 / donderdag, 15 augustus 2019

  Ik heb vaak last van droge lippen, ( in de winter erg last van droge lippen)misschien ook beetje verslaafd aan lippenbalsem, zit automatisch in mijn vaste routine voor het slapen gaan, eerst lippenbalsem opdoen voordat ik ga slapen.
  Lip Sleeping Mask ga ik vd week wel bestellen, lijk mij wel lekker verzorgend voor mijn lippen?

  • Serena
   Auteur
   16 augustus 2019 / vrijdag, 16 augustus 2019

   Ben heel benieuwd wat je er van zal vinden Matanja!

   • Matanja
    16 augustus 2019 / vrijdag, 16 augustus 2019

    Ik ben ook benieuwd, misschien is dit DE oplossing voor zachte lippen voor mij, ik hoop het!
    Ik laat het je nog wel weten…

 20. Evelien
  15 augustus 2019 / donderdag, 15 augustus 2019

  Denk je dat het ook geschikt is voor eczeem-huid? Ik krijg namelijk ook soms last daarvan op en rondom mijn mond. Tot zo ver kan ik alleen tegen vaseline & Carmex. Eos/ Burt’s Bees, labello etc, krijg ik allemaal een reactie op.

  • Serena
   Auteur
   16 augustus 2019 / vrijdag, 16 augustus 2019

   Goh, ik weet het echt niet… want ik weet niet waar jouw huid wel en niet tegen kan. Misschien ligt het aan een bepaalde wassoort of aan een bepaalde geurstof (synthetisch dan wel etherische olie). En ja het is wel een gok om een potje van 20 euro te kopen waar je misschien een reactie op zal krijgen. Ik zou het er dan niet op wagen!

   • Evelien
    16 augustus 2019 / vrijdag, 16 augustus 2019

    Nee, inderdaad. Ik moet mn lippen ook echt niet scrubben. Als ik velletjes heb, is dat eczeem, en niet droogte of iets. En €20 is inderdaad een flinke duit om ‘s ochtends wakker te worden met een soort Koen Kardashian mond.

    • Serena
     Auteur
     16 augustus 2019 / vrijdag, 16 augustus 2019

     Klinkt heel saai, maar misschien is het slimste om dan gewoon cortisolcrème (ook geschikt voor je eczeemplekjes) op je lippen te smeren? Of een lip oil zonder geur- en kleurstoffen?

     • Marjan
      19 augustus 2019 / maandag, 19 augustus 2019

      Bij mij geeft cortisol op mn lippen alleen nog maar meer velletjes 😉 heb het geprobeerd, maar wie weet reageert jouw huid anders.

  • Marrie
   17 augustus 2019 / zaterdag, 17 augustus 2019

   Calendulazalf is hier geschikt voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *